Ağlamak istiyorum hıçkırarak

O çocuk büyüyünce, kendileri de elden ayaktan düşünce, evladım evladım diye dolanır peşinde bu tipler. Kendisi şuan özgürlüğün tadını çıkarıyor sanırım. Bir süre sonra döner gerçek hayata
hemde çakılarak dönmesi tek dileğim aldıgı ahlarla hala yaşabiliyor demekki var bunda da bir hayır

hemde çakılarak dönmesi tek dileğim aldıgı ahlarla hala yaşabiliyor demekki var bunda da bir hayır
Herkes ettiğini çeker, biraz sabır biraz tevekkül. Bakın görün sonra. Anlıyorum üzülüyorsunuz ama kimseye zorla babalıkta yaptırılmıyor. Siz hadi boşanmışsınız, evli olup aynı evin içinde olup babalık yapmayanlar var.

Bir babanın çocugunu 25 gunde toplasanız 1 saat görmesi normal mi?Nasıl bir histir bu yada nasıl bir vicdandır ya da nasıl bir aşktır ki seni çocugundan 1 ayda 1 saat görebilecek kadar uzak tutar...Hem çocugum hem kendim için sadece hıçkırarak ağlamak istiyorum
Maalesef karakter meselesi bu aşkla meşkle pek bi ilişkisi olduğunu sanmıyorum eşiminde 2 tane çocuğu var ben de çok severim çocuklarını hep arar ilgilenirim eşimide teşvik ederim ara sor ilgilen diye doğum günlerinde bile zoraki arar his bağlılık meselesi bu...

daha çok kısa süre oldu boşanalı sanırım sindirmek zaman alıyor alışacagım inş. ama her seferinde başka şeye şaşaırıyorum.bu hayat çok garipmiş
Bir yıl biraz zor geçiyor gözlemlediğim. Sonrası iyiki diye geçiyor. Allah yardımcınız olsun. Nenemin bir lafı vardı. Kadın olmazsa, adam cocuklara el olur.

İyi olsa zaten boşamazdınız
Boşuna beklentiye girip daha fazla üzülmeyin. Allah size sabır ve dayanma gücü versin.

Erkeklerin yuzde 99 unun babalığı anneden ayrilana kadardir veya anne ölene kadardir anne gider babalik biter veya bosanilir babalik biter.Maalesef tersi durum çok azdir.Onun icin bosverin..

Eski eşiniz en azından çocuğunuzun özlemiyle pişmanlık duysun diye beklediniz ama öyle olmadı...Sanki hiç olmadınız, hayatında hiç yer etmemişsiniz gibi mutlu mesut devam ediyor hayatına. Canınızı asıl acıtan bu aslında, babasının arkasından ağlayıp sızlamayan onu özlemeyen çocuğunuz değil mesele.

Yas sadece ölüm sonrası tutulmaz bunu unutmayın. Ayrılık, kayıp ve hatta göç sonrası bile oluşan derin üzüntüyü bastırmak yerine bunun yasını tutmak gerekir aslında. Eski eşinizin karşısında dik durup güçlü görüneceğim diye acınızı yaşayamadınız belli ki ve şimdi bu şekilde dışa vuruyorsunuz acınızı. Yaşadıklarınız için üzülüp ağlayın ama sebebi başka birşeymiş gibi yapmayın. Her yas bir gün biter.

Aglamayin .Hickırmayin.Kaderiniz de ,bundan ibaret defildir.Cocugunuza da mutsuz görunmeyin.Birlikte ve saglıklısıniz .Birseyler yapın.Zor biliyorum ama onun babaya olan ihtiyacini minimuma düşürmek sizin elinizde.

Eski eşiniz en azından çocuğunuzun özlemiyle pişmanlık duysun diye beklediniz ama öyle olmadı...Sanki hiç olmadınız, hayatında hiç yer etmemişsiniz gibi mutlu mesut devam ediyor hayatına. Canınızı asıl acıtan bu aslında, babasının arkasından ağlayıp sızlamayan onu özlemeyen çocuğunuz değil mesele.

Yas sadece ölüm sonrası tutulmaz bunu unutmayın. Ayrılık, kayıp ve hatta göç sonrası bile oluşan derin üzüntüyü bastırmak yerine bunun yasını tutmak gerekir aslında. Eski eşinizin karşısında dik durup güçlü görüneceğim diye acınızı yaşayamadınız belli ki ve şimdi bu şekilde dışa vuruyorsunuz acınızı. Yaşadıklarınız için üzülüp ağlayın ama sebebi başka birşeymiş gibi yapmayın. Her yas bir gün biter.
Aslında atlattım hatta son zamanlar aklıma bile gelmedi her an bedduayı bıraktım hatta tanımadığım halde gördüğümde beni farklı bir his kaplayan bir insan bile var şuanda tanışmadakta ama beni etkileyen bir insan çocuğunu hiç mi merak etmez hastaneye götürdüm 3 defa sistemde bunları görebiliyor neyi var bile demedi onlar beni üzdü

daha çok kısa süre oldu boşanalı sanırım sindirmek zaman alıyor alışacagım inş. ama her seferinde başka şeye şaşaırıyorum.bu hayat çok garipmiş
Dünkü o haberlerden sonra emine bulutun o çırpınışlarını gördükten sonra boş ver görmesin diyorum
Zaten çocuğuna çok babalık yapmak isteseydi evliliğini korumaya çalışırdı
Dakika başı gün saat arasa seni rahatsız etse hiç bir yardımı dokunmadığı halde hesap sorsa sinirin daha çok bozulur

Dünkü o haberlerden sonra emine bulutun o çırpınışlarını gördükten sonra boş ver görmesin diyorum
Zaten çocuğuna çok babalık yapmak isteseydi evliliğini korumaya çalışırdı
Dakika başı gün saat arasa seni rahatsız etse hiç bir yardımı dokunmadığı halde hesap sorsa sinirin daha çok bozulur
Kesinlikle öyle benim ki çok haksız bir serzeniş amq iite😟

Bir babanın çocugunu 25 gunde toplasanız 1 saat görmesi normal mi?Nasıl bir histir bu yada nasıl bir vicdandır ya da nasıl bir aşktır ki seni çocugundan 1 ayda 1 saat görebilecek kadar uzak tutar...Hem çocugum hem kendim için sadece hıçkırarak ağlamak istiyorum
Gösterme bak nasıl görüyor
Sakın arayıp çocuğu gör deme görmek istediğinde müsait değiliz başka zaman de bak ozaman nasıl tersine dönüyor işler

Bazı insanlar anne olamıyor ya hani aynı şekilde bazılarıda baba olamıyor Allah gönlüne vermemiş o sevgiyi demekki sizin kaderinzde böyle bı adamı çocuğununz babası yapmak olmuş belkide bilmeden ama dedim ya olmuş artık çare yok gönül istiyorki tam tersi bı adam olsun eğer o yapmiyorsa sizde ağlamayı ona inat daha çok Gülun çocuğunuz sizi ağlarken görmesin hiç daha çok sevin hem anne hem baba gibi sevin kuzunuzu inanın o hisseder ben baba sevgisi almadan büyüyen bı kız olarak annemin o eşsiz ve asla eksilmeyen karşılıksız sevgisi ile büyüdüm ve asla sevgisizlik hissetmedm.

Eğer gerçekten çocuğunuzun mutlu olmasını istiyorsanız ki eminim öyle olduğuna, bugünden itibaren asla ve asla onun yanında mutsuz olmayın.
Çocuğunuzun onu ayda 1 kez gören babaya degil bir ömür yanında ve dimdik ayakta duran anneye ihtiyacı var.

Çocuğunuzun en iyi şekilde yetişmesi ve ileride kendi evlatlarına iyi bir ebeveyn olmasi için ona kalabileceğiniz her değeri katın.

Babası görmüyor mu bırakın görmesin ama yeter ki sirf bu sebepten çocuğunuz zaten olmayan bir babanın yanında bir de anne hasreti çekmesin. Bu olumsuzlukları düşünmek size bir sey katmaz ama çocuktan çok şey alip götürür.

Eğer gerçekten çocuğunuzun mutlu olmasını istiyorsanız ki eminim öyle olduğuna, bugünden itibaren asla ve asla onun yanında mutsuz olmayın.
Çocuğunuzun onu ayda 1 kez gören babaya degil bir ömür yanında ve dimdik ayakta duran anneye ihtiyacı var.

Çocuğunuzun en iyi şekilde yetişmesi ve ileride kendi evlatlarına iyi bir ebeveyn olmasi için ona kalabileceğiniz her değeri katın.

Babası görmüyor mu bırakın görmesin ama yeter ki sirf bu sebepten çocuğunuz zaten olmayan bir babanın yanında bir de anne hasreti çekmesin. Bu olumsuzlukları düşünmek size bir sey katmaz ama çocuktan çok şey alip götürür.
Öyle tabi bugun tüm gün eğlendik

Back
X