her cumartesi anne kiz gunumuzdur cikariz alis veris yapariz yemek yeriz duruma gore sinamaya gideriz yada gezeriz.arkadas cagirma konusuna sicak bakmıyorum acikcasi ben kimseyr göndermiyorum kimseyide evime almıyorum ortam malum cok bozuk.zaten herkesin annesi calisiyor evde kim var kim yok bilemem. Esimde yeni cocuga özel bi ilgi yok aksine yanliz kaldigimizda sever konusur kizimin yaninda yapmaz.Olay gebelikle lgili bence. Kendimi onun yerine koyuyorum da zor aslında. Özellikle de babasının onunla hiç görşmemesi.
Yine pedagogla görüşn bence.
Benim aklıma kendini sosyal ortamda kabul ettirmek için yapıyor olabilşr. Kızınızı alın bi pazar basbasa bi yemeğe cıkın konusun hediyelerle istediği ark varsa birlikte hediye alın. Arkadaslarını size cagırın mesela doğum öncesi. 12 yasında ama hala bir çocuk. Eşinizin yeni bebeğe olan ligine tahammül edemiyor bence. Canım ya
deniycem tesekkur ederimKızınız da arkadaşlığı bozulmasın diye veriyor demek ki.hayır demeyi öğretin.seni bunun için seviyorlarsa sevmesin öyle arkadaşlık olmaz çünkü deyin.arkadaşlık karşılık beklemeden birbirini sevip vakit geçirmektir filan deyin.belki faydası olur.
tesekkur ederim yorumunz icin konusucam tekrardanHemen bir uzmanla görüşün lütfen.
Bazen hayatta sıkıntılar oluyor ama gelip geçiyor inşallah.
Lütfen üzüldüğünüzü göstermek yerine biraz daha net ifade edin kendinizi. Üzülüyorum değil ben sana o kazağı çok özenerek aldım. Gerçekten şu an kızgınım gibi. Çocuklar bazen bizi üzdüklerini farkttinlerinde kendilerini güçlü hissediyorlar. Fakat babasının gitmesinde sizin suçunuz yok. Görüşmek istese görürdü. Siz baba olamazsınız. Ve iyi bir annesiniz. Karişik yazmış olabilirim kusura bakmayın . Allah kolaylıklar versin inşallah
Çok karektarsiz halsiyetsiz ve pislik bı babası varmış size yaptiklari yetmemis bide kizindan canından vazgecmis inanilir gibi değil yawrum küçücük caniyla nelerle basediyo onun için çok zor bı durum yeni bı bebek üstelik baba sandığı kisinin öz evladı cocugunuz gerçekten çok zor bı dönemde lütfen daha özverili olun tmm sizin içinde çok zor hem hamilesiniz hemde bütün bunları sizde yasamissiniz ama anneyiz işte annelik hep güç istiyo hep tahammül istiyo isterseniz tekrardan bı pedegogdan yardım alsaniz hiçte fena olmazbilmiyorum ama düşüncesi yersiz esim bir kere bile kotu davranmadi cocuk oluyir diye ona ne yapiyosa aynisinin iki katini onada yapiyor onu sevdigini surekli yeniliyor
kizim oglenci hazirlandik gidicez simdiOkula gittiniz mi, merak ettim açıkçası.
sanirim notlar duzeldi bu donem gecen sene berbatti bu donem 80 den asagiya not yok ama sanirim derdi daha da cok sevilmekBence sorun evinizle yada kardeşle ilgili değil yani bu durum ders notlarını etkilemiş olabilir ama her şeyi arkadaşlarına vermesi ders notlarıyla alakalı çünkü bu zamana kadar başarılıydı şuan kendini arkadaşlarına sevdirmek için uğraşıyor olabilir. Dersteki başarısızlık hissini sosyal olarak tolere etme isteği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?