Ağlamaktan mahvoldum

İbadette ısrar olurmu?Yetişkin insansın.Ne o öyle denetçi gibi.Ona ne ki?Namaz kılıyo ama ağzını bozuyo küfürler ediyor.Sende sana ve ailene edilen o kadar küfürü yuttun bide özür diledin ya helal olsun.Madem her yerden engelledi simdide kapısına mı gidiceksin.Hazır fırsat varken bırak kurtul.Böyle ayarsız adamla ömürmü geçer ya.
 
Of ya kufur etmek peki cok mu sevapmis.ayrildigina sevin ve sakin geri donme.aslinda boyle tepkileri olmasaydi tebrik bile edebilirdim erkek arkadasini.yani su acidan.hani su kapan kapan diye tutturan erkek tipleri var ya uyuz oluyorum.sanki islamin tek sarti kapanmak bir kisi de gorsem kapan diye tutturmasa da mesela namaz kil namaz kil diye tuttursa.daha mantikli olurdu derim hep de o acidan.yani sunu da belirteyim boyle bir baski bana ters dinimizde zorlama yok da hani boyle tutturan bir kesim var ya onlar icin soylerim hep
 
Ben de öyle dedim senin için kılmıyorum sonuçta dedim benim için kılmıyorsun ama bu senin görevin yapmak zorundasın diyor tamam da bunun takibini yargısını sen mi yapacaksın beni yargılayacak olan Allah bile son ana kadar yargılamazken senin böyle yapman rahatsız ediyor diyorum saygısızsın hassasiyetin yok kaypaksın diyor.
İşte yapıcağınız varsa da yapmazsınız.. bu her konuda aynıdır.. ne kadar üstelerseniz o kadar ters teper..

Şanslısınız ki evlenmeden göstermiş yüzünü.. kurtulmuşsunuz.. bunca terbiyesizliğinden sonra barışmayın lütfen
 
Bastan sona zirvalik. Senin namazindan ona ne? Hem madem bu kadar dindar o kufurler ne? Sen niye ozur diliyorsun beynini hangi çöplüge attin?
 
Sebep ne olursa olsun kavgadaki tutumunu görmüş oldun. Bir ömür böyle geçer mi bi düşün istersen.
 
Sana psikolojik şiddet uyguluyor, ilerde psikoloji ile kalmaz bu iş... Bu gün namaz kılmıyorsun diye sana küfür ve hakaret eden yarın dayak cennetten çıkmadır deyip seni döver. Ha bu arada kendi namazında olduğu için bir kanatları eksik!
 
O ne ya çok fena engellediği iyi olmuş bak Allahın sevgili kulumussun seni kendinden kurtarmış. İster kilarsin ister kilmazsin bu seni ilgilendirir buna kimse karisamaz. Kilmadin diye bu kadar tavirda alamaz baya ruh hastası. Ailene küfür etmeler falan kaç yani yaklastirma bile yanına
 
Ağlayacak hiçbir şey yok. Ani geliştiği için şaşkınsınız muhtemelen. Lütfen önünüze bakın, hayatınıza devam edin. Çekilecek çileniz olur yoksa. Küfürden önce yaptığı baskı ve zorlama için bile bir "ne oluyor?" demeli insan zaten. İletişime geçmeyin, o geçerse de görüşmeyin. Hayatınız kurtulmuş muhtemelen bugün.
 
Namaz kilmadin diye kufur eden adam :işsiz: kisilik bolunmesi olsa gerek :olamaz: her ne ise ozur dileyerek ne yapmaya calistiginizi anlamadim, gecmis olsun.
 
Böyle bir hassasiyeti varsa o hassasiyetteki bir kızı bulsaydı. Bence sizden ayrılmak için bir bahane aramış bulmuş güyaa, diğer türlüsü çok saçma çünkü
 
Sana gerzek demiş sen de bunun üzerine özür dileme gereği duymuşsun ya gerisini okumadım bile.

Tencere kapak mi desem.
Yoksa baskıya boyun eğen kız modeli mi desem bilemedim.

Namazını Allah için kılacaksın, erkek arkadasinin buna karışma hakkı ve haddi yok.
Kendisi Müslüman ise eğer oda bunun bilincinde olmalıydı ama değil.

Çünkü mal. Bugün hem namaz kıl deyip hem hakaret edebilme cüretinde bulunan bu mal adam ileride dayak cennetten çıkmadır deyip şiddet bile gösterir.

Ayrıldıysanız geri barışmayın.
Hiç gereği yok.


Toplum densizlerle dolu ve gün geçtikçe çoğalıyorlar yav.
Allah muhafaza..


Bu konu din muhabbetinden dolayı da kapanır zaten.
 
Bu adam cennetlikse ,ben cehenneme gideyim ya....namaz kılıp ; iftiralar,küfürler,hakaretler,baskı.....namaza ters düşen ne varsa sevgilinde mevcut.
O deilde hatasız olan sensin ,bide neden özür diledin onu anlamadım.
Aklın varsa kaç kurtul.yoksa seni kimse kurtaramaz....
 
O kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.

Gurursuzmusunuz bayan? Neden pesinden koşuyorsunuz? Vallahi boyle hemcinslerim oldugu icin utaniyorum. Kadinlik bu kadar ayaklar altina alinamaz. Nasil izin verirsin buna?:KK12: evlilik olduktan sonrada ah vah esim.. cocugumla birbasima naparim.....:hamarat:
 
Arkadaşlar lütfen din konuşmayalım ben konuyu anlatmak için yazdım. Şu an çok kötü hissediyorum bunu hak etmedim. Hele ailem hiç hak etmedi. Bu nasıl bi insan ya.
 
Gerzek " diyor özür diliyorsunuz, kaypak diyor özür diliyorsunuz , ailenize ,size küfürler ediyor yine aynı.
Gerçek olduğunuza inanamıyorum.
İnanıp inanmamak size kalmış ne olduysa anlattım. O böyle yapınca şok oldum ve özür diledim belki aptalca evet ama onun böyle davranması beni suçlu mu hissettirdi bilmiyorum
 
Seni namaz kıl diye zorluyor acaba sevabı ona mı yazılacak diye düşünüyor ruh hastası.
Aferin çok güzel böyle devam et ailene sana küfür eden kişiden özür dile ayaklarına kapan, yarın kapısına da gidersin beni affet diye. Bazıları hakediyor bunları gerçekten.
 
Back
X