Ağlamak istiyorum hıçkırarak

zaten hisli ve düşünceli biri olsa boşanmazdın diye düşünüyorum boşanmışsınız hangi aşk
bu nasıl aşk dediğin...Boşanıpta musallat kalanlar hastalıklılar var hiç üzülme...biraz özlem var sanki.
özlem elbette var çünkü hiç farkına varmadım ögrendiğim günün gecesi birklikte olup ertesi gün başkasına gittiğini farkettim çok agır bir imtihandı benimkisi seve seve kanırta kanırta kopmaya çalıştım sevgi yerini öyle bir nefrete bıraktı ki ben bile şaştım şuanda da yerini duygusuzluk almaya başladı yaval yavaş 7 ay oldu

Bu beklentiyi içinizde öldürmeye çalışın.
Sanki hiç bi zaman gelmeyecek, görmeyecekmiş gibi düşünün. Çocuğunuz babasız büyüyen tek çocuk olmayacak. İkiniz de bununla yaşamayı öğrendiğiniz de o kalıpsız adam istese bile siz ona ihtiyaç duymadığınızı anlayacaksınız. Henüz çok yeni. Bugün çektiğiniz bu acıları, bi kuyuyu dolduran kumlar gibi düşünün. Kuyu dolduğunda yaralarınız da kapanacak. Çekecek acı da kalmayacak. Acıyı yaşamaktan kaçınmayın, yaşayın bitsin. İhtiyacınız olan tek şey zaman. Dilerim bundan sonra karşınıza hep iyi insanlar çıkar, evladınızla çok mutlu olursunuz.

Bu beklentiyi içinizde öldürmeye çalışın.
Sanki hiç bi zaman gelmeyecek, görmeyecekmiş gibi düşünün. Çocuğunuz babasız büyüyen tek çocuk olmayacak. İkiniz de bununla yaşamayı öğrendiğiniz de o kalıpsız adam istese bile siz ona ihtiyaç duymadığınızı anlayacaksınız. Henüz çok yeni. Bugün çektiğiniz bu acıları, bi kuyuyu dolduran kumlar gibi düşünün. Kuyu dolduğunda yaralarınız da kapanacak. Çekecek acı da kalmayacak. Acıyı yaşamaktan kaçınmayın, yaşayın bitsin. İhtiyacınız olan tek şey zaman. Dilerim bundan sonra karşınıza hep iyi insanlar çıkar, evladınızla çok mutlu olursunuz.
çok ama çok teşekkür ederim ilaç gibi sözlerdi.

Back
X