- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Kızlar herkese iyi geceler öncelikle eşimle çok kötü tartıştık patladım ağmaktan buraya yazarsam rahatlarım diyorum konuya giriyim biz eşimle çok sorunlar atlattık aştık doğrusu aile filan değil eşimin kaynaklı hatalardı eşimin ailesiylede bizim aileylede iyiyiz maddi durumumuz çok çok iyi ve iyi standartlarda yaşıyoruz bugün keşke yaşamasaydım dedirtti bana eşim akşam bişey lazımmı diye sordu gelirken ? bende söyledim alınması gerekenleri 1 saat geç geldi 3 kadeh alkol almış iş arkadaşıyla orasıda kesin zaten problem yok şimdilik ,eve gelmeden 5 dk önce aradım neden gecikti diye yemeğe oturcaz onu bekliyorum ,açtı teli sessiz sessiz konuşuyor ben 4 saat sonra gelicem işim var benim ,ne işin var diyorum gizemli cvplar veriyor kimlesin diyorum söyleyemem filan diyince ,ben bir bağırmışım boğazım acımış yüzüme kapadı teli kapı çaldı elimde tel hala şoktayım bi baktım bu geldi aklınca şaka yapmış hafifte çakır keyfi ama iyi yani sarhoş değil tabi sinirlendim tepki gösterdim senin yüzünden hala titriyorum hastamısın sen dedim ya neyse benimle nasıl dalga geçiyor aşkım çok komiksin akşam akşam güldürdün hahahaha filan diyor neyse gülmede konuşmada dedim 2 3 dk sesini bile duymak istemiyorum dedim .kalk bana cola getir dedi getirmedim hala titriyorum bekle az dedim demez olaydım sen babammısında bana böyle konuşuyosun diye bir başladı susmadı bende susmadım tabi
sen az konuşucaksın biraz diyor bende konuşmucam diyorum senin bu lüxs hayatını ben verdim sana neydin ne oldun demezdi cinlerim oynadı yerinden terbiyesizsin dedim erkek olarak dediklerine bak dedim yalanmı kimsinki sen dedi şoklardayım ama nediyosun ya sen dedim ben babamın evindede en iyi şekilde yaşıyodum herşeyim vardı neden bahsediyosun dedim sustu bi süre sonra yine bana senden bi halt olmaz Allah çene vermiş dedi... sustu tabi koltuğa uzanınca gözler alkolünde etkisiyle giderken bende son olarak senin gibi biriyle evliliğimi sürdürdüğüm için gerçekten benden bi halt olmaz dedim oda kes sesini dedi ve uyudu kaldı... o benimle bu şekilde konuşmazdı hiç sanki alkolünde etkisiyle döküldü adam okadar sinirlendimki birde ağlamaya başlayınca dedimki başardın ağlatmayı için soğudu dedim evet soğudu dedi....
şok oldum adam gaddar bencil bir adama döndü dün akşam cıvıl cıvıldık bugün küs yatıyoruz çok şaşkın ve üzgünüm birgünde alkol neler değiştirdi..hırsımı alamadım bende mail attım tel direk gidiyor maili anında okuyabiliyor o uyuyor benim mail gitti ona sesini duydum şimsi sabah olunca nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı resmen aşağıladı beni ağlamaktan yoruldum ya beyimizde camış gibi uyuyor şeytan diyor şu kumandayı fırlat kafasına((
çok güzel yorumlamışsınız arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum sarhoş değildi tam çakırkeyfi bile değil 3 kadeh bişey yani... şimdi olanları anlatayım size gittiği yerden geldi konuşucaz demiştiya fasa fiso..
hiçbişey olmamış gibi davranmayı tercih etti aşkım işin uzunmu bak ben geldim aklın kalmasın çocukta git işini hallet vs ama ne özür ne bir konuşma...
bende sinir oldum giydim paltomu çıktım ufak bir işim vardı birtek onu hallettim geri kalan işimi halledemedim bile
kapıdan çıkıyorum birde elime kartı parayı sıkıştırıyor istemiyorum dedim alacaksın inat etme dedi bende alçak sakin bir ses tonuyla benim olmayan hiçbirşeyi istemiyorum artık istersen ısrar etme dedim parasız pulsuz nereye gidiyosun ya sen dedi hayır canım parasız değil senin paran olmadan çıkıyorum dedim sakince ve çıktım ( bende para olmazmı kirli çıkıyım ama bilgisi yok :) ) dediğim gibi işlerimin büyük kısmını halletmedim bile sinirlenip arkadaşıma gittim kahve içmeye hiçbişey çaktırmadım ama durgunluğum onun bile dikkatini çekti.
bayağı bir oturup 2-3 saat kadar eve gittim kızımı doyurup çıkmıştım sadece 1 saat sonra süt verecekti eve döndüm sütünü vermiş oyun oynuyorlardı konuşmadım girdim yemek hazırladım yedik kaldırdım hala bir konuşma yok...
adam damarıma basar gibi özür yerine yarın hesabına para yatırcam alışverişe çık kendine bişey alırken banada bişeyler al sen zevklisin dedi... bende tutamadım artık sakinliğimi koruyamadım ama yinede yüksek sesle konuşmadan
insan ben öyle demek istemedim yok öyle bişey özür filan der senin dinin imanın para olmuş hala bana para diyosun o parayı al neyapıyorsan yap bukadar odunmu oldun yoksa hep odundunda benmi farkedemedim dedim... tepki ne...
bukadar üzüleceğini bilseydim demezdim öyle bişey öylesine söylenmiş laflardı hiç umursama ne olur hadi kırma beni al şu parayı... dedi
hay seninde paranında diyesi geliyor insanın...
bende senin benimle alakalı böyle konuşmanı haketmedim çok fedakarlık yaptım birkere daha ağzından duyarsam bu lafları kafanda paralarım o paralarını dedim oda tamam dedi... yinede almadım verdiklerini masanın üstüne bıraktı mesafeli davranıyorum biraz...
ya arkadaşım çok merak ettim eşin ne iş yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?