Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte biz buna hayata başlamak diyoruz. Üniversite sadece kalın kitaplardan ibaret değil. Farklı insanlarla bir arada olmayı öğrenirsin. Farklılıkları kabullenmek, bunu yaparken de kendinden ödün vermemektir ogrenmen gereken. Özel üniversiteye gidemeyen, devlet yurtlarının o muazzam (!) Haline katlanmak zorunda olan, bunu yaparken de uç kuruş parayla okumaya çalışan çocuklar senden biraz daha erken öğreniyor hayatı.
Senin payına dusen de psikolojini taharet muslugu gibi hemencecik bozulan bir unsur olarak görmemektir. Daha iş hayatı var önünde. Ki emin ol üniversite yillarını ozletecek. 30 yaşına birkaç ay kalmis, çocuğunun boklu bezini değiştirirken okul yıllarını hatırlamış biri olarak yazıyorum bunu. İçinde bulundugun zaman çok kıymetli.
ne kadar da dramatik yazmissin hepimiz ailemizden uzakta okuduk. eger yapamiyorsa tek basina eve cik.Simarikliktan ziyade yasadigim psikolojik durumdan dolayi demek isterim bi insanin tahammul seviyesi vardir iste ben onu 1 sene boyunca cok zorlayan bi insanim tam olarak bittiginiz etrafinizda kimsenizin olmayisi ve ailenin ne kadar onemli olduğunu dusundugum kac gun gecirdim ben bu size gore simariklik olabilir öyle degerlendirebilirsiniz