Ağlamak istiyorum hıçkırarak

sibder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
560
639
103
40
Bir babanın çocugunu 25 gunde toplasanız 1 saat görmesi normal mi?Nasıl bir histir bu yada nasıl bir vicdandır ya da nasıl bir aşktır ki seni çocugundan 1 ayda 1 saat görebilecek kadar uzak tutar...Hem çocugum hem kendim için sadece hıçkırarak ağlamak istiyorum

Bir babanın çocugunu 25 gunde toplasanız 1 saat görmesi normal mi?Nasıl bir histir bu yada nasıl bir vicdandır ya da nasıl bir aşktır ki seni çocugundan 1 ayda 1 saat görebilecek kadar uzak tutar...Hem çocugum hem kendim için sadece hıçkırarak ağlamak istiyorum

Hala evli misiniz?

Ağla rahatlarsın , ama ağlaman o adamı değiştirmeyecek , odun gelmiş öküz olarak gider .

Üzüntünüzü anlıyorum ancak iyi tarafından bakın lütfen.
Psikopat olup ağlata ağlata çocuğunuzu daha çok görmek için sizi bunaltabilirdi.
Hayatında bir aşk olmadığı için yakanıza yapışıp sizi bunaltabilirdi.
Bugünlerde okuduğum haberlerden sonra dedim ki ilgisiz olsun, defolsun ötelere bin kat iyi..

Lazım değil babalıkları da..:(

Üzüntünüzü anlıyorum ancak iyi tarafından bakın lütfen.
Psikopat olup ağlata ağlata çocuğunuzu daha çok görmek için sizi bunaltabilirdi.
Hayatında bir aşk olmadığı için yakanıza yapışıp sizi bunaltabilirdi.
Bugünlerde okuduğum haberlerden sonra dedim ki ilgisiz olsun, defolsun ötelere bin kat iyi..

Lazım değil babalıkları da..:KK43:
orası öyle kesinlikle ama nasıl bir aşk yaşıyor ki çocugu bile gözüne gelmiyor onu merak ediyorum..vicdan nasıl bişey ki bu insan gece rahat uyuyabiliyor

Ayrilmamis mıydı o kadından yine mi birini buldu zampara🤬 Kendiniz için ağlamayın şükredin böyle bir yaratıktan kurtuldugunuz için ama çocuk açısından üzücü gerçekten ama zaten o yaratik çocuğa da tahammül edemiyordu boşverin görmemesi çocuk açısından iyi bile olabilir belki

bi
Ayrilmamis mıydı o kadından yine mi birini buldu zampara🤬 Kendiniz için ağlamayın şükredin böyle bir yaratıktan kurtuldugunuz için ama çocuk açısından üzücü gerçekten ama zaten o yaratik çocuğa da tahammül edemiyordu boşverin görmemesi çocuk açısından iyi bile olabilir belki
[/QUOT

bilmiyorum ne yaptıgı hakkında fkrim yok sadece yorumluyorum insan üzülüyor işte yoksa benden uzak cehenneme direk olsun

demekki vicdan herkeste aynı değil sizde haklısınız
Vicdan ile ilgisi yok bunun. Kadının duygusallığı, erkeğin anı yaşaması durumu.
İnsan çocuğunu nasıl aramaz-özlemez diye şaşırabilirsiniz, kızabilirsiniz elbette ama nasıl aramaz, görmek istemez diye hıçkıra hıçkıra ağlamayı istemek uç.

Büyük ihtimalle ayrılmanız eski değil ve yaranız hala taze, ondan.
Geçecek ama. Sonra bu kadar dert ettiğiniz için kendinize kızacaksınız.

Back
X