Ağlamak istiyorum :(

Benim oglum da uykusuz bir bebekti. Cok zor oldugunu cok iyi bilirim.
Allah yardimciniz olsun.
Doktorla konustunuz nu uyku sorununu ? Belki surup ya da damla onerir uyumasu icin.
Ya ağrısı olduğunda çok uyumadığında ağrı kesici vermemi söyledi sabah akşam ama bende çok yüklenmek istemedim açıkçası. Ağrı kesici verdiğimde de gündüz en fazla 1 saat uyuyor ama akşam saatinde erken yatıyor. 7 en geç yatıyor.bugün hiç vermedim. Keşke verseym daha yeni uyudu.

Bendede durum su anda ayni. Oglum 8 aylık üstekiler çıkıyor. Uyuyamıyor cocuk. Onunlada bende uyuyamıyorum. Bu yükte böyle sorun olmamıştı. Agri kesici verdiniz mi hic? (doktora danışarak tabi)
Doktor sabah akşam vermemi söyledi 1 hafta bıyunca. Ama çocuk üst üste diş çıkarıyor hiç ara vermedi. E her diş çıkmasında ağrı kesiciye yüklenirsem de olmuyor. O yüzden pek vermedim.
Dün vermiştim.
Ama sanırım dinlicem adamı belli ki zor geçiriyor

çocuklar öyle, çok sorun etme. iki yaştan sonra rahatlarsın. o zaman da benmerkezci huysuzlukları başlıyor gerçi.
unutma lütfen, sen huzursuz olursan o daha da huzursuz olur. bilgisayardan saç kurutma makinesi sesi dinletmeyi denedin mi hiç, ağlayınca? çocuğun yanında bilgisayar ya da telefonu bırakmak zararlı olduğundan bir iki dakika dene istersen

Beni kız her diş çıkarmaya acillik olırduk ateştan dolayı ,işin komik yani 7 yaş ilk dişi sallandı ağrıdı acile götürdü eşim akşam acilde ikitane çektiler alttan diş çıkıyormuş ,yani çıkarken problem düşerke problem:/

Allah yardımcınız olsun, benim oğlum 2 aylıktı diş çıkarmaya başlayınca, fakat bünyesi zayıf olduğu için pamukçuğa dönüşmüştü, doktor ağzını temizlemişti, ama oğlum doğdu 1 hafta sakindi sonra bir başladı ağlamaya gece ve gündüz aralıksız, uykusuz, huysuz, salla babam salla, hiç bişey fayda etmedi, sinirlerim alt üst oldu, aralıksız geçen dolu dolu ağlanmış 2,5 yılın ardından öyle uykuya hiç düşkün olmadı, şimdide ergenlik dönemimiz başlıyor:) Allah sizede bizede yardım etsin, bugünlerde geçecek, Allah can sağlığı versin

bir de çocuklara kemirmesi için yeşil soğan verdiklerini duymuştum. kaşıntıyı yatıştırıyor demişlerdi

Sorunlu sey demeseydiniz keske cocuk icin.

Konu sahibi, dis donemleri oyledir, bizim de oyleydi yer gok inliyordu kuzumun aglamalarindan, acisi var annesi..gecicek..
O jeller biraz rahatlatiyor kuzulari..
Gecmis olsun.
Jel de fayda etmiyor uyumadan önce sürmüştüm.
Kızım normalde ağlamıyor şimdi uykusuzluktan kıyameti kopardı.

bir de çocuklara kemirmesi için yeşil soğan verdiklerini duymuştum. kaşıntıyı yatıştırıyor demişlerdi
Almıyor ki neler vermedim eline:) bikere kemirdi soğanı. Şimdi sanırım diş etleri çok hassas olduğundan ağzına bişey sürmüyor

Ay Çok zor ya insanda kafa kalmıyor böyle olunca. Sinirlerim alt üst oluyor. Gündüz uyumuyor bare gece rahat uyusun istiyorum :))
Gece de saat başı uyanıyor.

Ben zor dönemlerde mecbur veriyorum yoksa duramiyor çocuk. Zaten haftalarca verilmez, ama bizde şimdi 3 gün arka arkaya günde iki defa verdik. Simdi üsteki dişlerin bur tanesi çıktı. Hepimize geçmiş olsun

Bence bıçok anne bunları yaşıyor konu sahibine ağır geldi sanırım bu durumlar. her konusunda bebekten dert yanıyor.
Ne diyorsunuz hanımefendi? Ağır geldiği filan yok.
Dert yandığım filan da yok bunaldığım zaman yazıyorum hepsi bu.

Ben varım. Aynı durumdayız. Pes peşe çıkarıyor dişlerini. Hepsi çıkana kadar böyle malesef. Sabir diliyorum

Ben zor dönemlerde mecbur veriyorum yoksa duramiyor çocuk. Zaten haftalarca verilmez, ama bizde şimdi 3 gün arka arkaya günde iki defa verdik. Simdi üsteki dişlerin bur tanesi çıktı. Hepimize geçmiş olsun
Bizde ikisi birden çıkıyor :) tek tek çıkmadı hiç bu zamana kadar.
Bende üst üste en fazla iki gün verdim.

Aftamed junior oral jeli denedinizmi ?
Bu çok iyi geliyor.
Ben ablamın bebeklerine getiriyordum bu markayı rahat etti yeğenlerim bununla
Isterseniz sizde bir deneyin

Ayrıca alkol renklendirici içermiyor rahatlıkla kullanabilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…