- 1 Kasım 2014
- 185
- 54
- 73
- 39
- Konu Sahibi halime-halimee
-
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun aman aklınızda bulunsun nereniz ağrırsa ağrısın böyle bir hata yapmayın gitmem artık o doktora günlerdir beynim çatlıyor sersem sersem dolanıyorum bağırıp çağırdı yaa kim ister bebeğine bi şey olmasını göz göre göre nasıl zarar veririm ona zaten sabah akşam doğumu düşünüyorum onun stresi var üstümde yetmez gibi bi de bunları yaşadım gebeliğimin 5.ayında bana erken doğum riskin var hem bebek için hem senin için çok tehlikeli Bi durum gerçekten çok zor bir doğum olacak Allah bize yardım etsin demişti bende aynı gün daha büyük bir hastaneye gitmiştim ordada bebeğimin oturduğunu asla böyle bir sorun olmadığını söylemişlerdi hatta ultrasonu çevirip bebeğimi banada göstermişlerdi içim çok ferahlamıştı şimdi de böyle bir şey dedi artık asla ona gitmek istemiyorum ne zaman gitsem beni mahvediyor moral bırakmıyor bendekendini bu kadar harap etme lütfen. herşeyin hayırlısı Allahtan. Allahın izni ile birşey olmaz inşallah. doktorunda gebeye nasıl yaklaşılır konusunda biraz eksik galiba. içini ferah tut sen :)
Çok çoookkk sağ ol canım Allah razı olsun aynı gün Zekai Tahire gitmiştim ayrıntılı ultrasona almadılar haftam ilerlemiş normal ultrasonla baktılar bebeğin kilosu suyu gelişimi çok güzel her şey süper doğuma kadar anlayamayız bi şey olup olmadığını ama bi yakıdan bi şey olacağını sanmıyoruz dediler yarım saatten fazla internetten yakının içinde bulunan şeyleri araştırdılar ilk kez böyle bir şey duyuyoruz bi doktorun bunları söylemeye hakkı yok canını sıkma doğuma kadar belli olmaz ama görünüşte her şey çok iyi dediler inşallah öyledir inşallah bir şey olmamıştır beklemekten başka çaremiz yok maalesefBir başka doktora daha git tatlım bence bişey olmamıştır iyi düşün iyi olsun dualarım seninle
Sen hangi ildesin Canim ankaradaysan gazide Prof var önerecegim benim doğumumu yaptırdıİnşallah canım inşallah Allah razı olsun aman aklınızda bulunsun nereniz ağrırsa ağrısın böyle bir hata yapmayın gitmem artık o doktora günlerdir beynim çatlıyor sersem sersem dolanıyorum bağırıp çağırdı yaa kim ister bebeğine bi şey olmasını göz göre göre nasıl zarar veririm ona zaten sabah akşam doğumu düşünüyorum onun stresi var üstümde yetmez gibi bi de bunları yaşadım gebeliğimin 5.ayında bana erken doğum riskin var hem bebek için hem senin için çok tehlikeli Bi durum gerçekten çok zor bir doğum olacak Allah bize yardım etsin demişti bende aynı gün daha büyük bir hastaneye gitmiştim ordada bebeğimin oturduğunu asla böyle bir sorun olmadığını söylemişlerdi hatta ultrasonu çevirip bebeğimi banada göstermişlerdi içim çok ferahlamıştı şimdi de böyle bir şey dedi artık asla ona gitmek istemiyorum ne zaman gitsem beni mahvediyor moral bırakmıyor bende
Evet canım Ankara'dayım valla çok iyi olur duacın olurumSen hangi ildesin Canim ankaradaysan gazide Prof var önerecegim benim doğumumu yaptırdı
Doğru söylüyorsun canım kesinlikle öyle o benim canımdan can Allah razı olsun Mevlam hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNe olursa nasıl dogarsa dogsun o senin yavrun
Gerisi zerre önemli değil
Allah seni de yavrunu da korusun.
Sağlıklı şekilde al kucağına
Ayy canım benim yaa Allah razı olsun valla başka bir şey diyemiyorum çok sevindim yazdıklarına ilk defa yalnız olmadığımı benim gibi hamileliğinde yakı kullananların var olduğunu öğrendim senin sayende inşallah benimde yavrum sağ sağlıklı doğar o kadar çok kızdı bağırdı ve korkuttu ki doktor inan daha yeni yeni toparlıyorum kendimi inşallah dediğin gibidir kuzum bana böyle bir mesaj veriyordur bu yüzden bu kadar hareketlidir inşallah tekrar çoooooookkk teşekkür ederim içimi ferahlattın valla Allah razı olsun hepinizdenCanım benim bi arkadaşım da hamileliğinde düşmüş ve yakı kullanmıştı doktordan habersiz.Sonra öğrendi zararı olabileceğini.Bebeği sapasağlam doğdu hiç korkma.Başka bir arkadaşım da adeti gecikti sanıp adet söktürücü kullandı meğer hamileymiş.Normal şartlarda bebeği kaybetmesi lazım ama hiç birsey olmadı..Demek istediğim Allah bebeklerimizi koruyor.Biz düşüyoruz,kalkıyoruz,yapmamamız gereken hareketler yapıyoruz ama sırf bizimle bitmiyor iş,Görmediğimiz bir el var onların üzerinde.Bebeğim çok hareketli diyorsun.'Off anne amma stres yaptın baksana sapasağlamım'demek istiyor olabilir sana:)Bundan sonra dikkat et,dua et,hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.Sevgiyle kal...
:) :) ayy inşallah canım yaa inşallah darısı bana bende sağ salim kavuşurum inşallah yavruma Rabbim bir benimkini değil hepimizinkini korusun esirgesin inşallah.. Ağrı kesiciden ya da merhemden daha iyidir en azından ilaç yok içinde sadece sıcaklık verio diye düşündüm bilsem böylesine ciddi şeylere yol açacağını elimi dahi sürmezdim 28. Haftama girdim bu da on gün evvel oldu yani bebeğim 26 haftalıkken ve gelişimin çoğunu tamamladı diye biliyorum en azından öyle teselli ediyorum kendimiCsnım lütfen sakin ol yakı kullanmakla öocuklar sakat olsaydı bu ülkede sakat çocuk dolu olurdu herkes kullanıyor yapma gözünü seveyim.doktorun çok abartmış.benim bi akrabam tedavi görüyordu çok ağır ilaçlar alıyorken o arada hamile kalmış doktorlar kesin sakat alacaz dediler aldırmadı.inanki çocuk tüm kardeşlerinden zeki akıllı sapasağlam.sakın kendini üzme hiçbirşey olmaz Allahın izniyle
:) :) ayy inşallah canım yaa inşallah darısı bana bende sağ salim kavuşurum inşallah yavruma Rabbim bir benimkini değil hepimizinkini korusun esirgesin inşallah.. Ağrı kesiciden ya da merhemden daha iyidir en azından ilaç yok içinde sadece sıcaklık verio diye düşündüm bilsem böylesine ciddi şeylere yol açacağını elimi dahi sürmezdim 28. Haftama girdim bu da on gün evvel oldu yani bebeğim 26 haftalıkken ve gelişimin çoğunu tamamladı diye biliyorum en azından öyle teselli ediyorum kendimitekrar çoookk teşekkür ederim canım Allah yüz bin kere razı olsun
sen hc korkma Allah meleklerımızı korur cocugunda saglıklı bısekılde dogcana ınanıyorum o doktor hangı akla hızmet yaşıyo anlamıyorum cok kızıyorum boyle ınsanlara bende gebelıgın basında 3 tane rontgen cekıldım 3 doktor deıstırdım hepsı sakat olur keske cektırmeseydın felan dedı sankı ben bılıyomusum gıbı gebe oldugumu en son bı doktor buldum saolsun cok ılıgılı ve sorun olmuycanı 5 taneye kadar cekınılebılcenı soyledı ıkılı testım felan cok ıyı cıktı en ıyısını bulana kadar tek doktorda kalmayınÇok çoooookkk teşekkür ederim hepinize kızlar Allah razı olsun bana %90 sakat kalmış olabilir dedi yemin ediyorum hastane başıma yıkıldı sandım ağlamaktan harap oldum daha dün gidip bütün eşyalarını alıp eksiklerini tamamlamıştım ben günleri haftaları hesaplarken böyle bir şey demeleri yerle bir etti beni yemin ediyorum canımdan can gitti resmen oradaki hemşireler sakinleştirdi sonuçta gebeliğinde çok ağır ilaçlar kullananlar var onlara bile bir şey olmuyor alt tarafı yakı bu hem daha evvelinde her şeyin normal çıkmış en iyi başka Bi hastaneye daha git dediler bende hiç vakit kaybetmeden Zekai Tahire gittim oradaki doktorlar çok ilgilendiler internettende girip baktılar daha sonradındada yarım saatten fazla ultrasonla baktılar haftam ilerlediği için ayrıntılı ultrasona almadılar doğumdan sonra anlaşılır ancak bir şey olup olmadığı ama gönlünü ferah tut bi yakıdan bi şey olmaz her şeyin çok normal bebeğin gelişimide süper boş yere kendini daha fazla harap etme yemeğini ye ağlamaktan vazgeç bebeğinide daha fazla üzme doğuma kadar bilemeyiz bi şey olup olmadığını ama sonuçta bir yakı ve bbebekte büyük bir şey olduğunu zannetmiyorum bebekte son derece iyi dedi inşallah öyledir inşallah bir şey olmamıştır hepinize tekrar çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun Mevlam hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza inşallah
sıcak farklı sıcaktan bişey olmaz yakı ilaclı oldugu ıçın sorun korkma hiç Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınyaki falan yapmadim ama cok defa kalorifere sirtimi dayayip oturdum. bayagi da sicakti. korktum simdi. hic bilmiyordum sicagin boyle riski olacagini
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun Mevlam hepimizin yavrusunu korusun ben ister miydim böyle olmasını tek tesellim seninde dediğin gibi üç ayı atlatmış olmam üç gündür bir an olsun aklımdan çıkmıyorCanım Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.dediğin gibi insanlar ne ilaçlar kullanıyorlar bir yakıdan bişey olacağına ihtimal vermiyorum.vücudun değil o bölgenin sıcaklığını arttırıyor ,sonuçta gebelikte hasta da oluyoruz ateşlendiğimizde oluyor,Rabbim korur hiç endişe etme senbir de 3 ayı atlatmışsn organ gelişimi tamamlanmış artık korkma sen.Allah güzel bir hamilelik nasip etsin dikkat et kendine
Allah razı olsun canım çok sağol valla bende anlayamadım bu doktoru ne zaman gitsem hep moralimi bozdu benim artık gitmem ona ben haftaları günleri sayarken karşıma geçmiş %90 sakat bırakmışsındır bebeği dedi Allahım korusun dünya başıma yıkıldı resmen ağlaya ağlaya çıktım hastaneden sanki ben yakının zararlarını bile bile yapıştırdım gecenin bir yarısıydı ve o an hastaneye gitmeye imkanım yoktu daha evvel eczaneden aldığım yakı vardı bana niye gelmedin diye kızdı sanki arayınca buluyoruz da hanfendiyi gerçekten iyi bir doktor bulmak gerekiyor birde Atatürk hastanesine gideceğim sonrada gaziye.. Sende benim gibi bilmeden röntgen çektirmişsin ama doktor bir sorun olmayacağını söylemiş inşallah sağ salim hayırlısıyla alırız kucağımıza valla üç gündür var mıyım yok muyum bilmiyorum bir an olsun aklımdan çıkmıyorsen hc korkma Allah meleklerımızı korur cocugunda saglıklı bısekılde dogcana ınanıyorum o doktor hangı akla hızmet yaşıyo anlamıyorum cok kızıyorum boyle ınsanlara bende gebelıgın basında 3 tane rontgen cekıldım 3 doktor deıstırdım hepsı sakat olur keske cektırmeseydın felan dedı sankı ben bılıyomusum gıbı gebe oldugumu en son bı doktor buldum saolsun cok ılıgılı ve sorun olmuycanı 5 taneye kadar cekınılebılcenı soyledı ıkılı testım felan cok ıyı cıktı en ıyısını bulana kadar tek doktorda kalmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?