aglamak icin

Ben balık burcuyum en büyük özelliği burcumun sulu göz olmak. Evet şimdide öyleyim ama sadece bir iki damla yaş. Ağlayacak okadar çok sorunum varki aslında. Okadar ihtiyacım varki hönküre hönküre ağlamaya yapamıyorum. Bende aynı dertten muzdaribim.

ağlamalısın, ağlamalısın ki yüreğindeki sıkıntıyı göz yaşlarınla silebilesin.

Arkadaşlar merhaba ben çözüm bulamadigim için buraya yazmaya karar verdim sikintim su ki aglayamiyorum icim o kadar dolu ki aglayip rahatlamak ferahlamak istiyorum ama olmuyor lütfen yorumlariniza ihtiyacim var
ben aptal gibi geceleri uyurken annem babam ölse allah korusun naparım diye düşünürüm sonra ağlarım bunu neden yapıyorum bilmiyorum çoğu gece bu aklıma geliyor dene bence kesin ağlarsın

Arkadaşlar merhaba ben çözüm bulamadigim için buraya yazmaya karar verdim sikintim su ki aglayamiyorum icim o kadar dolu ki aglayip rahatlamak ferahlamak istiyorum ama olmuyor lütfen yorumlariniza ihtiyacim var
Göz pınarlarınız kurumuş olabilir.

Merhaba Hanımlar...
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Konu şu ki; görüştüğüm bir insan var. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Nasip olur da evlenirsek benim çalışmama karşı bir insan. Tamam burada problem yok. Ama kendisi de devlet memuru, lisede edebiyat öğretmeni. Sürekli geçim düzeyimizin sınırlı olacağından bahsediyor. Ben zaten gözü yükseklerde bir insan değilim ama bir memur ile maddi yönden geçim sağlamak da bu kadar zor mu?

Oy oyy ben sana ağlatan filmler listesi yapayım garanti veriyorum.
İçin dışına çıkar :)

: 38556983 .!.:
Oy oyy ben sana ağlatan filmler listesi yapayım garanti veriyorum.
İçin dışına çıkar :)
Oylemi veren baska arkadaşlar da var bekliyorum izlerim mutlaka

Aşk acısı çekiyorsanız al yazmalım, ailenizle sıkıntınız varsa babam ve oğlum ya da canım kardeşim izleyin.

Masal masal içinde, konu konu içinde.

bu konuyu bir başlık içinde sormuştunuz sanırım orda cevap veren olmadı mı ? edebiyat öğretmenlerinin maaşını bilmiyorsanız netten bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…