Ağlamaktan mahvoldum

Allahım ya rabbim ya
bu kıxların kafaları nerelerınde calısıyo acaba
Gulum o naaas neee senın namazından(namaz kılp kuran okuyan bırıyım)
Sen namazı onun icinmi kılıyorsun ne alaka bu sinir
hade askla telkın etse basım gozum ustune
bu adam insanı dınden sogutur valla
birde vok imanlı ıse kufur de neyın nesı
salla gitsın sakııııınnnn gorusme bundan sana yar olmazxx

Namaz kılıyor ama karşısındakine iftira atıyor gerçekten dini bütün saygı duyulacak bir genç.
İnsanlar namaz kılabilir yada kılmaz bu kimseyi ilgilendirecek bir şey değil. Asıl saygısız sevgilin olacak şahıs. Rica ediyorum bırakın ne hali varsa görsün o barışmak istese bile barışmayın. Gördüğüm kadarıyla ilişkinizde saygı yok ııhh olmamış

İnanıp inanmamak size kalmış ne olduysa anlattım. O böyle yapınca şok oldum ve özür diledim belki aptalca evet ama onun böyle davranması beni suçlu mu hissettirdi bilmiyorum

Özür dileyip egosunu sisirdiniz ya şimdieeğer mesaj atarsa s.ktir ol git yaz.
Aynen yaz ama. Defol falan diye kibarlastirma.

Çünkü bunu hakediyor.

Üzülmeye değmez herifler için ağlamayın ya.

Ne yapmalıyım hiç ulaşmayayım değil mi. Engeli kaldırıp o bana ulaşırsa ne yapayım?
Asla cvp verme
bak cok mutsuz olucagın asıkar
evlılik zooor zanat okuyorsundur buralarda
sukur akıllı olanlar hata yapıpta ızdırap ıcıne dusmuyor
ama sunu bıl hata yapan bedelini oduyor
yol yakınken don

O kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.
O ne yaaaaaa, kaslarim havada sasirarak okudum resmen pesss!!!!!
Ona neymis senin kildigin veya kilmadigin namazdan. Sevabi gunahi onamiymis. Onu gectim ne demek sana ve ailene kufur etmek hadi onu da gectim sen nasil bunlari yapan birinden ozur dilersin!?!?!?!? Tamamen kes gorusmeyi ileride is evlilige gider hayatini mahveder bu adam senin...

Ayy şaka gibi ya.Asıl kaypak olan o yürüyen çelişki adeta herif.
Namaz kılmadın diye küfür ediyor.Madem bu kadar dini bütün bi insan neden genç bir kızla gönül ilişkisi içine giriyor anlayamadım ??
Bu da haram değil mi kendisi de haram işliyor şu anda aljalkxaoewıoqpğ ay ben gülerim ya.

Beş vakit zamanında ama küfürbaz !!!!
Sana ve ailene küfür ediyor neden ?namaz kılman için
Bu adam dindar filan değil bu adam bir psikopat .
Ne şanslısın ki peşini bırakmış
seni engellemiş
Sakın barışmaya kalkma

Dünyadaki son erkek o ve ona muhtaçmışsın gibi davranan sen.
Hadi o şuursuz sen niye özür diliyorsun arkadaşım seni iyi sindirmiş sakın dönme o haysiyetsize.

O kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.
O ilk gerzek mesajından sonra kestirip atmalıydın çok uzatmışsın

Kalp kirmak kabe yikmak gibiymis ve dinimizde kadina nasil nadide bakiliyor afedersin ama seninki ruh hastasi dinle alakasi yok onun hem ona ne ki kilip kilmadigin sende tuhafsin boyun egiyorsun ozur diliorsun tencere kapak ....

Ayy şaka gibi ya.Asıl kaypak olan o yürüyen çelişki adeta herif.
Namaz kılmadın diye küfür ediyor.Madem bu kadar dini bütün bi insan neden genç bir kızla gönül ilişkisi içine giriyor anlayamadım ??
Bu da haram değil mi kendisi de haram işliyor şu anda aljalkxaoewıoqpğ ay ben gülerim ya.
Namaz kılmadığım için değilmiş de saygısızlık yaptığım içinmiş saygısızlığın sebebi de bu kadar karışma demem (!)

Boylesini de gormedim.Benim esim de namaz kilar, benim bir kere bile kildigimi gormedi.Hic de aramizda sorun olmadi.Sevgilin tam bir manyak :oops: agzimdan kacti gitti napim :confused: gerzek diyo ve yine ariyosyn.Yapma yavrum :KK20:

Sende engelle görüşme bir daha dünya da erkek mi kalmadı islam dini hoşgörüdur ilk önce kendine saygın olsun kendinden özür dile böyle bir adamla olduğun için.

Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine.

tatlım bence bu yazdıklarını bi daha oku, niye ağladığını anlayana kadar tekrar tekrar sadece bu yazdıklarını oku.

adam kalkıp bana gerzek diyecek ben özür dileyeceğim? şaka mı ki küfür kısmına hiç girmiyorum. Ağlamayı bırak, bu adamdan kurtulduğuna şükret, bir de kendine ders çıkar - kimsenin seni bu kadar aşağılamasına izin verme. Kendini ezdirme bu kadar. Bunu şimdi yapan adam, evlenince döver de. Ne adamlar var yaa ,bunlara adam denirse tabi , sinirlerndim gerçekten.

Şaka mı bu :ruh:

Niye ağlıyorsun kendini belli etmiş gitsin beş vakit kılan birini bulsun o zaman seninle Allah arasında klip kilmaman zorlayamaz kimse

Arkadasım sen durup durup ne özür diliyorsun ya deli misin. Tamam kıl demiş uyarmış gerisi sana kalmış. Madem kendi cok müslüman kılıyor felan o zaman niye küfür ediyorki ne anlamı kaldı kıldıgı namazın. Cok saçma kimsenin sevabı günahı beni ilgilendirmez ama kendini ezdirme küfür eden bi insandan özür dilemek nedir ya. Seni iyice ezmiş bu adam

Back
X