ağlamaktan gözlerim şişti artık ne olur kızlar yardım edin

halime-halimee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
185
54
73
39
Ben 28 haftalık gebeyim on gün evvel sırtımdaki ağrıya dayanamadım nefes alamaz hale geldim artık ve eczaneden yakı alıp yapıştırttım yakının üstünde gebelikte kullanılamaz diye bir şey yazmıyordu bugün doktor kontrolüm vardı doktora bunu söylediğimde çooookk kızdı ve bebeğimin sakat kalmış olabileceğini söyledi bu ultrasonda görünmez mi diye sorduğumda hayır doğuma kadar anlaşılmaz dedi dünya başıma yıkıldı sanki ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan harap oldum ben bu kadar çok üstüne titrer gözümden bile sakınırken neden sürekli böyle sorunlar çıkıyor anlamıyorum aranızda böyle bir şey başına gelen varsa Allah aşkına bir şeyler yazsın bana cevaplarınızı bekliyorum

Canim benim. Madem bu kadar set tepki verip ciddi bisey soyluyor da nedenini niyesini neyin neye sebep olabilecegini niye anlatmiyor. Anlamiyorum bu dr.lari uzulme bosuna eger ciddi bisey olsaydi zaten uzerinde uyarisi olurdu. En kotu ihtimal o yakinin firmasini arayip bilgi alabilirsin. Inan hic bir bilgim yok keske bisey bilseydim ama mantiken sonucta sadece sicaklik vermiyor mu yaki. Ne olabilir ki ustelik sirtindan kullaniyorsun. Kotu bisey olacak fikrine inandirma sakin kendini bak oyle yaparsan olamayacaksa da bisekilde olur kotu dusunme

BENCE DOKTORUN FAZLA TEPKİ VERMİŞ HAMİLE KADINA BÖYLE KONUŞULMAMASI GEREKTİĞİNİ BİLMİYORMU BU ADAM ASLA ANTİBİYORTİK BURUN DAMLASI KULLANAMAZSIN DEDİLER GEÇEN HAFTA BANA BUNLARI VERDİLER. YANİ BU NE PERİZ NE LAHANA TURŞUSU AYRICA BUNLARADA HAMİLEYSENİZ KESİNLİKLE İÇMEYİN YAZIYORDU. ARKADAŞIMA DA ANTİBİYORTİK VERDİLER. BENCE BAŞKA BİR DOKTORDADA FİKİR ALMAN İÇİNİ RAHATLATMAK İÇİN YAZIK GÜNAH YANİ. SENİN TEK KABAHATİN DOKTORUNA SORMADAN HAREKET ETMEK OLMUŞ.

Çookk sağolun kızlar cevap verdiğiniz için Allah yerden göğe kadar razı olsun sizden yakı vücuda sıcaklık verdiği için normalde 36 olan vücut ısısını 42 dereceye kadar çıkara biliyormuş bu da Allah korusun ama bebeğin anne karnında havale geçirmesine neden oluyormuş kuzum nasılda hareketli içim parçalanıyor artık yaa az önce anasağlıkta ki ebemi aradım o da yapmasaydın daha iyiydi ama ilk üç ay tehlikeli sonuçta senin bütün değerlerin normal zeka testlerinde gayet normal çıktı ve şu an 28 haftalıksın yani bebek büyüdü öyle bir tehlike vereceğini sanmıyorum içini ferah tut bi dahada böyle bir şey yapma dedi ayrıntılı ultrasona girsem gözükmez mi dedim bebek büyüdü artık haftanda geçtiği için görünmez dedi inşallah Bi şey olmaz yaa ben gözümden bile sakınırken böyle bir şey olması yerle bir etti beni resmen

Cnm gönlünü ferah tut. Lütfen sen sitreslendikçe bebek de etkileniyor merak etme hç bişi olmaz .. Eskiden kadınlar neler neler yapmiş. Ağlaman bişiyi değiştrmez daha da ktü eder seni .... Sonuçta bebeğin artık büyümüş ... Doktorlar bu tarz knularda çok küçük bir ihtimali bile sylemek zorunda.. Çnkü mesuliyet altına gtmek istemiyolar .. Benim halam kızamıkçık geçirdi gebeliğinde %99 özürlü olcak dediler bebiş sapa sağlam doğdu daha bunlar gbi çok örnek war çewremde rahat ol...

tatlım doktorlar özellikle biraz abartıyorlar ki bir şey olursa sorumluluk kendinden gitsin.. benim kaç tanıdığıma yaşamaz bu bebek dediler çocuklar kocaman oldu, kaç kişiye testlerin sonucu down sendromlu olur dediler zeka küpü oldu çocuklar.. bir doktorun hamile bir kadına bu kadar tepki vermesini kesinlikle doğru bulmuyorum.. eşimiz dostumuz bile üzerimize titrerken..
ben bebeğine bir şey olduğuna inanmıyorum.. daha birkaç gün önce okudum 26. haftadan itibaren bebek doğsa yaşayacak bir çok şeyi hazır durumda oluyor.. allahın izni ile bu günden sonra evladına bir şey olmaz.. asıl sen kendini harap edersen olur bence.. o sebeple tevekkeli ol sakin kal.. rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip edecektir inanıyorum..

içini ferah tut üzülme bencede yakı bu kadar büyük bir şeye sebep olmaz.Doktorada ayrı kızdım hamile insana öyle sert söylenmez...

Aaa nebiçim doktor öyle o ya başka doktora git bence öyle sey denirmi ya napcakki yaki cok sinir oldum ya boyle bir sey mi olur nedenini Açıkladı mi peki

Çok çoooookkk teşekkür ederim hepinize kızlar Allah razı olsun bana %90 sakat kalmış olabilir dedi yemin ediyorum hastane başıma yıkıldı sandım ağlamaktan harap oldum daha dün gidip bütün eşyalarını alıp eksiklerini tamamlamıştım ben günleri haftaları hesaplarken böyle bir şey demeleri yerle bir etti beni yemin ediyorum canımdan can gitti resmen oradaki hemşireler sakinleştirdi sonuçta gebeliğinde çok ağır ilaçlar kullananlar var onlara bile bir şey olmuyor alt tarafı yakı bu hem daha evvelinde her şeyin normal çıkmış en iyi başka Bi hastaneye daha git dediler bende hiç vakit kaybetmeden Zekai Tahire gittim oradaki doktorlar çok ilgilendiler internettende girip baktılar daha sonradındada yarım saatten fazla ultrasonla baktılar haftam ilerlediği için ayrıntılı ultrasona almadılar doğumdan sonra anlaşılır ancak bir şey olup olmadığı ama gönlünü ferah tut bi yakıdan bi şey olmaz her şeyin çok normal bebeğin gelişimide süper boş yere kendini daha fazla harap etme yemeğini ye ağlamaktan vazgeç bebeğinide daha fazla üzme doğuma kadar bilemeyiz bi şey olup olmadığını ama sonuçta bir yakı ve bbebekte büyük bir şey olduğunu zannetmiyorum bebekte son derece iyi dedi inşallah öyledir inşallah bir şey olmamıştır hepinize tekrar çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun Mevlam hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza inşallah

Sen bukadar üzülmekte Haklısın tatlım ama okadar üzüntü bebeğe de cok Zararlı biliyosun sakin ol dua et ınsallah hic bisey olmucak kendini üzme içini ferah tut hep iyi duşun hiçbişey olmucak bebeğine sağlıkla doğacak ınsallah

Canım benim Allah bin kere razı olsun inşallah dediğin gibi olur inşallah bi şey olmaz kızıma ben böyle üstüne titrerken iyi olması için elimden geleni doktorun böyle bir şey söylemesi beni yerle bir etti Mevlam sadece benim değil hepimizin yavrusunu bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dün o kadar çok ağladım ki hala beynim davul gibi sersem sersem dolanıyorum ortalarda doğumda anlaşılır bi şey olup olmadığı dediler inşallah olmaz hala çok korkuyorum ona bi şey olacak diye :'( :'(

Bol bol dua oku ve bişey yapmadan önce İnternet'e bak sakıncalı olabilir mi diye ben maydonoz nane yerken bile dikkat ediyorum canım ki yakı bu normal kişi bile dayanamıyor, o sırt ağrıların da gayet normal tatlım

Doğru söylüyorsun canım çoooookk büyük bir hata ettim normalde her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür araştırırdım bunu nasıl yaptım nasıl böyle bir hataya düştüm inan bilmiyorum ama o an gerçekten nefes alamaz hale gelmiştim ve daha fazla dayanamadım sonuçta yakı bu ne olacak ki ağrı kesici değil antibiyotik değil diye düşündüm eğer bilseydim böyle ciddi sorunlara yol açacağını değil sırtıma yapıştırmak elime bile almazdım iki gündür harap oldum seninde dediğin gibi sadece dua ediyorum bol bol dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden inşallah kuzuma bi şey olmamıştır :'(

Arkadaşım gönlünü ferah tut Allah'a emanet bebeklerimiz. Insanlar ne antibiyotikler ne ilaçlar kullanıyorlar ki bunları doktorları veriyor Allah'ın izniyle bebekleri sapasağlam doğuyor. Dua et bol bol ve artık üzülme bebeğinde etkileniyor diğer doktorlar Gelişimi süper demişler bak. Inşallah sende kucağına sağlıklı alacaksın Bebeğini.

Ayy canım benim yaa Allah bin kere razı olsun inşallah dediğin gibi olur sonuçta sadece bir yakı insanlar neler neler yapıo sağ salim doğuruo diye düşündüm inan hamile kaldığımı öğrendiğim günden bu yana bir yudum kahve kola içmedim ki ben tam bir kahve delisiydim günde en az 7 fincan içerdim hele içtiğim kolaların haddi hesabı yoktu şimdi değil bunları içmek hazır meyve suları bile içmiyorum içinde katkı maddesi var diye ne biliyim bu doktor yıktı beni bilseydim hiç yapıştırır mıydım bi de bütün eksikliklerini tamamladım şimdi gelip geçtikçe eşyalarını görüyorum içim parçalanıo Allah bana yardım etsin korktuğuma uğratmasın inşallah Mevlam bir bana değil tüm annelere yavrusunu bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Cnm o

canım üretici firmayı ara sor bir neden yazmadılar madem üzerine ayrıca eczacı birşey demedi mi alırken?

ayrıca yüzde nasıl veriyor doktor..Allahım esirgesin inşallah sağlıkla al kucağına

kendini bu kadar harap etme lütfen. herşeyin hayırlısı Allahtan. Allahın izni ile birşey olmaz inşallah. doktorunda gebeye nasıl yaklaşılır konusunda biraz eksik galiba. içini ferah tut sen :)

canım üretici firmayı ara sor bir neden yazmadılar madem üzerine ayrıca eczacı birşey demedi mi alırken?

ayrıca yüzde nasıl veriyor doktor..Allahım esirgesin inşallah sağlıkla al kucağına
Allah razı olsun cevap verdiğin için canım firmayı bi kaç kez aradım ama hep bant yayın birebir görüşeceğim biri yok maalesef eczaneyi bende anlamadım valla hiç bir şey demedi belkide üstünde yazmadığı içindir yani nasıl böyle bir hata yaptım hala şaşıyorum ve çok kızıyorum kendime şu an 7.ayımdayım Allah nasip ederse iki ayım kaldı ve asla ama asla bir daha o doktora gitmeyi düşünmüyorum beni alt üst etti mahvetti resmen bağıra bağıra bebeğin sakat kalmış olabilir % 90 sakat bırakmışsındır dedi bu denir mi yaa nasıl bir vicdan anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…