Bizde pişik hiç olmadı. O da kötüÖyle tabi. Bizde bir de çok fena pisik oldu. Onu geçirene kadar çok uğraştım.
Bayan bence sorunlu.
Şey dediğiniz bir bebek unutmayın istersenizYa senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
Benim hatun da bebekken bir turlu uyumazdi disler cikarken desen ayni az cektirmedi bana:) Ama Allah sabrin en zirvesini lutfediyor.Doktora falanda gidemedim ben imkanlar sinirliydi.Bence sen git bi goster yarin yardimci olabilcegi bir yontem vardir belki.Sizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye.ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.
Peki sen nasıl bişeysin?Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
Bizim de 4 tane birden çıktı iki gün c ile başlayandan verdim çok ağrısı olursa ver ateşi bekleme demişti doktor birde ilk olarak c ile başlayanı tercih et daha sonra do ile başlayanı demiştiBizde ikisi birden çıkıyor :) tek tek çıkmadı hiç bu zamana kadar.
Bende üst üste en fazla iki gün verdim.
Resimdeki sizin oğlunuz muBenim oglumda grip 3 gündür. Bugün hic uyumadı. Az evvel uyuttum. Anlıyorum sizi..
Öyle böyle büyüyecekler Allah'ın izniyle..
Bir derdim var bolumune uyuyamıyorum yorgnm artk agliycm fln diyip dert yaniosnz. Yazdgnz yer bir derdim var. Demekki sizin derdiniz bu. birsuru anne size yorum yapms bizde böyleyiz olur bunlar fln diye onlar konu açmıyor ama siz. Neyse disardan bi göz olarak öyle dusundm konularnzdan dolayı.Ne diyorsunuz hanımefendi? Ağır geldiği filan yok.
Dert yandığım filan da yok bunaldığım zaman yazıyorum hepsi bu.
Evet..Resimdeki sizin oğlunuz mu
Ben dert yanmıyorum sohbet etmek istedi canım,yazdım.Bir derdim var bolumune uyuyamıyorum yorgnm artk agliycm fln diyip dert yaniosnz. Yazdgnz yer bir derdim var. Demekki sizin derdiniz bu. birsuru anne size yorum yapms bizde böyleyiz olur bunlar fln diye onlar konu açmıyor ama siz. Neyse disardan bi göz olarak öyle dusundm konularnzdan dolayı.
Bende gece yapıyorum herşeyi :)Seni cok iyi anliyorum benim kızım da aynen öyle arka arkaya dış çıkardı şuan 16 aylık ve halen sadece emmek istiyor halen gece gündüz uyumaz gece evimi toplarım bende
Yok ya takmıyorum o an bi daraldım :)Jameya sen cok kafaya takiyosun butun cocuklar boyleymis.miş diyorum cunku bende senin gibiydim simdiki tecrubeyle olsaydi asla bu kadar uzulmez bu kadar sinirlenmezdim
Kullanıyorum jelleri de ama faydası yok. İki diş birden çıkarıyor belki de ondan fayda etmiyor.Maalesef aynen yani bu nasıl bir yorum
Bebek bu diş çıkarırken tabi ki kaşınacak, yanacak. Ağrı geçiren jel demişler gayet iyi fikir.
İşte tam da derdim bu aslında,burada kimsem yok :)Arkadaşımın bebeği de sizinki gibi.Hiç ama hiç uyumuyor.Gecen gün ne dedi biliyor musunuz "book sırtım 180 derece ne zaman uzandım hatirlamiyorum:))"
Allah kolaylık versin.Kardesiniz,komşunuz,anneniz,arkadaşınız.. yardım isteyin.
Ben arkadaşıma giderim bir günlüğüne,bebegiyle oynarken o dinlenir,uzanir bir koltuğa bazen bir çay içer ya da ev işi yapar:))
Inşallah gülerek hatırlayacaksınız bu günleriniz.
Az daha sabır.
Tüh çok zor o zaman ya.İşte tam da derdim bu aslında,burada kimsem yok :)
Bebeğim 7/24 bana yapışık vaziyette. E haliyle bazzen bunalıyorum.
Gerçekten gece bile sırtım ağrıyor :)
Ya yine de hep sakin yaklaşıyorum ama bazen yanlız olduğum için zor geçiyor günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?