- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
Ararsa gerci arama dedim belki aramaz bundan sonra ama ya ararsa ne olacak ne diyecegimSeviyorsa üstüne titrerdi. Yani sevmiyor. Bırak gitsin platonik seviyorsun.
Arasa da sevgi pıtırcıkları saçmıyor bu adam seni mutlu etmiyorArarsa gerci arama dedim belki aramaz bundan sonra ama ya ararsa ne olacak ne diyecegim
ömür boyu yalnız mı kalacağım benArasa da sevgi pıtırcıkları saçmıyor bu adam seni mutlu etmiyor
Ararsa artık görüşmek istemediğini söyle
Ben daha fazla boş boş gezip tozamam ciddi isen devam edelim yoksa istemiyorum dersin. Tavrını ölçersin
İşte böyle düşündüğün için seni sevmeyen bi adama boyun eğmek zorunda kalıyosun. Sırf yalnız kalmamak için üzülüyosun. Önce şu düşünceden kurtul. Kimlerden ayrıldık ama hiçbirimiz yalnız kalmadık. Evlendik mutlu yuvalar kurduk. Yeni insanlar tanıyacaksın ama lütfen bu face ten bilmem nerden olmasın facete sana yazan başkalarına da yazar.ömür boyu yalnız mı kalacağım ben
inşallah tanırım bana değer veren benimle ilgilenen insanalr olur hayatımda.tarzımı değiştirmek istiyorum saçımı kıyafetimi makyajımıİşte böyle düşündüğün için seni sevmeyen bi adama boyun eğmek zorunda kalıyosun. Sırf yalnız kalmamak için üzülüyosun. Önce şu düşünceden kurtul. Kimlerden ayrıldık ama hiçbirimiz yalnız kalmadık. Evlendik mutlu yuvalar kurduk. Yeni insanlar tanıyacaksın
Nasıl bi tarzın var gerekiyorsa değişiklik yap öyle mutlu olacaksan tabi. Yaşın kaç çalışıyormusun.inşallah tanırım bana değer veren benimle ilgilenen insanalr olur hayatımda.tarzımı değiştirmek istiyorum saçımı kıyafetimi makyajımıözgüvenim zedelendi.
evet çalııyorum canım az da olsa para kazanıyorum çok şükür.daha şık alımlımolmak istiyorum spor ama şık süslü değil.nasıl olur sence?Nasıl bi tarzın var gerekiyorsa değişiklik yap öyle mutlu olacaksan tabi. Yaşın kaç çalışıyormusun.
taktığı yoktu ama saatlerce konuşuyorduk hemen her gün arıyordu.Adam sizi ciddiye almıyor göründüğü kadarıyla. Dalga geçmiş. Bir daha beni arama filan demeniz de tuz biber olmuş, zaten adamın taktığı yokmuş ki...
peki neden saatlerce konuşuyor benimle? Allah aşkına bunun açıklamasıı yapar mısınız?Bi tek ben mi adamin yaptiginda bi tuhaflik bulamadim.
Bu olanlara oturup aglamaniz bence asiri buyuk tepki. Yuz yuze gorusmemissiniz bile. Adam 37 yasindaymis. Ne yasamaya calisiyorsunuz? Sanal ask mi? Adamda niyet olsa, 2 ayda 10 kere gelmisti sizi gormeye. Kendinizi kandirmayin. Yuzyuze gormediginiz adama asik falan degilsiniz. Sizinki yokluktan, ilgisizlikten, ilk ilgi gosterene umit baglamak. Acilin biraz.
Bu adamlada oyle arkadasligin bi ustu askin bi alti falan felan sacma sapan dramatik tanimlarla ifade etmeyin iliskinizi. Direk siz ilgilisiniz, o degil, sanal hersey.
Belki ilerde yuzyuze gelirsiniz ama suanda bence o kadar anlamsizca tanimadiginiz birine baglanmissiniz ki..
Yok bu kez inan ki iyi bir tokat yedim aklim basima geldi.ararsa acmamak degil acip onunla acik acik konusacagim icimdekileri dokecegim bunu yaparken senden umudum var gibisinden degil.yaptiginin sacma oldugunu beni oyuncak durumuna dusurdugunu sallamadigini farkinda oldugumu soylicemgerçekten vakit israfı..
aynı tip konuları açıp duruyosunuz. hiç bi tavsiyeye kulak asmıyosanız yazmanın ne anlamı var.
Yok bu kez inan ki iyi bir tokat yedim aklim basima geldi.ararsa acmamak degil acip onunla acik acik konusacagim icimdekileri dokecegim bunu yaparken senden umudum var gibisinden degil.yaptiginin sacma oldugunu beni oyuncak durumuna dusurdugunu sallamadigini farkinda oldugumu soylicem
Pardon burdaki hanimlara saygisizlik yapmisim affedin hanımlar ozur dilerim vakit ayirip yazdiniz.affedin ben her yerde reddedilmeye mahkumum sanirim pardonSadece iki aylık ve hic yüzünü bile görmediğiniz bir durum icin (bakın ilişki bile diyemiyorum) açtığınız kaçıncı konu bu? Insanlar vakit ayırıp okuyor, cevap yazıyor. Bu nasıl saygısızlık? Önce kendinize sayginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?