- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
İyide bize ne yani evin durumundan eğer yaptıracaksan oturursun. Yok yaptırmıyorsan ya dışarıda oturursun yada o evde öyle oturursun . Sana anlattık burada ayrıca evi görüp tamam dedin .Evi görseydiniz böyle demezdiniz.Çünkü bizde mutfak dolaplarını laminat parke banyo mermer duşa kabin lavoba klozet ve kapıları yaoturacağız.
Valla o isleri bilmem de,belki de devlet yaptiriyordur,sasirmayacagim ya yaptiriyorsa. Senden benden kestikleriyle yaptirir nolacakDevlet karşılarsa yaptıracakmış diğer yerleri . O zaman devlet bizimkini de karşılasın bende gidip güzelce lojmanda oturayım. Hem ev kirası hem ev kredisi ödemem böylece . Devlet neyle karşılayacak asgari ücretten kestiği gelir vergisi ile mi ? Pessss vallla
Yaptırmıyor öyle birşey yok ki eşim asker lojmanda oturan arkadaşlara boya veriliyor onu da değişik bir sistemi vardı ve 10 senelik boya veriyolarlar skt ye az kalmışları yaniValla o isleri bilmem de,belki de devlet yaptiriyordur,sasirmayacagim ya yaptiriyorsa. Senden benden kestikleriyle yaptirir nolacak
E olabilir. Verin kirasini cikin yepyeni evler de var. Sanki bursa sadece lojmandan mi olusuyor ayol?Ayrıca iki tane gömme dolap var ikisi de kullanılmayacak durumda iki tane dolap yaptıracağız boydan boya
Pfff onlar da les gibi kokar.Yaptırmıyor öyle birşey yok ki eşim asker lojmanda oturan arkadaşlara boya veriliyor onu da değişik bir sistemi vardı ve 10 senelik boya veriyolarlar skt ye az kalmışları yani
Diyorum ta ben enayi miyimde terör bölgesinde gidip lojmanda oturmak yerine dışarıda oturuyorum sonra dünya kira veriyorum alttaki doğalgazı yakmıyor dünya doğalgaz yakıyorum . Gider paşa paşa lojmanı devlete yaptırırım sonra mis gibi otururum sıcak sıcak full oil yanar güvenlikli olur evimPfff onlar da les gibi kokar.
Valla ev isleri boyle. Varsa paran yaptirirsin,yoksa da kanaat eder oturursun nedir yani,sanki herkes sifir dairede mi oturmak zorunda?
Bence esinizden ozur dileyin ve kendinizi de doldurusa getirmeyin.Kesinlikle...Kaç kere dedi bak tutmayalim ev çok kötüdür diye..Arkadaşının evine götürdü ev bu ne diyorusn dedi tamam dedim.bize çıkan eve götürdü istersen vazgeçelim dedi hayır dedim.ama.bugün saçmaladim. evet yakın birde dün ona başka Bişey den dolayı kizmistim onu da yansıttım sanırım
Size ne ise yorum yapmayacaksin.Bana ne deyip geçeceksin.Tamam dediğimi hatali olduğumu belirtim zaten .Eger paylaşımım rahatsız ettiyse yorum yapmazsin olur biterİyide bize ne yani evin durumundan eğer yaptıracaksan oturursun. Yok yaptırmıyorsan ya dışarıda oturursun yada o evde öyle oturursun . Sana anlattık burada ayrıca evi görüp tamam dedin .
Evet ilk başta adam ederim bu evi dedim.Yani evin eski olması sorun değil.Ev inanılmaz pis ve bu pislikler çıkabilecek türden pislik değil.böyle ciddi bir kararda nasıl dengesiz cevap veriyorsunuz anlamadım
adam haklı
çocuk oyuncağı mı bu
evet yok yok hayır
ayrıca sizin olmayan eve çok masraf yapılması çok saçma
şöyle düşünün o evde birikim yapmaya gidiyorsunuz nmormal kiranız (lojmansız ne kadarsa) lojmandan arta kalanı ayırın biriken para karşısında belki yumuşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?