• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan mahvoldum

Tam ne güzel adam seni namaz için uyarıyor ahiretini düşünüyor diyecektim ki ... Bence o adamdan ne koca nede hakiki müslüman olur . Benim eşimde hatırlatır namazı ama kılmayınca küfür edip hakaretler savurmuyor.

O kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.
o seni sevmiyo kendini seviyooo adam namaz kılmadın diye baskı yapıyor ve acıklamasını yapıyorsun.onaneeeee kıl ister kılma omu cennet kapısını acacak sana.bi damla göz yaşı dökmene değmez.senin üzerine baskı yapmıs o kılsın namazını canım benım.sen eger icinde varsa imanın söylemem bıle kımseye.engellesin salak cokta gerek.ilerisi zaten hüsran olur sana iftira bile atoyor ve sen hala özürdiliyosun.yapma dik dur o eglısın sana ve ararsada asla bitir uzattma acı cekeceksın ama sana yaptıgı küfürleri hatırla

Adam size haddi olmadan (muslumanlikta zorlama yoktur) namaz kilmadiginiz icin trip atiyor, adam size gerzek diyor,adam sizin sülalenize kufur ediyor (sözde müslüman) ve siz bunların hepsine özür dileyip kendinize olan sayginizi yitiriyorsunuz birde üzerine agliyorsunuz. Umarım aglama sebebiniz kendinizi ve ailenizi bu kadar değersizlestirdiginiz icindir...

Duyduğunuz o kadar lafın üzerine hala geri döner mi bilmem diyorsunuz. Adam büyük ihtimal geri döner de asıl mesele o geri döndüğünde sizin onun bıraktığı yerde olup olmayacağınız. Yazdığınız mesajdan geri döndüğünde tamam canim deyip devam edeceğinizi düşünüyorum. Umarım kendinize saygınızı daha fazla yitirmezsiniz böyle birsey yapıp.

Niye korktugunu ben hala anlayamadim.namaz kilma mevzusuna gelince. Susuyorum...bu kadar ayak altina alinmaz ....sen kac yasindasin dogru kisi ile beraber olduguna emin misin.abarti var ama hem de baya...rol model olayini abartmis.
Ama sana gelince kisilikle ilgili sorunlar var galiba.destek al canim[/QUOTE]

O kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.
Wow bu kadar "kindar" bir sahisi mumla mi aradiniz? Kendinize ve ailenize saygi duymayan bir insanla nasil yuva kuracaksiniz? Ben bu zamane kizlarinin aklina sasiyorum! Istismarci ve siddet yanlisi adamlardan uzak durun!

Karı ve koca ,allah ve kul arasına girilmez diye bir laf var, Allah kullarına hoşgörüyle bağışlayıcı ve cömerttir,allah bizi affeder lakin biz kim oluyoruzda birbirimizi yargılayıp affedemiyoruz ? Ona bunu söyleyin ve Allah'ın Rıza'sı Hakkı olanın hesabını sormak ona düşmemiştir ,kendi kendine şirke düşmesin aman haa büyük günah bunuda iletin bence..

O kendi namazına baksın. Niye karışıyor hiç hoş degil.evlensen nelere karışacak daha kimbilir. İbadetine laf edeceğine önce ağzını toplamayı bir kadına küfür etmemeyi öğrensin. Ağla daha sen kurtulduguna

Ailene felan küfür ediyor sen dahada özür diliyorsun ben anlamadim arkadas bu olaydan. Biri bana anneme kardeslerime laf etsin hele bi agzina yapistiririm lafi bu ne terbiyesizlik böyle. Sende kendine gel elbetde müslümansan Rabbim emir etdigi icin namaz kilmal istiyorsun sevgilin sana asla karismamali bu senin ve Allahin arasinda bunu böyle bilesin. Seni dine dogru yaklastirim derken ters teper dininden sogursun bide yerinde olsam ayrilirdim bukadar baskici bir erkekden hayir gelecegini düsünmüyorum sevgiliyken bile böyle yapiyorsa evliyken neler eder

Namaz kılmasanız bile o sizin günahınız, onu ne ilgilendiriyor ki? Ayrıca ettiği küfürler, kıldığı namazların sevabını alır götürür...

Konu zaten baştan yanlış. Senin namazla bağını o dengeleyemez. İbadet kulla Allah arasındadır. 3. Kişi dahil değildir. Ben daha eşimken ağzından bi aptal salak kelimesi duymamış insanım. Kendinizş seviyor ve değer veriyosanız böyle adamlardan ay pardon böyle zavallılardan uzak durun

Namaz Allah ile kul arasinda olan birsey zaten onun icin kiliyorsaniz bosuna yorulmayin bence.
Ayrica size gule gule diyip telefonu kapatan ve gerzek diye msj ceken birinden özur mu dilediniz???
Ne mecburiyetiniz var, daha cok konu acarsiniz buraya..
Sizi degistirmeye calisiyor.

Müslümanlık bu muymuş? Senin maneviyatını böyle mi artıracakmış? Hey allahım.. Cahil herif.. İşte insanlar bunlar yüzünden İslamdan soğuyor..

Senin yapman gerekenleri de adam yapmış ya daha özür diliyosun sukretki boyle biriyle evli degilsin

Back
X