aglamaktan yoruldum :(

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
158
35
Dort senedir birlikte oldugum adamla bir bucuk ay once evlendim... hersey cok guzeldi bir ruya gibiydi ta ki dugun gunume kadar... dugun gunu esimin 50 milyar kumar borcu oldugunu ogrendim asla inanamadim esime boyle birseyi asla yakistiramazdim cunku cok geceler agladim kabul etmedim sinir krizleri gecirdim... sonrasinda esim cok pisman oldugunu bir daha asla boyle biseyin olmayacagini maas karti kredi karti butun kartlarini bana verdi. Bende affettim... sonrasinda daha oncede anlatmistim ailesi para istemisti ama biz bu kadar borcun icinden cikamazken ki borc kendi ogullarinin onlara gonderecek paramiz yoktu... sonrasinda kayinpederim esime telefon faturasini odetmis benim haberim yok esim bana yalan soyledi sonra ben ogrendim cok kizdim hem esime hem babasina. ( aylik elimize hic para kalmiyor neredeyse bu haldeyken odemesi zoruma gitti ) ben onun borclarini kabul edip oderken onun boyle gizli is cevirmesi zoruma gitti... sonra konustuk haklisin dedi aradi ailesine soyledi benim borcum var benden umudu kesin gibilerinden ama asla kirici olmadan... sonrasinda da son olarak geçenlerde gecen ay mobilya taksitimizi 200 lira eksik odedigini ogrendim daha iki gun once sordugumda tam odedim demisti yine sinirlendim tabi sonra ogrendim ki ogretmenler gununde bana hediye almisti onun icin eksik odemis ama yine de yalan soylemeyebilirdi. Artik ne dese yalan mi acaba diyorum daha bir bucuk aylik evliyim bu durumlar gecici midir acaba esim aile oldugumuzu ne zaman anliycak

Güveninizi kaybetmişsiniz artık ne yapsa altında bişey arayacaksınız. Kötü olmuş gerçekten.

Kumar çok zor bırakılan bir alışkanlık. Borç falan bulup oynamadığına emin misiniz? Bence psikolojik yardım alsın.

Para konularina o kadar kafayi takma 50 bin atla deve degil odenir, 100 200 tl de para degil umursama. Kumar oynamiyo di mi artik?

4 yıllık güzel bir ilişki eşinizin yaptığı bir hatayla karartılmamalı siz önce eşinize yeniden güvenmeyi öğrenin ben çözümü sizde görüyorum çünkü 4 yıl bir hatası olmamış adamın inşallah sorunların üstesinden gelebilirsiniz

Bu durum geçici değildir adam yalancının tekiymiş

kendini yakmışsın resmen lütfen birde çocuk yapayım deme

Artık kumar oynuyor mu eşin
Eğer oynamıyorsa herşey düzelir yoluna girer.
Yeterki siz birbirinize destek olun ve yeterki artık eşin sana yalan söylemesin.
ama sizin ona olan güveniniz sarsılmış ve güven gitti mi birdaha gelmiyor Malesef.

esinize günlük gecinecegi kadar para verin. belli ki kendi kendini ceviremiyor siz cevireceksiniz.

Erkekler evliliğe zor alışır malesef.sen sabret ve bu güvensizliğini onunla paylaş.herşey konuşarak hallolur.kendi acabalarla Bitirme

Durmuş durmuş 50 bin borcu düğün günü mü söylemiş yazık gerçekten sana inş kumardan kurtulmştur o daha önemli yoksa borç bi şekilde ödenir .

bunu söyleyip moral bozmak istemezdim ama kumar çok kötü bir illet. maalesef babamdan biliyorum. siz bu borcu ödersiniz, tam rahata kavuşursunuz kocanız nasıl olsa artık işler yolunda, zaten kesin kazanacağım der gene başlar. akıllı olun maddi konularda dizgini ASLA ASLA ASLA elden bırakmayın. bütçeyi hep siz yürütün. maaşını size versin, sizden harçlık alsın. düzenli olarak kredi kartı ekstrelerini, hesaplarını kontrol edin. bu borcu bahane ederek bu durumu aranızda meşrulaştırabilirsiniz ve bu şekilde başladığı için sonradan da laf edemez. ileride mal mülk alacak olursanız kesinlikle KENDİ üzerinize aldırın ve yapabiliyorsanız kocanızın bilgisi dışında para biriktirmeye çalışın, kendinizi güvenceye alın. kumarda 50 bin borç yapmak az buz bir şey değil. benim annem bu işten çok acı çekti. şu söylediklerimi lütfen dikkate alın. gene oynayacak, gene borca batacak ve belki o zaman çocuklarınız olacak.

Kumar oynayan erkekler cahil dir benim gözümde.. üstelik tembel ve sorumsuz.
Ne düsünüyorlar yani? Bir gecede büyük parayi kazanip zenginmi olacaklar...
Kumar resmen aptallik.

Tooriik senin yapacagin herseyi söylemis.
Allah sana sabir versin. Kimsenin basina böyle sacmaligi vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…