aglamaktan yoruldum artik

adamla hala görüşüyor musun

bu evdeyim hala malesef insallah bugun gidicem.bu konuyu actigim gunden cok beter bi kavga yasadim dün yine. kendimi veya onu kesme noktasina geldim gecmiste de olmustu ama uzun zamandir sakindim benim de bu sinirim icin doktora gitmem lazim ama napiym ben durup dururken cildirmiyorum veya basit seyler icin. beni o noktaya kadar kendisi getiriyo sonra korkup hem de uzulup hungur hungur agliyo neyin var niye boylesin diye ya diyorum sen manyak misin beni delirten sensin odaya giriyorum ben hic sesim cikmiyo ya o soylenmeleri o laflari yok mu inan duysaniz bana hak verirsiniz. kendimi prcalayasim geliyo firlayip cikiyorum yapisiyorum sus artik sus sus susssss tamam diyo geri odaya girdigim anda tekrar basliyo bazen bunu bilincli yaptigini dusunuyorum cunku bu gercek olamaz en az on bes sefer girip cikmisimdir dun ve her seferinde bayilacak kadar cildirdim ve en sonunda sustu kapinin onunde agliyo acmam icin yalvariyo soyleyin ben ne yapayim sinirlerim harap oldu artik

canim benimmm ne kadar iyi yureklisin yaşin kucukmus ama çok olgunsun dun butun gece internette birseyler okudum sonradan engel sahibi olan insanlarin yasadiklarini ve cok etkilendim herşey saniyelik aslinda gercekten çok etkilendim umutsuzluga kapildim yine hayatimiz sagligimiz pamuk ipligine bagli coğu zaman bunu unutuyoruz sacma sapan seyler icin canimizi sıkıyoruz ne zaman ne olacagi belirsiz bomboş şeyler için uzulmeye gerek yok insanlar neler yasiyor gercekten utandim kendimden beynimi bunlarla mesgul etmemeye karar verdim duzgun bir hayatim olur umarim tabi cabalamazsam olmaz bakicam hersey iyi olur umarim. sana da gercekten kalpten tesekkur ederim sen ne kadar iyi bir insansin ne kadar akilli olgunsun tanistigima cok memnun oldum buradan haberleselim ara sira.. kendine iyi bak tamam mii
Iste boyle güçlü ol bas ayaklarinin ustune o insan musvettesini de hic dert etme :) o kaybetti senin gibi bir insani :) aynen oyle canim sagligimiz herseyimiz pamuk ipligine bagli yarin ne olacagini bilmeden yasiyoruz bu yuzden buyuk konusmamali insan cunku hickimse mukemmel ya da kusursuz degil kendisine bakmadan elestirenlere de birer ayna almali :) yolun daha cok basindasin bu insan musvettesi mi yikacak seni amaaan :) sagligin yerinde yasin genc okulunu bitirip işe baslayip kendine cok guzel bir hayat kurabilirsin kuracaksinda inaniyorum :) iltifatlarin icin cok tesekkur ederim cok mutlu oldum :) cok cok tesekkur ederim :) evet evet goruselim buradan ara sıra :) ne derdin olursa ben hep buradayim :) 16 yasindayim bu arada :) caninin yanmasi nasil bir sey bildigim icin kimseyi bile bile yakamiyorum ben herkesi anlamaya cift tarafli dusunmeye calisiyorum empati kuruyorum psikolojisini anlamaya calisiyorum karsimdaki insanlarin kimsenin neler yasadigini bilmeden yorum yapilmamali insanlar bunu cogu zaman unutuyorlar ne yazik ki bu yanlis o yanlis diye yorum yapiyorlar sadece cunku kendileri mukemmel ve kusursuz.... neyse tekrardan cok tesekkur ederim hakkimdaki guzel dusuncelerin icin bitanem :) goruselim buradan ara sıra :) :KK9:

neye takinti yapiyorum ben?beyin sagligim yerinde cok sukur olmayan seyleri uydurup uydurup kendime yeni gercekler yaratmadim yaratmiyorum.birseyleri takinti yaptigim da yok.erkek kadini eve hapsetmiyosa hic sorun yok yani kadin icin buyuk mukafat olmali bu mu yani peeehhh ne diyeyim ki
öncelikle o beyin değil ruh sağlığıdır. spora gittim gezdim eğlendim diyosunuz sevgilinizin yanına gidince hep evdeyim diyosunuz. bende kötü olurum bu şekilde. yine spora gidin yine gezip eğlenin girin işte çalışın maddi manevi mutlu olursunuz. adam beni kandîrıyo diyosun ama ufacık bişeyde adamı arıyosun madem sevmiyosun istemiyosun görüşme. sonuçta sevgilin seni eve kapatmıyo. gezmeyeceksin demiyo. lütfen kendi mutsuzluğunu adamda arama. en basit yolu madem herşeyini haber ettiğin bu adamî sevmiyosun ailenide istemiyosun gir bi işe çalış. ev tut herkesten ayrı yaşa. ben kötüyüm dedikçe daha kötü olursun. seni kötü hissettirenleri hayatından çıkar ya bu kadar basit. ağlaya ağlaya hala o adamı ararsan ben kötüyüm deme. seni kötü hissettiren tek kişi sensin

tesekkur ederim yapici yorumunuz icin ben annemin tercihlerine karismiyorum hic karismadim evlendi diye cocuk aklimla bile onu suclayip kiskanmadim on kusur yildir evliler.o adamla aramizda ilk defa boyle birsey oldu bu boyutta daha dogrusu daha once bir sefer de tartaklamisti o zaman da annem arkamda durmadi o zaman evi terkedemedim gidecek yerim yoktu icim yana yana kaldim.o adam bu cesareti bu yuzu annemden buldu bana saldiracak kadar annem buna musade etti buna katlanamiyorum. bu adamla da eve dondukten sonra asla tekrar gorusmeyecegim. telefona not yaziyorum hissettiklerimi gecmiste de yazmistim ilerde donup bakayim diye gercekten yazik bana ne haldeyim suanki halimden cok farkli bi insan olmak isterdim
tamam iyi güzel anlatıyosunda üvey babanın sana kızma nedeni ne. hiçbir anne evladına suçsuz yere kızdırtmaz bunu böyle bil. sen şu an kendinden büyük bir adamla nikahsız yaşayan birisin. milleti suçlamadan önce dön kendine bak

Soze nereden nasil baslayayim bilmiyorum iki yildir buraya yazacak o kadar cok sey yasadim ki cevremde paylasacak kimsem yoktu hep kendim basetmeye calistim basetme yontemim de hep kacmakti hep kactim hep beni yalvar yakar ikna edip alip geri getirdi.o kadar cok bittigim an oluyo ki suanda da onlardan biri inanin cok kotuyum hicbir seye istegim inancim yok bitik durumdayim psikolojim yerlerde kac gundur aglamaktan yoruldum artik. kendimi bu adamdan kurtarmiştim iki sene ayni evde yasadim yasim 22 o 35 tanistigimda 19dum okumaya gittigim sehirde tanistim. ailem ogrendikleri andan itibaren hep karsi ciktilar kultur farkindan onun okumamis olmasindan meslegi olmamasindan.ve tabiki yas farkindan.(annemle kocasinin arasinda da 13 yas var) bana kesinlikle yakistirmadilar ki ozellikle annem iste o hep gormus bazi seyleri bense hic kabullenmedim toz kondurmadim bir kez bile laf ettirmedim.ben de cocuklugumdan beri hep kararlarini kendi almis ne istiyorsam yapmis dogru yanlis kendim gorup yasayarak ogrenmis biriyim.annem hep arkamda destek olmustur beni cocukken cok dovdu ortaokul zamanlarina kadar ama kim bilir o o zamanlar nelerin derdindeydi. lisede de karsilikli kavgalarimiz olurdu ama yine de hicbi sekilde kisitlanmadim kisitlayamadilar sonra da bu benim karakterim oldu ozgur olmak..belki cok kati bir ailem olsaydi suan okulu birakmak yerine mezun olmama bir sene kalmişti kendim bu kadar harap olmamiştim bu kotulukleri gormemistim. neyse zamanla annemle iliskilerimiz duzeldi ta ki bu insan benim hayatima girene kadar.bir sure sonra kabullendiler -miş gibi yaptilar ben mutluydum cunku.gozumu cok guzel boyamisti bana bebek gibi bakardi davranirdi bebekmisim gibi severdi bu kisimlari geciyorum kisacasi ben aşik olmadim ama cok ama cok sevdim birlikte belki de cogu insanin yasamadigi seyleri yasadik iyi kotu bir suru sey.ama bana yaptiklari yasattiklari bu butun anilarin uzerini hic dusunmeden cizmeme sebep oluyo. geriye donup bakinca sadece gunlerce haftalarca hungur hungur agladigim hep ona donmekten affetmekten pisman oldugum hep kirip doktugum kendime zarar verdigim hep nolur burdan kurtulayim diye yalvardigim pencerenin pervazina oturup annne annne diye haykirip kendmi asagi birakmak istedigim zamanlar geliyor aklima.yerlere yatip anne nolur beni burdan kurtar dye aglayarak aradigm zamanlar.nasil bu hallere geldim nolmuştu peki.aylarca hep ayni seyleri yasadim ve hep bu yasadiklarima katlanamayarak terkettim onu ailemin yanina dondum ve beni her seferinde yalvar yakar geri goturdu hep ozurler diledi kristal vazo muamelesi yapti ben de bir sekilde hep affettim iste.hep arkamdan annem uzuldu onu da uzdum bu insan icin.kimseyi karistirtmadim iliskime.beni surekli manipule etmesi cevremle butun iliskilerimi koparmasi kendime guvenimi zedelemesi kendine bagimli hale getirmesi cok dengesiz olmasi benim istedigim sadece ilgi ve sevgiyken ve orda cok yalnizken beni gercekten ilgisiz birakmasi kavgada ben odaya gecip susup aglarken onun surekli saydirip soylenmesi surekli kalbimi kirmasi hep surekli ama surekli olarak beni elestirmesi suclamasi itip kakmasi belimi bir kere yere dusup bazanin kaldirma yerine carpmistim hala izi duruyor o izi gordukce bile hala aglayasim geliyo nasil olur nasil elalemin adami gelip beni bu durumlara sokabilir diye daha bir ton sey hepsi beni cok yipratti inanin kac kez ayni seyleri tekrar bastan yasadigimi hatirlamiyorum cok sosyal mutlu neseli gezen tozan okuyan bir insandan iki sene icinde bu yasimda evden cikmayan surekli tvde evlenme programi izleyen hic bir amaci gayesi olmayan bitik umutsuz mutsuz sinirli kirip doken surekli aglayan surekli supheci bir insana evrildim.biliyorum sende hata neden hep kabul ettin diyeceksiniz. bilmiyorum beni hep ikna etti inandirdi kendine ve ben de aptal gibi kandim.annemi en son aramamdan sonra ertesi gun gelip beni aldi ve evin halini gorunce cok uzuldu benim icin saglam bir esya birakmamistim kac kere tvyi kapilari duvarlari parcaladim kirdim yiktim doktum bir suru sey. hepsi caresizligimden.neyse evime dondum arkadaslarimla gorusmeye basladim istedigim seyleri yapmaya basladim yine gezip tozmaya spora basladim bitirdigi psikolojimi toplamak icin tedaviye basladm mutluydum ve o hic aklima bile gelmiyordu kendime geldim yani.bu gecen yaz oluyor.bunlarin ustune de bir cok sey var yasanan ama onlari da atliyorum sonuc olarak o burda fakat asla gorusmuyordum ve bukadar yazdiktan sonra nihayet olaya geleyim yaklasik on gun once annemin kocasiyla kavga ettim benim uzerime saldirdi annem benim arkamda olacagi yerde onu destekledi ambulans polis geldi ben bunlari kaldiramadim artik o olaydan bir gun sonra ceneme felc geldi cenem kaydi kendi basima hastaneye gttim ertesi gun bacagima felc geldi ve bu gercekten cok korkutucu bisey dilerim kimse yasamasin ve hep gece disari ciktigimda oldu tamamen sinirsel.annemi sildim zaten ona soyleyecek halim yoktu sonuc olarak ben cektim gittim evden on gundur bu insanin yanindayim.buraya da getirirken beni dostummus gibi yanimda oldu yine sus bebegi muamelesiyle getirdi beni buraya hersey icin ozurler dileyerek bilmem ne bir suru konusmyla sonuc olarak geldim.yazmaya baslayali bir saat olmus suan daha sakinleştim ama uc gundur yine konusmalariyla davranislariyla cok sinirlerimi bozuyor uc gundur kirdigim bardak sayisini ben bilmiyorum bir tanesi kafasinda patliyordu keske patlasaydi.ben cunku hazmedemiyorum bu kadar seyin daha anlatmadigim daha onemli seylerin uzerine hala gelip beni buraya getirip nasil boyle davranabiliyor ve hic bisey olmamis gibi bes dk sonra geri geliyor yine kendimi odaya kilitledim giremesin diye balkon kapisina yapistim param yok eve gitmek istiyorum goturmuyo kapali kapinin arkasindan hala bana saydiriyor ben bittim artik eve dondukten sonra tekrar ayni hataya dusmek istemiyorum yuzsuz gelip onca lafinin ardindan ona yuz vermemi bekliyo vermeyince saydirip gidiyo ruh hastasi ben hastaysam o benden on kat hasta.hazmedemiyorum ya daha on gun oncesine kadar aylarca her gun yalvaran bir kez olsun onla konusmami isteyen karsimda aglayan insan suan cektigi maddi sikintiyi bahane ederek bana o eski evde yasadiklarimi yasatiyor tekrar.
buraya kadar okuduysaniz tesekkur ederim icimi dokmem gerekiyordu bir tek dostum var can dostum kopegim ona sarilip aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden.

Ben olayi tam anlamadim sonlara dogru okuyamadim ama cidden 19 yasinda okumaya gittigin bir sehirde kendinden o kadar yas buyuk issiz gucsuz bir adamin adeta metresi olmak nedir yaa . Evet kusura bakma ben buna sevgililik falan diyemem yani adamin isi gucu okumasi hayatta amaci yokmus neyine guvenerek neyini severek kendinden kac yas buyuk adamla yasadin sen ailene karsi cikarak, o ailede nasil aileymis sana izin vermis sen aglaya aglaya geri dondukten sonra seni geri o adamin pencelerine gondermis. Hadi sen cahildin kucuktun adam seni kandirdi ama anne baban elleri armutmu topladida hayatinin en guzel verimli onemli yillarini elin ne oldugu belirsin kendine bile gelecek vaat etmeyen bir adamiyla yok ettin.
Yazik cok yazik herseye yazik cidden bu konuda okuyan genc kizlara ailesinden uzaktaki genc kizlara veya benzer durumda ailesiyle catisan kizlara ornek olsun. O yaslarda herseyin diogrusunu bildiginizi dusunuyor olabilirsinz hayatinizdaki kisi herseyden onemliymis gibi gelebilir ama bu hisler bir illuzyondan ibaret. Kendinize hayatiniza geleceginize sahip cik , bu arkadas gibi sizde genc yasinizda hayattan kopmayin.
Sana tavsiyem o okul bitmediyse bir sekilde egitimini tamamlaman ailenle aran nasil bilmiyorum ama kaybettigin yillarini geri almaya basla.

Ben olayi tam anlamadim sonlara dogru okuyamadim ama cidden 19 yasinda okumaya gittigin bir sehirde kendinden o kadar yas buyuk issiz gucsuz bir adamin adeta metresi olmak nedir yaa . Evet kusura bakma ben buna sevgililik falan diyemem yani adamin isi gucu okumasi hayatta amaci yokmus neyine guvenerek neyini severek kendinden kac yas buyuk adamla yasadin sen ailene karsi cikarak, o ailede nasil aileymis sana izin vermis sen aglaya aglaya geri dondukten sonra seni geri o adamin pencelerine gondermis. Hadi sen cahildin kucuktun adam seni kandirdi ama anne baban elleri armutmu topladida hayatinin en guzel verimli onemli yillarini elin ne oldugu belirsin kendine bile gelecek vaat etmeyen bir adamiyla yok ettin.
Yazik cok yazik herseye yazik cidden bu konuda okuyan genc kizlara ailesinden uzaktaki genc kizlara veya benzer durumda ailesiyle catisan kizlara ornek olsun. O yaslarda herseyin diogrusunu bildiginizi dusunuyor olabilirsinz hayatinizdaki kisi herseyden onemliymis gibi gelebilir ama bu hisler bir illuzyondan ibaret. Kendinize hayatiniza geleceginize sahip cik , bu arkadas gibi sizde genc yasinizda hayattan kopmayin.
Sana tavsiyem o okul bitmediyse bir sekilde egitimini tamamlaman ailenle aran nasil bilmiyorum ama kaybettigin yillarini geri almaya basla.

bu ne terbiyesizlik ya sen kimsin ki bana metres vb yakistirmalar yapabiliyosun? burasi internet ortami diye insanin yuzune soylemesi sikacagi seyleri rahat rahat yazmayin benim karsimda olsan biraz zor bu kelimeleri kullanirdin haddini sakin bidaha aşma.burada yazdigim uc satir yazidan o sivri zekanla sacma sapan cikarimlar yapmişsin issiz gucsuz hayatta bir amaci olmadigini nerden cikardin? ya da bu bahsettigim kotu olaylar disinda nasil guzel imrenilen bir iliski yasayip yasamadigimi da bilemezsin cunku bak bahsetmemişim degil mi.daha aciklayacak halim yok hayir oyle degil boyle diye defol git birdaha yorum yapma terbiyesiz metresmiş senin gibilerin tavsiyesine ihtiyacim yok

bu ne terbiyesizlik ya sen kimsin ki bana metres vb yakistirmalar yapabiliyosun? burasi internet ortami diye insanin yuzune soylemesi sikacagi seyleri rahat rahat yazmayin benim karsimda olsan biraz zor bu kelimeleri kullanirdin haddini sakin bidaha aşma.burada yazdigim uc satir yazidan o sivri zekanla sacma sapan cikarimlar yapmişsin issiz gucsuz hayatta bir amaci olmadigini nerden cikardin? ya da bu bahsettigim kotu olaylar disinda nasil guzel imrenilen bir iliski yasayip yasamadigimi da bilemezsin cunku bak bahsetmemişim degil mi.daha aciklayacak halim yok hayir oyle degil boyle diye defol git birdaha yorum yapma terbiyesiz metresmiş senin gibilerin tavsiyesine ihtiyacim yok

Suursuzlukta son noktasin pisliginide klavyenle etrafa saciyorsun, coplugunde curumeye devam etmeni ve bu kafayla daha cok benzeri basarilara imza atmani temenni ederim. 3 kurusluk sokak kabadayisi tavirlarinla cok guldurdun beni ...

Suursuzlukta son noktasin pisliginide klavyenle etrafa saciyorsun, coplugunde curumeye devam etmeni ve bu kafayla daha cok benzeri basarilara imza atmani temenni ederim. 3 kurusluk sokak kabadayisi tavirlarinla cok guldurdun beni ...
Lutfen insanlarin ustune gitmeden bir dusunun oda farkinda yaptiklarinin sadece dogru yoli bulmasi gerek biz burda bunu gosterelim kotu sozler bizim gbi bayanlara hic yakismiyor hele ki birbirimize karsi soylediklerimiz..

eminim gulmussundur pişkin seni defol hadi sen 3 kurus bile etmezsin pislik

Konu sahibi ne yaptınız ayrıldınız mı o adamın yanından ? tüm bunlar olurken babanız nerede merak ettim. Sadece maddi olarak mı size yardım ediyor.. Olanlardan haberi yok mu ? .... Bu adamla yaşadığınızdan ya da annenizin eşiyle kavga ettiğinizden.

Anlattıklarınızdan anladığım.. Ciddi anlamda psikolojik sorunlar yaşıyor olduğunuz.. Bunu kabullenip yardım almak için bir hastaneye falan yatmanız gerekiyor bence .. Sonrasında hayatınızı yoluna koyabilirsiniz.. O adamın yanında kaldığınız sürece ya o size zarar verir .. Ya siz ona zarar verirsiniz ...

Konu sahibi ne yaptınız ayrıldınız mı o adamın yanından ? tüm bunlar olurken babanız nerede merak ettim. Sadece maddi olarak mı size yardım ediyor.. Olanlardan haberi yok mu ? .... Bu adamla yaşadığınızdan ya da annenizin eşiyle kavga ettiğinizden.

Anlattıklarınızdan anladığım.. Ciddi anlamda psikolojik sorunlar yaşıyor olduğunuz.. Bunu kabullenip yardım almak için bir hastaneye falan yatmanız gerekiyor bence .. Sonrasında hayatınızı yoluna koyabilirsiniz.. O adamın yanında kaldığınız sürece ya o size zarar verir .. Ya siz ona zarar verirsiniz ...

arkadaşim okudugunu algilamakta bu kadar mi zorlaniyor herkes ben bu iliskiyle ilgili kime onunla en basta sevgili olmam hata miydi yas farki cok okul okumamis siz nediyosunuz sevgilimle ayni evde kalmam dogru mu
diye sordum da bunla ilgili yorumlar geliyo anlayamadim haddini asiyo bazi cumleler.kime ne ya kendinize uzak yasam tarzlarini bukadar rahat nikahsiz mikahsiz diye elestirebiliyosunuz dedim ya internet ortami bi yorum vardir saygili o siniri aşmamak lazim.ben iliskimdeki bir donemi ve sonunda ayrlma surecini anlattim normalde nasil bir insan oldugumu ama bu surecte psikolojimin bozuldugunu. aylar sonra ailemle ilgili beni sikan durumdan bahsettm.yani sonuc olarak benim burda uzuldugum asil yazmaya iten olay bana yine tartismalarda bu insanin davranislariydi.konu bambaska yerlere gitti kimsenin haddi degil bazi belli seyleri sorgulamak.
ustteki yorum size degil cevap olarak ben de size sunu sormak istiyorum hastaneye yatman lazim sonucunu cikarabilceginiz ne dedim ben.sebebi belli olan beni cildirtan belli basli seyler vardive yinelendi ben de asiri sinirlendim hastaneye yatmakla ne alakasi var?
ben psikiyatriste de gittim merak etmeyin hem de ayrildiktan hemen sonra ve aylarca hersey yolundayken sirf anormal bi uykusuzluk yasadigimda gittim oyle disardan gorunen.biseyolmasa da altta yipranmis oldugum icin ilac da kullandim.yani yatiracak olsa kendisi yatirirdi herhalde.ozetle ben bu insana tahammul edemedim.suan evdeyim ayrildim ordan alakam yok evde kimseyle. yani agirpsikolojim bozuk falan degil iyi olurum kisa surede ondan uzagim cunku.babamla da baya bi zaman sonra gorustuk o olayin ustune denk geldi biliyo olanlari bu insani da ismen biliyo cok gorusmuyoruz kendisiyle bir yildan fazla oldu yUzyuze gorusmeyeli

Hiç vakit kaybetmeden doğru düzgün bir psikiyatriste git ve yardım al. Etrafı kırıp dökmek, obsesyon, narsist tavırlar, hiç sağlıklı değil. Kendini daha fazla hırpalama o adamdan da uzak dur, duramıyorsan da birlikte yardım alın.

Hiç vakit kaybetmeden doğru düzgün bir psikiyatriste git ve yardım al. Etrafı kırıp dökmek, obsesyon, narsist tavırlar, hiç sağlıklı değil. Kendini daha fazla hırpalama o adamdan da uzak dur, duramıyorsan da birlikte yardım alın.

doktor musunuz teşhis koyuyorsunuz narsist tavir obsesyon nereden cikti yanlis yorumlamişsiniz diyeyim o zaman tşkler yorum için bir daha hirpalamayacağm

Sevgili P papatya335 bu tarz problemleri olan tanıdıklarım oldu daha önce.. o yüzden sana senin ciddi psikolojik rahatsızlığın var dedim.. Çabuk sinirlenmen , sinirlendiğinde etrafı kırıp dökmen onu yaralayacak kadar gözünün kararması o sinir stress anlarında kendine hakim olamaman ne yazık ki bunu gösteriyor. Uzun zamandır iyi olduğunu söylüyorsun ama tek bir olayla içinden çıkmaya çalıştığın ve aslında olmak istemediğin duruma geri dönüyorsun. bu da aslında iyileşme sürecinde bir yol katedemedğini gösteriyor..

Hepimizin psikolojisi bozulabilir. hepimizin psikolojik rahatsızlığı olabilir.. Bedenin vücudun hastalanması gibi ruhun ve duyguların hastalanması bozulması da çok normal.. Bunu kabullenmek gerekir ki tedaviye cevap verip olumlu sonuçlar alabilesin.

O adamın yanından ayrıldın mı sorusuna cevap vermemişsin.. Hayat senin kararlar senin daha çok gençsin.. Umarım vereceğin kararlardan ve yapacağın eylemlerden daha çok pişman olmassın.. Daha büyük pişmanlıklar yaşamassın..

Sevgili P papatya335 bu tarz problemleri olan tanıdıklarım oldu daha önce.. o yüzden sana senin ciddi psikolojik rahatsızlığın var dedim.. Çabuk sinirlenmen , sinirlendiğinde etrafı kırıp dökmen onu yaralayacak kadar gözünün kararması o sinir stress anlarında kendine hakim olamaman ne yazık ki bunu gösteriyor. Uzun zamandır iyi olduğunu söylüyorsun ama tek bir olayla içinden çıkmaya çalıştığın ve aslında olmak istemediğin duruma geri dönüyorsun. bu da aslında iyileşme sürecinde bir yol katedemedğini gösteriyor..

Hepimizin psikolojisi bozulabilir. hepimizin psikolojik rahatsızlığı olabilir.. Bedenin vücudun hastalanması gibi ruhun ve duyguların hastalanması bozulması da çok normal.. Bunu kabullenmek gerekir ki tedaviye cevap verip olumlu sonuçlar alabilesin.

O adamın yanından ayrıldın mı sorusuna cevap vermemişsin.. Hayat senin kararlar senin daha çok gençsin.. Umarım vereceğin kararlardan ve yapacağın eylemlerden daha çok pişman olmassın.. Daha büyük pişmanlıklar yaşamassın..

Eve döndüm demişsin o kısmı dönmedim olarak okudum pardon.. Dediğim gibi vereceğin kararlar seni umarım dogru yola götürür.. Pişmanlıklar yaşamassın hakkında hayırlısı olsun..

Back
X