• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istemiyorum artık..

manikurlukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
578
415
53
Diğer
Mrb arkadaşlar.şuan öyle moralim bozukki eşim sabah sabah beni üzüp gitti..yapayalnızım.ailem x sehirde arkadaşlarımda...bizde x sehirde görevdeyiz.yani sadece sizlerle paylaşabiliyorum..benim sorunum herkesin olduğu gibi kayınvalidem..ilk tanıştığumızda beni çok sevmiş olduğunu gördüm hissettim ama sonra ne olduysa bana karşı tavırları değşti..eşimin yanında güleryüzlü o yokken farklı davranan biri oldu... Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.nişan alışverişinde kayınvalidemin yaptığı üstü örtülü terbiyesizlikler ve eşimin bunları hala göremiyo olması...evlendik düğünden sonra başladı sorunlar...kv düğünde bir bir ne varsa içinde kalan hepsini başıma kaktı birgün...o kadar şey zoruma gitmesine rağmen içime atıp anne babadır diye ellerini öptüm güleryüz gösterdim ama kabahatli oldum .eşimde benim halimi görünce sarıldı hiçbişey senden değerli değil dedi..
Zaman geçti ben bi gece sanki sokakta kalmış gibi kvlerin evden çıkışımızı kayınvalidemin beni hünhür hüngür ağlatmasını okadar yoldan gelmş olmamıza bayram seyahati olmasına ve evinde olmamıza rağmen bize bana saydığı lafları diğer oğluyla gelinini uğurlayışını ve bizi uğurlayışını hiç unutamıyorum hiç içimden çıkmıyo çok zoruma gidiyo..eşimede söyledim ne olur bu meslelerin aramıza girmesine izin verme diye ne olur çok üzülüyorum ben arık kimseye gitmek görüşmek istemiyorum diye ..o olaydan sonra annesine kendide kırıldı babasının aramalarını açmadı dedimki ara yada aç derdini anlat ama yok illa iş bana gececek o açmayınca beni aradı kayınpederim açtım konuştum hemde hiçbişey yok gbi Sormadıda zaten neoldu diye..sonra aramaz oldu kayınpederim ..eşimde bu sabah tutup bna demezmi babamı ara uzun zman oldu bu kadar küslük yeter..kendisi aramıyo derdini anlatmıyo sonra karşı taraf söyleniyo kızıyo..birde bn arayacakmışım hem kırgınım hem arayacam.anladım büyük onlar ama büyükler hata yapmazmı bugüne kadr her kırdıklarında bişey yokmuş gbi onlara saygıda kusur etmedim ama görüyorumki saygı göstermek yapılan yanlışları dile getirmemek dişini göstermemek zayıflık oluyo başına vur ekmeğni al oluyo..aramam dedim beni karıştırma ne kadar üzgün olduğmu biliyosun dedim .nereye kadar küs olucaz hem annemi değil babamı ara o seni sever dedi.ama eşim sevdiğini düşünüyo Allah için en azından kayınpederim kayınvalidemde daha insan ama istemiyorum hiç birini görmek o da yaptı o da çok kırdı zamanında..sabah bu yüzden tartıştık eşimle.tüm moralim enerjim gitti oysa bugun neler planlamıştım şimdi yapayalnız evde kendi kendmi yiyorum.eşimle hamdolsun iyiyiz bu meseleler yüzünden aramız bozulacak biliyorum çünkü o annesinden çok etkilenen biri..ne yapacagımı bilmiyorum ..ben napayım arkadaşlar eşime nasıl davranayımki uzak tutsun beni bu meselelerden.çok üzülüyorum yapılan haksızlıkları sndiremiyorum..r

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aileler evlatlarının hayatı mutlu demiyor ben de mutlu olayım demiyor illa bir fitne fesat çıkartacaklar ya :ssz:

maalesef ki canım diyeceğim şu ki "it iti ısırmaz "tabiri doğru... Sen onun ailesini kötülesen de onlar kan,can ..Bir yere kadar kendilerini uzak tutuyorlar sonra yine aileler birşey yapmamış gibi oluyor.

Senin yapman gereken ben aileni arıyorum,bence istiyorsan bana diyeceğine sen de ara.Ya da sizin aile işlerine beni karıştırma de. Mesela biz de de eşim ailesi birşey dediğinde geçiştirir bana kalırdı kv ya da görümce arar şurda şu var gidin isterseniz ya da gidelim .Eşim takmıyor sallıyor diye beni arıyorlardı ben arada kalıyordum.Bir gün bir patladım eşime o patlayış . O da gerçekleri gördü. Sonra kendisi dedi ben ailemle muhatap olcam sen karışma ; sen de kendi ailenle ilgili şeylerde rol alırsın.

Başka türlü denge olmuyor çünkü kendi evladını değil seni kötülüyor karşı taraf. Gelin istemedi oluyor :1:

ve taktik değiştir o zaman sen de. ara sor güler yüzle laf sok sende...kısasa kısas.:23:

offf sabah sabah icim sisti yaaaa bu ne arkadas ya canim sen onceki leri unut olmis bitmis artik yapacak bisey yok simdiki duruma gelince esine deki canim ben ailenle yakinlasmak istemiyorum sende biliyorsun olanlari ha yanlis anlama kalplerini kirmaktan korkuyorum o yuzden sen konus babanla durumunu anlat de ben bosyere araniza girmiym de iyilikle umarim oda seni anlarr

Bence kesin tavrını koymalısın, ben görüşmek istemiyorum yada çok nadir görüşmek istiyorum ailemi sevmeyen benide sevmesin diyebilirsin .

Bu aileler evlatlarının hayatı mutlu demiyor ben de mutlu olayım demiyor illa bir fitne fesat çıkartacaklar ya :ssz:

maalesef ki canım diyeceğim şu ki "it iti ısırmaz "tabiri doğru... Sen onun ailesini kötülesen de onlar kan,can ..Bir yere kadar kendilerini uzak tutuyorlar sonra yine aileler birşey yapmamış gibi oluyor.

Senin yapman gereken ben aileni arıyorum,bence istiyorsan bana diyeceğine sen de ara.Ya da sizin aile işlerine beni karıştırma de. Mesela biz de de eşim ailesi birşey dediğinde geçiştirir bana kalırdı kv ya da görümce arar şurda şu var gidin isterseniz ya da gidelim .Eşim takmıyor sallıyor diye beni arıyorlardı ben arada kalıyordum.Bir gün bir patladım eşime o patlayış . O da gerçekleri gördü. Sonra kendisi dedi ben ailemle muhatap olcam sen karışma ; sen de kendi ailenle ilgili şeylerde rol alırsın.

Başka türlü denge olmuyor çünkü kendi evladını değil seni kötülüyor karşı taraf. Gelin istemedi oluyor :1:

ve taktik değiştir o zaman sen de. ara sor güler yüzle laf sok sende...kısasa kısas.:23:

Aynen öyle canım benim malesef eşlerin tutumu genelde böyle herşeyi eşine bırakınca bizde iki taraflada problem yaşıyoruz aileylede eşlede..nezamn eşinin ailesiyle problem yaşamayan birini görsem hep söyledikleri şey şu eşim bna sen karışma ben hallederim ben konuşurum der aynı şekilde ailesinede siz karışmayın bizim aramızdaki meselelere bizim aramızda dermiş..benim kocam sağolsun bana karşı iyidir ama bu meselerde görmüyo bazı seyleri sanki kör bnde dır dır edip şu söyle bu böyle dmk istemiyorm..kaynanıyı arayıp güleryüzle laf sokma fikri :-) gerçekten o onu istiyo ama bn yapamamki tatlım yapamıyorm.

offf sabah sabah icim sisti yaaaa bu ne arkadas ya canim sen onceki leri unut olmis bitmis artik yapacak bisey yok simdiki duruma gelince esine deki canim ben ailenle yakinlasmak istemiyorum sende biliyorsun olanlari ha yanlis anlama kalplerini kirmaktan korkuyorum o yuzden sen konus babanla durumunu anlat de ben bosyere araniza girmiym de iyilikle umarim oda seni anlarr

İçini şişirdiğm için kusura bkma ama anlatmak iyi gelir sizlerle paylaşmak diye..önceki meseleleri unutmaya çok çabalıyorum ama unutturmuyorlar malesef..

Bence kesin tavrını koymalısın, ben görüşmek istemiyorum yada çok nadir görüşmek istiyorum ailemi sevmeyen benide sevmesin diyebilirsin .

Aynen söyledim olayın sıcagıyla..ozaman hak veren eşim şimdi unuttu o üzüntülermizi ailesi çünkü onada hakveriyorum ama bnde üzülmek istemiyorum alışık değilim böyle çekişmelere.ne halleri varsa görsünler hiç bişeyde gözüm yok..okadar düğün hediyesini hatta bize ait çoğu şeyi evlerinde bırakıp çıktık ogün yetrki muhatap olmayım hiçbişey istemiyorum..düğünde hediye olarak taktıkları seti bilezikleri geri vermeyi bile düşündük bi ara.kayınvalidem çok madiyatçı bi insan çünkü rahat ederdi belkide..

İnsan ne diyeceğini bilemiyor böyle konular karşısında
Sadece neden diye düşünüyorum
Neden huzur bozmak bu kadar kolay bu insanlar için ?
Sizi düşünmüyorsa bile kendi oğlunu düşünmesi lazım ama yok ya insanlar bencil
Şimdi kendi konuştu içi rahatladı ya umurunda değildir sizi kırmış olduğu veya huzurunuzu bozmuş olduğu

nasıl susabıldınız tebrik ediyorum, sanırım üzerinize ölü toprağı serpildi.....ben bu durumda olsam.......... bu sinirle anlatırsam şimdi kötü örnek olurum.
en iyisi siz sakinliğinizi koruyun ve arayacak biri varsa o da eşinizdir. siz artık koyacağınız mesafeyi görmüşsünüzdür,dua edin farklı şehirlerdesiniz mesafeli olmak daha kolay..gecmıs olsun ne denır ki?

canim.yanlis anlama kesinlikle icimi sisiren sen degilsin o dengesiz kv de ay cocuklarimiz yuva kurmus ne guzel mutlular diyecekleri yerde temcid pilavi karistirir gibi surekli ortailigi karistiriyorlar ya tabiki her zaman sikintilarini anlatack sin anlatinca rahatliyo insan bende her zaman okumaya hazirim canimm

İnsan ne diyeceğini bilemiyor böyle konular karşısında
Sadece neden diye düşünüyorum
Neden huzur bozmak bu kadar kolay bu insanlar için ?
Sizi düşünmüyorsa bile kendi oğlunu düşünmesi lazım ama yok ya insanlar bencil
Şimdi kendi konuştu içi rahatladı ya umurunda değildir sizi kırmış olduğu veya huzurunuzu bozmuş olduğu

Aynen öyle umrunda değil tanıyorum çünkü.benim kırıldığıma neden üzülsünki..umrunda olduğumu sanmıyorum..acı laflat söyletmi insan umursadığına

canim.yanlis anlama kesinlikle icimi sisiren sen degilsin o dengesiz kv de ay cocuklarimiz yuva kurmus ne guzel mutlular diyecekleri yerde temcid pilavi karistirir gibi surekli ortailigi karistiriyorlar ya tabiki her zaman sikintilarini anlatack sin anlatinca rahatliyo insan bende her zaman okumaya hazirim canimm

Seni yanlış anlamışım canım sende kusura bkma sbah çok üzgün hassas durumdaydım..biraz farklı seylrrle uğraştım bnden dha dertli olan insanları okudum bunada şükür demek istiyorum yinede.yapamıyorum ama herkes kendi yaşadığını bilir yaşadığı an ağır gelir..bakalım akşam kcayla ne olacak dargın ayrıldk.gün boyu da bahane uydurup aradı..aslında evde yalnızım diye korkuyo bişey olur üzülünce diye..normalde inatçı olduğu için savunduğu seyden hiç geri adım atmaz hıh..

nasıl susabıldınız tebrik ediyorum, sanırım üzerinize ölü toprağı serpildi.....ben bu durumda olsam.......... bu sinirle anlatırsam şimdi kötü örnek olurum.
en iyisi siz sakinliğinizi koruyun ve arayacak biri varsa o da eşinizdir. siz artık koyacağınız mesafeyi görmüşsünüzdür,dua edin farklı şehirlerdesiniz mesafeli olmak daha kolay..gecmıs olsun ne denır ki?

Susuyorum ama kendimi biliyorum bigün patlayacam.. ve o gün doğru bi zamanmı yanlış bi zamanmı diye ayırt etmeyecm nerdeyim napıyorum yanlış mı suçlu durumunamı düşüyorum demeyecem....tek dileğim kocamla aramızda sorun olmaması.bunun için susuyorum..

canım aileler yüzünden değmez ki birbirinizi üzmeye sen istediğin kadar haklı ol onlar haksız olsun eşinin ailesi atamaz arada kalır, zorla kendini sevdiremezsin sevemezsin de ama arayı bulmak gerekiyor, resmi ol ama küslük olmasın çünkü bu aile meselelerinden dolayı olaylar uzayıp gidiyor düşün düşün hep eskiler hatırlanıyor mutlu da olunmuyor.

Seni yanlış anlamışım canım sende kusura bkma sbah çok üzgün hassas durumdaydım..biraz farklı seylrrle uğraştım bnden dha dertli olan insanları okudum bunada şükür demek istiyorum yinede.yapamıyorum ama herkes kendi yaşadığını bilir yaşadığı an ağır gelir..bakalım akşam kcayla ne olacak dargın ayrıldk.gün boyu da bahane uydurup aradı..aslında evde yalnızım diye korkuyo bişey olur üzülünce diye..normalde inatçı olduğu için savunduğu seyden hiç geri adım atmaz hıh..

canim ne yaptin esinle konustunmu insallah anlasmissinizdir bak dargin gitmis evden ama arayip durmus demekki uzulecegini biliyo oda sikma canini diycem ama insan ne yasadigini ancak kendi bilir o yuzden allah yardimcin olsun insallah bu arada benden kotu durumda olanlari okudum sukrettim demissin ya ac bide benim konulara bak haline her dakika sukredersin inan dertsiz bas yok canim maalesef

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

Şu kayınwalideler neden;oğlumla mutlu olsunlar başka bir şey istemem demezler anlamam :19::19:

canim ne yaptin esinle konustunmu insallah anlasmissinizdir bak dargin gitmis evden ama arayip durmus demekki uzulecegini biliyo oda sikma canini diycem ama insan ne yasadigini ancak kendi bilir o yuzden allah yardimcin olsun insallah bu arada benden kotu durumda olanlari okudum sukrettim demissin ya ac bide benim konulara bak haline her dakika sukredersin inan dertsiz bas yok canim maalesef

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi[/QUO

Selam canım..eşinle ne oldu diye sormuşsun.akşam geldiğinde hiç o konuyu açmadım o da açmaz zaten.sorunları konusarak çözmekten yana olan biri değil.bnde tam tersiyim ama napim diyorumya susuyorum artk diye..akşam öyle sus pus geçti.ertesi gün ilçe dışına gezmeye gittik..aramız düzeldi öyle..ama varolan sorun yok olmuyo tabi.bu mesele yine gelecek önüme yine tartışacaz.ailesi böyle olduğu sürece..konularına baktm canm çok üzüldüm gerçekten dün sbah okudum tüm gün aklımda kaldı.en çokda tüm yollarının kapalı olması ve bazı şeylere mecburiyetten katlanıyo olman bi süre için bile olsa..ama aldığın kararlar hayatta sapasağlam durmak için uğraşmana çok sevindim.bm senin kdar güçlü olamazdım Allah korusun..kendine ve yavrucaklarına iyi bak..bizlerde varız bak birsürü kadın dertlerimizi paylaşıyoruz uzaktanda olsa destek olmaya çalışıyoruz Birbirimize..

canım aileler yüzünden değmez ki birbirinizi üzmeye sen istediğin kadar haklı ol onlar haksız olsun eşinin ailesi atamaz arada kalır, zorla kendini sevdiremezsin sevemezsin de ama arayı bulmak gerekiyor, resmi ol ama küslük olmasın çünkü bu aile meselelerinden dolayı olaylar uzayıp gidiyor düşün düşün hep eskiler hatırlanıyor mutlu da olunmuyor.

Bnde nasıl davranacagımı şaşırdım be güzelim

Back
X