- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
2 yüksek alkollü bira çak, ahmet kaya söylesin sen ağla ağlayabildiğin kadar....
Sarkilar daha çok migrenin tutmasina yardim ediyor gerisi yoko mahur beste çalar müjgan la ben ağlaşırız....çalıcak of of offfffffffffffffffff
Sarkilar daha çok migrenin tutmasina yardim ediyor gerisi yok
Tesekur ederim ama karisik biraz hem ailevi sorunlar hemde yarida kalmis ama tamamlamaya calistigim ve sonu nu olup olmayadigini bilmediğim egitimim yanlizlik haksizlik öyle iste herşeye ragmen sukrediyirum çok sağol tekrar[/QUOTE]QUOTE"Gelpisipisiii, post: 38544076, member: 617589"]Anlatmak istersen dinlerim.
Arkadaşlar merhaba ben çözüm bulamadigim için buraya yazmaya karar verdim sikintim su ki aglayamiyorum icim o kadar dolu ki aglayip rahatlamak ferahlamak istiyorum ama olmuyor lütfen yorumlariniza ihtiyacim var
Benim de sorunum bu ya hissetigim bir şey varki su içer gibi içeri akiyor yapiyirum sanki daha önce hic aglamamsim gibi bir his oluşuyor tekrar tessekurlerbazen insanın vücudu gerçekten dolar ve ağlama ihtiyacı duyar.... aslında ortada bir şey yoktur... ama birikmişlik vardır... işte o zaman ağlamak gerekir... kendini parçalamadan boğazlarını yırtmadan hıçkırmadan bırakacaksın kendini o dolan yaşlar süzüleceler gözünden yavaş yavaş sonrasında rahatlayacaksın.... benim için bazen ağlamak rahatlamaktır... inşallah sende en kısa zamanda rahatlarsın....
Bardagin dolmamis olmasini bende cok isterdim yanitlar için tessekurlerMerhaba ..... bende bunu nasıl basarabildiginizi sormak istiyorum.
Bence bardak doldugunda siz de tasacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?