Ağlamak istiyorum :(

Benim hatun da bebekken bir turlu uyumazdi disler cikarken desen ayni az cektirmedi bana:) Ama Allah sabrin en zirvesini lutfediyor.Doktora falanda gidemedim ben imkanlar sinirliydi.Bence sen git bi goster yarin yardimci olabilcegi bir yontem vardir belki.

babasi ilgilensin biraz siz uyuyun dinlenin.ev içinde bir yardımcı tutsanız olmazmi

Bizde ikisi birden çıkıyor :) tek tek çıkmadı hiç bu zamana kadar.
Bende üst üste en fazla iki gün verdim.
Bizim de 4 tane birden çıktı iki gün c ile başlayandan verdim çok ağrısı olursa ver ateşi bekleme demişti doktor birde ilk olarak c ile başlayanı tercih et daha sonra do ile başlayanı demişti

Demekkı cok agrısı varkı uyumuyor yavrucak derdınıde anlatamıyor off cok zor ya dısarı cıkarıyormusnuz belki temiz hava iyi gelir yorulur uyur.

Arkadaşımın bebeği de sizinki gibi.Hiç ama hiç uyumuyor.Gecen gün ne dedi biliyor musunuz "book sırtım 180 derece ne zaman uzandım hatirlamiyorum:))"
Allah kolaylık versin.Kardesiniz,komşunuz,anneniz,arkadaşınız.. yardım isteyin.
Ben arkadaşıma giderim bir günlüğüne,bebegiyle oynarken o dinlenir,uzanir bir koltuğa bazen bir çay içer ya da ev işi yapar:))
Inşallah gülerek hatırlayacaksınız bu günleriniz.
Az daha sabır.

Jameya sen cok kafaya takiyosun butun cocuklar boyleymis.miş diyorum cunku bende senin gibiydim simdiki tecrubeyle olsaydi asla bu kadar uzulmez bu kadar sinirlenmezdim

Seni cok iyi anliyorum benim kızım da aynen öyle arka arkaya dış çıkardı şuan 16 aylık ve halen sadece emmek istiyor halen gece gündüz uyumaz gece evimi toplarım bende

Ne diyorsunuz hanımefendi? Ağır geldiği filan yok.
Dert yandığım filan da yok bunaldığım zaman yazıyorum hepsi bu.
Bir derdim var bolumune uyuyamıyorum yorgnm artk agliycm fln diyip dert yaniosnz. Yazdgnz yer bir derdim var. Demekki sizin derdiniz bu. birsuru anne size yorum yapms bizde böyleyiz olur bunlar fln diye onlar konu açmıyor ama siz. Neyse disardan bi göz olarak öyle dusundm konularnzdan dolayı.

Ben dert yanmıyorum sohbet etmek istedi canım,yazdım.
Canım sıkıldıkça da konu açarım.
Sizi rahatsız eden neyse çıkabilir yorum yapmahabilirsiniz.

Seni cok iyi anliyorum benim kızım da aynen öyle arka arkaya dış çıkardı şuan 16 aylık ve halen sadece emmek istiyor halen gece gündüz uyumaz gece evimi toplarım bende
Bende gece yapıyorum herşeyi :)
Erken kurtulucaz o zaman :))

Jameya sen cok kafaya takiyosun butun cocuklar boyleymis.miş diyorum cunku bende senin gibiydim simdiki tecrubeyle olsaydi asla bu kadar uzulmez bu kadar sinirlenmezdim
Yok ya takmıyorum o an bi daraldım :)
Acıkmıştım yemek yapamadım bütün gün, o da saatlerdir uyumayınca daral geldi bi açıliym dedim :))

Maalesef aynen yani bu nasıl bir yorum
Bebek bu diş çıkarırken tabi ki kaşınacak, yanacak. Ağrı geçiren jel demişler gayet iyi fikir.
Kullanıyorum jelleri de ama faydası yok. İki diş birden çıkarıyor belki de ondan fayda etmiyor.
Burada bazı bayanlar gerçekten sırf can sıkmak için yorum yapıyor besbelli.

İşte tam da derdim bu aslında,burada kimsem yok :)
Bebeğim 7/24 bana yapışık vaziyette. E haliyle bazzen bunalıyorum.
Gerçekten gece bile sırtım ağrıyor :)
Ya yine de hep sakin yaklaşıyorum ama bazen yanlız olduğum için zor geçiyor günler.

Tüh çok zor o zaman ya.
Ben 15 günde bir arkadaşıma gidiyorum.
O da evin tüm işini yemeğini bir günde hallediyor.
Akşama da oturup çay iciyoruz:)
Inşallah iyi bir komşuya denk gelirsiniz.
Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…