Ahh canim bu tarz seyler herkesin başina geliyor ..kimi hamile oldugunu saklar ,kimi yaninda bahsetmez fln ..gecenler de benim basima da geldi .benim de bebeklerim dustu hep biliyorsun. iki is arkadasim az uzagimda oturuyordu .iclerinden biri hamile aralarinda hamilelik konusuyorlardi sonra benim duyabilecegimi soylediler ve uzaklastilar halbuki hic etkilenmiyorum ,kiskanmiyorum ama olaya soyle bakiyorum artik belki de uzulecegimi dusunuyorlar bu yuzden boyle davraniyorlar yani beni dusunuyorlar guzel bir sey bu .sen de oyle dusun etkilenme
Kizlar ben dun sevdigim bi kiz arkadasimin 5aylik hamile oldugunu ogrendim teyzemin oglundan. Bugunde teyzeme dedimki o kiz hamileymis bana niye soylemedin ki dedim. Teyzemde gerek gormedim falan dedi. Annemde gecen gun o kizin bile cocugu olmus ilknurumun niye olmadi demis teyzeme. Bende teyzeme kizdim ya ben bu kadar mi kiskanc bi insanim kizin cocugu oldugunu kiskanayim.bana niye soylemiyorsunuz dedim. Teyzemede bagirdim artik benim adima dua etmeyin. Annemide aradim aynisini onada soyledim.ayrica ben insanlarin mutluluguyla mutsuz olucak insanmiyim dedim anneme. Yani bilmiyorum ben mi abartiyorum ama yazarken bile hickirarak agliyorum. Ben istemezmiyim bi cocugum olsun oluyor dusuyor ya napim elimden birsey grlmiyorki duadan baska. Tepkim yanlis mi olmus sizce ??
Ah bitanem, neden bu kadar Helak ediyorsun ki sen kendini! Tepkin tam yerinde olmuş. Üzülme sen. Allah vereceği zamanı bilir, bunlar öyle "Hadi ol!" dendiği zaman olan şeyler değil ki, sen sabret gülüm, insanlar farklı farklı düşünür, kendini de negatif düşünmeye yönlendirme, hep pozitif ol! Unutma!!! Her karanlığın sonu aydınlıktır.
Zaten Allah a inancim sonsuz. İnaniyorum biz bebek sahibi olmak istyenlerin yuzunu guldurucek :)
Aminn insAllahhh Rabbim bana ve benim gibi isteyen kullarina saglikli hayirli evlatlar nasip etsinEvet hep böyle düşün, inşallah en yakında "ANNE" olursun!!!
Yok kromozom falan dediler ama iste morali yuksek tut folik aside basla sağlıklı beslen we kendine is edin bisiler yap tatile cik spor yap mesela fit olmak icin saglikli beslenmelerle ugras tam kafandan atinca olcak we beni hatirlicaksn ama bole ustune gidince olmuo bn cok denedm olmadi kmsenin de olmuo. Hic ummadiginda oluo herkesn. Bnmki saglikliydo 3.ay kalbindurdu demek cok da saglikli degildi. Cok zor ama pozitif ol gt ozur dile we zamana birak daha yenimi dusugun? Pskolojk olarak ne zaman rahatsanz o zaman yapin diorlar hep. Dusukten 1 ay 3 ay 6ay degil .ama bnce sen suan karisiksin cnm lutfen kafani dagit nete hirip okuyup durma bile bak arastr olmadi tup bebek wr o war bu war ama once pskoloji cnm tmm mi?Zaten 2 side benim hayatimda en buyuk rol oynayan insanlar. Biri annem biri teyzem. İkisinide cok seviyorum. Ama ne biliyim dun oyle oldum iste. Sanirim biraz hassas bi donem geciriyorum. Peki senin dusugun arastirilmismiydi
Yok kromozom falan dediler ama iste morali yuksek tut folik aside basla sağlıklı beslen we kendine is edin bisiler yap tatile cik spor yap mesela fit olmak icin saglikli beslenmelerle ugras tam kafandan atinca olcak we beni hatirlicaksn ama bole ustune gidince olmuo bn cok denedm olmadi kmsenin de olmuo. Hic ummadiginda oluo herkesn. Bnmki saglikliydo 3.ay kalbindurdu demek cok da saglikli degildi. Cok zor ama pozitif ol gt ozur dile we zamana birak daha yenimi dusugun? Pskolojk olarak ne zaman rahatsanz o zaman yapin diorlar hep. Dusukten 1 ay 3 ay 6ay degil .ama bnce sen suan karisiksin cnm lutfen kafani dagit nete hirip okuyup durma bile bak arastr olmadi tup bebek wr o war bu war ama once pskoloji cnm tmm mi?
İlk evliligimden 2 dusuk. Simdikinde agustosta kimyasal gebelik yasadim. Kafama takmayinca oluyor onu bende biliyorum benim taktigim.sadece annemle teyzemin benim kiskanicagimi dusunmesi. Sadece onlara sinir oldum .
O zaman senin isin dr de. Ne warmis ogrendin mi? Walla birakma pesini neyse hallososn snra kalirsin yine tip cok ilerledi ama her an dr kontrolunde kal. Esinde bi muddet icki sigara icmesin ki beslenmeye de dikkat et . Dr ne dio
AminnKiskanacagin icin degil uzulecegin icin soylememislerdir emin ol...hangi anne cocugu icin boyle bisi dusunebilir ki ? Rabbim tez zamanda bi ewlat nasip eder ins. Sana da
Histeroskobi de yaptirsana bazen bebegin tutunacagi yerde polipler oluyor dusuruyor veya rahim perdeli oluyor
Onu nerde yaptiricam ??Histeroskobi de yaptirsana bazen bebegin tutunacagi yerde polipler oluyor dusuruyor veya rahim perdeli oluyor
Canım hiç üzülme yıpratma kendini ben eminim ki annende de teyzen de kötü bişey düşünmemiştir bende şuan hamileyim eltimin de 14 senedir çocuğu olmuyor ama inan üzülecek diye söyleyemiyorum aklımın ucundan nazar eder kıskanır diye geçmedi inan ki sadece üzülür diye düşünüyorum sakın kendini helak etme hormonlarını alt üst etme üzüntü herseyin başı bunu unutma olur muKizlar ben dun sevdigim bi kiz arkadasimin 5aylik hamile oldugunu ogrendim teyzemin oglundan. Bugunde teyzeme dedimki o kiz hamileymis bana niye soylemedin ki dedim. Teyzemde gerek gormedim falan dedi. Annemde gecen gun o kizin bile cocugu olmus ilknurumun niye olmadi demis teyzeme. Bende teyzeme kizdim ya ben bu kadar mi kiskanc bi insanim kizin cocugu oldugunu kiskanayim.bana niye soylemiyorsunuz dedim. Teyzemede bagirdim artik benim adima dua etmeyin. Annemide aradim aynisini onada soyledim.ayrica ben insanlarin mutluluguyla mutsuz olucak insanmiyim dedim anneme. Yani bilmiyorum ben mi abartiyorum ama yazarken bile hickirarak agliyorum. Ben istemezmiyim bi cocugum olsun oluyor dusuyor ya napim elimden birsey grlmiyorki duadan baska. Tepkim yanlis mi olmus sizce ??
Canım hiç üzülme yıpratma kendini ben eminim ki annende de teyzen de kötü bişey düşünmemiştir bende şuan hamileyim eltimin de 14 senedir çocuğu olmuyor ama inan üzülecek diye söyleyemiyorum aklımın ucundan nazar eder kıskanır diye geçmedi inan ki sadece üzülür diye düşünüyorum sakın kendini helak etme hormonlarını alt üst etme üzüntü herseyin başı bunu unutma olur mu
Canimmmm ama pofur pofur sigara icersen olmazzzz. En zararli sey ickiden bile tehlikeli.hadi haftada 1 sarap icsen izin we zararsz ama sigaranin her dumani zararli. E bi de yumurta kaliteni dusuruo. Hamileliktede mi ictin??? Ay direk birak lutfennZaten hamileligim hep hastanelerde gecti. 1 hafta yattim igneler oldum serumlar yedim haplar yuttum ama durmadi yinede dustu. Esim zaten hicbirsey kullannaz. Ben sigara kullaniyorum sadece. Genetikteki doktor tahlileri sonucuna gore degerlendiricez dedi. Ama tekrarlayan dusuklerin. Kan pihtilismasi ya da bi gen varmis o gene bagli olarak dustugunu soyledi
Canimmmm ama pofur pofur sigara icersen olmazzzz. En zararli sey ickiden bile tehlikeli.hadi haftada 1 sarap icsen izin we zararsz ama sigaranin her dumani zararli. E bi de yumurta kaliteni dusuruo. Hamileliktede mi ictin??? Ay direk birak lutfenn
Sigarayi birakma poliklinikleri var gitmeyi dusunuyorum zatenCemfix ic bnm esim onla birakti miden almio sigarayi
canım ben istanbulda kadın dogum arastırma hastanesınde yaptırdım. ben de hıcbır sey cıkmadı kafam rahatladı ama yaptırdıgım hastenede ve bu forumda benım gıbı dusuklerı olup rahımde perde oldugundan veya polıpden bebeklerını kaybeden kısılerle tanıstım .ozelde bıraz pahalı bır ıslem 3000-5000tl arasında degısıyor ama buyuk bır devlet hastanesı varsa yasadıgın yerde yaptırabılırsın .Onu nerde yaptiricam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?