ağlamaktan helak oldum sanırım babam annemi aldatıyor

Yakin bir arkadasimin evinde yakin kiz arkadaslar toplanmistik 3 kişi. Ev sahibi kiz arkadas adi x olsun. X e bir mesaj geldi. Resim vardi ve resimde babasi bir kadinla eleleydi, yanlarindada nir kucuk cocuk. X şok oldu direk cikip annesine dedi anne senin kocan nerede? Sonra fotoyu gosterdi. Filan ama bosanma olmadi tabi detaylarida bilmiyorum. Boyle durumlarda bosanma olmucaksa dillendirmenin alemi yok bosancaksada beklemenin alemi yok.

Annenizin gidecek kimsesi ve ekonomik özgürlügu yoksa hiç söylemeyin bence..sizlerin yaninda kac gun kalabilir ki..bu yasina kadar emek vermis annen,simdi tam rahat edecek zaman al ben yemedim sen ye demek olur bu..babanizi ve kadıni eğer devam ederlerse hatta kadının kocasını da uyaracaginizi haber verin.Kardeşinizin düğünü de varmış ,onun mutlulugu için sessiz sedasız halletmeye bakın.dugun oncesi duyulursa tam rezalet olur

sevgili konu sahibi sekerim00

yasadiginiz sey buyuk bir travma. baba denilen varlik, guven demektir. siz kendinizi hayata karsi guvensiz kalmis gibi hissediyorsunuz hakli olarak.

ama unutmayin ki bireylerin yaslari, anne yahut baba olmalari onlari hatasiz kilmaz. insaniz, hepimiz hata yapabiliriz, yapariz.

siz hata yaptiginizda babaniz sizi nasil sarmali ise, o hata yaptiginda da siz onu sararak bu hatadan cikarmalisiniz.

Evli biri olarak, artik bir kadin olgunlugu ile babanizi karsiniza almanizi oneririm ben. Kulturunuze gore bir ince belli cay ile... Bir kadeh mey ile... Her ne ise, bir muhabbet demi ile acin babaniza konuyu derim. Baktiniz ki babaniz hayatindan mutsuz ve -hakkidir- artik yola anneniz olmadan devam etmeye kararli. O vakit annenizi rencide etmeyen, magdur birakmayan bir yola yonlendirin babanizi. Yok, baktiniz babaniz bir gaflette, o vakit dort elle tutunun, cekin.

Babanız muhtemelen yaşlanmadığını kendine ispat etmek için böyle bir yola girmiştir.
Yerinizde olsam, kesinlikle babamla konuşurdum. Anneme asla hissettirmeden. Kavgasız, gürültüsüz, duygularınızı bastırarak.
Bunun başka bir yolu yok.

öncelikle sakin olun bence hemen eşinize anlatmayın eşimin babamı boyle tanımasını ıstemezdım ben ... ablanıza anlatın konu hakkında muzakere edın hayatta herşeyı yaşıyor ınsan inşallah hatasını anlar babanız...

15 yaşındayken ben de babamın telefonunda bi kadınla msjlarını yakaladım, hem ailecek görüştüğümüz babamın ısrarla her yere onlarla gitmek istediği bir aileydi kocasıyla kankaydı! msjlarda annemden salak diye bahsediyordu, babamı o zmnki aklımla uyardım annemi salak olarak görebilirsin ama ben değilim dedim. yıllarca olay patlak verene kdr sustum çünkü korktum bununla yüzleşmekten babamdan nefret ettim yüzüne bağırdım öl inşallah diye. hiçbir şey olmadı ne babam öldü ne annem boşandı. yıllar sonra teyzemle dertleşirken neden söylemedin öğrenince dedi, yuva yıkmanın vebalinden korktum dedim, annen çok mutlu olur hiçbir şeyin farkında olmaz tmm o zmn söyleme ama annen zaten mutlu değildi ve ortada iyi gitmeyen şeyler vardı evlilikten uzaklaşılmıştı keşke söyleseydin dedi.

haklıydı, bence sen de önce otur düşün annen gerçekten mutsuz mu? ortada bir aile yoksa bu ağır yükle yaşamaya devam etme daha fazla.

Sizce bunu babama mesajla soylesem nasil.olur yani bildigimi ogrendigimi devam ederse annemi ve bizi kaybedecegini arayip konusmaktan gercekten utaniyorum napicam bilmiyorum mesaj yazsam diye dusundum hem okur okur durur kendide dusunur telde oda bisey soyleyemez ama cevaap yazabilir mesaja

sakin olun önce,eşinize bu konuyu söylemeniz doğru olmaz diye düşünüyorum.ablanızla paylaşın birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapın.babanızın annenizin nasıl insanlar olduğunu nasıl tepkiler vereceklerini siz daha iyi bilirsiniz ama asla eşinize söylemeyin

esine derdini anlatma bigun derdinden vurur seni..hem aile kusurlari disariya yani el ogluna anlatilmaz.yarin bi durum olur babani tinlamaz.

Sende faceden konusmanin ortasina dal hayirdir baba noluyoruz bu kadin kim de.
Duyulmasindan cekinmiuorlarki liseli ergenler gibi faceden ask yazisiyorlar

Babana çok kızdım

O kadının kim olduğunu öğrenip tehdit ederdim. Annen boşanmazsa duyurmazdım.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar ama ben hala neyi nasıl yapacağıma karar veremedim. ablamla konuştum zaten onunda sezdiği bişeyler varmış bana sakin olmamı söyledi babamla konuşalım dedi ben konuşucam babamla. ama mesaj atmaya karar verdim mesajla içimdekileri daha iyi dökerim ve beni susturamaz ve okur okur pişman olur inşallah diye düşünüyorum. yazdım ama daha yollamadım. bunu öğrendiğimden beri babamı aramıyorum konuşmuyorum sesini bile duymak istemiyorum. ama annemle konuşurken ondan bahsediyo aradı falan diyo ve şu an araları kötü değil galiba. hafta sonu annemle kızkardeşim benim yanıma gelicek onlar yoldayken mesajı göndermeyi düşünüyorum annem benim yanımda bi kaç gün kalsın da yazıcam mesajda iyi düşün taşın bakalım annemli ve bizli hayatmı istiyosun yoksa bizsiz bi hayatı çoktan seçtinmi dicem.. ama elim gitmiyo ne bilim kıyamıyorum sanki yakıştıramıyorum bunu yazarken bile ağlıyorum canım çok acıyo nasıl göndericem okurken yıkılıcakmı acaba ne düşünücek. pişman olucakmı düzelicekmi yoksa herşey dahada kötüyemi gidicek çok çıkmazdayım bu nasıl söylenir bi babaya nasıl yakıştırdı bunu kendine hala aklım almıyor..

ve bunu yanındaki bir insana bile utanıp anlatamamak... dertleşememek... çokkk zorrrmuşşşşş

Canım benım, sakın kocana belli etme! Aynı yollardan geçtim, öncelikle kadının yüzüne tükürmedigim kaldı, evimizde çalışan, yardımcı kadınımızdı, evli barklı. Yazıklar olsun, yazıklar.

Kardeşlerin bilsin, birlikte yol izleyin. Benim durumumda ise annem mecbur duymuştu, evde çalışan kadını kovmuştum, şüpheleniyorum anne demiştim.

Annen de duymasın, kocan da....

mesaj atıyım ama dimi çünkü konuşamam bundan bile utanıyorum allah sizede sabır versin babanız döndümü peki o yoldan

mesaj atıyım ama dimi çünkü konuşamam bundan bile utanıyorum allah sizede sabır versin babanız döndümü peki o yoldan

Valla inkar etti, affettik onu. Ama ilkin, onun ne suçu var, yanlış anlama var, işten çıkarmayın, deyip durdu.

Ben yer miyim? O gün isteme günümdü, saatlerce ağladım. Allah onun belasını vermesin ama bana cok kotu günler yaşattı. Çocukları hep hastaydı, hep ilgilendim. Hep...

Babamı o, or.... ya bırakamazdım. O benim babam. 58 yaşında babama yüz veren, 31 yaşında kadında suç bulurm ben.

çok haklısınız çok iyi yapmışsınız bende bilsem kim olduğunu durmıcam da bilmiyorum işte mlesefff

kardeşlerinle babanın karşısına çıkın bence. Mesaj atmayın. Üç kardeş birlikte olduğunuzu gösterin. Hem yüzyüze olursanız daha çok şok olur kafası karışır. Çok ama çok zor bir durum.

Allah akıl fikir versin babana bu yastan sonra bide faceden aşk sözlerimi paylaşıyor
Yaşlılık ergeni diyorum ben böylelerine
Kadınlara olan oluyor hep erkeklere bişey olduğu yok ki yapıyorlar affediliyor kadın yapsa o... Olur.
Allah ıslah etsin ya sinir oluyorum milleti enayi yerine koyanları

Ben çok açık sözlüyüm o anlık sinirle çoktan ortalığı velveleye vermiştim hiç sabredemem aama annene söyleme tabi bu yastan sonra boşayamaz heralde üzülmesin boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…