- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Kızlar herkese iyi geceler öncelikle eşimle çok kötü tartıştık patladım ağmaktan buraya yazarsam rahatlarım diyorum konuya giriyim biz eşimle çok sorunlar atlattık aştık doğrusu aile filan değil eşimin kaynaklı hatalardı eşimin ailesiylede bizim aileylede iyiyiz maddi durumumuz çok çok iyi ve iyi standartlarda yaşıyoruz bugün keşke yaşamasaydım dedirtti bana eşim akşam bişey lazımmı diye sordu gelirken ? bende söyledim alınması gerekenleri 1 saat geç geldi 3 kadeh alkol almış iş arkadaşıyla orasıda kesin zaten problem yok şimdilik ,eve gelmeden 5 dk önce aradım neden gecikti diye yemeğe oturcaz onu bekliyorum ,açtı teli sessiz sessiz konuşuyor ben 4 saat sonra gelicem işim var benim ,ne işin var diyorum gizemli cvplar veriyor kimlesin diyorum söyleyemem filan diyince ,ben bir bağırmışım boğazım acımış yüzüme kapadı teli kapı çaldı elimde tel hala şoktayım bi baktım bu geldi aklınca şaka yapmış hafifte çakır keyfi ama iyi yani sarhoş değil tabi sinirlendim tepki gösterdim senin yüzünden hala titriyorum hastamısın sen dedim ya neyse benimle nasıl dalga geçiyor aşkım çok komiksin akşam akşam güldürdün hahahaha filan diyor neyse gülmede konuşmada dedim 2 3 dk sesini bile duymak istemiyorum dedim .kalk bana cola getir dedi getirmedim hala titriyorum bekle az dedim demez olaydım sen babammısında bana böyle konuşuyosun diye bir başladı susmadı bende susmadım tabi
sen az konuşucaksın biraz diyor bende konuşmucam diyorum senin bu lüxs hayatını ben verdim sana neydin ne oldun demezdi cinlerim oynadı yerinden terbiyesizsin dedim erkek olarak dediklerine bak dedim yalanmı kimsinki sen dedi şoklardayım ama nediyosun ya sen dedim ben babamın evindede en iyi şekilde yaşıyodum herşeyim vardı neden bahsediyosun dedim sustu bi süre sonra yine bana senden bi halt olmaz Allah çene vermiş dedi... sustu tabi koltuğa uzanınca gözler alkolünde etkisiyle giderken bende son olarak senin gibi biriyle evliliğimi sürdürdüğüm için gerçekten benden bi halt olmaz dedim oda kes sesini dedi ve uyudu kaldı... o benimle bu şekilde konuşmazdı hiç sanki alkolünde etkisiyle döküldü adam okadar sinirlendimki birde ağlamaya başlayınca dedimki başardın ağlatmayı için soğudu dedim evet soğudu dedi....
şok oldum adam gaddar bencil bir adama döndü dün akşam cıvıl cıvıldık bugün küs yatıyoruz çok şaşkın ve üzgünüm birgünde alkol neler değiştirdi..hırsımı alamadım bende mail attım tel direk gidiyor maili anında okuyabiliyor o uyuyor benim mail gitti ona sesini duydum şimsi sabah olunca nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı resmen aşağıladı beni ağlamaktan yoruldum ya beyimizde camış gibi uyuyor şeytan diyor şu kumandayı fırlat kafasına((
arkadaşlar herkese slm öncelikle yorumlarınız için tşk ederim hepsini okudum size durumu kısaca özetliyim sabah kalktım bebeğimi doyurdum tam onunla oynarken uyandı maili okudu farkındayım uzun bir maiil yazmıştım bayağı bi okudu sonra offfff dedi kalktı hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı kahvaltı yapmıcakmıyız dedi bende yüzüne bile bakmadan hazırladım sadece ona ama kendim oturmadım yedi pc aldı önüne bir yandan sürekli beni izliyor bir yandanda hiçbişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor konuyu bile açamıyor özürde yok neyse kızımla ilgilendikten sonra duşa girdim çocuğa bakmasını söyledim baktı duştan sonra giyindim süslendim kızım olduğu için sürekli biyerlere gidemiyordum çocuğa bakabilecekmi diye sordum evet bakarım tabi ama 1 saat işim var dedi bana ok dedim
tam çıkarken para vermeye kalktı aldım ve cebine geri koydum şokkk oldu kredi kartını ve arabanın anahtarınıda eline tutuşturdum hattaha durumu biraz daha abartıp cebimdeki son kuruşa kadar cebine koydum ama bir görseniz dumur oldu napıyosun sen ya dedi bende yapmam gerekeni dedim bundan sonra mal mülk para konusunda biraz daha eksik konuşursun işte fenamı dedim paraları çıkarttı vitrine koydu bende bunlar cebinden çıkarsa fırlatırım balkondan dedim biraz gözü korktu tabi tamam tamam sakin ol hemen işimi halledip geliyorum konuşucaz bu konuyu dedi ve işini halletmek üzere çıktı....
mail yazmasanız iyi olurdu, okumadıysa silin bence. gün boyunca soğuk durun, kırıldığınız noktaları tek tek söyleyin.
sinirlendikten sonra konuştukları gerçekten çok ağır... düzgünce özrünü dilesin, yoksa hemen affedici olmayın. herşeyi hatırlıyordur, emin olun...unuttum diye oyuna yatarsa kanmayın.
size şakası, eve geldiğinde takılmaları önemsizdi, fazla tepki verip uzatmışsınız. sakin kalmaya çalışın benzer durum olursa.
Aynı evde mail atmalar çok çocukça.
Oturup konuşmak varken sabaha, pişman olunacak şeyler yapılmamalı.
Yapmış bir şaka, hoşlanmamışsınız.
Bir daha böyle bir şey yapma deyin, hoşunuza gitmediğini belirtin ve geçin.
O da anlar zaten.
Bu kadar büyütecek ne var ya. Ayık olsa tamam, ama değil.
Bir de gerçekten çok konuşan, hele ki evden içeri girdiğin an çok konuşmaya başlayan insanlar hiç çekilmiyor.
Mantıklı davranmanız lazım.
alkole kesinlikle karşıyım.
alkolün etkisiyle dili çözülmüş olsa gerek.
ama ben seni eleştireceğim canım.
adam içmiş yada içmemiş neyse,
eve keyfi yerinde geliyor sonuçta.
hatta telefonda seni kızdırmak istiyor çünkü kapda zaten.
onu görünce kızacağını değil şaşıracağını hatta sevineceğini hatta karşılıklı şakalaşacağınızı düşünüyor.
tepkin çok abartılı olmuş ve uzatmışsın.
sen de hafifçe sitemini yapıp olayı büyütmeseydin keşke.
senin tavrın, -bu evde sana huzur yok, git içmeye devam et, o ortamlarda daha rahat ve huzurlu olursun- demek olmuş.
evde olmayı istemesi için seninle olmaktan mutlu olması gerekir.
kendisini azarlayıp ders veren biriyle mutlu olamaz ki.
sen onun karısısın canım, annesi yada öğretmeni yada patronu değil.
lütfen yumuşa. tavır yapma.
ona çok kırıldığını, ikinizin de hatalı olduğunu söyle.
bence seni kırmak için öyle konuştu.
arkadaşlar herkese slm öncelikle yorumlarınız için tşk ederim hepsini okudum size durumu kısaca özetliyim sabah kalktım bebeğimi doyurdum tam onunla oynarken uyandı maili okudu farkındayım uzun bir maiil yazmıştım bayağı bi okudu sonra offfff dedi kalktı hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı kahvaltı yapmıcakmıyız dedi bende yüzüne bile bakmadan hazırladım sadece ona ama kendim oturmadım yedi pc aldı önüne bir yandan sürekli beni izliyor bir yandanda hiçbişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor konuyu bile açamıyor özürde yok neyse kızımla ilgilendikten sonra duşa girdim çocuğa bakmasını söyledim baktı duştan sonra giyindim süslendim kızım olduğu için sürekli biyerlere gidemiyordum çocuğa bakabilecekmi diye sordum evet bakarım tabi ama 1 saat işim var dedi bana ok dedim
tam çıkarken para vermeye kalktı aldım ve cebine geri koydum şokkk oldu kredi kartını ve arabanın anahtarınıda eline tutuşturdum hattaha durumu biraz daha abartıp cebimdeki son kuruşa kadar cebine koydum ama bir görseniz dumur oldu napıyosun sen ya dedi bende yapmam gerekeni dedim bundan sonra mal mülk para konusunda biraz daha eksik konuşursun işte fenamı dedim paraları çıkarttı vitrine koydu bende bunlar cebinden çıkarsa fırlatırım balkondan dedim biraz gözü korktu tabi tamam tamam sakin ol hemen işimi halledip geliyorum konuşucaz bu konuyu dedi ve işini halletmek üzere çıktı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?