• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan helâk oldum

Eşya alan çocukların anneleri farketmiyor mu bu eşyaları acaba? Ben olsam nereden çıkıyor bunlar deyip sorardım.

Etmiyor.
İnanılır gibi değil ama etmiyor.

Benim kızım da okula götürdüğü ufak tefek paralarla arkadaşlarına ıvır zıvır alıyor.
Bi tane anne de çocuğunu sorgulamıyor.
Nerden geliyor bunlar demiyor diye düşünüyorum.

Çünkü al şu parayı da bugün de sen o arkadaşına birşey al demiyor.
Çok ilginç insanlar..

Konu sahibi benim de senin kızın gibi bir sınıf arkadaşım vardı.
Annesinden yalvararak para alır.
Sonra girmek istediği gruptaki bütün kızlara birşey ısmarlardı habire.
Onlar da bunla takılmayı severdi o yüzden.

Kızını da ona benzettim.

Bilmiyorum belki arkadaşlar haklidir ama bende ayni kiziniz gibiyim.
Çocukluğumdan beri veririm.
Biri üstümdekini beğensin hemen veririm...
Saat,parfüm, altin kolye bile verdim.
Sevgi muhtaçlıgi değil benimki, tanımadığım insanlarada veriyorum çünkü. Misal verim: ben yetim ve öksüz kaldim ve bursla okudum, elime bazen 60 euro kalırdı tüm ay için ama kizil aya her ay 20 euro bağış yapardim.
Kızınızin belliki gözü doymuş
beni üzen vermeside de degil aslinda söylese ihtiyaci varsa yads ozeniyosa elimden geleni yaparim.fakat begenip ozene bozene aldigimi veriyor ve bana yalan söylüyor bi günlüğüne verdim diye aradan haftalar geciyo yok sonra sen uzulme diye söylemedim istedi verdim diyor

Etmiyor.

Benim kızım da okula götürdüğü ufak tefek paralarla arkadaşlarına ıvır zıvır alıyor.

Çok ilginç insanlar..

Kızını da ona benzettim.
Ya çocuklarına ilgisizler ya da kendileri de böyle şeyleri onayladıkları için ses çıkarmıyorlar. Hatta ‘aferin, gözü açık’ falan diye düşünüyor olabilirler.

Etmiyor.

Çok ilginç insanlar..

Kızını da ona benzettim.
çözemedim dersleride kotuye gidiyor

beni üzen vermeside de degil aslinda söylese ihtiyaci varsa yads ozeniyosa elimden geleni yaparim.fakat begenip ozene bozene aldigimi veriyor ve bana yalan söylüyor bi günlüğüne verdim diye aradan haftalar geciyo yok sonra sen uzulme diye söylemedim istedi verdim diyor

yok ben yalan söylemezdim, annem sorunca direk pat diye verdim derdim.
annemde yazık 3 vardiya çalışırdı.

hafif şizofrenim bu konuda: birikim çok yaparım, altin biriktirdim mesela ama diğer yandan tanımadığım bir insana bile üstümdeki kazağı veririm-

Kızlarla arkadaş olmak için hediye veriyordur.
Popüler olmak istiyordur.
Notları da aşık olduğundan düşmüştür belki.
ben kizimi geri istiyorum bana deger veren benimle herseyini konuşan şimdi karsimda resmen düşman im var gibi uzmek icin elinden geleni yapıyor popilerlik boyle oluysa olmasin ya olmasin yani

yok ben yalan söylemezdim, annem sorunca direk pat diye verdim derdim.
annemde yazık 3 vardiya çalışırdı.

hafif şizofrenim bu konuda: birikim çok yaparım, altin biriktirdim mesela ama diğer yandan tanımadığım bir insana bile üstümdeki kazağı veririm-
yandim ozamn deseniz ya insallah karakteri böyle gelişmez verdigi şeyler maddiyatta zaten biraz pahalı 3 vardiya kesmez.yani 24 saat calismam lazim

ben kizimi geri istiyorum bana deger veren benimle herseyini konuşan şimdi karsimda resmen düşman im var gibi uzmek icin elinden geleni yapıyor popilerlik boyle oluysa olmasin ya olmasin yani

Ergenlik yani malum.

Ben az çektirmedim anneme.
Bi durmadı çenem ergenlikte:KK11:

Sabır sabır..:kızgın:

Kesinlikle bir uzman gorusu alinmali.Normal bir durum degil.Aglayip kendinizi uzeceginize acil olarak bir doktora goturun

yandim ozamn deseniz ya insallah karakteri böyle gelişmez verdigi şeyler maddiyatta zaten biraz pahalı 3 vardiya kesmez.yani 24 saat calismam lazim

kızmayın ama benimki fazla değişmedi.
azaldı tabi...geçende nişanlımla noel alışverişine cikdik ve kv ye ucuz hediye bakindim.:) ilerleme var yani. azda olsa var.

unutmadan, popülerlik filan asla olmadı benim derdim. zaten çete başı bendim. sınıfın popüler kızıydım yani- dediğim gibi çocukluktan kalan bir konu ( babasizlik filan değil) babamın prensesiydim- bu konulara bence yormayın.

belkide kızınız diğer kızları aciz görüyordur. verdiği hediyelerle üstünlük kurabilir. yani tam tersi: yaranmak değilde, ohhh al bende çok var gibisi

kızmayın ama benimki fazla değişmedi.
azaldı tabi...geçende nişanlımla noel alışverişine cikdik ve kv ye ucuz hediye bakindim.:) ilerleme var yani. azda olsa var.

unutmadan, popülerlik filan asla olmadı benim derdim. zaten çete başı bendim. sınıfın popüler kızıydım yani- dediğim gibi çocukluktan kalan bir konu ( babasizlik filan değil) babamın prensesiydim- bu konulara bence yormayın.

belkide kızınız diğer kızları aciz görüyordur. verdiği hediyelerle üstünlük kurabilir. yani tam tersi: yaranmak değilde, ohhh al bende çok var gibisi
okula gidip kizlarla konusmalimiyim ?

Biyolojik baba onu istemediği için,arkadaşlarından kabul görmek istiyor.yani kendini sevdirmeye çalışıyor sanırım :(

Back
X