Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir babanın çocugunu 25 gunde toplasanız 1 saat görmesi normal mi?Nasıl bir histir bu yada nasıl bir vicdandır ya da nasıl bir aşktır ki seni çocugundan 1 ayda 1 saat görebilecek kadar uzak tutar...Hem çocugum hem kendim için sadece hıçkırarak ağlamak istiyorum
hayır 8 ay oldu boşandımHala evli misiniz?
Ağla rahatlarsın , ama ağlaman o adamı değiştirmeyecek , odun gelmiş öküz olarak gider .Bir babanın çocugunu 25 gunde toplasanız 1 saat görmesi normal mi?Nasıl bir histir bu yada nasıl bir vicdandır ya da nasıl bir aşktır ki seni çocugundan 1 ayda 1 saat görebilecek kadar uzak tutar...Hem çocugum hem kendim için sadece hıçkırarak ağlamak istiyorum
değiştirmek için değil hem çocugum hem kendim adına kaderime ağlamak istiyorumAğla rahatlarsın , ama ağlaman o adamı değiştirmeyecek , odun gelmiş öküz olarak gider .
hayır 8 ay oldu boşandım
sebep yok kısıtlama yok hiç bişey yok resim dahi istemiyor..24 günde 2 saat gördüGormeme sebebi nedir ?
Hiç boşuna üzülme çocuğuda büyüyünce onu istemez .değiştirmek için değil hem çocugum hem kendim adına kaderime ağlamak istiyorum
yarın 15 dakika kadar görmek istiyorum dedi hepsi bu ya insan komşunun çocugu olsa 15 dakika nedir ya elim ayagım tiriyorHic aglamayin olur mu bu adam bu kadarmis. Degismez cocugunuza ve kendinize odaklanin hic kendinizi uzmeyin.
orası öyle kesinlikle ama nasıl bir aşk yaşıyor ki çocugu bile gözüne gelmiyor onu merak ediyorum..vicdan nasıl bişey ki bu insan gece rahat uyuyabiliyorÜzüntünüzü anlıyorum ancak iyi tarafından bakın lütfen.
Psikopat olup ağlata ağlata çocuğunuzu daha çok görmek için sizi bunaltabilirdi.
Hayatında bir aşk olmadığı için yakanıza yapışıp sizi bunaltabilirdi.
Bugünlerde okuduğum haberlerden sonra dedim ki ilgisiz olsun, defolsun ötelere bin kat iyi..
Lazım değil babalıkları da..![]()
şuanda da istemiyor alsın oynasın benimle ama geri sana bıraksın sevmiyorum diyor daha bu 3 yasındaHiç boşuna üzülme çocuğuda büyüyünce onu istemez .
Ayrilmamis mıydı o kadından yine mi birini buldu zamparaBir babanın çocugunu 25 gunde toplasanız 1 saat görmesi normal mi?Nasıl bir histir bu yada nasıl bir vicdandır ya da nasıl bir aşktır ki seni çocugundan 1 ayda 1 saat görebilecek kadar uzak tutar...Hem çocugum hem kendim için sadece hıçkırarak ağlamak istiyorum
Ayrilmamis mıydı o kadından yine mi birini buldu zamparaKendiniz için ağlamayın şükredin böyle bir yaratıktan kurtuldugunuz için ama çocuk açısından üzücü gerçekten ama zaten o yaratik çocuğa da tahammül edemiyordu boşverin görmemesi çocuk açısından iyi bile olabilir belki
[/QUOT
bilmiyorum ne yaptıgı hakkında fkrim yok sadece yorumluyorum insan üzülüyor işte yoksa benden uzak cehenneme direk olsun
demekki vicdan herkeste aynı değil sizde haklısınızGörmeyebilir, daha da uzun süre görmeyebilir, aramayabilir.
Ağlamak yerine kabullenin ki yıpratmasın sizi.
Vicdan ile ilgisi yok bunun. Kadının duygusallığı, erkeğin anı yaşaması durumu.demekki vicdan herkeste aynı değil sizde haklısınız