Ağlamaktan gözlerim şişti :(

Yazıp gitmiş nedense, ve ilk mesaj !

Ama bu tür insanlar var , yok mu sanki ?

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Siz bana hayatımın en büyük insanlık dersini verdiniz. Şimdi dün yaşadığım bu olaylar yüzünden kendimden utanıyorum. Veli toplantısınada babamı çağırdım. Birazda yanlış anlaşıldı. Ben babamı çok seviyorum saygıda kusur etmiyorum sadece istemedende olsa böyle bişey düşünüp buraya yazmıştım. Ama ne kadar aptalca bişey olduğunu anladım. Hayatımın geri kalanında bu yazdıklarınızın hepsi bana ders olucak... Eğer en ufak bir laf söyleyen olursada ki biliyorum kesinlikle olmayacak cevabınıda alır. Allah hepinizden razı olsun.. Babası olmayanlara Allahım yardımcı olsun..

Hatanızdan dönmeniz güzel.Insaallah geri kalan hayatınızda bu sizi daha olgunlaştırır.

Ama koyu olarak işaretlediğim yeri anlamadım.. !

Hatanızdan dönmeniz güzel.Insaallah geri kalan hayatınızda bu sizi daha olgunlaştırır.

Ama koyu olarak işaretlediğim yeri anlamadım.. !

o koyu yerde sanirim arkadaslarindan soz edior babasi hakkinda bisey soyleyen olursa die...

ve canim hatani anlaman gercekten guzel hep babanla gurur duy ve yaninizda oldugu icin sukret size sahip cikiyor okutmaya calisiyor ne babalar var sorumsuz benim babam bi kez olsun veli toplantima gelmedi okudum yada okumadim onun icin hic birsey ifade etmior...

Bende cevap yazmayı planlıyordum :))

Her zaman güçsüz olanı ezerler o yüzden hayatta güçlü durmak lazım...

Güçlü olmaya devam et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…