canım ben istanbulda kadın dogum arastırma hastanesınde yaptırdım. ben de hıcbır sey cıkmadı kafam rahatladı ama yaptırdıgım hastenede ve bu forumda benım gıbı dusuklerı olup rahımde perde oldugundan veya polıpden bebeklerını kaybeden kısılerle tanıstım .ozelde bıraz pahalı bır ıslem 3000-5000tl arasında degısıyor ama buyuk bır devlet hastanesı varsa yasadıgın yerde yaptırabılırsın .
Sigarayi birakma poliklinikleri var gitmeyi dusunuyorum zaten
Canım üzülme nolur bak benimde en yakın kardeşim dediğim iki kişi hamile olduklarını bildikleri halde gelip ilk kez ogreniyolarmis gibi yanimda test yaptılar 5 ay arayla birinin şokunu atlamadan diğeri yaptı kaç kişinin haberini sonradan aldım bebek mevlutlerine cagirilmadim ama rabbim çok şükür ikramini verdi tam tüp bebek yapcagimiz ay hamilekaldım seni cok iyi anlıyorum üzülme diyemiyorum keşke uzulmesen ama elde değil biliyorumKizlar ben dun sevdigim bi kiz arkadasimin 5aylik hamile oldugunu ogrendim teyzemin oglundan. Bugunde teyzeme dedimki o kiz hamileymis bana niye soylemedin ki dedim. Teyzemde gerek gormedim falan dedi. Annemde gecen gun o kizin bile cocugu olmus ilknurumun niye olmadi demis teyzeme. Bende teyzeme kizdim ya ben bu kadar mi kiskanc bi insanim kizin cocugu oldugunu kiskanayim.bana niye soylemiyorsunuz dedim. Teyzemede bagirdim artik benim adima dua etmeyin. Annemide aradim aynisini onada soyledim.ayrica ben insanlarin mutluluguyla mutsuz olucak insanmiyim dedim anneme. Yani bilmiyorum ben mi abartiyorum ama yazarken bile hickirarak agliyorum. Ben istemezmiyim bi cocugum olsun oluyor dusuyor ya napim elimden birsey grlmiyorki duadan baska. Tepkim yanlis mi olmus sizce ??
Canım üzülme nolur bak benimde en yakın kardeşim dediğim iki kişi hamile olduklarını bildikleri halde gelip ilk kez ogreniyolarmis gibi yanimda test yaptılar 5 ay arayla birinin şokunu atlamadan diğeri yaptı kaç kişinin haberini sonradan aldım bebek mevlutlerine cagirilmadim ama rabbim çok şükür ikramini verdi tam tüp bebek yapcagimiz ay hamilekaldım seni cok iyi anlıyorum üzülme diyemiyorum keşke uzulmesen ama elde değil biliyorum
Aynen oyle bol dua et ben 5 sene bekledim sabırla çok ağladım çok yıprandım ama çok şükür geçen hafta aldım mujdemiBen zaten atlattim cnm bunlari :) annemi aradim konustum teyzeme hala tepkiliyim :) ben inaniyorum yeri gogu yaratan Rabbim bizden cocuk esirgemez.. Mutlaka bi dogru zamani vardir sabretmek gerekir:) yarinda bebek mevlutune davetliyim :) demkki o kiz kiskandigimi dusunmuyor :)
Üzülme teyzenin oğlu evlimi bu kızla eyer evli değilse utandıkları için söylemiyor olabilirler diğerleride sen üzülmeyesin diye söylememişlerdir..ben bu hamileliğimi 5.ayın bitimine doğru söyledim kayınvaldelereBilmiyorum suan hic dusunemiyorum bile. Teyzemin yanina 2 de gittim o zaman bu zaman agliyorum hala agliyorum.ayrica ben kimyasal gebelik yasarken kiz 3 aylik hamileydi. Gecenlerde teyzem o kizin yasadigi yere gitti nasillar dedim. İyi bi yaraazlik yok dedi. Hala soylemiyor hamile oldugunu dusun.
İnsAllah kucagina alirsin yavrunu. Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin. 5 sene cok uzun ama Allah tan umit kesilmiyor iste vericek oldumu hic beklemedigin anda veriyor :)Aynen oyle bol dua et ben 5 sene bekledim sabırla çok ağladım çok yıprandım ama çok şükür geçen hafta aldım mujdemi
Teyzemin gorumcesinin kizi hamile olan. Banada soyleyen 14 yasindaki teyzemin oglu :) peki sen niye gec soyledin kayinvalindenlere ??Üzülme teyzenin oğlu evlimi bu kızla eyer evli değilse utandıkları için söylemiyor olabilirler diğerleride sen üzülmeyesin diye söylememişlerdir..ben bu hamileliğimi 5.ayın bitimine doğru söyledim kayınvaldelere
Kayınvaldemde 4 erkek oğlan ve 3 erkek torun olmasına rağmen hala erkek istiyor bende kız bebek aklıma geldi şimdi söylersem buda erkek diye tutturacak benim hormonlar tavanda zati bir sorunum yok şükür eşimin ailesiyle çok severler beni ama bu ara hormanlar tavanda kim ne dese batıyor sanki neyse dediğim gibide oldu hamile olduğumu söyleyince ilk dediği ben rüya görmüştüm biliyorum buda erkek ben nedesem buda erkek diyor ben teli kapattım ama eşimin yanında iki göz iki çeşme...Teyzemin gorumcesinin kizi hamile olan. Banada soyleyen 14 yasindaki teyzemin oglu :) peki sen niye gec soyledin kayinvalindenlere ??
Yani aferdersin ama sanki erkekleri dogurupta ulkeye hukumdar yapiyor. Boyle illaha erkek diye tutturanalri anlamiyorum Allah tan esimin ailesinde oyle birsey yok. Benim annemdede yok. Ama babamlarda vae. ben ilk cocuk olarak kiz olunca gazlamislar bi erkek dogurtamadin diye. Kardesim oldu o da erkek ama ya o da kiz olsaydi devam edicekti sanirim erkek yapana kadar.Boyle bi toplumda yasiyoruz ve bu beyinler bana fosillesmis geliyorrKayınvaldemde 4 erkek oğlan ve 3 erkek torun olmasına rağmen hala erkek istiyor bende kız bebek aklıma geldi şimdi söylersem buda erkek diye tutturacak benim hormonlar tavanda zati bir sorunum yok şükür eşimin ailesiyle çok severler beni ama bu ara hormanlar tavanda kim ne dese batıyor sanki neyse dediğim gibide oldu hamile olduğumu söyleyince ilk dediği ben rüya görmüştüm biliyorum buda erkek ben nedesem buda erkek diyor ben teli kapattım ama eşimin yanında iki göz iki çeşme...
Canım benim onlar sen üzülme diye söylememiştir,şuan senin bebeğin olmasını senin kadar isteyen onlardır..sakın onlarıda üzme.. rabbim sana en kısa zamanda dünyalar tatlısı bir bebek nasip etsin..kendini hiç üzme hırpalama sanada çevrendekilerede yazık..Kizlar ben dun sevdigim bi kiz arkadasimin 5aylik hamile oldugunu ogrendim teyzemin oglundan. Bugunde teyzeme dedimki o kiz hamileymis bana niye soylemedin ki dedim. Teyzemde gerek gormedim falan dedi. Annemde gecen gun o kizin bile cocugu olmus ilknurumun niye olmadi demis teyzeme. Bende teyzeme kizdim ya ben bu kadar mi kiskanc bi insanim kizin cocugu oldugunu kiskanayim.bana niye soylemiyorsunuz dedim. Teyzemede bagirdim artik benim adima dua etmeyin. Annemide aradim aynisini onada soyledim.ayrica ben insanlarin mutluluguyla mutsuz olucak insanmiyim dedim anneme. Yani bilmiyorum ben mi abartiyorum ama yazarken bile hickirarak agliyorum. Ben istemezmiyim bi cocugum olsun oluyor dusuyor ya napim elimden birsey grlmiyorki duadan baska. Tepkim yanlis mi olmus sizce ??
Benim annemin 5 yıl çocuğu olmamış kaynanası kuma getirecekmiş herkesin içinde söylermiş annem hamile kalmış bunda kız yüzü var erkek doğuramaz bu dermiş annem doğuma yatmış 2 gün ağrı çekmiş o anda bile doğumda sırasında bile bu erkek doğuramaz demil durmuş anamın şimdi 3 oğlu var ama işte varlarr...Yani aferdersin ama sanki erkekleri dogurupta ulkeye hukumdar yapiyor. Boyle illaha erkek diye tutturanalri anlamiyorum Allah tan esimin ailesinde oyle birsey yok. Benim annemdede yok. Ama babamlarda vae. ben ilk cocuk olarak kiz olunca gazlamislar bi erkek dogurtamadin diye. Kardesim oldu o da erkek ama ya o da kiz olsaydi devam edicekti sanirim erkek yapana kadar.Boyle bi toplumda yasiyoruz ve bu beyinler bana fosillesmis geliyorr
Sizi en iyi ben anlarım bizdede durum aynı teyzemin kızı bana söyliyemiş ama bu durum onların ince düşünmesi ile alakalı ama ben çok kızdım. Buşekil davranarak bana sadece yaramı hatırlatıyorsunuz dedim. Oysaki sizlerin çoçuklarıda benim gibi biliyoeuz ama nasıl söykenir filn diyolar ya söyleyin ben daha çok seviniyorum ama gizlediğiniz zaman ben gerçekten üzülüyorum dedim şimdi herkez ilk bana söylüyo özellikle arayıp. Çünkü öteki hal insana daha darklı oluyo gizlemek yani yaranı tazelemek gibi ben gocunmuyorum çoçuğum yok diye allah istemiyo vermiyo istese verir zaten. Eşimden kaynaklı bizdeki slklntlda ama olsun inş bizimde olucak.allajın izni ile inş hepimizin olurKizlar ben dun sevdigim bi kiz arkadasimin 5aylik hamile oldugunu ogrendim teyzemin oglundan. Bugunde teyzeme dedimki o kiz hamileymis bana niye soylemedin ki dedim. Teyzemde gerek gormedim falan dedi. Annemde gecen gun o kizin bile cocugu olmus ilknurumun niye olmadi demis teyzeme. Bende teyzeme kizdim ya ben bu kadar mi kiskanc bi insanim kizin cocugu oldugunu kiskanayim.bana niye soylemiyorsunuz dedim. Teyzemede bagirdim artik benim adima dua etmeyin. Annemide aradim aynisini onada soyledim.ayrica ben insanlarin mutluluguyla mutsuz olucak insanmiyim dedim anneme. Yani bilmiyorum ben mi abartiyorum ama yazarken bile hickirarak agliyorum. Ben istemezmiyim bi cocugum olsun oluyor dusuyor ya napim elimden birsey grlmiyorki duadan baska. Tepkim yanlis mi olmus sizce ??
Aynen öyle ince süşünüyor insanlar sevdiklerimiz aslında güzel bişey bizi düşünüyolar ama inanın normal davranmaları bizler için daha iyiAmin insAlah tum isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim
Benim de aklıma aynı dua geldi aslında çok net bilmiyorum ama bir tanıdığıma faydası olmuş sanırım.canım selam ; insallah en kısa zamanda dolar kucagın duacınım. annen senı en ıyı bılen tanıyan ınsandır teyze desen oda anne yarısı ; sen üzülme diye belkide soylemediler senı kırmak incitmek yada buruk bır sevınc yasama dıye belkide duyurmadılar. hem baksana annen de senın kadar dusunuyor belliki. buna ınsanların mutluluguysa mutsuz olmak demeyelımde hanı ınsan sevınır ama ıcı burulur keske benımde olsa bende o sevıncı yasasam dıye işe o durumu yasamanı ıstememıslerdır emın ol. kalp kırma canım annedir yarın bır gun ınsallah sana da nasıp olursa annenı anlarsın evladının canı hıc bırsekılde yansın ıstemez. bu arada dusuklerının sebebı bilimsel olarak ne bilmiyrum ama bir sübyan duasımı yaptırsan acaba
Canım seni çok iyi anlıyorum benim de boş gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrasında baya kötüydü psikolojim hiç isyan etmedim çok üzüldüm ama niye demedim. Rabbim istedi öyle oldu. Sonra yanımda bi çocuk seviliyorken sanki bana inat yapıyorlarmış gibi geliyordu. Kıskançlık değil ama sanki inat gibi. Daha sonra ilk gebeliğim sorunlu olduğu için ikinci gebeliğimde kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeceğim dedim ve söylemedim. Ama miniğimin pıt pıtını duyduğum gün anneme kayınvalidemlere haber verdim nazar değeceği için değil tekrar aynı şeyleri yaşamamak içinBen zaten atlattim cnm bunlari :) annemi aradim konustum teyzeme hala tepkiliyim :) ben inaniyorum yeri gogu yaratan Rabbim bizden cocuk esirgemez.. Mutlaka bi dogru zamani vardir sabretmek gerekir:) yarinda bebek mevlutune davetliyim :) demkki o kiz kiskandigimi dusunmuyor :)
Aminn tum isteyenlere nasip etsin Rabbim :)Canım benim onlar sen üzülme diye söylememiştir,şuan senin bebeğin olmasını senin kadar isteyen onlardır..sakın onlarıda üzme.. rabbim sana en kısa zamanda dünyalar tatlısı bir bebek nasip etsin..kendini hiç üzme hırpalama sanada çevrendekilerede yazık..
Anladim cnm sanada gecmis olsun kayip kotu oluyor malesefCanım seni çok iyi anlıyorum benim de boş gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrasında baya kötüydü psikolojim hiç isyan etmedim çok üzüldüm ama niye demedim. Rabbim istedi öyle oldu. Sonra yanımda bi çocuk seviliyorken sanki bana inat yapıyorlarmış gibi geliyordu. Kıskançlık değil ama sanki inat gibi. Daha sonra ilk gebeliğim sorunlu olduğu için ikinci gebeliğimde kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeceğim dedim ve söylemedim. Ama miniğimin pıt pıtını duyduğum gün anneme kayınvalidemlere haber verdim nazar değeceği için değil tekrar aynı şeyleri yaşamamak içinRabbim isteyen herkese ve sana da hayırlısı ile tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin inşallah :)
Kaynananin yasadigida normal degil . sanirim erkek istemeside bu olaylarfan dolayiBenim annemin 5 yıl çocuğu olmamış kaynanası kuma getirecekmiş herkesin içinde söylermiş annem hamile kalmış bunda kız yüzü var erkek doğuramaz bu dermiş annem doğuma yatmış 2 gün ağrı çekmiş o anda bile doğumda sırasında bile bu erkek doğuramaz demil durmuş anamın şimdi 3 oğlu var ama işte varlarr...
Bencede normal davransalardi benim tepkim bu kadar fazla olmazdi. Esinden kaynakli sorun sperm sayisiylami alakali??.Sizi en iyi ben anlarım bizdede durum aynı teyzemin kızı bana söyliyemiş ama bu durum onların ince düşünmesi ile alakalı ama ben çok kızdım. Buşekil davranarak bana sadece yaramı hatırlatıyorsunuz dedim. Oysaki sizlerin çoçuklarıda benim gibi biliyoeuz ama nasıl söykenir filn diyolar ya söyleyin ben daha çok seviniyorum ama gizlediğiniz zaman ben gerçekten üzülüyorum dedim şimdi herkez ilk bana söylüyo özellikle arayıp. Çünkü öteki hal insana daha darklı oluyo gizlemek yani yaranı tazelemek gibi ben gocunmuyorum çoçuğum yok diye allah istemiyo vermiyo istese verir zaten. Eşimden kaynaklı bizdeki slklntlda ama olsun inş bizimde olucak.allajın izni ile inş hepimizin olur
Benim annemin kayınvaldesi bunu yapan..kayınvaldemde yok öyle sıkıntıKaynananin yasadigida normal degil . sanirim erkek istemeside bu olaylarfan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?