aglamak icin

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Arkadaşlar merhaba ben çözüm bulamadigim için buraya yazmaya karar verdim sikintim su ki aglayamiyorum icim o kadar dolu ki aglayip rahatlamak ferahlamak istiyorum ama olmuyor lütfen yorumlariniza ihtiyacim var

Neyiniz var acaba Canınızı sıkan sizi böyle üzen konu nedir
Eğer anlatmassanız size kimse yardımcı olamz ki.

Arkadaşlar merhaba ben çözüm bulamadigim için buraya yazmaya karar verdim sikintim su ki aglayamiyorum icim o kadar dolu ki aglayip rahatlamak ferahlamak istiyorum ama olmuyor lütfen yorumlariniza ihtiyacim var

2 yüksek alkollü bira çak, ahmet kaya söylesin sen ağla ağlayabildiğin kadar....

ost: 38543630 .!.:
Bende ağlamamak için konu açıcam bir gün. Reklama bile ağlıyorum yahu!
Sanırım bu biraz yapı meselesi. Senin de patlıycağın bir radde gelir ama.
İnşallah ama yaklasik 6 ay boyle

Bu gülmek gibi spontan olabilecek bir şey. Dur ben bir ağlayayım dediğinde zor olur sanki. .

Bende ağlayınca rahatlıyorum, içimdekileri öyle atıyorum bir tek. Senin gibi bende çok doluyum, o kadar çok ağladım ki artık ağlayamıyorum.. Canını sıkan olay ne onu söylersen yardımcı olabilirim belki ?

eskiden bende senin gibiydim tas gibiydim sanki aglayamiyordum ama basima oyle seyler geldi ki Rabbim daha beterinden korusun tabi simdi icimden hep aglamak geliyor aglama daha iyi demek ki yuregin okadar yanmamis ki aglayamiyorsun yansa aglardin cokta aman aglama daha iyi Rabbim aglanicak hayat yasatmasin kimseye gozyaslari hep mutluluktan olsun

QuOTE="dertli gelin, post: 38543727, member: 629662"]eskiden bende senin gibiydim tas gibiydim sanki aglayamiyordum ama basima oyle seyler geldi ki Rabbim daha beterinden korusun tabi simdi icimden hep aglamak geliyor aglama daha iyi demek ki yuregin okadar yanmamis ki aglayamiyorsun yansa aglardin cokta aman aglama daha iyi Rabbim aglanicak hayat yasatmasin kimseye gozyaslari hep mutluluktan olsun[/QUOTE]
Cok sağol ama ferahlamak ve icim acillsin istiyorum

Evet belirli olaylar sonra oldu allah beterinden korusun ama zor seyler yasadim yasiyorum

Ben de en ufak bir şeyde ağlarım ya.. Cennetin Rengi filmini izlemenizi tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…