Ağlamaktan helâk oldum

her cumartesi anne kiz gunumuzdur cikariz alis veris yapariz yemek yeriz duruma gore sinamaya gideriz yada gezeriz.arkadas cagirma konusuna sicak bakmıyorum acikcasi ben kimseyr göndermiyorum kimseyide evime almıyorum ortam malum cok bozuk.zaten herkesin annesi calisiyor evde kim var kim yok bilemem. Esimde yeni cocuga özel bi ilgi yok aksine yanliz kaldigimizda sever konusur kizimin yaninda yapmaz.

tesekkur ederim yorumunz icin konusucam tekrardan

Siz israrla ilgi azalmadi diyorsunuz ama onemli olan ne oldugu degil onun nasil hissettigi. Bir yandan da ergenligi yaklasmis. Once kendinizdeki duvari bir yikin evet ilgim azalmadi ama o kıskanıyor bunu kabullenin. Yillarca siz her seyi olmussunuz simdi bir kardes geliyor hem de babasi olan bir kardes korkuyor. Sevilmemekten terkedilmekten...

İkinci durum da ergenlikle birlikte arkadaslarin oneminin artmasi yasi itibariyle kabul edilmek su an onun icin cok cok onemli. Eger bir cozum bulamazsaniz pedagog eslignde cevresini sinifini okulunu degismeyi dusunebilirsiniz.

Tamam da ama ne olursa olsun artık yeni bir birey geliyor aileye ona bunu hatırlatacak bir durum var ortada yeni olay değil ama çocuk için belki hala travma durumu vardır ifade edemiyodur

merabalar.. öncelikle ağlamayı bırakın. hem yanınızdaki hem karnınızdaki evladınız için sağlıklı hayırlı doğumlarınız olsun inş.
bence kızınız ergenliğin dibinde. arkadaşımın çocuğundan biliyorum her gün tantanayla geliyor işe. kızı çileden çıkarıyor kadıncağızı. yumurta yapıyor peynir diyor . peynir çıkarıyorum 5 çeşit diyor bu ne beee! diyormuş. çayı veriyorum bu ne biçim çay diye önüme fırlatıyor diyor. tabi bu sadece sabah olayları. onlar psikoloğa başladı. sizde başlayın bence. ergenlik zor yani. Allah yardımcınız olsun.

Duygusal bir üzüntü yaşıyor en iyisi psikoloğa gitmeniz

Kıyamam ya ben kıskançlık ve kaybetme korkusu hissettim . Sevginizi ilginizi esirgemeyin . Bir de pedagogtan yardım Alın.

5 sınıfta bir kız vardır herseyini dagıtırdı .babsı annesi bosnmıstı sanırım..

sonra o geldikten sonra sürekli uçlarımız atılırdı cöpe zarar verilirdi o gitti bitti.

kimbilşir neyin hıncını cıkartuyordu

Ergenlik dönemi özelliklerinde bir guruba dahil olma, arkadaşları arasında kabul görme gibi durumlar var. Kızınız da muhtemelen böyle yapınca arkadaşlarının ona daha iyi davrandığını gördü. Hareketi pekiştirildi. Profesyonel bir yardım alın, hediye vermeden de insanların kendisini sevebileceğini ona söyleyin bence. Ortaokulda görev yapan bir öğretmen olarak böyle baktım olaya. Kolay gelsin.

bilmiyorum ama düşüncesi yersiz esim bir kere bile kotu davranmadi cocuk oluyir diye ona ne yapiyosa aynisinin iki katini onada yapiyor onu sevdigini surekli yeniliyor
Çok karektarsiz halsiyetsiz ve pislik bı babası varmış size yaptiklari yetmemis bide kizindan canından vazgecmis inanilir gibi değil yawrum küçücük caniyla nelerle basediyo onun için çok zor bı durum yeni bı bebek üstelik baba sandığı kisinin öz evladı cocugunuz gerçekten çok zor bı dönemde lütfen daha özverili olun tmm sizin içinde çok zor hem hamilesiniz hemde bütün bunları sizde yasamissiniz ama anneyiz işte annelik hep güç istiyo hep tahammül istiyo isterseniz tekrardan bı pedegogdan yardım alsaniz hiçte fena olmaz

Bence sorun evinizle yada kardeşle ilgili değil yani bu durum ders notlarını etkilemiş olabilir ama her şeyi arkadaşlarına vermesi ders notlarıyla alakalı çünkü bu zamana kadar başarılıydı şuan kendini arkadaşlarına sevdirmek için uğraşıyor olabilir. Dersteki başarısızlık hissini sosyal olarak tolere etme isteği gibi

sanirim notlar duzeldi bu donem gecen sene berbatti bu donem 80 den asagiya not yok ama sanirim derdi daha da cok sevilmek

Bana kalırsa özellikle biyolojik babanın kızınızın yanında görüşmek istemiyorum demesi kızınızın bilinç altında kalıcı bir iz bırakmış. Arkadaşlarına sürekli bir şeyler verme çabası da onları kaybetmemek ya da aralarındaki ilişkinin bozulmaması adına olabilir. Kendince çözümü bu şekilde bulmuş ve bu ciddi bir problem pedagog desteği almanızda yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…