Ya ağrısı olduğunda çok uyumadığında ağrı kesici vermemi söyledi sabah akşam ama bende çok yüklenmek istemedim açıkçası. Ağrı kesici verdiğimde de gündüz en fazla 1 saat uyuyor ama akşam saatinde erken yatıyor. 7 en geç yatıyor.bugün hiç vermedim. Keşke verseym daha yeni uyudu.Benim oglum da uykusuz bir bebekti. Cok zor oldugunu cok iyi bilirim.
Allah yardimciniz olsun.
Doktorla konustunuz nu uyku sorununu ? Belki surup ya da damla onerir uyumasu icin.
Doktor sabah akşam vermemi söyledi 1 hafta bıyunca. Ama çocuk üst üste diş çıkarıyor hiç ara vermedi. E her diş çıkmasında ağrı kesiciye yüklenirsem de olmuyor. O yüzden pek vermedim.Bendede durum su anda ayni. Oglum 8 aylık üstekiler çıkıyor. Uyuyamıyor cocuk. Onunlada bende uyuyamıyorum. Bu yükte böyle sorun olmamıştı. Agri kesici verdiniz mi hic? (doktora danışarak tabi)
Jel de fayda etmiyor uyumadan önce sürmüştüm.Sorunlu sey demeseydiniz keske cocuk icin.
Konu sahibi, dis donemleri oyledir, bizim de oyleydi yer gok inliyordu kuzumun aglamalarindan, acisi var annesi..gecicek..
O jeller biraz rahatlatiyor kuzulari..
Gecmis olsun.
Almıyor ki neler vermedim eline:) bikere kemirdi soğanı. Şimdi sanırım diş etleri çok hassas olduğundan ağzına bişey sürmüyorbir de çocuklara kemirmesi için yeşil soğan verdiklerini duymuştum. kaşıntıyı yatıştırıyor demişlerdi
tatlı kuzucukAlmıyor ki neler vermedim eline:) bikere kemirdi soğanı. Şimdi sanırım diş etleri çok hassas olduğundan ağzına bişey sürmüyor
Ay Çok zor ya insanda kafa kalmıyor böyle olunca. Sinirlerim alt üst oluyor. Gündüz uyumuyor bare gece rahat uyusun istiyorum :))Allah yardımcınız olsun, benim oğlum 2 aylıktı diş çıkarmaya başlayınca, fakat bünyesi zayıf olduğu için pamukçuğa dönüşmüştü, doktor ağzını temizlemişti, ama oğlum doğdu 1 hafta sakindi sonra bir başladı ağlamaya gece ve gündüz aralıksız, uykusuz, huysuz, salla babam salla, hiç bişey fayda etmedi, sinirlerim alt üst oldu, aralıksız geçen dolu dolu ağlanmış 2,5 yılın ardından öyle uykuya hiç düşkün olmadı, şimdide ergenlik dönemimiz başlıyor:) Allah sizede bizede yardım etsin, bugünlerde geçecek, Allah can sağlığı versin
Doktor sabah akşam vermemi söyledi 1 hafta bıyunca. Ama çocuk üst üste diş çıkarıyor hiç ara vermedi. E her diş çıkmasında ağrı kesiciye yüklenirsem de olmuyor. O yüzden pek vermedim.
Dün vermiştim.
Ama sanırım dinlicem adamı belli ki zor geçiriyor
Ne diyorsunuz hanımefendi? Ağır geldiği filan yok.Bence bıçok anne bunları yaşıyor konu sahibine ağır geldi sanırım bu durumlar. her konusunda bebekten dert yanıyor.
Bizde ikisi birden çıkıyor :) tek tek çıkmadı hiç bu zamana kadar.Ben zor dönemlerde mecbur veriyorum yoksa duramiyor çocuk. Zaten haftalarca verilmez, ama bizde şimdi 3 gün arka arkaya günde iki defa verdik. Simdi üsteki dişlerin bur tanesi çıktı. Hepimize geçmiş olsun
Allah sabır versin gerçekten zor bir dönem. Kuzucukların hepsi iyi olsun da önemli değil napalımBen varım. Aynı durumdayız. Pes peşe çıkarıyor dişlerini. Hepsi çıkana kadar böyle malesef. Sabir diliyorum
Hiç duymadım denerim. İnşallah iyi gelir :)Aftamed junior oral jeli denedinizmi ?
Bu çok iyi geliyor.
Ben ablamın bebeklerine getiriyordum bu markayı rahat etti yeğenlerim bununla
Isterseniz sizde bir deneyin
Ayrıca alkol renklendirici içermiyor rahatlıkla kullanabilirsiniz. :)
Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
Öyle tabi. Bizde bir de çok fena pisik oldu. Onu geçirene kadar çok uğraştım.Allah sabır versin gerçekten zor bir dönem. Kuzucukların hepsi iyi olsun da önemli değil napalım
Bayan bence sorunlu.Eee bütün çocuklar 'sorunlu'. Kolik oluyor, ağlıyor, diş çıkarıyor, emmiyor, uyumuyor, hasta oluyor...İlk 2 yıl bebek = 'sorun'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?