Ağlamaktan mahvoldum

Aferin kizim aferin..k. bakma uzulemeyecegim haline..herkes haketttigini yasar diye bi soz vardir bilir misin..adam tum hayatina karisiyor sana ailene kufrediyor saka gibi ezik ezik hala arayip ozur diliyorsun..gercekten pes diyorum aciyamiyorum sana kendini bu kadar degersiz gormene inanamiyorum.su yazdiklarini bide annene babana okut da ölsünler kahirlarindan biz be ezik kendisine saygisi olmayan bi kiz yetistirmisiz diye..bu kadar ezik özgüvensiz olursan bulacagin adamlar boyle adamlar olur gorecegin muamele de bu olur iste..

Canım çok yanlıs yapıyorsun. Erkek arkadasın ıbadetını yerıne getırebılır. Bu cok guzel bır davranıs fakat senı sadece ıbadet ıcın tesfık edebılır. Zorlayamaz. Dinimizde zorlama yok. Benım esımde namaz kılıyor benıde tesfık edıyor fakat zorlamıyor. Sen boyle bır adamın neyınden ozur dılıyorsun haksız oldugun bır yonun yok. Bence o ozur dılemelı. Ustune fazla dusuyorsun bence. Sen ustune dustukce o daha da ılerı gıdecektır. Bence az bı gerı durmalısın

Namaz kilmayi sevdirirsen, ögretirsen sevap oluyor, zorlayinca degil !!!
Bana küfür etcek üstüne aileme... lastik banyo terligiyle agzina agzina yapistiririm onun!!!

O kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.

Canım sen kaç yaşındasın? Herkesin ibadeti kendine. O kadar yüz vermişsin ki tepene çıkmıs kendine saygın olsun biraz. O kim ki sana ve ailene dil uzatabiliyor?? Özür dilemişsin bir de !! Kesinlikle ayrılmalısın ilerde cok başını taşa vurursun benden söylemesi.

Küfürleri duyuncaya kadar ne diye konusmayi bitirmiyorsun? Alenen hakaret etmiş zaten yok kaypak yok gerzek. Sanki bunları duymak hoşuna gitti de devamını duymak için ısrarla omce ozur dileyip sonrq da adamin pesine düşmüşsun. Çok ilginç bir vaka.

git Sukur namazi kil o zaman. madem dinine okadar duskunmus nasil kufur eder. Peygamber efendimizin Kadinlar size Allahin emanetidir diye hafisi var bunuda mi bilmiyor. arama birdaha bosver manyagi.

git Sukur namazi kil o zaman. madem dinine okadar duskunmus nasil kufur eder. Peygamber efendimizin Kadinlar size Allahin emanetidir diye hafisi var bunuda mi bilmiyor. arama birdaha bosver manyagi.

Böyle insanlar insani dinden sogutur madem bunu bilmiyorsa sizde onu birdaha sakin aramayin yoksa kendi düsen aglamaz.

Ona mi kiliyorsun namaza. Tövbe ya. Böyle manyaklarin ardından ağlayarak siz de iyice anormallesiyorsunuz. Kufur etmesine bile gerek yok bu konuda yapılan baskı yüzünden ayrılman gerekir senin. Ustune kufur etmis. Seni de normal gormedim neye ozur biliyorsun

O kadar moralim bozuk ki.. Erkek arkadaşımla çok kötü tartıştım. Birkaç gündür namaz kılmamı hatırlatıp kılmayınca unutunca kızıp duruyor. Bugün de spordan çıktım akşam oldu eve gidiyorum namazı kıl dedi ve ben de çok geç oldu şimdi dışarıda kılamam eve gidince yetişirse kılarım dedim. Peki karışmıyorum dedi ve yetişemedim. Neyse bi süre sonra aradım konuşmak için öylesine ve konuyu oraya getirip kılmadığım için onun hassasiyetlerine dikkat etmediğim için laf edip durdu. Ben de bu seninle aramda olan bir şey değil lütfen tepkilerini kontrol et çünkü aşırı falan dedim. Bağırdı çağırdı kapat ya konuşmak istemiyorum seninle güle güle dedi ben de güle güle dedim ve kapattım. Sonra mesaj attı telefonu yüzüme kapatan bi gerzekle mümkünse görüşmek istemiyorum diye. Ben yüzüne kapatmadım ama yine de yanlış anlaşıldıysa özür dilerim dedim. Ama kapatmış telefonu baya ulaşmaya çalıştım neyse sonunda açtı konuştuk. Kızıyor saygısızlık yapıyorsun diyor(bu kadar karışma ve seni ilgilendirmez dediğim için). Yapmadığım şeyler için iftiralar atıyor bana sen şöyle yaptın böyle yaptın diye sırf daha da daha da haklı olmak için ve tartışma daha da alevleniyor malesef. Ben senin gibi kaypak birini istemiyorum bi kılıyorsun iki kalmıyorsun diyor. En sonunda çok sinirlendi başladı küfürler etmeye çok fena küfürler aileme bana rezil küfürler. Şok oldum kaldım öyle. Sonra yüzüme kapattı. Ben bi idrak ettikten sonra aradım tekrar tekrar. Mesaj attım sonra peki sen haklısın saygısızlık etmişsem özür dilerim dedim. Küfür etti yine. Bunlar belki salakçaydı ama o kadar sinirliydi ve o kadar korkmuştum ki özür diledim. Beni her yerden engelledi tüm sosyal medya hesaplarından. Ben çok kötüyüm şu an. Neye ağladığımı bile bilmiyorum.

Belani mi ariyosun?
Hazir Kurtulmuşsun kac bence.
Ona ne ya senin namazindan hem

Bazı yerlerde namaz kılmayan eşinizi çocuğunuzu dövün diye yazılar okumuştum. Bu adam bu düşünce yapısına sahip .müslüman ama küfür ediyor,namaz kılıyor ama küfür ediyor.Küfürün en büyük günahlardan olduğunu bilmiyor.Kaç bacım dua et şükür namazı kıl.

Sana çok kızdım ya...Aileme küfür etti dedikten sonra yok artık yine özür dileseymiş bari dedim ve hakikaten özür dilemişsin.İnanılır gibi değil.Bir ayaklarına kapanmadığın kalmış.
Neden ? Başka adam mı kalmadı ? Bu ilişkiden nasıl bir gelecek bekliyorsun ?
Böyle devam edersen sürekli baskı altında,ezik ve tutsak bir hayatın olacak.
Adam zaten normal değil,kimbilir evlensen filan neler yapar.

Sakın iletişime geçme çünkü maalesef zayıf bir kızsın.En azından bu adama karşı zayıfsın.
Son sözü söylemen güzel olurdu,sayende namaz kıldım,şsenden kurtulduğum için ükür namazı kıldım derdin.Ama sen yazarsan o da yazar ve diyaloğa girmiş olursunuz.Sen yine kendini açıklamaya çalışırken özür dilemeye başlarsın,hiç gerek yok yani.

Senin dinine, ibadetine karisan bir adamdan ewlenince anlayis bekleme...onca küfur ve namazi bağdastiramiyorum.sen yol yakinken bitir ve kaç !

Yahu namazı kılmanı istemesi güzel oraya kadar iyi,insan sevdiğini teşvik etmeli AMA
NAMAZ KILAN GÜNAH SEVAP AYIRABİLEN BİR İNSAN KÜFÜR ETMENİN KALP KIRMANIN NE KADAR GÜNAH OLDUĞUNU BİLMİYOR MU YANİ ?????????

bu herif şimdi namaz kılıp sevap işliyo di mi
gerzekler, kaypaklar, hakaretler
sen de saf gibi özür dileyip durmuşsun.. yahu böyle gerizekalıları neden tepenize çıkarıyorsunuz bu kadar?
namaz Allah ile senin aranda, ona halt etmek düşer

Totomun çakma dindarı
Pis münafık

Sevmiyorum azalarak bitsinler istiyorum
Yok olsunlar

Yok abi korkuyorum artık dindar geçinenlerden.
Saygısız terbiyesiz pis rezil.
Bu forumda da var bunlardan. Bitin artık ya da değişin lütfen

Ya arkadaşım bıraksana Allah aşkına, sözde çok dindardır o kadar küfür ederken değil ama dimi.
Ayrıca ibadet Allah ile senin aranda o ne karışıyor ki. Bir kul istedi diye değil Rabbimiz istedi diye yapmak lazım.
Ben olsaydım o kadar küfürden sonra değil aramak telefonlarını asla açmazdım. Kendime gelen küfürü beeelkii yedirebilirim ama aileme geleni yediremem :KK12:

Back
X