• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan İçim Çıktı.

ailemden gizli iş çevirmeyi pek sevmem ama iş ilişki oldumu sakladım bi kere benim korkumda o zaten beni unutamaz ve biliyorum ailesiyle 5 kavga ediyosa ya 100 kavga eder yada bundankelli tek kelime etmez o zamanda bu kadın çıkıp ailemi arayıp sizin kızınız varmış benim oğlumu bıraksın oğlum artık ailesini tanımaz oldu der diye korkuyorum.

bu kadın sen bıraksanda bırakmasanda arıyacak ozaman

ama biz ilk okuldan beri beraberiz o lisedeyken şehir dışına taşındılar o zaman bile telefonla mektupla görüştük o yşlarda saklama gereği duydu ailesine ama üniversiteye gelince açıkladı ama açıklamasaydı keşke hem onun benim hayatım berbat oldu

eee yani? Kadında önce içinde sonra dışında 24 seneye yakındır onunla? Nolucak şimdi?

Bizden söylemesi canımın içi...sizi ayırmak bize ne kazandırıcak?

O kadın seni bütün yutar !!!

Son düzenleme:
Yaşınız baya küçük sanmıştım bende birden.
O zaman gerçekten arıza bir kadınla karşı karşıyasın.Ve oğlunun aşkından ölsen de o kadın çekilmez.
Sevgilin agresif madem senine ne suçun var.
Boş tehtidlere kulak asma kendini de ezdirme.

ya kadınla yüzyüze tanışmışlığımız yok bi umut öyle var diyorum yani kadın belki beni şahsen tanısa yada görse en azından bi fikri olur oda çocuğunu düşünüyo geleceğini kurtarmaya çalıyor diye düşünüyorum çokmu saf düşünüyorum acaba?

Cocuk seninle de evde de sorun cikaran bir tip, sorunlu yani. Annesi de artik disarda kimle takiliyorsa ondandir diye direk sana donmus bilmeden. Ne yazik ki gizlilik konusunda seni eline almis. Yapacak sey ya bu deveyi gudecen, ya bu diyardan gidecen. Yani annesi ailene soyler diye korkuyorsan annesinin gonlunu hos etmen lazim. Yok, korkun yoksa soyle sevgiline annesinin yaptigini. Ben olsam soylerdim, ama soyledikten sonra bu iliskinin geleceginin olmadigini bil. Boyle gecimsiz, kavgaci insanlarda da ne buluyorsunuz anlamiyorum, o da ayri mesele. Yok evde anasina bagiriyormus da sonra gelip sana bagiriyormus da sonra yine eve gidip evdekilere bagiriyormus da... :37: Adam normal degil zaten, ailesinden ne bekliyorsun ki. :ssz:

Ailesinde en normali buydu gönül bu akara konuyo kokarada acaba annesiyle aramı nasıl düzeltirim kadın resmen bana git oğlum ders çalışsın aklı sende kalıyo dedi.

bu kayınvalide adaylarının kıymetli oğullarındaki olumsuz değişimlerin tüm sebeplerini kız arkadaşlarına bağlamalarının ardı ne zaman gelecek çook merak ediyorum ve büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..:31:

Gerçekten çok saf temiz tadından yenmez bir ilişkiniz de olsa o kadın yenmez midenize oturur valla.
Hele bir de evlenmek isteseniz aman amann

Hiç mi çıkarı yok ne bilim ya bi insan kendi oğlunun mutlulutğunu nasıl görmez bana şu an oğlum beni haksız bulabilir ama ilerde bana hak verecek diyo resmen kadın sizi ayırıcam ilerde ben haklı görünücem oğlumun gözünde diyo o düşünce vargaliba kafasında

[/QUOTE]
Ailesinde en normali buydu gönül bu akara konuyo kokarada acaba annesiyle aramı nasıl düzeltirim kadın resmen bana git oğlum ders çalışsın aklı sende kalıyo dedi.[/QUOTE]

aşka saygım var ama bukadar ınsanı kendınden geçirmemeli

arkadaşım ne ara düzeltmesı nıye böyle gururunun üzerinde tepiniyorsun

Son düzenleme:
bu kadın sen bıraksanda bırakmasanda arıyacak ozaman

bilmiyorum ama ben sadece aramasından korkuyorum belki oğlunu bırakırsam aramaz ama güvenemiyorum oğlunuda bırakmak istemiyorum ama aileme söylerse okul hayatım biter benm

eee yani? Kadında önce içinde sonra dışında 24 seneye yakındır onunla? Nolucak şimdi?

Bizden söylemesi canımın içi...sizi ayırmak bize ne kazandırıcak?

O kadın seni bütün yutar !!!

ya belkide niyeti sadece oğlunun üniversiteyi bitirip iş sahibi yapmaktır derdi bu olsa gerek beni yüz yüzede görmedi görse severmi ki acaba o zaman belki daha iyi davranır

bu kayınvalide adaylarının kıymetli oğullarındaki olumsuz değişimlerin tüm sebeplerini kız arkadaşlarına bağlamalarının ardı ne zaman gelecek çook merak ediyorum ve büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..:31:

bu dertten muzdarıp olan ben tek değilim anlaşılan

Hiç mi çıkarı yok ne bilim ya bi insan kendi oğlunun mutlulutğunu nasıl görmez bana şu an oğlum beni haksız bulabilir ama ilerde bana hak verecek diyo resmen kadın sizi ayırıcam ilerde ben haklı görünücem oğlumun gözünde diyo o düşünce vargaliba kafasında

Çok saf değil de çok iyi niyetli düşünüyorsun ama karşındaki kadın seni parçalamak için diş bilemiş bir erkek annesi.
Bu üçgenden de tek sen zararlı çıkarsın ne yazık ki canım.

bilmiyorum ama ben sadece aramasından korkuyorum belki oğlunu bırakırsam aramaz ama güvenemiyorum oğlunuda bırakmak istemiyorum ama aileme söylerse okul hayatım biter benm

ya belkide niyeti sadece oğlunun üniversiteyi bitirip iş sahibi yapmaktır derdi bu olsa gerek beni yüz yüzede görmedi görse severmi ki acaba o zaman belki daha iyi davranır

bu dertten muzdarıp olan ben tek değilim anlaşılan

tabıkıde değilsin ben 10 yıllık evliyim kvdem hala oğlum evlenınce çok değişti diye iğneler beni işte bu yuzden çekilmez diyorumya

sizin şuanda çok sevgili ve saygılı olmanız gerekenler ben evliyken çekemıyorum bu lafları sen daha sevgilisin nıye tahamul edıyosunki

Ailesinde en normali buydu gönül bu akara konuyo kokarada acaba annesiyle aramı nasıl düzeltirim kadın resmen bana git oğlum ders çalışsın aklı sende kalıyo dedi.[/QUOTE]

aşka saygım var ama bukadar ınsanı kendınden geçirmemeli

arkadaşım ne ara düzeltmesı nıye böyle gururunun üzerinde tepiniyorsun[/QUOTE]

gururla bi yere varılmıycak biliyorum da o yüzden bi umut arıyorum.

tramam seviytosun ama şimdi görmezden gelirsen ilerde senin gözüne sokar en en en en ileri,yi düşün ewli, barklı çocuklu her şekilde sen el kızısın o annesi olacak ona göre düşün

sen sevgiline gurur yapmıycaksınki annesıne yapıcaksın gurur okadarda yabana atılacak bı duygu değil bazen çok gerekli

Son düzenleme:
Çok saf değil de çok iyi niyetli düşünüyorsun ama karşındaki kadın seni parçalamak için diş bilemiş bir erkek annesi.
Bu üçgenden de tek sen zararlı çıkarsın ne yazık ki canım.

ben hep iyi bi kvde düşünmüştüm anne diyebilceğim hatta aynı evde yaşıycağım ben erken iş çıkışlarımda o çalıştığı için eve bişeyler hazırlayacağım bilmediğim yemekleri kvdemin ellerinden öğreneceğim geri gelince iki dedikodunun belini kıracağım ama öyle olmuyormuş ben oysa kvdemle aynı evde kalmaya bile gönüllüydüm o iyi olduktan sonra

tabıkıde değilsin ben 10 yıllık evliyim kvdem hala oğlum evlenınce çok değişti diye iğneler beni işte bu yuzden çekilmez diyorumya

sizin şuanda çok sevgili ve saygılı olmanız gerekenler ben evliyken çekemıyorum bu lafları sen daha sevgilisin nıye tahamul edıyosunki

bilmiyorum ne yardan geçebiliyorum nede serden.

tramam seviytosun ama şimdi görmezden gelirsen ilerde senin gözüne sokar en en en en ileri,yi düşün ewli, barklı çocuklu her şekilde sen el kızısın o annesi olacak ona göre düşün

bende en çok ondan korkuyorum gün gelirde beni değilde artık annesini haklı görürse ben naparım

sen sevgiline gurur yapmıycaksınki annesıne yapıcaksın gurur okadarda yabana atılacak bı duygu değil bazen çok gerekli

ben kvde adayıma gurur yapsam kadının umrunda olmaz kadın zaten şu an beni sevmiyor ki

bende en çok ondan korkuyorum gün gelirde beni değilde artık annesini haklı görürse ben naparım

ben kvde adayıma gurur yapsam kadının umrunda olmaz kadın zaten şu an beni sevmiyor ki

işte sende gururlu davranıp durumu düzeltmeye uğraşma zaten bu durumunda düeltilecek yeri kalmamış oğlu yağmurda ıslansa senden bilecek kadın

ben hep iyi bi kvde düşünmüştüm anne diyebilceğim hatta aynı evde yaşıycağım ben erken iş çıkışlarımda o çalıştığı için eve bişeyler hazırlayacağım bilmediğim yemekleri kvdemin ellerinden öğreneceğim geri gelince iki dedikodunun belini kıracağım ama öyle olmuyormuş ben oysa kvdemle aynı evde kalmaya bile gönüllüydüm o iyi olduktan sonra

bilmiyorum ne yardan geçebiliyorum nede serden.

canım bunları istemen çok doğal ama her zaman hayalimizde ki insanlar olmaz hayatımızda.
Ve bu kadın senin kabusun olabilecek bir karakter ne yazık ki.

peki hiçmi umut yok yani beni tanırsa sevemez mi ki

Kadın ön yargılı hem kvler biraz uyuz tipler oluyo gelin olunca 2 kere değil 5 kere kendilerini kurup düşünüyor.
Sevgiline anlat olayı uzunca bi mesajda bu durumdan dolayı ayrılmak istiyorum de.

Benim başıma gelse o olayın hemen ardından mesaj atardım.
Sonrasında oda üzülücek ama en azından o çirkef annesini suçlucak ona diş bilicek ben aklında kalbinde kalıcam.
Yokluğumla bilearaları bozulucak yani sadece varlığımla değil..

Son düzenleme:
Benimde vardı böyle bi sevgilim.
Çook aşırı sinirliydi,öyle böyle değil,gelir gider ailesine babasına patlardı.
Ablalarını döverdi.
Babası korkardı onun yanında iken konuşmaya.
Bazen benim yüzümden olurdu,bana kızar onlara patlardı,ama onların yüzünden olunca da bana patlardı.
Ablası,annesi falan hep konuşmak isterlerdi benimle.
Onu birtek sen dizginlersin,lütfen konuş biz yaptıramıyoruz sen yaptır seni seviyor yapar diye.
Açıkçası senin kayınvaliden olacak süpürgesiz cadıya anlam veremedim,3 yaşındaki çocuk gibi konuşmuş seninle,anlaşılan daha büyümemiş.Yol yakınken kaç
:20:

Öncelikle yaşın çok küçük değil, bir ilişkin olduğunu ailene anlatabilirsin, böylece kimse seni tehdit edemez.

Erkek arkadaşına durumu anlat, sakın saklama ana-oğul aralarında halletsinler

İlişkini devam ettirmek konusunda çok iyi düşün, oğlunu saymayıp telefonunu karıştırıp, kız arkadaşına hakaret edebilecek kadar seviyeyi düşüren bir kadın ileride neler yapabilir tahmin etmek hiç zor değil. Önce erkek arkadaşınla paylaş sonra da bir duruma bak, annesinden tırsıyorsa hiç arkana bakma zaten

Back
X