simdi tepki vermesi normalmibu olay 7 yil once oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi tepki vermesi normalmibu olay 7 yil once oldu
okula gidip kizlarla konusmalimiyim ?
Konunuz bana Stefan Zweig'in Clarissa isimli romanını hatırlattı. Orda da yatılı okulda okuyan babasız bir kızın, kaybetme ve sevilmeme korkusu anlatılıyordu. Kız çevresi tarafından kabul görmek için durmadan hediyeler dağıtıyor ve hep sevecen yardımsever bir tablo çiziyordu. Korkarım kızınız da bu ruh halinde. Belki eşinizden onu koşulsuz sevdiğini ve seveceğini duymaya ihtiyacı vardır. Biraz daha ilgi ve şefkat. Bir de uzman yardımı güvensizliğini ve korkularını giderebilir.iyi akşamlar hanımlar. 12 yaşında bir kızım var.6. sınıf a gidiyor ve bana kafayı yedirtmek üzere kızım 1 yaşındayken babasından boşandım aldatildigim ve aldattigi insanin hamile kaldigini öğrenince. Kızımı da aldim hayatindan çıktım. 5 yıl babasıyla kızım hiç görüşmedi.daha sonra 2 kere görüştü ve babasi kizimin yaninda onu bidaha görmek istemediğini soyleyip tekrar hayatimizdan cıktı o olaydan sonra yaşadığım şehri terkettim kizimla pedagog esliginde konuştum ve hersey normale döndü 3 yıl öncede tekrar evlendim. kizimla esimin iletişimi cok güzel şükür bi problem yok hatta baba demeye basladi 1 yıldır fakat gel gelelim ki bi problemimiz var kizim bu seneye kadar hep sınıf birincisiydi bu sene hic bisey alamadi ilk defa karnesinde 1 geldi neyse yeni dönemle düzelir herşey dedik üstüne gitmedik tamam dersler biraz duzeldi ama bu seferde herseyini arkadaslarina verir oldu kalem kutusunu kalemlerini defterlerini kazagini ya herseyi ozene bozene aldigim herseyi veriyor konusuyorum boyle yapmamasi gerektigini anlatiyorum ama gene yapiyor gene yapiyor artik benim esyalarimida odamdan habersizce alip vermeye basladi.defterlerini karaliyor bana yalan soyluyor odami kurcaliyor ya onune geçemiyorum neyapmam lazim bu arada 32 haftalik hamileyim. cok üzülüyorum
Bakın tek çocuk büyüdüm ben utandığım için her kardeş istiyor musun sorusuna hayır derdim ama içten içten öyle isterdim ki.. tabi sağlık sorunlarından başka kardeşim olmamış o başka bişey.. ama bazen çocuklar hissettiklerinin tersini yansıtıyorlar acaba neden.. kızınız sizi çok seviyor kardeşini çok merak ediyor ama bazı şeyler duygularını yansıtmasına engel oluyor..aldim randevu zaten goturucem
bir pedagogla gorusseniz?iyi akşamlar hanımlar. 12 yaşında bir kızım var.6. sınıf a gidiyor ve bana kafayı yedirtmek üzere kızım 1 yaşındayken babasından boşandım aldatildigim ve aldattigi insanin hamile kaldigini öğrenince. Kızımı da aldim hayatindan çıktım. 5 yıl babasıyla kızım hiç görüşmedi.daha sonra 2 kere görüştü ve babasi kizimin yaninda onu bidaha görmek istemediğini soyleyip tekrar hayatimizdan cıktı o olaydan sonra yaşadığım şehri terkettim kizimla pedagog esliginde konuştum ve hersey normale döndü 3 yıl öncede tekrar evlendim. kizimla esimin iletişimi cok güzel şükür bi problem yok hatta baba demeye basladi 1 yıldır fakat gel gelelim ki bi problemimiz var kizim bu seneye kadar hep sınıf birincisiydi bu sene hic bisey alamadi ilk defa karnesinde 1 geldi neyse yeni dönemle düzelir herşey dedik üstüne gitmedik tamam dersler biraz duzeldi ama bu seferde herseyini arkadaslarina verir oldu kalem kutusunu kalemlerini defterlerini kazagini ya herseyi ozene bozene aldigim herseyi veriyor konusuyorum boyle yapmamasi gerektigini anlatiyorum ama gene yapiyor gene yapiyor artik benim esyalarimida odamdan habersizce alip vermeye basladi.defterlerini karaliyor bana yalan soyluyor odami kurcaliyor ya onune geçemiyorum neyapmam lazim bu arada 32 haftalik hamileyim. cok üzülüyorum
iyide anne baba bir senedir ayri degi 11 yil oldu ayrilali dunku mevzu degil ki hadi öyle oldu diyelim esimle üvey lik iliskileri yok hic olmadi baba özlemi cekebilecek kadar babayi tanimadiki 1 yasindaydi.Kardeş geliyor onun annesi babası yanında olacak ben yanlızım annem babam ayrı başka çocuklara annelik babalık yapıyorlar benim yanımda değiller düşüncesi oluyor bu çocuklarda o yüzden de çevrelerinde kabul görmek sevilmek sayılmak istiyorlar fazla verici olarak anne baba eksikliğini arkadaşla Kapatmaya çalışıyor
kitabin konusuna baktim ama savasla ilgili bi kitap bahsettiklerinizi bulamadimKonunuz bana Stefan Zweig'in Clarissa isimli romanını hatırlattı. Orda da yatılı okulda okuyan babasız bir kızın, kaybetme ve sevilmeme korkusu anlatılıyordu. Kız çevresi tarafından kabul görmek için durmadan hediyeler dağıtıyor ve hep sevecen yardımsever bir tablo çiziyordu. Korkarım kızınız da bu ruh halinde. Belki eşinizden onu koşulsuz sevdiğini ve seveceğini duymaya ihtiyacı vardır. Biraz daha ilgi ve şefkat. Bir de uzman yardımı güvensizliğini ve korkularını giderebilir.
teşekkür ederimNasıl bir baba bu ya ..
Nasıl kendi kanindan canından biricik evladına seni istemiyorum der.
Çok pişman olucaktır ama iş işten geçer büyük ihtimalle.
Off bilirim baban varken mezardaymiş gibi yaşamasını. Arkanda gölgesi olsa yeter aslinda güvendir baba .. Tabi her baba baba değil. 10 yasimdan beri babasizligi hayatımın her alanında çektim eksikliğini hissettim. Böyle babalar baba olmasın ya 100 trilyonun da olsa melek gibi annen de olsa o boşluk o eksiklik varya hiç dolmuyor.
Ya ben kızında kendimi gördüm.
Okadar severdim ki insanlara iyilik yapmayı. 20 lira varsa 1 lirasını kendim 19 lirasini arkadaşlarıma dağıtırdim. Biri bir şeyimi mi beğendi al derdim hemen senin olsun. Ama anladımki o boşluk ne dostla ne anneyle ne de Başka hicbirsey le kapanmıyor öylece kaliveriyor işte.Yani suan yaptıkları yaşadıklarının eseri çok üstüne gitme kızını karşına alıp hem anne hem bir arkadas şefkatiyle konuşmaya çalış. Ve iyi bir pedagogdan yardım alın bu süreçte.
Zamanla oda anlayacaktır zaten çok üzerine gitmeyin . En fazla belli bir zamana kadar yapar psikolojisi daha önemli bu durumda.
Sizede sağlıklı kolay doğumlar dilerim :)
sanırım kızların yazdıklarını okudum deftere derstte yazismislar cok israrcilar vermezsen kuserim cok begendim falan filanAcaba daha çok sevileceğini düşündüğü için veriyor olabilir mi eşyalarını başkasına.
Olay gebelikle lgili bence. Kendimi onun yerine koyuyorum da zor aslında. Özellikle de babasının onunla hiç görşmemesi.iyi akşamlar hanımlar. 12 yaşında bir kızım var.6. sınıf a gidiyor ve bana kafayı yedirtmek üzere kızım 1 yaşındayken babasından boşandım aldatildigim ve aldattigi insanin hamile kaldigini öğrenince. Kızımı da aldim hayatindan çıktım. 5 yıl babasıyla kızım hiç görüşmedi.daha sonra 2 kere görüştü ve babasi kizimin yaninda onu bidaha görmek istemediğini soyleyip tekrar hayatimizdan cıktı o olaydan sonra yaşadığım şehri terkettim kizimla pedagog esliginde konuştum ve hersey normale döndü 3 yıl öncede tekrar evlendim. kizimla esimin iletişimi cok güzel şükür bi problem yok hatta baba demeye basladi 1 yıldır fakat gel gelelim ki bi problemimiz var kizim bu seneye kadar hep sınıf birincisiydi bu sene hic bisey alamadi ilk defa karnesinde 1 geldi neyse yeni dönemle düzelir herşey dedik üstüne gitmedik tamam dersler biraz duzeldi ama bu seferde herseyini arkadaslarina verir oldu kalem kutusunu kalemlerini defterlerini kazagini ya herseyi ozene bozene aldigim herseyi veriyor konusuyorum boyle yapmamasi gerektigini anlatiyorum ama gene yapiyor gene yapiyor artik benim esyalarimida odamdan habersizce alip vermeye basladi.defterlerini karaliyor bana yalan soyluyor odami kurcaliyor ya onune geçemiyorum neyapmam lazim bu arada 32 haftalik hamileyim. cok üzülüyorum
Kızınız da arkadaşlığı bozulmasın diye veriyor demek ki.hayır demeyi öğretin.seni bunun için seviyorlarsa sevmesin öyle arkadaşlık olmaz çünkü deyin.arkadaşlık karşılık beklemeden birbirini sevip vakit geçirmektir filan deyin.belki faydası olur.sanırım kızların yazdıklarını okudum deftere derstte yazismislar cok israrcilar vermezsen kuserim cok begendim falan filan