Ağlamaktan gözlerim şişti durduramıyorum....

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
Kızlar herkese iyi geceler öncelikle eşimle çok kötü tartıştık patladım ağmaktan buraya yazarsam rahatlarım diyorum konuya giriyim biz eşimle çok sorunlar atlattık aştık doğrusu aile filan değil eşimin kaynaklı hatalardı eşimin ailesiylede bizim aileylede iyiyiz maddi durumumuz çok çok iyi ve iyi standartlarda yaşıyoruz bugün keşke yaşamasaydım dedirtti bana eşim akşam bişey lazımmı diye sordu gelirken ? bende söyledim alınması gerekenleri 1 saat geç geldi 3 kadeh alkol almış iş arkadaşıyla orasıda kesin zaten problem yok şimdilik ,eve gelmeden 5 dk önce aradım neden gecikti diye yemeğe oturcaz onu bekliyorum ,açtı teli sessiz sessiz konuşuyor ben 4 saat sonra gelicem işim var benim ,ne işin var diyorum gizemli cvplar veriyor kimlesin diyorum söyleyemem filan diyince ,ben bir bağırmışım boğazım acımış yüzüme kapadı teli kapı çaldı elimde tel hala şoktayım bi baktım bu geldi aklınca şaka yapmış hafifte çakır keyfi ama iyi yani sarhoş değil tabi sinirlendim tepki gösterdim senin yüzünden hala titriyorum hastamısın sen dedim ya neyse benimle nasıl dalga geçiyor aşkım çok komiksin akşam akşam güldürdün hahahaha filan diyor neyse gülmede konuşmada dedim 2 3 dk sesini bile duymak istemiyorum dedim .kalk bana cola getir dedi getirmedim hala titriyorum bekle az dedim demez olaydım sen babammısında bana böyle konuşuyosun diye bir başladı susmadı bende susmadım tabi
sen az konuşucaksın biraz diyor bende konuşmucam diyorum senin bu lüxs hayatını ben verdim sana neydin ne oldun demezdi cinlerim oynadı yerinden terbiyesizsin dedim erkek olarak dediklerine bak dedim yalanmı kimsinki sen dedi şoklardayım ama nediyosun ya sen dedim ben babamın evindede en iyi şekilde yaşıyodum herşeyim vardı neden bahsediyosun dedim sustu bi süre sonra yine bana senden bi halt olmaz Allah çene vermiş dedi... sustu tabi koltuğa uzanınca gözler alkolünde etkisiyle giderken bende son olarak senin gibi biriyle evliliğimi sürdürdüğüm için gerçekten benden bi halt olmaz dedim oda kes sesini dedi ve uyudu kaldı... o benimle bu şekilde konuşmazdı hiç sanki alkolünde etkisiyle döküldü adam okadar sinirlendimki birde ağlamaya başlayınca dedimki başardın ağlatmayı için soğudu dedim evet soğudu dedi....
şok oldum adam gaddar bencil bir adama döndü dün akşam cıvıl cıvıldık bugün küs yatıyoruz çok şaşkın ve üzgünüm birgünde alkol neler değiştirdi..hırsımı alamadım bende mail attım tel direk gidiyor maili anında okuyabiliyor o uyuyor benim mail gitti ona sesini duydum şimsi sabah olunca nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı resmen aşağıladı beni ağlamaktan yoruldum ya beyimizde camış gibi uyuyor şeytan diyor şu kumandayı fırlat kafasına ((

alkol $i$ede durdugu gibi durmazmi$
valla sarho$ oldugu kesin
sabah da hatirlamiyorum der çikar i$in içinden
hiç bi fikrim yok napacagin hakkinda

mailin sonundada okadar sinirlenmişimdi yazdım herşeyi sana vericem hiçbir aldığın şeyi kullanmıcam pc satıcam parasını vericen evin eşyalarını annene göndericem arabanın anahtarını ve kredi kartınıda sana teslim edicem sen bi halt istemiyorum bunları alırsan dilin kısalır belki benim tek servetim kızım oda bana yeter dedim senden birşey istemiyorum gölge etme bize yeter dedim çok sinirliyim yediremiyorum yaaa ((

iyide sarhoş değildi hattaha çakır keyfi olduğu bile şüpheli yani gayet normaldi ben onun şarhoş halinide bilirim çünkü.... alkolle alakası olduğunu düşünmüyorum sabah hatırlamıyorum diyecek yüzü olamaz çünkü değildi kendide farkında...

Seni cok iyi anliyorum buna benzer durum bende yasadim daha 5 gün önce, ilk gece ayri yattim, oda bana senden bi bok olmaz allah bi dil vermis dedi, o bana ben ona , Daha bügün basladim konusmaya az bucuk.
Insan kirilyior vs... olmasa iyi ama oluyor.
Pek uzatma ama gurur da yap biraz.
Hatda yarin teline falan cikma...
Mesafe koy biraz

mesafe koycam orası kesin zatende çok kırıldım ona bi ders veriyim diyorum kendimi çok değersiz hissediyorum şuan...

bunun nabzı olurmu hiç bilmiyorumki hiç o yönden düşünmemiştim offf ben bu konuda hassasım biraz bence o yüzden şakayı bu şekilde yaptı diye düşünüyorum...

Ya anlamıyorum bu erkekleri ben sen kimsin n demekyaa...Kime kim olduğunu soruyor bunlar...kendilerini bişey sanıyorlar allahımya ..

çok ağlamaktan gözlerim sızlıyor uyku bastırdı kızlar lütfen yorumlarınızı yazın sabah o uyanmadan hepsini okuyacağım inanın düşünemiyorum bile taviz verincede ya süreklilik haline gelirse her fırsatta beni aşağılarsa diye korkuyorum o yüz ifadeleri hiç aklımdan çıkmıyor zaten o mışıl mışıl uyurken benim gözlerim yandı ağlamaktan sabah 5.45 te kalkıyorum zaten kızım çok dakik o saatte uyanıyor hemen yorumlarınızın hepsini okucam yarında gelişmelerden haberdar ederim. hepinize teşekkür ederim şimdiden, kime söylenir napılır bilemediğim için desteğinizi bekliyorum...

benimde yaşadığım bi durum.geçtiğimiz yaz olmuştu bu olay.alkol aldıysa çok fazla tartışmamamk gerekiyo diye düşünüyorum yarın o da yaptıklarından eminim pişmanlık duyacaktır.sende o alkolluyken çok tepki verme derim yanı ben oyle düşünüyorum.benim de eşim alkol almıştı tartışırken o da bana sana bu lüks hayatı verdım sen benden memnun değilsin demişti.bende ben babmın evınde de oyleydım demiştim ..sonra koltuk ta uyuyu kaldı.sabahta ben blöf yaptım üstümü giydim çıkcam evden annmelereo da kapının onune oturup ayakalrını açıp hiç biyere göndermem demişti şimdi guluyorum ama o zman çooookk üzülmüştüm.içki gerçekten tüm kötülüklerin anasıı

cnm hamilemesin ya... artık herşeye takıntı yapar oldum bende kkdan sonra.. ama şaka yapması bile bana sevimli geldi aslında. belkide niyeti kötü değildi ama sen konuyu uzatınca sinirlenmiş olabilir... yada onu kümseyici herhangi birşey söylednmi acaba bilmeden de olsa.. adam dediğin böyle şaka yapmaz gibi bir laf falan.. belkide kola getiremem kendin al dediğinde ben ona şaka yapıyorum benmle konşma tarzına bak... gibi düşünüp de patlamış olabilir.. bence yarını bekle ve fevri davrnma...

eşini karşına al ve sakince, eğer dün gece söylediklerinde gerçekten samimiysen gerekeni yapalım, fevri karar vermek istemiyorum gerçkten konuşmak anlamak anlaşılmak istiyorum de..

aslında eve gelirken neşeliymiş şaka bile yapmış çakır keyf olunca biraz ole oluyorlar.senin tepkinle o da sinirlenmiş ama yarın herşeyı unutup özür diler bence

alkole kesinlikle karşıyım.
alkolün etkisiyle dili çözülmüş olsa gerek.
ama ben seni eleştireceğim canım.
adam içmiş yada içmemiş neyse,
eve keyfi yerinde geliyor sonuçta.
hatta telefonda seni kızdırmak istiyor çünkü kapda zaten.
onu görünce kızacağını değil şaşıracağını hatta sevineceğini hatta karşılıklı şakalaşacağınızı düşünüyor.
tepkin çok abartılı olmuş ve uzatmışsın.
sen de hafifçe sitemini yapıp olayı büyütmeseydin keşke.
senin tavrın, -bu evde sana huzur yok, git içmeye devam et, o ortamlarda daha rahat ve huzurlu olursun- demek olmuş.
evde olmayı istemesi için seninle olmaktan mutlu olması gerekir.
kendisini azarlayıp ders veren biriyle mutlu olamaz ki.
sen onun karısısın canım, annesi yada öğretmeni yada patronu değil.
lütfen yumuşa. tavır yapma.
ona çok kırıldığını, ikinizin de hatalı olduğunu söyle.
bence seni kırmak için öyle konuştu.

Sanirim bir kadeh dahi icmis bir insanla fazla muhattap olmamak gerek.
Akisina birak kafanada takma bu olayi kendini uzme bosuna..
Alkol kullanimini gozetle. Alkolik cikmasin sonra basina..

çok kötu bi durum.e sarhoşda değılse nerdn çıktı şımdı bu laflar.sabah ola hayrola cnm merakla bklyrm eşinin necewap werceni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…