Ben biraz tez canlıyım hemen konuşmuştum. Tehdit ettim beni de kaybedersin diye. Babanızla iliskiniz nasıldır bilmiyorum ama kaybetme korkusunu hissederse belki vazgeçer. Hata ettiğini söylemelisiniz. Ablam var dediniz ablaniza açın konuyu birlikte konuşun utanır belki yaptığından da vazgeçer.
Bence facebookta neden öyle şeyler paylaştığını ya da yazdığını sorun. Babanızla ilişkiniz resmi mi ya da samimi mi bilmiyorum ama ilk önce aldatma konusunu açmadan facebookla ilgili sohbet edin ve bu sırada biraz takip edin gizlice bence. Kadından, adından ve görüştüklerinden emin olunca da aldatma mevzusunu açın hemen.
esine derdini anlatma bigun derdinden vurur seni..hem aile kusurlari disariya yani el ogluna anlatilmaz.yarin bi durum olur babani tinlamaz.
Sende faceden konusmanin ortasina dal hayirdir baba noluyoruz bu kadin kim de.
Duyulmasindan cekinmiuorlarki liseli ergenler gibi faceden ask yazisiyorlar
ablanız ile grşüm durumu sakince değerlendirip duygularınızı bastırıp mantıklı bir çözüm bulabilrsiniz.
he ben olsam ne yapardım. anneme söylerdim-ama kararı ona bırakır verdiği tüm kararlara saygı duyardım. babama da ağzıma geleni söylerdim.
Babana çok kızdım
Yakin bir arkadasimin evinde yakin kiz arkadaslar toplanmistik 3 kişi. Ev sahibi kiz arkadas adi x olsun. X e bir mesaj geldi. Resim vardi ve resimde babasi bir kadinla eleleydi, yanlarindada nir kucuk cocuk. X şok oldu direk cikip annesine dedi anne senin kocan nerede? Sonra fotoyu gosterdi. Filan ama bosanma olmadi tabi detaylarida bilmiyorum. Boyle durumlarda bosanma olmucaksa dillendirmenin alemi yok bosancaksada beklemenin alemi yok.
O kadının kim olduğunu öğrenip tehdit ederdim. Annen boşanmazsa duyurmazdım.
Annenizin gidecek kimsesi ve ekonomik özgürlügu yoksa hiç söylemeyin bence..sizlerin yaninda kac gun kalabilir ki..bu yasina kadar emek vermis annen,simdi tam rahat edecek zaman al ben yemedim sen ye demek olur bu..babanizi ve kadıni eğer devam ederlerse hatta kadının kocasını da uyaracaginizi haber verin.Kardeşinizin düğünü de varmış ,onun mutlulugu için sessiz sedasız halletmeye bakın.dugun oncesi duyulursa tam rezalet olur
sevgili konu sahibisekerim00
yasadiginiz sey buyuk bir travma. baba denilen varlik, guven demektir. siz kendinizi hayata karsi guvensiz kalmis gibi hissediyorsunuz hakli olarak.
ama unutmayin ki bireylerin yaslari, anne yahut baba olmalari onlari hatasiz kilmaz. insaniz, hepimiz hata yapabiliriz, yapariz.
siz hata yaptiginizda babaniz sizi nasil sarmali ise, o hata yaptiginda da siz onu sararak bu hatadan cikarmalisiniz.
Evli biri olarak, artik bir kadin olgunlugu ile babanizi karsiniza almanizi oneririm ben. Kulturunuze gore bir ince belli cay ile... Bir kadeh mey ile... Her ne ise, bir muhabbet demi ile acin babaniza konuyu derim. Baktiniz ki babaniz hayatindan mutsuz ve -hakkidir- artik yola anneniz olmadan devam etmeye kararli. O vakit annenizi rencide etmeyen, magdur birakmayan bir yola yonlendirin babanizi. Yok, baktiniz babaniz bir gaflette, o vakit dort elle tutunun, cekin.
Babanız muhtemelen yaşlanmadığını kendine ispat etmek için böyle bir yola girmiştir.
Yerinizde olsam, kesinlikle babamla konuşurdum. Anneme asla hissettirmeden. Kavgasız, gürültüsüz, duygularınızı bastırarak.
Bunun başka bir yolu yok.
öncelikle sakin olun bence hemen eşinize anlatmayın eşimin babamı boyle tanımasını ıstemezdım ben ... ablanıza anlatın konu hakkında muzakere edın hayatta herşeyı yaşıyor ınsan inşallah hatasını anlar babanız...
15 yaşındayken ben de babamın telefonunda bi kadınla msjlarını yakaladım, hem ailecek görüştüğümüz babamın ısrarla her yere onlarla gitmek istediği bir aileydi kocasıyla kankaydı! msjlarda annemden salak diye bahsediyordu, babamı o zmnki aklımla uyardım annemi salak olarak görebilirsin ama ben değilim dedim. yıllarca olay patlak verene kdr sustum çünkü korktum bununla yüzleşmektenbabamdan nefret ettim yüzüne bağırdım öl inşallah diye. hiçbir şey olmadı ne babam öldü ne annem boşandı. yıllar sonra teyzemle dertleşirken neden söylemedin öğrenince dedi, yuva yıkmanın vebalinden korktum dedim, annen çok mutlu olur hiçbir şeyin farkında olmaz tmm o zmn söyleme ama annen zaten mutlu değildi ve ortada iyi gitmeyen şeyler vardı evlilikten uzaklaşılmıştı keşke söyleseydin dedi.
haklıydı, bence sen de önce otur düşün annen gerçekten mutsuz mu? ortada bir aile yoksa bu ağır yükle yaşamaya devam etme daha fazla.
sakin olun önce,eşinize bu konuyu söylemeniz doğru olmaz diye düşünüyorum.ablanızla paylaşın birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapın.babanızın annenizin nasıl insanlar olduğunu nasıl tepkiler vereceklerini siz daha iyi bilirsiniz ama asla eşinize söylemeyin
Canım benım, sakın kocana belli etme! Aynı yollardan geçtim, öncelikle kadının yüzüne tükürmedigim kaldı, evimizde çalışan, yardımcı kadınımızdı, evli barklı. Yazıklar olsun, yazıklar.
Kardeşlerin bilsin, birlikte yol izleyin. Benim durumumda ise annem mecbur duymuştu, evde çalışan kadını kovmuştum, şüpheleniyorum anne demiştim.
Annen de duymasın, kocan da....
mesaj atıyım ama dimi çünkü konuşamam bundan bile utanıyorumallah sizede sabır versin babanız döndümü peki o yoldan
çok haklısınız çok iyi yapmışsınız bende bilsem kim olduğunu durmıcam da bilmiyorum işte mlesefffValla inkar etti, affettik onu. Ama ilkin, onun ne suçu var, yanlış anlama var, işten çıkarmayın, deyip durdu.
Ben yer miyim? O gün isteme günümdü, saatlerce ağladım. Allah onun belasını vermesin ama bana cok kotu günler yaşattı. Çocukları hep hastaydı, hep ilgilendim. Hep...
Babamı o, or.... ya bırakamazdım. O benim babam. 58 yaşında babama yüz veren, 31 yaşında kadında suç bulurm ben.
çok haklısınız çok iyi yapmışsınız bende bilsem kim olduğunu durmıcam da bilmiyorum işte mlesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?