aglamak icin

QUOTE"Gelpisipisiii, post: 38544076, member: 617589"]Anlatmak istersen dinlerim.[/QUOTE]
Tesekur ederim ama karisik biraz hem ailevi sorunlar hemde yarida kalmis ama tamamlamaya calistigim ve sonu nu olup olmayadigini bilmediğim egitimim yanlizlik haksizlik öyle iste herşeye ragmen sukrediyirum çok sağol tekrar

Bazen banada oluyor.
Hangi filmi izlesem ne dilersem dinlesem .
Yook olmuyor.
Hala çözümbulamayangillerdenim bende.

QUOTE"Gelpisipisiii, post: 38544076, member: 617589"]Anlatmak istersen dinlerim.
Tesekur ederim ama karisik biraz hem ailevi sorunlar hemde yarida kalmis ama tamamlamaya calistigim ve sonu nu olup olmayadigini bilmediğim egitimim yanlizlik haksizlik öyle iste herşeye ragmen sukrediyirum çok sağol tekrar[/QUOTE]
Rica ederim. Sıkma canını herşey olacağına varır ağlamak için uğraşacağına gülmek için çabala :)

Psikolojik tedavi gördünüz de ilaç falan mi kullanıyorsunuz ? Bi arkadaşım ilaçları bırakmadan ağlayamıyorum derdi, Boğazımda düğümleniyor falan diye anlatırdı.

incir reçelinin falan final sahnesini izleyn ne bilym..
ya da behlülün mezar başındakı konusmasını

Göz pınarlarınız mı kurudu acaba? Göz kuruluğu diye bir hastalık var olabilir yani bilemedim

Arkadaşlar merhaba ben çözüm bulamadigim için buraya yazmaya karar verdim sikintim su ki aglayamiyorum icim o kadar dolu ki aglayip rahatlamak ferahlamak istiyorum ama olmuyor lütfen yorumlariniza ihtiyacim var

Merhaba ..... bende bunu nasıl basarabildiginizi sormak istiyorum.

Bence bardak doldugunda siz de tasacaksiniz

bazen insanın vücudu gerçekten dolar ve ağlama ihtiyacı duyar.... aslında ortada bir şey yoktur... ama birikmişlik vardır... işte o zaman ağlamak gerekir... kendini parçalamadan boğazlarını yırtmadan hıçkırmadan bırakacaksın kendini o dolan yaşlar süzüleceler gözünden yavaş yavaş sonrasında rahatlayacaksın.... benim için bazen ağlamak rahatlamaktır... inşallah sende en kısa zamanda rahatlarsın....

Benim de sorunum bu ya hissetigim bir şey varki su içer gibi içeri akiyor yapiyirum sanki daha önce hic aglamamsim gibi bir his oluşuyor tekrar tessekurler

Hiç ummadığın bi anda patlarsın emin ol.ben böyle birşey yaşadım çünkü. Artık ne kadar dolup bunaldıysam,nasıl bi psikoloji içindeysem "life is life la la la laaa" diye hareketli bi şarkıda hüngür hüngür ağladım

Yasmin kullanin sokakta yasli insan gorunce bile ööğğ diye aglasin gelir. Sorunun sevgili meselesiyse ahmet kayanin ; ayriligin hediyesi, birazda sen agla yardimci olur. Aile ile ilgiliyse yine ahmet kaya ; agladica, safak turkusu, dardayim. Saka bi yana bu yasadiginiz icinize atmaktan oluyor. Bir an once aglayin.

Ağladığınız zaman rahatlayacağınızı neden düşünüyosunuz..Belki daha kötü olacaksınz..Hem bunu takıntı yapmayın bence...
Ben ota b.ka ağlıyorum, daha bi faydasını,rahatlamasını görmedim..Aksine migrenim azıyor,ertesi gün külçe gibi oluyorum..Daha bu akşam taze ağlamışlığım var..Sıcağı sıcağına yazıyorum..
Üstüne bide eşimden fırça yemişliğim var..Artık güçlen büyü diye..Oof oof..dertlendim yine gözlerim doldu dolacak..

Cook sagolun arkadaşlar ccevaplar için yarim saat tir dinlemedigim slow şarki kalmadi artik kendi haline birakmaktan başka çare kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…