Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsinSizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye.ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.
Sorunlu sey ne demek? Duzgun yorum yapin. Ben rahatsiz oldum.Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
Benim oglum da uykusuz bir bebekti. Cok zor oldugunu cok iyi bilirim.Sizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye.ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.
Sorunlu değil çocuk diş çıkarıyor ne sorunlusu?Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
"Sorunlu sey " ne demek ?Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
Yani huysuzluğu filan yok sadece uyumuyo. Uyku saatlerini de kaçırmıyorum ne zaman uyutmaya çalışsam uyumuyor.anca memede uyuya kalıp on dk sonra uyanıyor.Uyku saatlerini kaçırıyor olabilir misin? Uykusu geldiği zaman uyuyamayan çocuk bi süre hırçın olur, sonra uyku tamamen kaçar. Diştrn dolayı bu kadar uyumaması tabiki normal değil. Durmaması da sadece dişten değil. Uykusuzluk hırçınlık yapıyor. Kehribar kolye deneyebilirsin iyi gelir derler dişe.
Ben kızımı hiç sallamadım. Hatta şimdi bi deniyim dedim istemiyor zaten.Size siddetle pasa hamak almanizi oneririm.sallayin 10 dk icinde uyuyor.ilk 4 ay benim kizimda uyumazdi.simdi 13 aylik gunduzde gecede uyuyor.ama dis donemleri bizimde zor geciyor..agri kesici surup verin aksamlari..cok siddetliyse jel surun rahatlasin uyusun
Sorunlu sey demeseydiniz keske cocuk icin.Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
Bence bıçok anne bunları yaşıyor konu sahibine ağır geldi sanırım bu durumlar. her konusunda bebekten dert yanıyor.Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?