AGLAMAKTANN ÖLDUMM..

Ben okul birincisi olarak kazandığım devlet uni.nin yurdunda o iğrenç şartlarda birsürü kız aynı odada kalırken senin bu yazın o kadar simarikca ki inanamadim.
Özel uni.lere gıcık olurken bi de iki kişi odaları begenmeyen kızımız çıktı !kendine gel bence
Bunun sorumlusu benmis gibi konusmayin herkesin imkanlari farkli katlanabilicegi seyler farkli sizin ozel unilere gicik olmaniz bu yorumu bana yapmanizi gerektirmez

Valla bunca yıldır unideyim ben de bu yıl şansa iki kişilik odaya duştu diye üzüldüm daha kalabalık olsun yeni insanlarla tanışayım istiyordum :KK70:
1) kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değilsin
2)sırf aynı odadasınız diye hoşlanmadığın sevmediğin biriyle muhabbet etmek zorunda değilsin. Takarsın kulaklığı müziğini dinler filmini izlersin.
3)sen de biraz uyumlu olmaya çalış bazı şeyleri görmezden gel kimse dört dörtlük değil. Senin de hataların vardır emin ol.
4)temizlik konusu göreceli. Her şeyi ilk tanıştığınızda aranızda mesafe varken konuşun. Haftanın 2 günü temizlik yapılacak pazartesi ben perşembe sen gibi mesela..özel yurtta temizlik gorevlileri olması lazım ayrıca?
4)kesinlikle tartışma odaklı olma, sesini yükseltme ve her şeyi takma. Asla emir kipiyle konuşma. Çok sıkıntı yaratan Bi tip gelirse konuşursun idareyle gerekirse şikayet edersin oda değiştirirsin daha uyumlu birine denk gelirsin belki.

benimki sadece tavsiye ve tecrübe, alıp almamak sana kalmış. Ama oda arkadaşıyla yaşanacak klasik sorunların güzellikle tartışmaya girmeden çözülebileceğine inanıyorum.
Ben insanlardan zarar gormekten sıkıldım diyim size herkesle uyumlu olmaya calisiyorum bu sefer ezmeye calisiyolar tam tersi davraniyorum yine sorun cikiyo kendimden odun vermekten biktim diyim size uyumlu olmaya calistikca bunu yaptigimi farkettim herkes burda kafasina gore yorum yapmis yok zengin yok simarik ben turkiyenin en ozel okulunda okuyan biri degilim yari burslu okuyorum herkes gibi benim babamda memur birden boyle tepki almam ne yazdim acaba diye dusundurdu beni

Ben 2 dönem boyunca 5 kişilik odada 3 kişiyle konuşmadan yaşadım, en iyi ben anlarım kulağımda kulaklık varken dedikodumu yapıyorlardı beni müzik dinliyorum sanıp... Allah yardımcın olsun, kuralları baştan belirleyin
Iste ilk seneden dengesizlere denk geldim bende bi yatma odalarımız farkli olup odada 3 kisi oldugumuzu bilirim ne dedikodularimin yapıldığını ne islerin dondugunu ben bilirim

Bunun sorumlusu benmis gibi konusmayin herkesin imkanlari farkli katlanabilicegi seyler farkli sizin ozel unilere gicik olmaniz bu yorumu bana yapmanizi gerektirmez
Senin de bir sürü zor şartlarda yaşayanlar varken ay iki kişi kalmam simarikliginiz yersiz. Zaten özel uni de yanından gecemeyeceginiz bölümde okuma luksun olmuş haddini bil

Biz aynı kazaklari altı ay okula gidip bazen ceketi utanmaktan çıkaramazdik. Ay tek kalayim simarikliginiz nedir ya lanet olsun paraya

İyi de kız özel okulda okuyor. Parasının karşılığını isteme hakkı var. Ben 12 kişilik odada kaldımcı arkadaşlar, herkes maddiyatı ne kadarsa o şartlarda yaşıyor...kızı taşlayacağınıza serbest piyasa ekonomisi konseptini sindirin :)
Ben o okulda yari burslu okuyorum ve insanlarin bu kadar tepki göstermesi bana asiri sacma geldi herkesin yasadigi beni ilgilendirmez herkesin imkanlarıda farkli tabiki

Biz aynı kazaklari altı ay okula gidip bazen ceketi utanmaktan çıkaramazdik. Ay tek kalayim simarikliginiz nedir ya lanet olsun paraya
Ya ben mi anlatamıyorum sizmi anlamiyosunuz bana verilen imkan 2 kisilik ben 3 tede kalabilirdim 13 tede burslu okuyorum burslu buyuk harflerle mi yaziyim napiyim simariklik olarak algilamissiniz yazik ne diyim ben hergun farkli giyinen elinde iphonu olan altinda arabasi olan bi kiz degilim bunu kafaniza sokun ona gore yorum yapin

Senin de bir sürü zor şartlarda yaşayanlar varken ay iki kişi kalmam simarikliginiz yersiz. Zaten özel uni de yanından gecemeyeceginiz bölümde okuma luksun olmuş haddini bil
Sende kendi haddini bil olumsuz yorumlar yaparak beni yargilayarak anca size olan saygimi yitirirsiniz boyle yorumlarla ne okulum degisir nede bolumum bana verilen imkanlar sizi ilgilendirmez edepli olun yargilamayin insanlari

Suncacik sey de aglamaktan ölüyorsan vay senin haline. Sorun haline getirmis olabilirsin fakat su durumda tepkin aglamaktan ölmekse sen cam fanusundan hiç çıkma. Hem sen hem de cevrendekiler icin daha yararli olur.

Sende kendi haddini bil olumsuz yorumlar yaparak beni yargilayarak anca size olan saygimi yitirirsiniz boyle yorumlarla ne okulum degisir nede bolumum bana verilen imkanlar sizi ilgilendirmez edepli olun yargilamayin insanlari
Ben edebi senden öğrenecek değilim küçük kız! Karsinda yüksek makina muhendisi ve avukat bir kadın var. İstediğim yorumu da yaparım haddini bil bi daha yazayım algila haddini bil git dersine çalış sen bursluymus bilmemneymis şımarık şey!

hemen çıldırmayın
bir arkadaşım 2 kişilik odada bir kızla sinir hastası oldu
4 kişilik odaya geçti güya geçici olarak bir aylığına geçmişti
kız çok memnunum problem insanmış demek kalabalık olmasına rağmen daha iyiyim iyi ki idarelik geçmişim kalacağım ama hep bu arkadaşlarla dedi 2 yıl birlikte geçirdiler yurtta odada sonra mezun olan falan oldu vs.

yani öyle hemen gemileri yakmayın

Iste ilk seneden dengesizlere denk geldim bende bi yatma odalarımız farkli olup odada 3 kisi oldugumuzu bilirim ne dedikodularimin yapıldığını ne islerin dondugunu ben bilirim
Valla odayı gec yurt değiştirdim rahata erdim, etliye sütlüye karışmıyorum 3 kişiyiz bu sefer rahatim yerindeydi 4 dönemim kaldı umarım sıkıntısız giderim bundan sonra da..

çevreyı değiştir sonra da o çevreye biraz uyum sağlamaya çalış canım maslefe karsımıza hep ıstedığımız gıbı ınsanlar çıkmıyor

Ben 8 kişi kaldım ve benden beter misafir öğrenci olarak 22 kişilik odada kalan arkadaşım da vardı. Belki anlaşacaksın yeni gelenle hemen önyargılı olma. Bizim odadan kimler geldi kimler geçti yeri geldi saç başa girdik yeri geldi en güzel zamanları geçirdik. İyi kötü idare etmeyi öğreneceksiniz hayat her zaman sizin istediğiniz gibi gitmiyor.

Back
X