Arkadaşlar merhaba ben çözüm bulamadigim için buraya yazmaya karar verdim sikintim su ki aglayamiyorum icim o kadar dolu ki aglayip rahatlamak ferahlamak istiyorum ama olmuyor lütfen yorumlariniza ihtiyacim var
İzliyorum uzulyorum ama tik yokYarım saat haber bültenini izleyin.. Ben ağlamaktan yemek falan yiyemiyorum o saatler arası..
İzliyorum uzulyorum ama tik yokYarım saat haber bültenini izleyin.. Ben ağlamaktan yemek falan yiyemiyorum o saatler arası..
Tessekur ederim deniycemHer çocuk özeldir i izleyin her izlediğimde hüngür hüngür ağlıyorum ben rahatlıyorum.
İnşallah ama yaklasik 6 ay boyleost: 38543630 .!.:Bende ağlamamak için konu açıcam bir gün. Reklama bile ağlıyorum yahu!
Sanırım bu biraz yapı meselesi. Senin de patlıycağın bir radde gelir ama.
Evet belirli olaylar sonra oldu allah beterinden korusun ama zor seyler yasadim yasiyorumBende ağlayar rahatlıyorum, içimdekileri öyle atıyorum bir tek. Senin gibi bende çok doluyum, o kadar çok ağladım ki artık ağlayamıyorum.. Canını sıkan olay ne onu söylersen yardımcı olabilirim belki ?
Anlatmak istersen dinlerim.Evet belirli olaylar sonra oldu allah beterinden korusun ama zor seyler yasadim yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?