- 1 Kasım 2014
- 185
- 54
- 73
- 39
- Konu Sahibi halime-halimee
-
Ayy canım benim ya çok geçmiş olsun gerçekten zor bir hamilelik geçirmişsin ama şükür Rabbim sağ salim vermiş kuzunu inan benim de senden kalır yanım yok çoookk zor bir hamilelik geçiriyorum sürekli ağrım sancım var kansızlıkta cabası yetmezmiş gibi birde doktorlar bozuyor moralimi yok erken doğum yok sakat kalmış olabilir kim ister yavrusuna bi şey olmasını sen sağ salim kavuşmuşsun yavruna inşallah darısı bana olur bi aksilik olmazsa iki ayım kaldı ve tek duam hayırlısıyla Bi sorun olmadan doğurmak cevap verdiğin ve destek olduğun için çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsunCnm benim gebelik çok zor asırı bulantılı geçti.6aylkken böbreğim şişti ateşler icinde yattım 2gün. 40Açıkmıştı. Dr dan tiksinmştm hergün serum... stend takcaz böbreğe dedi ağladım... dr insaf etti bi sürü ilaç verdi geçmezse amelyt dedi... günlerce 2büklüm gezdim bi sürü ilaç aldım düsük dozda olsa... baska bi dr karın cevresi küçük dedi..ağla dur... en son doğdu kordonu düğümdü.. ebeler şok oldu.. unutamam bende.. çook şükür meleğim sağlklı rabbm isteynce verir. Dert etme çok acıdır bilirim ama hep iyisini düsün vee bol bol dua et...
Ne demek cnm bende yasadım çok iyi anlyrm seni.sana söylicem tavsiyeleri dinle : bolbol esma cek namazını kıl inanıosan yani,hep dua et ben kordonun düğümünü gördüğümde o mucizeyi gördm nasl yasams kan besin gitmezdi !!! dediler.rabbimin mucizesi işte... doğumdada esma çektim sancm hafifledi 17saat sancı çektm ama en iyisi bendim allaha sığın. Vee banada dua et kardesm tamda duanın kabl olucağı bi zamandasn... rabbim sağ selamet yavrunu nasip etsn inşllh. Öpüyorm pozitif oll..Ayy canım benim ya çok geçmiş olsun gerçekten zor bir hamilelik geçirmişsin ama şükür Rabbim sağ salim vermiş kuzunu inan benim de senden kalır yanım yok çoookk zor bir hamilelik geçiriyorum sürekli ağrım sancım var kansızlıkta cabası yetmezmiş gibi birde doktorlar bozuyor moralimi yok erken doğum yok sakat kalmış olabilir kim ister yavrusuna bi şey olmasını sen sağ salim kavuşmuşsun yavruna inşallah darısı bana olur bi aksilik olmazsa iki ayım kaldı ve tek duam hayırlısıyla Bi sorun olmadan doğurmak cevap verdiğin ve destek olduğun için çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun
Çoookkk sağol canm Allah yerden göğe kadar razı olsun zaten bu inancım olmasa bunca olumsuzluğu kaldıramazdım herhalde önceden hep kuran okurdum ama şimdi karnım büyüdüğü için abdest almakta çok zorlanıyorum bol bol ayetel kürsi fatiha felak nas ve esmaül hüsna okuyorum sen hayırlısıyla atlatmışsın inşallah darısı bana ve tüm bebek bekleyenlere olur doğumdan nasıl korktuğumu anlatamam yetmezmiş gibi birde böyle moralimi bozuyor doktorlar inşallah korktuğuma uğramam inan sana da bol bol dua edeceğim canım Rabbim sana ve yavruna uzun hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah onu sana bağışlasın tekrar çooookkk teşekkür ederim cevap verip destek olduğun için Allah razı olsunNe demek cnm bende yasadım çok iyi anlyrm seni.sana söylicem tavsiyeleri dinle : bolbol esma cek namazını kıl inanıosan yani,hep dua et ben kordonun düğümünü gördüğümde o mucizeyi gördm nasl yasams kan besin gitmezdi !!! dediler.rabbimin mucizesi işte... doğumdada esma çektim sancm hafifledi 17saat sancı çektm ama en iyisi bendim allaha sığın. Vee banada dua et kardesm tamda duanın kabl olucağı bi zamandasn... rabbim sağ selamet yavrunu nasip etsn inşllh. Öpüyorm pozitif oll..
amiiinnn Cnm benim .benimde dualanım seninle... inanıyorum güzel haberlerle döncen bize 2ay sonra.. bide namaza başla kuran oku kesinykle çok iyi gelcek ben 6aylık hamlyken başladım o vesveseye düşme... hala o gün bu gündür devam ediyorm. İki yasnda meleğim çok sükür... amaan bu da gecer anlatsam bayfalar dolar... iki kez ara kanamam oldu.bi kez banyoda düştüm:) bi kez komsuda oturduğumuz ranza çöktü...Çoookkk sağol canm Allah yerden göğe kadar razı olsun zaten bu inancım olmasa bunca olumsuzluğu kaldıramazdım herhalde önceden hep kuran okurdum ama şimdi karnım büyüdüğü için abdest almakta çok zorlanıyorum bol bol ayetel kürsi fatiha felak nas ve esmaül hüsna okuyorum sen hayırlısıyla atlatmışsın inşallah darısı bana ve tüm bebek bekleyenlere olur doğumdan nasıl korktuğumu anlatamam yetmezmiş gibi birde böyle moralimi bozuyor doktorlar inşallah korktuğuma uğramam inan sana da bol bol dua edeceğim canım Rabbim sana ve yavruna uzun hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah onu sana bağışlasın tekrar çooookkk teşekkür ederim cevap verip destek olduğun için Allah razı olsun
Kesinlikle öyle bitanem dua ve inanç çoookk önemli sadece hastaneyle ya da doktorla olacak bir şey değil bu her şey Allahın dilemesiyle valla senin hamilelikte çoookk zor geçmiş benimkide oldukça zor geçiyor benim de kansızlık sorunum var kan oranım hep düşük çıkıyor ağrılarım sancılarımda cabası doktorların biraz daha insaflı olması gerekiyor bence sonuçta hamileyiz ve hassasız öyle bağıra bağıra sakat bırakmışsındır demeye hakkı yoktu.. Bana dua edeceğini yazmışsın Allah her iki dünyadada razı olsun senden inşallah hayırlısıyla beni de tüm bebek bekleyenleri de kurtarsın Mevlamamiiinnn Cnm benim .benimde dualanım seninle... inanıyorum güzel haberlerle döncen bize 2ay sonra.. bide namaza başla kuran oku kesinykle çok iyi gelcek ben 6aylık hamlyken başladım o vesveseye düşme... hala o gün bu gündür devam ediyorm. İki yasnda meleğim çok sükür... amaan bu da gecer anlatsam bayfalar dolar... iki kez ara kanamam oldu.bi kez banyoda düştüm:) bi kez komsuda oturduğumuz ranza çöktü...
9Ay sürekli istifar...böbrek...ateş... düsük tehlikesi... nst ler hep düsüktü mesela demekki düğümdenmiş... maneviyat çok önemli... dualarım krtardı die inanıyorum...
Çok ama çookk sağol canım Allah yüz bin kere razı olsun inşallah dediğin gibi olur inşallah bende sağ salim alırım kucağıma bana öyle bir bağırışı ve öyle bir keskin ifadeyle anlatışı vardı ki inan bana yanımda biri olsa bu çocuk kesin sakat kaldı diye düşünürdü..ben onun annesiyim nasıl kıyıyım yavruma kim bilerek isteyerek yaparki o an için çoookkk mecbur kaldım artık nefes alamaz hale gelmiştim dediğin gibi gerçekten çok dengesiz bir doktor ne zaman gitsem ağlatıyor beni ve artık kesinlikle ama kesinlikle ona gitmek istemiyorum.. Allaha sığındım o biliyor beni ve o koruyacaktır yavrumu her şey onun iradesi altında tekrar çoookk teşekkür ederim bitanem gerçekten moral verdin bana Mevlam yavrunu ve seni korusun inşallah yalnızca bana değil hepimize hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsinAyrıca ben etrafımda bir sürü örnek görüyorum, doktoru bu çocuk sakat demiş, down sendromlu demiş onu demiş bunu demiş,ama sapasağlam olarka doğuyorlar. İnan ki korkma, boşa üzmüşü kendimi dersin.Yerinde olsam o doktor müsveddesini bırakırdım başka seçerdim.
Canım benim yaaa çookk teşekkür ederim ne güzel moral verdin Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur yakının içinde bir sürü ağrı kesici varmışMerak etme bence o kadar basit birşeyle bebek sakat kalmaz. Bebek karnımızdayken yürüyoruz ,arabadayken araba zıplıyor vs. bişey olmuyor. Sen ilaç içmemişsin veya ağız yoluyla birşey almamışsın.Korkma canım göreceksin boşuna ağlamışsın.Ama doktorunu değiş
Ayy canım benim yaa çok ama çooookkk sağol vallahi yakı eczaneden değil marketten alınmıştı ve üzerinde de yazmıyordu hiç bir şey sonuçta ilaç değil ya diye düşündüm hata etmişim bir daha asla böyle bir şey yapmam dua etmekten ve Allaha sığınmaktan başka bir şey gelmiyor elimden her şey onun dilemesiyle o görüyor beni birde araştırmış üzerinde yazanları yazmışsın buraya çoooookkk mutlu oldum yaa Allah razı olsun senden inşallahCanım şimdi araştırdım, prospektüste Kullanımı sırasında üzerine dışarıdan ısı uygulanmamalıdır. Açık yara ve tahriş olmuş deriye uygulanmaz. Açık yaralar, biberli preparatlara karşı aşırı duyarlılık gösterir.Gebelik ve emzirme dönemlerinde kullanılmamalıdır. yazıyor.
Keşke okusaydın,ama şu da var, gebelik döneminde doktor kontrolü olmadan hiçbirşey tavsiye etmiyorlar,çünkü bu zamana dek gebe biri üzerinde, fetusa zarar verme riski olacağı için kimseye birşey denememişler.
Bu yüzden illa ki sakat kalır şu olur bu olur vs diye değil, gebelerde denenmediği için sakınılması gerektiği ifade edilir hep.
Dua at, Allahın izniyle yoktur birşey. Ayrıca sen sen ol, hiçbir ilacı doktora danışmadan kullanma, kür vs kesinlikle uygulama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?