ağlamaktan gözüm şişti ne olur bakar mısınız :(

Bu adamdan bir halt olmaz bence üzülme, ciddi olan insan bi ümitli bi ümitsiz davranmaz bu da sana tevrübe olsun kimseye bağlanma seni sevebilecek bir ton insan olduğunu unutma.

Bence daha çok bağlanmadan uzaklasin. Belli ki dengesizlik var ve ciddi değil üzülmek istemiyorsanız bırakın gitsin.

canım bütün konularını okudum, an an takip ettim her yazdığını.
bence hayal dünyasında yaşıyorsun, bunun sebebi de başkasını bulamayacağını düşünmen. ama öyle bir dünya yok.
sana değer verecek, sana gerçekten sevgili olacak kişiler çıkacak karşına.

bu adam senin sevgilin değil, anladığım kadarıyla arada bir seni aradığı için sen bir beklentiye girdin ama gerçekten bir şey yaşanabilecek biri olsa çoktan karşına çıkmış, kartlarını açık oynamış olurdu.

sen kendi kendine arkadaşlığın üstü, sevgililiğin altı diye bir konum yarattın. internette biraz daha takılsan sevgililik de bulabilirsin başkasıyla, hani netten olmaz değil ama bu adam doğru kişi değil.

oluyor bazen, hepimizin aklı duruyor. benim başıma geldi, arkadaş değiliz, sevgiliye yakınız diyordum meğer adam sadece yatayım takılayım gözüyle bakıyormuş bana. direkt kaçtım, sonra karşıma da gerçekten sevgilim olacak kişi çıktı.
illa ki çıkıyor.

reel hayatta, daha kolay geliyorsa internet aleminde takılmaya devam ettiğinde sana zaten gelecekler. umutsuzluğa kapılıp, kendini bu adama mecbur hissetme.

not: esprileri de zaten çok kötü.

nen nen nenni ye mi sinirlendiniz
çok atarlısınız valla

Yüzyüze görüşmediginiz biriyle nasıl sevgili olacaktiniz ki zaten? Çocuk sizi görmeden sevgilim falan diyemez haliyle.

Bir de durduk yere atarlanan kapris yapan kız olmuşsunuz. Cocuk oylesine geyik yapmis. neyse bence bişey yazmayın artık..ben çocuğun yerinde olsam aniden atarlanan birine cevap vermezdim

ben onu aramıyordum yalnız beni arayan oydu
Mavi sen bu savasi bastan kaybetmissin.
Onu onemsedigimi anlar mi arar mi aramaz mi diye surekli bir iz bulma sorup durmussun da adam bence bastan anlamistir ona meylettigini.
Zaten saf oldugunu belirtmis daha bastan. Face silme trip atma vs ile de adamin gozunde ona ilgin tescillenmistir.
Gueuru falan dusunmene gerek yok hersey acik zaten sen goremiyorsun.
Asil yanlis baslangic noktasin bu adam bana uygun fikrinde sakli. Oyle dusundugun icin bastan kaybettin.
O beklenti duygu ve dusuncelerini yonlendirdi surekli iz aradin aska dair.
Adam hakkinda yoruma gerek yok.
Sorunun kaynagi sende.
Hassas kirilgan saf (temiz) birisin burdan okuduklarimdan anladigim.
Bu kisacik zamanda bu kadar bu kadar uzulup kirilmaya degmecek birsey icin yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorsan eger sana tavsiyem:
Baslangic noktasinda bu adam bana uyar deme. Beklentiye girme.
Hassassin sekerim belli bu uzme kendini bosa.
Bu adam bana uymaz de en basindan en azindan kafan rahat olur.
Normalde iliskilerde bu mantik sacma tabi hersey dogalliginda gelisir gider.
Ama sekerim sen kirilgansin kendini yipratirsin daha gencsin o yuzden.

canım benim vakit ayırıp bana yazdın çok teşekkür ederim çok haklısın sözlerinde katılıyorum ama bazen beynime söz geçiremiyorum şu saatten sonra zaten aramam da o beni arar mı bilmiyorum en azından bir kez de olsa arasa istiyorum.ooff off anladı değil mi beklentiye girdiğimi tüh bana

Kendine kahretme bosuna canim. Anlamasi kotu bisey degil aslinda.
Anlasin ne olacak sonucta zaten boyle baslamiyor mu iliskiler.
Adam hakkinda yoruma gerek yok dedim. Cunku dikkati ceken bir veri bulamadim.
Belki o da seni tanimaya calisiyor belki onda da var biseyler bilemem.
Ama canim sen cok hizli girdin sanirim olaya beklentiyle beraber adam da farketti ve fren yapmis da olabilir:)
Sohbetin hosuna gidiyordur belki konjsuyormussunuz saatlerce sonucta.
Ya da adam senin baktigin pencereden bakmiyordur bilemeyiz.
O yuzden yorum yapmak gereksiz.
Sadece tahmin yurutulur. Bin tane olasilik var sekerim.
Zaten o olasiliklar degil mi seni yiyip bitiren kendine soz gecirememene sebep olan.
Aslinda yapilmasi gereken basit :
Acikca konusmak.
Zaten sacma bi sebepten iletisim kopmus.
Baska turlu sanirim kendini yatistiramayacaksin.
Belirsizlik seni yoruyor iyi ya da kotu bir sonuca baglansin istiyorsun.
Umarim en kisa zamanda ferahlarsin.

çok sağol canım beni anlamışsın beni belirsizlik myoruyor aa asla açık konuşmam asla.sence arayacak mı beni arama dedim

Sana iki soru sorucam.
Burada seni hiç tanımayan bazılarının sana şaka gibisin çok sacmasin vs demesi hiç gücüne gitmiyor mu?
İkincisi bu lafları hayatında bir daha duymamak için ve o çöp torbasını aklından çıkarmak için yardım almayı düşünmüyor musun?

Bugün Ali olur yarın veli sen sen olarak hayattasin ve yalnız güçlü oldugun vakit korkmadan fazla kaptirmadan bir ilişki yasayabileceksin. Bunun farkına varman lazım

1.si evet gücüme gidiyor.
2.si yardım almaya gerek yok ben aramaıyorum ama sanırım biraqz saplantı yaptım farkındayım geçecek insallah umarım beni aramaz hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…