Benim eltim bile söylemedi bana 2 buçuk aylık olmuş o zaman söylediler o da mecburiyetten bebekleri oldu eltime gittik kucağıma aldım bebeği Allah yukarda bir sefer bile geçirmedim aklımdan benim niye yok diye annesi Sibel ver ben alayım bebeği diyip durdu vermedim ama ilk defa o zaman kötü hissettim kendimi esimede söyledim ben bi bebeğe zarar verecek birimiyim ki böyle yaptı bana diye boşver bazen insanlar kendileri öyle dusunebiliyolar yine kv nin arkadaşı oğlunu evlendirdi bize geliyorlar kv sordu varmı bebek diye kadın sırf ben nazar etmiyim diye olsa söylerler hiç duymadım ya dedi 6 aylık oldu anca duyduk sonrada diyor ki öğrendiklerinde 6 haftalikti o zamanda çok aglamistim halbuki bize geldiklerinde hamileymiş kız soylemiceksen bana niye geliyorsun dimi
Bence yanlış anlamis olabilirsin sen o sırada bebegini kaybettigin için çekinmiş olabilir tam tersini düsunsene onun cani yanarken sen gebelik haberini vermekten çekinmezmiydin.
Merhaba canim bende 2 düşükten sonra yine hamileyim ve seni çok iyi anlıyorum çevremizde ki kişiler bizi tam anlayamaz ben ne söylerse yanlış anlıyodum tabiki seni üzmemek için öyle söylemişlerdir benim psikolojim çok bozulmuştu doktora gittim tavsiye ederim aslında bizle birlikte onlarda gelmeli
ne kadarlık evlisin canım bir de ne kadar kötü sonuclansa da hamile kalabiliyorsun bende o bile yokBen tum sulalemi goturmek istiyorum. Hepsi birbirinden ilginc. Benimde psikolojimi bozuyorlar. Bi sure konusmayip kafa dinliyicem . bebeginide Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Birde senin dusuklerinin sebebi arastirildimi. Benim 2. Dusuk 1 kimyasal gebeligim var
Bnim ikinci evliligim. İlkinden 2 dusuk ikinci evliligimdende kimyasal gebelik yasadim. Allah isteyenlere arattirmadan saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Yuzlerimiz gulsunnn insAlllahhhhC
ne kadarlık evlisin canım bir de ne kadar kötü sonuclansa da hamile kalabiliyorsun bende o bile yok
Inan dusuncelerini degistirip kendini baska seylere werince we bu artk olmaz ben hayatima guzellik katayim deyince oluo. Bnm oyle oldu. Bunu tamamen basardigin an hemn oluo.bnm de cok olmadi kalbi durdu denedm falan bi ay tatile gidecektik olmasin istedim bidaki ay nasilsa dewam ederm ya dedim we olmucak sandm ama o ay oldu yani her sey dusunce baska bisi degil lutfen silkelen biraz kendini baska seylerde hul sen suan pskolojk olarak baski altindasn heralde de kimseye deme olsa bile ben de demiorm kmseye 3ay.insanlarin gouz kalio nazar degio ya da aciklamak zorunda kaliosn olumsuz olrsa daKizlar ben dun sevdigim bi kiz arkadasimin 5aylik hamile oldugunu ogrendim teyzemin oglundan. Bugunde teyzeme dedimki o kiz hamileymis bana niye soylemedin ki dedim. Teyzemde gerek gormedim falan dedi. Annemde gecen gun o kizin bile cocugu olmus ilknurumun niye olmadi demis teyzeme. Bende teyzeme kizdim ya ben bu kadar mi kiskanc bi insanim kizin cocugu oldugunu kiskanayim.bana niye soylemiyorsunuz dedim. Teyzemede bagirdim artik benim adima dua etmeyin. Annemide aradim aynisini onada soyledim.ayrica ben insanlarin mutluluguyla mutsuz olucak insanmiyim dedim anneme. Yani bilmiyorum ben mi abartiyorum ama yazarken bile hickirarak agliyorum. Ben istemezmiyim bi cocugum olsun oluyor dusuyor ya napim elimden birsey grlmiyorki duadan baska. Tepkim yanlis mi olmus sizce ??
Inan dusuncelerini degistirip kendini baska seylere werince we bu artk olmaz ben hayatima guzellik katayim deyince oluo. Bnm oyle oldu. Bunu tamamen basardigin an hemn oluo.bnm de cok olmadi kalbi durdu denedm falan bi ay tatile gidecektik olmasin istedim bidaki ay nasilsa dewam ederm ya dedim we olmucak sandm ama o ay oldu yani her sey dusunce baska bisi degil lutfen silkelen biraz kendini baska seylerde hul sen suan pskolojk olarak baski altindasn heralde de kimseye deme olsa bile ben de demiorm kmseye 3ay.insanlarin gouz kalio nazar degio ya da aciklamak zorunda kaliosn olumsuz olrsa da
Sağol canim benim dusuklerin araştırıldi ama anlaşılmadi genetikdede bi şey cikmadi sende yanlız kalıp kafanı dinle en iyisi herkesin bi fikri oluyo maşallah düşünmeden konuşuyorlar . Bu arada herseyin bi zamanı var bence ben annemi kaybettim ve bir ay sonra hamile oldugumu öğrendim annem torun çok istemişti ama kısmet olmadı inşallah en kisa zamanda seninde olur başkaları yüzünden kendini üzmeBen tum sulalemi goturmek istiyorum. Hepsi birbirinden ilginc. Benimde psikolojimi bozuyorlar. Bi sure konusmayip kafa dinliyicem . bebeginide Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Birde senin dusuklerinin sebebi arastirildimi. Benim 2. Dusuk 1 kimyasal gebeligim var
Gerek gormedik diyorlar zaten ama ben inanmiyorum ikisinede.Valla arkadasim su an bile su olaya verdigin tepki fazla, kiskanclik icin degil uzulmeni istememis olabilirler ve gerekte gormemis olabilirler.
Sağol canim benim dusuklerin araştırıldi ama anlaşılmadi genetikdede bi şey cikmadi sende yanlız kalıp kafanı dinle en iyisi herkesin bi fikri oluyo maşallah düşünmeden konuşuyorlar . Bu arada herseyin bi zamanı var bence ben annemi kaybettim ve bir ay sonra hamile oldugumu öğrendim annem torun çok istemişti ama kısmet olmadı inşallah en kisa zamanda seninde olur başkaları yüzünden kendini üzme
E yani kiskanabilirsinde bundan dogal ne var, onun olmasin sadece benim olsun mu diyorsun sanki, herkesin olsun benimde olsun hissi bu. Cok istedigim bir sey baskasinda olsa ben de kiskanirim insaniz biz ya insan odun degiliz duygularimiz hislerimiz var. Hasetlik baska bir sey imrenmek baska bir sey.
Benim ustume geliyorlar derken. Dusuklerimden dolayi 3 dusugum var zaten ben yipranmisim birde bunlarin tuaf davranmasi beni uzdu. Sabah annem geldi. İmali bi sekilde davrandim. Be yani evine gelmeyimmi dedi. Sende teyzemde bi daha gelme konusmayin benimle dedim. Ben dogru dusunuyorum bence. Cunku teyzem bana eger. Sen hamile olsaydin soylucektim o kizin hamile oldugunu dedi. Yani resmen kiskanirsin demek istedi
Bnce kiskanirsin demek istemedi sen uzulme istedi.sen ters twsr deyince o da tersledi. Ya da nazar degmesin die dusundu ki hakli inan bnm de dusugum oldugunda biri hamile kalinca agliodm falan nazar deggdirecek insan degiliz kotu dusunmuyoruz ama suan senin de bebegin olsa dusuk yapan birine demeye cekinir gozunden sakinirsin. Bak sen ailene tesr davranirsan iliskilerini de yipratirsn kendin de kebdine gelemezsn. Once bi dik durup kuyruk acini yoketmye clalis2 bak pskoloji cok onemli hakile kalmakda. Icini temiz tut.kin besleme kmseye.uzak kal biraz insanlardan okey ama kirmadan . Inan eline bisi gecmez .yarin oburgun ailen olcak yaninda yine
Ahh canim bu tarz seyler herkesin başina geliyor ..kimi hamile oldugunu saklar ,kimi yaninda bahsetmez fln ..gecenler de benim basima da geldi .benim de bebeklerim dustu hep biliyorsun. iki is arkadasim az uzagimda oturuyordu .iclerinden biri hamile aralarinda hamilelik konusuyorlardi sonra benim duyabilecegimi soylediler ve uzaklastilar halbuki hic etkilenmiyorum ,kiskanmiyorum ama olaya soyle bakiyorum artik belki de uzulecegimi dusunuyorlar bu yuzden boyle davraniyorlar yani beni dusunuyorlar guzel bir sey bu .sen de oyle dusun etkilenmeKizlar ben dun sevdigim bi kiz arkadasimin 5aylik hamile oldugunu ogrendim teyzemin oglundan. Bugunde teyzeme dedimki o kiz hamileymis bana niye soylemedin ki dedim. Teyzemde gerek gormedim falan dedi. Annemde gecen gun o kizin bile cocugu olmus ilknurumun niye olmadi demis teyzeme. Bende teyzeme kizdim ya ben bu kadar mi kiskanc bi insanim kizin cocugu oldugunu kiskanayim.bana niye soylemiyorsunuz dedim. Teyzemede bagirdim artik benim adima dua etmeyin. Annemide aradim aynisini onada soyledim.ayrica ben insanlarin mutluluguyla mutsuz olucak insanmiyim dedim anneme. Yani bilmiyorum ben mi abartiyorum ama yazarken bile hickirarak agliyorum. Ben istemezmiyim bi cocugum olsun oluyor dusuyor ya napim elimden birsey grlmiyorki duadan baska. Tepkim yanlis mi olmus sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?