Ağlamak istiyorum hıçkırarak

Gösterme bak nasıl görüyor
Sakın arayıp çocuğu gör deme görmek istediğinde müsait değiliz başka zaman de bak ozaman nasıl tersine dönüyor işler
Yok asla demedim hiç bir zaman geldi 15 dakıka gördü gitti giderken görmüşler ağlıyormuş.

Haber izliyorum şuan ve hepp şiddet , kadınlar öldüresiye eski kocaları tarafından çocuklarının!!! Gözü önünde yapılmış üstelik bunlar. Allah belalarını versin inşallah. Bu erkekler kadınları boşadı mı çocukları da siliyorlar kabul edin bunu.Sizden uzak olsun bence o size yeter.

Ağlamayın , halinize şükredin. Çocuğunuzla mutlu olun inşallah.

Vala canım bence en ıyısı ya adam başına bela olsa sürekli seni tehtıt etse vs vs görüyoruz haberlerde boşver sen

bazısı böyle işte hayırsız.üzüldüğüne ağladığına değmez.bu kadar hayırsız biri olmasın zaten çocuğun hayatında.

Canım erkeklerde boşanma sonrası farklı oluyor.
kimi ayda gördüğü bir kaç günde ne yapacağım diye afallar. Oyun alanları oyuncaklar. Aslında bir baba çocuk ilişkisinden çok oyun alanı babası oluyor.

Kimi ise yaşadığı her şeyin üzerine bir çizgi çekiyor ve maalesef bunun içinde çocukta oluyor.
Ağladığını söylemişsin ben bundan bu buluşmalarda acı çektiğini bu yüzden artık kendini buna alıştırmaya çalıştğını düşünüyorum.

Ya bırak gelip görmesin zaten
Hakk etmiş olsa zaten çocuğunun yanında olurdu

Evet almasa daha iyiyim aslında her alma zamanı bana yapılanlar aklıma geliyor bin parça oluyorum

3 aydır almıyor, konuşmak istiyor arıyorum, mesaj atıyorum cevap yok. Demek ki çocuk onlar için bir şeyler ifade etmiyor

Boşanmadan öncede böyle ilgisiz miydi çocuğa karşı? Yoksa ayrıldınız diye size olan hıncını çocuktan mı çıkarıyor beyfendi?!

Boşanmadan öncede böyle ilgisiz miydi çocuğa karşı? Yoksa ayrıldınız diye size olan hıncını çocuktan mı çıkarıyor beyfendi?!
Hayır ilgisizdi aslında.her planı çocuksuz yapmaya çalışırdı gezme tatil vs bende hayır deyince kıyamet kopardı aldattığını ögrendim o hafta boşandım bana kadın olsaydın annelik yapacağım diye kocanı unuttun diyen bir adam haklısınız ne beklenir ki

Aldatmaya kılıf uyduran bir erkek daha en iyi savunma saldırıdır. Kurtarmışsın kendini çok şükür üzme kendini. Hayır gelmez o adamdan çocuğunu avutacak başka yollar bul napabilirsin ki başka. Laftan sözden anlar mı ki o zampara adam. Böylelerine çok kızıyorum. Çapın yok koca ve baba olmaya niye bir kadının bir yavrunun günahına girersin. Allah sabır kolaylık versin. Evladım ve ben sadece varız gibi düşünün önünüze bakın. Allah yar ve yardımcınız olsun.

İşte yine görüyorsunuz ki dünyada tek bir gerçek var o da ana .. babadan bile fayda yok insana şu hayatta .

Ana olmasa baba da yok. Erkeklerin çoğu evlatlarına anca başlarında anaları varsa babalık ediyor. Bu da erkeklerin çoğunun aslında evlat mevlat umrunda olmadığını uçkur derdine yaşayan mahlukatlar olduğunu gösteriyor.

Sayıları Pek az olan adam gibi adamları tenzih ediyorum tabi . Böyle alfa erkekler de var tabii. Onlar panda gibi korunmaya alınmalı bence hatta dünyaya faydalı bişe yapılacaksa bu erkeler klonlanıp çoğaltılmalı.

Hayat kafamıza vura vura öğretiyor işte

zaten hisli ve düşünceli biri olsa boşanmazdın diye düşünüyorum boşanmışsınız hangi aşk
bu nasıl aşk dediğin...Boşanıpta musallat kalanlar hastalıklılar var hiç üzülme...biraz özlem var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…