Ağlamak istiyorum

Maddi durum iyi de canım ben zaten çalışmıyorum şu an ondan gerek duymuyorum. Ama bahara doğru camları balkonları ve dolapların içini temizlemeye çağırırım herhalde birini, çok kirlendi ama ben yapamam şu an :KK43:
Ben de çalışmıyorum ama düzenli olarak çağırıyorum. Hamileyim kendimi riske atamam ama hamile olmadan önce de çağırıyordum. Temizlik işlerini hiç sevmiyorum beceremiyorum.

Hamileliğin ilk zamanları oluyo,oyle.. ben bir kaç ay çamaşır katlamaya bile halim yoktu, dusun. Allahtan bayram zamanı temizlik yapmm gerekiodu,oyle toparlamistim evi falan.. 5,aydan sonra deli gibi temizlik yapiodum,. Doğumdan sonra da hastaneden ciktim,geldim evi supurdum sildim..deli miyim ne?:confused:.. offf yapsan olmuyor.yapmasan olmuyor....:temizlik:

Doktorum bana süpürge bile tutma dediği için çok çok çok dikkat etmeye çalışıyoum, yoksa hayatta rahat oturamam bu şekilde. Bundan önce bir düşük oldu o yüzden daha da dikkatliyim. Geçen iğne vurulduğumda hemşire popomun yağ dokusuna denk geldi herhalde, 1 hafta topallayarak yürüdüm ağlaya ağlaya oturup kalktım acıdan. Tam o geçti şimdi de kaşım gözüm şişti. Gözümü kırparken bile çok ağrıyor :(
Eşim abarttığımı düşünüyor canın çok tatlı diyor. Bi bilse canımın ne kadar acıdığını :(

Bence acile git iltihap olabilir! Ev isini bos ver yemegide disardan siparis verin:)

Doktor baktı ve direk antibiyotik yazmak istedi (enfeksiyon mu ödem mi belli değil), hamileyim diyince kaldı tabii. Göz doktoruna veya eğitim/araştırma’ya git dedi. Eşim de ortalıkta yok. İyice sinirlerim bozuldu.
Tutamadım kendimi eve geldim ve başladım hüngür hünhür ağlamaya. Ağladıkça gözüm daha da çok acıdı, gözüm acıdıkça daha çok ağladım. Öyle tuhaf bir döngünün içine girdim...

Doktor baktı ve direk antibiyotik yazmak istedi (enfeksiyon mu ödem mi belli değil), hamileyim diyince kaldı tabii. Göz doktoruna veya eğitim/araştırma’ya git dedi. Eşim de ortalıkta yok. İyice sinirlerim bozuldu.
Tutamadım kendimi eve geldim ve başladım hüngür hünhür ağlamaya. Ağladıkça gözüm daha da çok acıdı, gözüm acıdıkça daha çok ağladım. Öyle tuhaf bir döngünün içine girdim...
Ara esini neden duruyosun? Watsapptan saydrmstm ben.

Hamileligin verdigi halsizlikten olabilir.Yapmayin siz de, su an 20 aylik kizim evi taninmaz hale getirdi .Ben de oturmus dusunuyorum hangi isten baslasam diye.

Boyle durumlar da bir gun supuruyorum ,ertesi gun siliyorum.Bazen isleri ust uste yapmak bana da zor geliyor.
Bugun supurseniz , esiniz de toz alsa , yarin da silersiniz .
Bunlar icin canınızı sıkmayin, dunya isi bitmez.

Genel olarak canım çok sıkkın bu aralar. Doktorum süpürge bile tutma dedi, 2-3 haftadır kapı dışarı çıkmıyorum neredeyse, çalışmıyorum da iyice bunalmış durumdayım. Durup durup ağladım bugün. Hem sıkılıyorum hem canım acıyor hem bebeğim için endişeleniyorum. Ben üzüldükçe o da etkileniyor ama elimde değil bazen şıpır şıpır akıyor gözyaşlarım :(

Evin işin süpürmek falan neyse de camlar balkonlar şuan gözümde büyüdü :))

Bende eşime yakınıp duruyordum sağolsun evi süpürüp siliyor ama cam silmem derken derken eve birini çağırdık.

Eşiniz yardım etmicekse birini mi bulsanız? Çünkü hamilesiniz ve en son yaomanız gereken şey hatta yapmamanız gereken şey cam silmek:)
Bahara doğru birini çağırmam lazım mutlaka, şu kritik dönemimi bi atlatayım gerisi umrumda değil. Canımı sıkan temizlik değil zaten genel olarak çok daraldım herşeyden :(

Ben dokunmasam hiç kendiliğinden kalkıp bişey yapmaz. İlla tek tek söylemem getek herşeyi. Ben de buna gelemiyorum. 1 hafta donunmadım, 2 hafta dokunmadım, hadi 3 hafta dokunmadım diyelim. Ama mecbur yapılacak kaçış yok. Yemek yapmayı da bilmiyor. Ben yapmasam kalkıp hazırlamasam aç kalırız yani o derece :)
Kabahatlisin.
Tek tek söylemeyeceksin, evin süpürülmesi gerekiyorsa vereceksin eline süpürgeyi, hadi bakalım yakışıklı görelim hünerini deyip basacaksın süpürgenin düğmesine.
Toz mu almak lazım, hemen kocanın eline bir toz bezi verilir, paşaların paşası karısına da nasıl yardım edermiş denip biraz gaz verici sözlerle toz aldırılır, camlar silinecekse erkek adamın gücü başka olur, pencereleri senin kadar kuvvetli silemiyorum dersin camları sildirirsin.

Mutfağa da sizler sokmuyorsunuz, sen yemek yaparken salata yaptırmakla başlayabilirdin mesela, sonra makarna haşlama vb derken yemek yapmayı öğrenirdi.
Erkekler yemek yapamaz, beceremezler değil, yapmazlar, yaptırın öğretin, en meşhur aşçılar hep erkek, demek ki yatkınlıkları var.

Kimse benim 60 yaşındaki erkek akrabam kadar ev işlerinden bi'haber değildir, bırakın silip süpürmeyi, salata makarna yapmayı, bardağına su koyup içmeye erinirdi.
Eşinden ayrılınca iş başa düştü, ben anlamam, ben yapamam, ben kadın mıyım diyen adamın bekar evine gidin bal dök yala, bir yemekler yapıyor yiyenler lezzetine tam not veriyor, eline bir kilo domates alıp gelmeyen adam, mutfak eşyası alışverişleri yapıyor.

Daha hamileliğin başında her işini kendin yapacaksın diye çabalarsan doğum sonrası bebeğe bakmıyor, ev işi, bebek derken ölüyorum yorgunluktan dersin, benden sana abla tavsiyesi eşini ev işlerine alıştırmalı, doğumdan sonra da bebeği babasının kucağına verip bakımına ortak olmaya teşvik etmelisin.

Kabahatlisin.
Tek tek söylemeyeceksin, evin süpürülmesi gerekiyorsa vereceksin eline süpürgeyi, hadi bakalım yakışıklı görelim hünerini deyip basacaksın süpürgenin düğmesine.
Toz mu almak lazım, hemen kocanın eline bir toz bezi verilir, paşaların paşası karısına da nasıl yardım edermiş denip biraz gaz verici sözlerle toz aldırılır, camlar silinecekse erkek adamın gücü başka olur, pencereleri senin kadar kuvvetli silemiyorum dersin camları sildirirsin.

Mutfağa da sizler sokmuyorsunuz, sen yemek yaparken salata yaptırmakla başlayabilirdin mesela, sonra makarna haşlama vb derken yemek yapmayı öğrenirdi.
Erkekler yemek yapamaz, beceremezler değil, yapmazlar, yaptırın öğretin, en meşhur aşçılar hep erkek, demek ki yatkınlıkları var.

Kimse benim 60 yaşındaki erkek akrabam kadar ev işlerinden bi'haber değildir, bırakın silip süpürmeyi, salata makarna yapmayı, bardağına su koyup içmeye erinirdi.
Eşinden ayrılınca iş başa düştü, ben anlamam, ben yapamam, ben kadın mıyım diyen adamın bekar evine gidin bal dök yala, bir yemekler yapıyor yiyenler lezzetine tam not veriyor, eline bir kilo domates alıp gelmeyen adam, mutfak eşyası alışverişleri yapıyor.

Daha hamileliğin başında her işini kendin yapacaksın diye çabalarsan doğum sonrası bebeğe bakmıyor, ev işi, bebek derken ölüyorum yorgunluktan dersin, benden sana abla tavsiyesi eşini ev işlerine alıştırmalı, doğumdan sonra da bebeği babasının kucağına verip bakımına ortak olmaya teşvik etmelisin.
Ablam o kadindan ayrilmadan gosterseydi ya hunerlerini, belki bosanmazlardi :)

Kabahatlisin.

Harika yazmışsınız :)
Söyleyecek söz bulamadım :)

Back
X