Aşkolsun canım ya,bunun için mi ağlıyorsun ? Babacının nesi var bilmiyorum ama ne olursa olsun o senin baban.Ve ne mutlu sana ki babacın seninle ilgili bir baba,okuluna kadar geliyor.Arkadaşların o kadar acımasız olamazlar diye umuyorum.Oldular diyelim,ki sanmıyorum,sen de ters çıkışırsın.O benim babam,böyle konuşamazsınız dersin.Mutlaka sağduyu sahibi başka arkadaşların vardır,onlara hadlerini bildirirler.
Hayatta üzülecek neler neler var,daha çok gençsin bilmiyorsun,Allah başka keder vermesin.Şükret baban sağ ve yanında,babası olmayanlar veya olup ta görmeyenler ne yapsınlar ? Herşey insanlar için,bugün sağlam olanın yarın özürlü olmayacağının garantisi yok.
millet katil babasindan utanmiyo da... fiziksel ozurunden dolayi babandan utaniyosun. dalga gecerlerse diye kaygilaniyosun. boyle bir seyle dalga gecebilecek adami kaale almazsin olur biter.
canım bırak ne derlerse desinler yaa baba bu başka kimseye benzermi ve sende onların lafıyla babandan sakın utanmaa babası olmadığı içinn yurtlarda kalan onca çocuk var ve hepsi emin ol derki keşke yatalaka olsa konuşmasa ama başımda nefes alan bir babam olsa
Bir insan babasının fiziksel rahatsızlığından dolayı neden arkadaşlarından utansın ki.Hem veli toplantısı olduğuna göre oraya gelecek olan veliler değil mi?Ya kızlar ben lise son sınıfa gidiyorum. Yarın veli toplantımız var herkesin ailesi gelicek. Benimde babam gelicek. Ama babamın fiziksel bi rahatsızlığı var söylemekten bile korkuyorum ama arkadaşlarıma karşı utanıyorum.. aralarında konuşurlar dalga geçerler diye çok korkuyorum napıcam bilmiyorum.. .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?