- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
- Konu Sahibi yapayalniz1
-
Dort senedir birlikte oldugum adamla bir bucuk ay once evlendim... hersey cok guzeldi bir ruya gibiydi ta ki dugun gunume kadar... dugun gunu esimin 50 milyar kumar borcu oldugunu ogrendim asla inanamadim esime boyle birseyi asla yakistiramazdim cunku cok geceler agladim kabul etmedim sinir krizleri gecirdim... sonrasinda esim cok pisman oldugunu bir daha asla boyle biseyin olmayacagini maas karti kredi karti butun kartlarini bana verdi. Bende affettim... sonrasinda daha oncede anlatmistim ailesi para istemisti ama biz bu kadar borcun icinden cikamazken ki borc kendi ogullarinin onlara gonderecek paramiz yoktu... sonrasinda kayinpederim esime telefon faturasini odetmis benim haberim yok esim bana yalan soyledi sonra ben ogrendim cok kizdim hem esime hem babasina. ( aylik elimize hic para kalmiyor neredeyse bu haldeyken odemesi zoruma gitti ) ben onun borclarini kabul edip oderken onun boyle gizli is cevirmesi zoruma gitti... sonra konustuk haklisin dedi aradi ailesine soyledi benim borcum var benden umudu kesin gibilerinden ama asla kirici olmadan... sonrasinda da son olarak geçenlerde gecen ay mobilya taksitimizi 200 lira eksik odedigini ogrendim daha iki gun once sordugumda tam odedim demisti yine sinirlendim tabi sonra ogrendim ki ogretmenler gununde bana hediye almisti onun icin eksik odemis ama yine de yalan soylemeyebilirdi. Artik ne dese yalan mi acaba diyorum daha bir bucuk aylik evliyim bu durumlar gecici midir acaba esim aile oldugumuzu ne zaman anliycak
Öluyorum sana yaa her aile gecimsizligibe cocuk yapma demelerine dur begeneyimm yorumunu her gördgum yerde begenicem :))Bu durum geçici değildir adam yalancınıniş
kendini yakmışsın resmen lütfen birde çocuk yapayım deme
Kimseden borc para almasi mumkun degil kumarda oynayamaz cunku maas karti kredi karti hepsi bende
Öluyorum sana yaa her aile gecimsizligibe cocuk yapma demelerine dur begeneyimm yorumunu her gördgum yerde begenicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?