ağlamaktan gözüm şişti ne olur bakar mısınız :(

Ararsa gerci arama dedim belki aramaz bundan sonra ama ya ararsa ne olacak ne diyecegim
Arasa da sevgi pıtırcıkları saçmıyor bu adam seni mutlu etmiyor
Ararsa artık görüşmek istemediğini söyle
Ben daha fazla boş boş gezip tozamam ciddi isen devam edelim yoksa istemiyorum dersin. Tavrını ölçersin

ömür boyu yalnız mı kalacağım ben
İşte böyle düşündüğün için seni sevmeyen bi adama boyun eğmek zorunda kalıyosun. Sırf yalnız kalmamak için üzülüyosun. Önce şu düşünceden kurtul. Kimlerden ayrıldık ama hiçbirimiz yalnız kalmadık. Evlendik mutlu yuvalar kurduk. Yeni insanlar tanıyacaksın ama lütfen bu face ten bilmem nerden olmasın facete sana yazan başkalarına da yazar.

inşallah tanırım bana değer veren benimle ilgilenen insanalr olur hayatımda.tarzımı değiştirmek istiyorum saçımı kıyafetimi makyajımı özgüvenim zedelendi.

Adam sizi ciddiye almıyor göründüğü kadarıyla. Dalga geçmiş. Bir daha beni arama filan demeniz de tuz biber olmuş, zaten adamın taktığı yokmuş ki...

Bi tek ben mi adamin yaptiginda bi tuhaflik bulamadim.

Bu olanlara oturup aglamaniz bence asiri buyuk tepki. Yuz yuze gorusmemissiniz bile. Adam 37 yasindaymis. Ne yasamaya calisiyorsunuz? Sanal ask mi? Adamda niyet olsa, 2 ayda 10 kere gelmisti sizi gormeye. Kendinizi kandirmayin. Yuzyuze gormediginiz adama asik falan degilsiniz. Sizinki yokluktan, ilgisizlikten, ilk ilgi gosterene umit baglamak. Acilin biraz.

Bu adamlada oyle arkadasligin bi ustu askin bi alti falan felan sacma sapan dramatik tanimlarla ifade etmeyin iliskinizi. Direk siz ilgilisiniz, o degil, sanal hersey.

Belki ilerde yuzyuze gelirsiniz ama suanda bence o kadar anlamsizca tanimadiginiz birine baglanmissiniz ki..

peki neden saatlerce konuşuyor benimle? Allah aşkına bunun açıklamasıı yapar mısınız?

resmen aptal yerine konuldum.çok saf hissediyoreum kendimi inşallah karşıma düzgün biri çıkar.bu adam ararsa bu kez söylicem içimde kalmasın ben düşüneceğime o düşünsün hoş beynini yoracağıı hiç sanmıyorum ama.

gerçekten vakit israfı..

aynı tip konuları açıp duruyosunuz. hiç bi tavsiyeye kulak asmıyosanız yazmanın ne anlamı var.
Yok bu kez inan ki iyi bir tokat yedim aklim basima geldi.ararsa acmamak degil acip onunla acik acik konusacagim icimdekileri dokecegim bunu yaparken senden umudum var gibisinden degil.yaptiginin sacma oldugunu beni oyuncak durumuna dusurdugunu sallamadigini farkinda oldugumu soylicem

içinizi dökecek ne var?

iki aylık bişey. daha görüşmediniz bile galiba.

Sadece iki aylık ve hic yüzünü bile görmediğiniz bir durum icin (bakın ilişki bile diyemiyorum) açtığınız kaçıncı konu bu? Insanlar vakit ayırıp okuyor, cevap yazıyor. Bu nasıl saygısızlık? Önce kendinize sayginiz olsun

Pardon burdaki hanimlara saygisizlik yapmisim affedin hanımlar ozur dilerim vakit ayirip yazdiniz.affedin ben her yerde reddedilmeye mahkumum sanirim pardon

Ya bu giriş cümlesini üçüncü kez okuyorum galiba canııııımmmmmmm ayrılsana aramasana mesaj atmasana o iletişimi geçmek isterse karşılık vermeseneeeeeeeeeeee

abartmışsınız ve hala abartıyorsunuz :) sanırım gerçekten duygusal boşluktasınız. arkadaşların dediği gibi görüşmek , tanışmak isteyen gelir illa ki tanışır. üzgünüm ama biri bana "beni arama" dese, ben o kişiye (lafım meclisten dışarı) "manyak mi ne" der ve bir daha aramam. sizin de boş bir anınıza denk gelmesin aramayın umarım iyi, güzel bir insan bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…