Ağlamaktan gözlerim şişti durduramıyorum....

Aynı evde mail atmalar çok çocukça.
Oturup konuşmak varken sabaha, pişman olunacak şeyler yapılmamalı.
Yapmış bir şaka, hoşlanmamışsınız.
Bir daha böyle bir şey yapma deyin, hoşunuza gitmediğini belirtin ve geçin.
O da anlar zaten.
Bu kadar büyütecek ne var ya. Ayık olsa tamam, ama değil.
Bir de gerçekten çok konuşan, hele ki evden içeri girdiğin an çok konuşmaya başlayan insanlar hiç çekilmiyor.
Mantıklı davranmanız lazım.

yahu bir laf vardır,sarhoşdan deli bir kormuş diye ,

belli ki eşin içkiyi kaldıramıyor,içincede abuk subuk konuşuyor ,

tatlım sen ne kadar sinirlensende sakin ol,sen konuştukça oda canını yakmak için olmayan şeyler söylüyor ,

üzülüp kırılacağına değer mi ? Allah korusun ya sana vursa bişi atsa bu tür bir şiddete gelse olay

sen eşin ayık olduğu dediğini anlayacağı zaman sakin mazlum bir tavırla derdini anlatsan,kırıldığını söylese daha iyi olmaz mı ?

ani öfkeye kapılmak bişi kazadırmıyor .

Şaka kaka olmuş acık :44:
O biraz eğlenmek istemiş aklınca ama olay bu noktalara gelmiş.
Eh alkol de şişede durduğu gibi durmuyor tabi,sabah hemen eşinize bir tepki vermek zorunda değilsiniz.
Siz sabah rutininizi yapın,tepkisiz kalmak daha iyidir..en büyük tepkidir bana göre..
O da evden çıkıp gider,mutlaka konu hakkında düşünecektir.
Eve geldiğinde açıklama yapmazsa siz konuşursunuz..
Söyledikleri ağır olmuş...ne anlatacak bir dinleyin bakalım..''o zaman ben de şunu veririm,bunu satarım böyle yaparım'' son noktadır..
Onun böyle şeyler düşünüyor ve hatta söylemiş olması asıl mesele..

Alkolün iyi bir adamı bile canavara dönüştürme özelliği var üzülme tamamen alkolün verdiği dengesizlik ve ruh hali hiç birşey olmamış gibi davranacaktır kendine geldiğinde dediğini bile hatırlamaz demedim der alkol sarsmıştır.

Canim bence uzme kendini yarin hicbisey olmamis gibi davranir ickinin etkisiyle bisey hatirlamiyorum der.. biz bayanlar daha hassas dusunuyoruz ama erkekler oyle degil.

bence eşiniz sinirlendiği için o anda canınızı yakmak sinirini almak amaçlı bu şekilde konuşmuş olabilir

mail yazmasanız iyi olurdu, okumadıysa silin bence. gün boyunca soğuk durun, kırıldığınız noktaları tek tek söyleyin.
sinirlendikten sonra konuştukları gerçekten çok ağır... düzgünce özrünü dilesin, yoksa hemen affedici olmayın. herşeyi hatırlıyordur, emin olun...unuttum diye oyuna yatarsa kanmayın.

size şakası, eve geldiğinde takılmaları önemsizdi, fazla tepki verip uzatmışsınız. sakin kalmaya çalışın benzer durum olursa.

alkolu çıkarmaya bakın hayatınızdan.şeytan kapı açıyor.yoksa normalde böyle tartışmalar yaşayacağınızı düşünmüyorum.

arkadaşlar herkese slm öncelikle yorumlarınız için tşk ederim hepsini okudum size durumu kısaca özetliyim sabah kalktım bebeğimi doyurdum tam onunla oynarken uyandı maili okudu farkındayım uzun bir maiil yazmıştım bayağı bi okudu sonra offfff dedi kalktı hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı kahvaltı yapmıcakmıyız dedi bende yüzüne bile bakmadan hazırladım sadece ona ama kendim oturmadım yedi pc aldı önüne bir yandan sürekli beni izliyor bir yandanda hiçbişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor konuyu bile açamıyor özürde yok neyse kızımla ilgilendikten sonra duşa girdim çocuğa bakmasını söyledim baktı duştan sonra giyindim süslendim kızım olduğu için sürekli biyerlere gidemiyordum çocuğa bakabilecekmi diye sordum evet bakarım tabi ama 1 saat işim var dedi bana ok dedim
tam çıkarken para vermeye kalktı aldım ve cebine geri koydum şokkk oldu kredi kartını ve arabanın anahtarınıda eline tutuşturdum hattaha durumu biraz daha abartıp cebimdeki son kuruşa kadar cebine koydum ama bir görseniz dumur oldu napıyosun sen ya dedi bende yapmam gerekeni dedim bundan sonra mal mülk para konusunda biraz daha eksik konuşursun işte fenamı dedim paraları çıkarttı vitrine koydu bende bunlar cebinden çıkarsa fırlatırım balkondan dedim biraz gözü korktu tabi tamam tamam sakin ol hemen işimi halledip geliyorum konuşucaz bu konuyu dedi ve işini halletmek üzere çıktı....

büyütme canım, dediğim gibi alkol tam şeytan işi.insanın içinde ne kadar güzel letaif varsaöldürüyor.

maili yazmam iyi oldu sanki içimi döktüm bu arada inanın okadar sizin sandığınız kadar alkollü değildi ayrıca eşim alkole alışkındır sosyal içiciliği var çünkü böyle sapıtacak kişi değil çok alkollü olursa ok ama değildi işte ben şakasındada diilim şaka yaptı ama benim hassas olduğum bir konuda beni sinirlendirmek için yaptı zaten gülelim diye değilki adama bi laf ettik içi dışna çıktı...

bazen kendini ifade edemiyosan kelimeler tıkanıyosa yazarsınız bunun hiçbir yanını çocukça göremiyorum ben insanların sizi anlaması için farklı farklı yöntemler vardır buda diğeri işte... çok konuşan diye benden bahsediyosanız inanın benim eşim dünyanın en şanslı adamı bukadarı yeterlidir sanırım ama yorumuz için yinede tşk ederim buda farklı bir bakış açısı tabiki...

güzel yazmışsınız ama sizde böyle bir konuda yaranız olmuş olsa napardınız benim böyle bir espriyi kaldırma lüxsüm yokkki eşimle hamileliğimde kötü günler yaşadık çabaladığı için atlattık ama bu benim zayıf noktam en uç şakaları bile kaldırabilirim ama bunu değil oda biliyor sırf kızıyım diye yaptı gülelim diye değil .....

şaka yapması sevimli olduğunu düşünen arkadaşlar olmuş. böyle bir şaka nasıl sevimli olur ki? işin içinde alkol olmasa tabi ki..

belki alkollü olduğu çok sert davranmak yanlış evet ama

kimse o şekilde eve gelen adamı sevinçle karşılamaz. böyle bir kadın varsa alnından öperim :)

Bunun şaka olduğunu düşünenler var ama alkollü değildi diyor. Ama Alkollü bile olsa insan olmayan birşeyi uyduramaz. Alkollü insanın bilinçaltında ne varsa ortaya o çıkar. Karısının kendisi sayesinde bu durumda(!) olduğunu hiç düşünmese, aklından bile geçirmese sarhoşken bunu hayatta akıl edemez.

iyi yapmışsınız hayatı paylaşıosunuz paranın malın mülkün lafı olmamalı

erkekler beyinsiz varlıklar canım böyle saçma sapan konuşmaları çok olur en azından benim kocanında buna benzer sözleri oluyor kadının kırıldığını anlamıyorlar herşey onlara göre çok basit biz duygusalız işte bunu anlamıyorlar.birkaç gün uzak durup soğuk davranırsan belki ne kadar kırıldığını anlar ama çok da büyütme canım erkek milleti çocuktan beter

Şakanında bir haddi, bir saygısı olmalı. Böyle konularda şaka yapılması gerçekten onur kırıcı.
Üstünede maddi konuyu gündeme getirmesi adap dışı olmuş.Eşler arasında bunlar söz konusu olduğunda olmuyor.
Üstelik uzatan konu sahibi değil eşi olmuş. Durup dururken verdiği cevabı efelenmek olarak görmüş.
Şakasını yapmış, gülmüş, üstünede ondan hizmet beklemiş. Nehir sadece o an sakinleşmeyi beklemiş hepsi bu.

Mailleşmek, not yazma v.s sağlıklı iletişim şekillerinden biridir konuşamadığımız zamanlarda.
Bencede duygularınızı maille anlatmanız yerinde olmuş.

Nehir, sonuna kadar haklısınız. fakat yinede eşiniz sizinle konuşmaya geldiğinde inatlaşmak yerine kırıldığınızı açık açık anlatın ona.
Rest çekmek, paranı artık kullanmayacağım demeniz o anlık fevri ama belkide birçoğumuzun yapabileceği bir durumdur.
Artık bunun üzerinde değil yapmış olduğu şakanın sınırı aştığını ve maddi anlamda sizi kırdığı konunun üzerinde durun öfkelenmeden.

Hadi bu arkadaş fazla tepki gösterdi, abarttı.
Konuyu mala, mülke getirmenin ne anlamı var Allah aşkına?
Konuşurken çenesini tutamayıp başka şeylerden saldırıp kendini haklı çıkarmaya çalışan ya da karşısındaki böyle alakasız şeyler söyleyerek ezip, gururunu kırarak egosunu şişiren insanlardan hiç haz etmiyorum..

3 kadehle de sarhoş olunabileceğini de düşünmüyorum, her bünye için geçerli değil o, ki ilk defa içmiyor sarhoş hallerini de görmüş arkadaşımız.

Oturup konuşun, kırgınlığınızı anlatın ve umarım bir daha aynısı tekrarlanmaz.
Bazı sözler insanın yüzüne atılan bir tokat gibi, hatta belki daha da fazla acıtabiliyor insanın içini, kırabiliyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…