• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istemiyorum artık..

Kayın validenizde aynı evde yaşamıyorsanız bu kadar kafanıza takmanıza gerek yok bence.

Eşiniz sizi anlıyorsa saygısızlık yapmadan ama kendinizi de ezdirmeden hak ettiği cevabı her seferinde verin bence.

Çok fazla da muhattap olmayın, sevmek değil saygı göstermek zorundasınız sadece.

Eş bakımından şanslısınız anladığım kadarıyla. Size gerçekten değer veriyor. Aile konusunda yapmanız gereken tek şey geçiştirmek. Söylenen bir laf olduğunda çok da belli etmeden cevabı yapıştırıp çenelerini kapatabilirsiniz. Ama bunlar zamanla olan şeyler. Yani insan yaşaya yaşaya nasıl davranması gerektiğini tecrübe ediyor. Tüm bu aksiliklerin inadına kocanıza daha sıkı tutunun ve onu, kendinizi mutlu etmek için elinizden gelenin fazlasını yapın. Mesela yaptığınız sürprizler birse üçe çıkarın. Hayatınızı aydınlatacak şeylere yönelin. Kocanıza biz mutluyuzu hissettirdiğiniz an herşeyin çok daha güzel olacağını göreceksiniz. Ailesini sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Ben evli değilim yeni evleneceğim ama yaşadığımız sıkıntılarda yaptığım şey bizi mutlu eden olayları ön plana çıkarmak hatta bazen abartarak ortaya koymak. Şükür ki nişanlım da bana karşılık veriyor ve görüyorum ki eşiniz de bu konuda size fazlasıyla destek çıkacak biri. Sizden aldığı o olumlu elektrikle herşeyi çok daha güzel yapmak için çabalayacaktır.

Back
X