Ağlamaktan gözlerim şişti durduramıyorum....

çok ağır konuşmuş bence de...
ağlamak da, kırılmak da haklısın...
keşke sana bi açıklama yapsaydı.. en azından bi özür bari dileseydi, oturup seni dinleseydi..
hiç bişey yokmuş gibi davranması da sinir eder insanı.. yap, et ağzına geleni söyle, sonra da oturup yemek ye...
öncelikle sende sakin ol.. bağırmadan, ağlamadan sakin bi şekilde al karşına, konuş...
yoksa bu olay askıda kalır, neticelenmesi lazım...
konuşun, halledin, sen ona hatalarını söyle, benim hoşlanmadığın davranışım var mı diye sen de sor ona...
en kısa zamanda tatlıya bağlanır inş...

şu erkeklerin çalıştırmam etmem diyerek en ufak bi tartışmada malını parasını başına kakma durumu yok mu sinir oluyorum

iyi yapmışsın arkadaşım belki kafasına dank ederde yaptığı hatayı anlar

çok güzel yorumlamışsınız arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum sarhoş değildi tam çakırkeyfi bile değil 3 kadeh bişey yani... şimdi olanları anlatayım size gittiği yerden geldi konuşucaz demiştiya fasa fiso..
hiçbişey olmamış gibi davranmayı tercih etti aşkım işin uzunmu bak ben geldim aklın kalmasın çocukta git işini hallet vs ama ne özür ne bir konuşma...
bende sinir oldum giydim paltomu çıktım ufak bir işim vardı birtek onu hallettim geri kalan işimi halledemedim bile
kapıdan çıkıyorum birde elime kartı parayı sıkıştırıyor istemiyorum dedim alacaksın inat etme dedi bende alçak sakin bir ses tonuyla benim olmayan hiçbirşeyi istemiyorum artık istersen ısrar etme dedim parasız pulsuz nereye gidiyosun ya sen dedi hayır canım parasız değil senin paran olmadan çıkıyorum dedim sakince ve çıktım ( bende para olmazmı kirli çıkıyım ama bilgisi yok :) ) dediğim gibi işlerimin büyük kısmını halletmedim bile sinirlenip arkadaşıma gittim kahve içmeye hiçbişey çaktırmadım ama durgunluğum onun bile dikkatini çekti.
bayağı bir oturup 2-3 saat kadar eve gittim kızımı doyurup çıkmıştım sadece 1 saat sonra süt verecekti eve döndüm sütünü vermiş oyun oynuyorlardı konuşmadım girdim yemek hazırladım yedik kaldırdım hala bir konuşma yok...
adam damarıma basar gibi özür yerine yarın hesabına para yatırcam alışverişe çık kendine bişey alırken banada bişeyler al sen zevklisin dedi... bende tutamadım artık sakinliğimi koruyamadım ama yinede yüksek sesle konuşmadan
insan ben öyle demek istemedim yok öyle bişey özür filan der senin dinin imanın para olmuş hala bana para diyosun o parayı al neyapıyorsan yap bukadar odunmu oldun yoksa hep odundunda benmi farkedemedim dedim... tepki ne...
bukadar üzüleceğini bilseydim demezdim öyle bişey öylesine söylenmiş laflardı hiç umursama ne olur hadi kırma beni al şu parayı... dedi
hay seninde paranında diyesi geliyor insanın...
bende senin benimle alakalı böyle konuşmanı haketmedim çok fedakarlık yaptım birkere daha ağzından duyarsam bu lafları kafanda paralarım o paralarını dedim oda tamam dedi... yinede almadım verdiklerini masanın üstüne bıraktı mesafeli davranıyorum biraz...

ıckı bılıncaltını meydana cıkarmıs... bılımsel bır gercek bu... ıcmesıne engel olmaya calıs alısmasın...

sen de ustune gıtme uzuldugunu acıkca soyle... cok buyuk bir sorununuz yoksa zenginlik geçicidir fakirlere yardım et.. eşinin de etmesini sağla bilmem belki ediyorsunuzdur...
yanlış anlama beni fazla mala mülke kapıldığını düşündü belki de...

böyle bir şey olmayada bilir... sakın yanlış anlamayın size paragöz demek istemiyorum aman haa...

sadece eşiniz belki böyle düşünmüş olabilir bu imajı silin kafasından...

alkolsüz ayıkken size böyle şeyler söylediyse buna hakkı yok ve güzelce konuşun... mal mülk sadece Allahındır.. bize az ya da cok verilmişse kefenden başka bir şey götürmeyeceğz bu dunyadan...

zenginlik düşkünü biri asla değilim öncelikle bunu belirteyim tabi yorumun çok güzel hoşuma gitti en azından belki insanların aklına böyle birşeyde gelmiş olabilir hiç aklıma gelmedi öyle biri olmadım aileminde durumu iyi yani sonradan görüp sapıtacağım bi durum değil inanında zaten wawwwwww denilecek bi zenginliğimizde yok zaten sadece normalin bi tık üstü diyelim zenginlik bizim için abartı gibi ve inanın en mütevazi şekilde hayatımı sürdürüyorum giyinmeyi kendime bakmayı severim ama hiçbirini insanların özellikle eşimin gözüne batırırcasına yapmam
işe başla diyen arkadaşım 18 aylık bir kızım var o imkansız şuan kimseye güvenemiyorum annemlerlede aynı şehirde değiliz ama 3 yaşına geldiğinde başlıcam zaten...

O zaman sen de kendıne iş bulup çalış ondan da 5 kurus alma ..Zorla verırse de götur bankaya
kızına yatır.Onun parasını harcama haddını bılsın sana yaptıgı yanlısı görsun ..

onu yapmayı çok isterim ama olmuyor işte 18 aylık bebeğim var güvenip kimseyede bırakamıyorum

kocanın vediği cevap aynen benim dediğime geliyor erkekler çocuk gibiler canım öylesine konuşuyorlar kadın üzülür mü kırılır mı düşünmüyorlar çoğu ya bir anlık sinirle saçmalıyor yada şaka edip takılıyor aklı sırasen çok güzel tepkiler vermişsin eşin hatasını anlamış bence bir daha böyle konuşacağını sanmıyorum

ya arkadaşım çok merak ettim eşin ne iş yapıyor?

eşim inşaat mühendisi canım hem iyi bir firmanın proje müdürü hemde kendi işini yapan bir mütahit oldu önceden yapmıyordu ama şimdi kendi işiyle alakalı mütahitliklerede soyundu paşamız şantiye şefliğinden profe müdürlüğünü terfi etti k.... kalktı işte....

kızlar biliyomusunuz eşimin morali çok bozuk... işle ilgili bir sıkıntı olmuş çözemiyorlarmış firma açısından kötü eşimde sorumluluk olduğu için çabvalıyor işte bugün 5 karış suratla geldi eve ama gelmeden bana mail atmış çok bunaldım canım çok bugün stresli bir işgünü geçirdim anlatsam inanamazsın dediklerimi unut seni çok seviyorum tek beklediğim bir güleryüz ... bugün aramız düzelsin artık yazmış ilk kez mail atıyor bana hoşuma gitmedi desem yalan olur... neyse belkide trip atmayım diye yaptı nebiilm ama yine güleryüzlü davrandım tabi eskisi gibi içten diil sembolik gülüşler oda farkında bunalmış belli bende uzatmadım işte beni öyle görünce yüzünde güller açtı ama daha durun en ufak bir imada daha bulunsun bana bak busefer karagünü ben oluyomuyum olmuyormuyum... şimdi ona destek olmam gerektiğini düşündüğüm için güleryüzle karşıladım 5 karış yüzü düzeldi.. vicdanen çok rahatım fedakarlık eninde sonunda kadınlara düşüyor işte bize yapışmış bu sıfat ya gitmiyor...

Demekki susup alttan almamak gerekiyor bazen "bi dur napıyorsun" diye uyarmak gerekiyor sen uyarını yapmışsın oda almış mesajı bence.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…