• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlamak istiyoruuumm :(

mizuki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
35
0
36
İzmir
kızlaaarr yardıma ıhtıyacım varr.. sevgılımle kavga ettık cok sacma bı sebepten dolayı ve bana küstü. 3 gundur mesaj atmadı tabı bende atmadım. ama atsın ıstıyorummmm hemde coookk :( napmalıyım sızceee :S istahım kapandı en sevdıgım seylerı bıle yemek ıstemıyo canım. bugun alısverıs yaptım ama hıc ıcımden gelerek yapmadım off offff:25::14:

ben ona nolursa olsun ne yaparsan yap hatalı olsanda bana söyle kızıcak bısey olsa dahı kızarım ama bana soylersen daha ıyı olur dedm. nolursa olsun soyle yanı dedım. capkınlık bıle yapsan soyle dedm(tabı bunu ımalı bı sekılde soyledm yanı yaparsan sonuclarına katlanırsın gıbısınden).neyse 3gun once falan aksam telefonda konusuyoduk hastaydı yanına gelıyım bı sana bakıyım dedm gelme dedı neden falan dedm capkınlık yapıcam belkı alla alla dedı sakasına sonra guldu. bende saka oldugunu anladım ama sonuclarını göze alabılıyosan yap askım falan dedm. bı basladı hanı ızın vermıstın nolursa olsun sana soylesem bısey olmıcaktı dedı. bende ımalı bı sekılde soyledım onu falan dedm. bı baktım konuyu cıddı cıddı uzatmaya basladı yok guvenımı sarsıyosun yok bıgun oyle bıgun boyle soyluyosun falan demeye basladı. ertesı gun hasta dıye bu kadar tartısmamıza ragmen yanına gıttım tatlı falan aldım bussuru sekerlıkler yaptım. suratını astı oturdu karsımda. yarım saat oturduk oturmadık hemen kalktık eve göturdu benı. benımle küstügünü mesaj atmıcagını aramıcagını falan soyledı bende bısey demedım. bende ne mesaj attım ne aradım hıc bısey yapmadım.

Kaç yaşındasın canım merak ettim...

İyide sen hiç bişey yapmamışsın ki
Gayet güzel bir yolla düşüncelerini anlatmışsın
O bunu kendi anlamak istediği gibi anlamış orası ayrı

Sonra kalkıp gitmişsin nazını çekmişsin tatlı almışsın
Ama o sana seninle küstüm konuşmıcam demiş

Onun tavırlarında bir dengesizlik var bence
Çok şımartmış yüz vermiş olabilirisin
Bu dengeyi sağlayamazsan çok üzülürsün canım sonra

3 gün çok uzun bir zaman bence.. ve ogün sizi eve getirmiş.. yani bence durum kötü...

18 yasındayım. evet cok sımarttım 2 yıldır sanırım. ama ben sevınce butun sevgımı gosterırım sevdıgım ınsan ıcın yapamıcagım sey yoktur. bu tek sevgılım ıcın degıl butun arkadaslarım ıcınde gecerlıdır. bu yuzden bıraz ucuk kacıksın der arkadaslarımda ama ne bılıyım ben süprzler yapmayı hedıyeler almayı onların gulumsemelerı ıcın herseyı yapmayı cok severm. kı bu kısı sevgılımse herseyı yaparım... sızce bundan sonra nasıl davranmalıyım:S bu sorunumu cozemezmıyım?

18 yasındayım. evet cok sımarttım 2 yıldır sanırım. ama ben sevınce butun sevgımı gosterırım sevdıgım ınsan ıcın yapamıcagım sey yoktur. bu tek sevgılım ıcın degıl butun arkadaslarım ıcınde gecerlıdır. bu yuzden bıraz ucuk kacıksın der arkadaslarımda ama ne bılıyım ben süprzler yapmayı hedıyeler almayı onların gulumsemelerı ıcın herseyı yapmayı cok severm. kı bu kısı sevgılımse herseyı yaparım... sızce bundan sonra nasıl davranmalıyım:S bu sorunumu cozemezmıyım?

Ben sadece fikrimi söylim gerisi tabiki sana ait canım :)
Sevdiklerine değer vermen çok güzel ama bir çoğu buna değmiyo emin olabilirsin
Eğer karşı taraf senin kadar fedakar değilse yaptıklarının karşılığını alamıyosan emin ol boşa gidiyodur

Sana tavsiyem en çok değeri kendine ver
Sevgilini çok şımartma yani sana bu şekilde davranmasına izin verme
Kendini tut ve ilk adımı o atsın
Çünkü sen arayıp mesaj atcak olursan iyice yüz bulacak ve sana her istediğini yapıcak bu sefer...
Kuralların olsun hiç bi zaman tepkisiz kalma
Düşüncelerini o kızar ne düşünür diye saklama Söyle!

Umarım yoluna girer herşey...

Ben sadece fikrimi söylim gerisi tabiki sana ait canım :)
Sevdiklerine değer vermen çok güzel ama bir çoğu buna değmiyo emin olabilirsin
Eğer karşı taraf senin kadar fedakar değilse yaptıklarının karşılığını alamıyosan emin ol boşa gidiyodur

Sana tavsiyem en çok değeri kendine ver
Sevgilini çok şımartma yani sana bu şekilde davranmasına izin verme
Kendini tut ve ilk adımı o atsın
Çünkü sen arayıp mesaj atcak olursan iyice yüz bulacak ve sana her istediğini yapıcak bu sefer...
Kuralların olsun hiç bi zaman tepkisiz kalma
Düşüncelerini o kızar ne düşünür diye saklama Söyle!

Umarım yoluna girer herşey...

mesaj atmamak o kadar zor gelıyor kı ama atmıcam kendımı tutucam dayanmaya calısıcam ama umarım o atar ve umarım ıyı bı mesaj atar.. cok tesekkur ederm dınledıgın ve cevap yazdıgın ıcın :)

mesaj atmamak o kadar zor gelıyor kı ama atmıcam kendımı tutucam dayanmaya calısıcam ama umarım o atar ve umarım ıyı bı mesaj atar.. cok tesekkur ederm dınledıgın ve cevap yazdıgın ıcın :)

Rica ederim umarım istediğin gibi olur :)

Back
X