Ağlamak istiyorum :(

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.967
298
Sizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye. ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.

Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin

Benim oglum da uykusuz bir bebekti. Cok zor oldugunu cok iyi bilirim.
Allah yardimciniz olsun.
Doktorla konustunuz nu uyku sorununu ? Belki surup ya da damla onerir uyumasu icin.

Uyku saatlerini kaçırıyor olabilir misin? Uykusu geldiği zaman uyuyamayan çocuk bi süre hırçın olur, sonra uyku tamamen kaçar. Diştrn dolayı bu kadar uyumaması tabiki normal değil. Durmaması da sadece dişten değil. Uykusuzluk hırçınlık yapıyor. Kehribar kolye deneyebilirsin iyi gelir derler dişe.

Size siddetle pasa hamak almanizi oneririm.sallayin 10 dk icinde uyuyor.ilk 4 ay benim kizimda uyumazdi.simdi 13 aylik gunduzde gecede uyuyor.ama dis donemleri bizimde zor geciyor..agri kesici surup verin aksamlari..cok siddetliyse jel surun rahatlasin uyusun

Yani huysuzluğu filan yok sadece uyumuyo. Uyku saatlerini de kaçırmıyorum ne zaman uyutmaya çalışsam uyumuyor.anca memede uyuya kalıp on dk sonra uyanıyor.

Ben kızımı hiç sallamadım. Hatta şimdi bi deniyim dedim istemiyor zaten.
O yanıma koyduğumda kendi kendine uyuyor normaldr 5 dk içinde. Şimdi diş yüzünden 2 saate kadar uzuyor bu süreç.

Bendede durum su anda ayni. Oglum 8 aylık üstekiler çıkıyor. Uyuyamıyor cocuk. Onunlada bende uyuyamıyorum. Bu yükte böyle sorun olmamıştı. Agri kesici verdiniz mi hic? (doktora danışarak tabi)

O dönemlerde benim oğlum da öyleydi, naparsan yap uyumazdı. Gece uykularım daha yeni yeni var diyebilirim (16 aylık), gecece 2 kere uyanırsa çok şanslı hissediyorum... diş çıkarırken de 7 diş birden çıkarmaya çalışıyordu, baya zorluyordu. Kehribar kolye aldım en sonunda, onun baya etkisini gördüm.

Alti aylik bebegim de dis cikariyor bazen oyle bir agliyor oyle bir uyuyamiyor ki herhalde bir yerini kirdim diyorum. Dr bana su meshur agri kesiciyi vermemi soylemisti o durumlarda. Siz de doktorunuza bir danisin bakalim. Gecmis olsun.
Ev hep ayni ya. O rahatsiz etmiyor da yemek yiyemiyorum pışpışlamaktan bazen. Gececek diye avutuyorum gececek dertdasim gececek insallah.

sirayla ciksin o disler sirayla,

benim oglum 4 disini ayni hafta cikardi, cocuk da biz de mahvolduk, ne aci cekmisti kuzum,
yine sirayla olmasi iyidir yani sukredin.

ve gececek bitecek...

ama aglamak istiyorsaniz aglayin valla, benim de su an aglayasim geldi o donemleri hatirlayinca...

su an biri 2 digeri 5 yasinda daha rahatim gercekten.

Benim oglumda grip 3 gündür. Bugün hic uyumadı. Az evvel uyuttum. Anlıyorum sizi..
Öyle böyle büyüyecekler Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…