- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Canım anlamadım suan nıye ağlıyorsun? Kocanla aran suan ıyı dıye anladm ben. Sorunlar ıllakı olur ama gelmiş geçmiş çok sükür.. Babanada acıl sıfalar diliyorum
Iyi cok sükür.
Sorun daha cok bende en ufak bişeyde herşey bitti bitecek gibi hissediyorum.
aglamaya başlıyorum
Bize zarar veriyorum böyle yaparak basta kendime. ...
Haklisin sükür halimize... cok tesekkür ederimCanım benım bak burda ne kadar çok ınsan var mutsuz evliliği olan içini ferah tut esın senın arkanda olduğu surece tum sıkıntıları bırlıkte aşarsınız . Ağlamak ıstıyorsan ağla tabı ama unutma esın senı sevıyor ve senı uzgun görmek ıstemıyordur .. HErşey ıyı olacak unutma ve dua et. Rabbım tum sıkıntılarını dındırır ınsallah
Iste bundanda korkuyorumBunca zaman yaşadığın syress birikmişlik.. Artık patladın sende doğal olarak.. Psikolojik olarak etkilendin.. Valla en iyisi bi psikolağa git ii gelicektir..o sana en doğru yolu gösterir böylece hayatı kendine zindan etmessin.. Eşinde üzülüyodur bu haline ve sürekli ağlarsan bi süre sonra oda sıkılır bu durumdan
Haklisin sükür halimize... cok tesekkür ederim
çok güçlü bi kadınsın herşeyi tek başına halletmişsin.ama hiç bir kötü olay kalıcı değil.yoğun stresten belki anksiyete bozukluğu falan olabilir.iş olmadığı tatil günlerinde kafanı dağtmaya bak derim.babana da çok geçmiş olsun .insanların yarısı o malum hastalıkla başediyor.tez zamanda iyileşir inşallah.psikolojini bozma ki güçlükler karşısında yılmayasınArkadaslar kizlar ablalar, 2 aylik gelinim evlendigimden beri aglamaya basladim mi duramiyorum.
Dügün ve dügün öncesi ev mobilya asiri stresli gecti bizde...
Nisanliyken babamin kanser oldugunu ögrendik...
Sabahtan aksama kadar is biyandan
Biyandan annem babam oldum olasi anlasamaz kabgada büyüdüm dün öncesi bunlar yine ayrilma durumuna geldi kardeslerim küçük... kayinbabam rahmetli olali 11 yil olmus....
Herseyi inanin herşeyi nisanlim yani kocam ve ben ayarladik koşturduk.
evimizin badanasini bile biz yaptik dost bildikmerimiz yari yolda birakti......vs vs vs
Sonuc
hep kendimi sıktım aman şöyle olsun aman şu üzülmesin aman tatsizlik olmasin
Aman kimse duymasin
aman babam
Annem kardeşlerim
Kocam...ailesi
Derken kina gecemde herkesi ayakta tutacam salon organize annem babam kızlar derken aglayamadim bile.....dügün gün...ayri aksilikler
Hep ben kendimi kastim sıktım
simdi ne oldu
Ağlamaya başlıyorum susamiyorum
gözlerim aciyo şiş.
Kocamin aşırı üstüne düşüyorum sagolsun allah razi olsun merhametlidir ama ben en ufak biseyde aglamaya basliyom ve kötüsü kesmiyorum aglamayi taki uyuyup kalana kadar...
Ne oluyo bana???
Napsam gecer??
Akil verin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?