Aglamktan gözlerim sisti

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
atamiyorum ustumden yasadiklarim bana cok ama cok agir geliyor.. Onu oyle cok seviyordum ki onunda beni cok sevdiginden hatta daha cok sevdiginden emindim ne olursa olsun birakmazdi nisanlandik ailesi istemeye istemye bi ara benimser gibi oldular sonra tekrar laf sokmaya basladilar susume pusume makyajima.. Cunku onlar evde oturup cocuk buyutmemi calismamami istediler ben kabul etmedim ex kayinvalidem de nisanlimi fisekledi fisekledi aramizda kavgalar cikti ben erkegim sen bana uyman gerekir evin erkegi benimdedi ve beni terk etti uymadigim icin biraz fedakar olucakmisim ben onca okudum meslek sahii oldum nasil birakayim isimi gucumu.. Cok gecmeden baska bi kizla cikmaya basldi o kizi coook seviyormus beni hic sevmemis hatta bana bu sozler bu yasadiklarim cok agir geldi adam bi anda deyisti sanki benim yillarca sevdigim gitti baska biri geldi.. Ayrildik 6 ay odli ben hala atamadim bu yikimi o kizlada hala gorusuyor sanirim 2.5 aydir . Ciddiyete dokeceklerini felan duymustum.. Hergun hergun takip ediordum sosyal medyadan onlari ama dun artik kendimi yiprattigini farkettim oyle beddularim felanda tutmuo gayet mutlular olan onlari izlerken bana oluyo ve kapattim sosyal medyalari... Fakat az once tamamen yalnisikla onlari gordum ah kafam salak kafam ne diye tiklarsin hadi tikladin bi bakayim ya deyip kizin adini yazdim istegrsma (kardesimin hesabindan) kiz yeni resim koymus tek boyle manzatari biyer kesin birlikte gittiler agla agla canim cikti dayanamirum yaptiklari yanina kalicak evlenip coluk cocuga kariscak bana yaptiklarinin bedelini 1 gram bile odemeyecek ama neden benim gunahim neydi cok yoruldum tovbe ettim ondan haber alabilecegim
Herseyden uzak durucam ah bu kafam ah cok yoruldum bazen nefes alamiorum ben

Hanımefendi karşınızdaki bir insan hataları kusurları olan hayalinizde çok iyi farklı biri hayal etmişsiniz.Hayalkırıklığı olmuş.Bedduaları falan bırakın.Olmuyorsa vardır bir hayır.Zorlamamak lazım.Belki karşınıza sizi hakeden biri çıkacaktır sebep budur

Ben o benim tanidigim yillarca cok sevdigim adami istiyorum onu unutmam cok Zor.. Ama sanki öldu kayboldu duman olup uctu nere gitti o adam 6 ay onceki adam yok saka gibi cok ozledim cok

Gözyaşlarınıza yazık günah, daha değen şeyler için akıtın.

Hem bu işler kader kısmet işidir derler, olmadıysa ve o yoluna baktıysa kısmet deyip kendi yolunuza bakmanız daha hayırlı olur

Canım Allah sabır versin yaşadıkların zor şeyler ama her şerde bir hayır var derler.
Belki de ayrılmak senin için en hayırlı olanıydı. Öyle de görünüyor. Seni bir kalemde silecek bir sevgiyle mi evliliğini sürdürecektin. Evlendikten sonra daha kötü şeyler de yaşayabilirdin. Çünkü ailesi zaten seni hiç kabullenememişler yazdıklarından öyle görülüyor.

Hem beddua ettiğin o ilişki de en masum olan eski nişanlının yeni kız arkadaşı. Onun ne günahı var. Onun belki kuracağı yuvanın zehir olması için beddua ediyorsun. Eski nişanlının hatasını neden o masum kız çeksin.

Allah'a havale et en doğru olanı bu.

Umarım en hayırlı sürede seni gerçke anlamda sevecek bir eş adayı bulursun ve ömür boyu mutlu olursunuz.

Allah'a sığın bu zor günlerde emin ol Rabb'im bu sıkıntılarının mükafatını er geç verir.

Tekrardan sabırlar dilerim sana. Mutlu olmaya çabala. Seni eskiye götürecek, takıntı halinde yaşamana sebep olacak şeylerden uzak dur. Boşver takip etme ne yapıyor, ediyor diye..

İnsalah bana yaptiklarini yapar o kizada yapar beni anlar kiz cunku o kiz cok salak ah bi anlatsam cok uzun cok

Kız belkide sizi bilmiyordur. Onu karıştırmayın. Bu kadar karaktersiz bi sevgiliden kurtuldunuz şükredin. Hiç sevmemiş ki ne kadar ortada sevgisi

O kiz asil seytan beni ve nisanli oldugunu biliodu akrabalrinin kizi o

Annesinin lafina bakıp size kizacak sizinle aranizi bozacak adamı bosverin gitsin hiç de ağlamayin hatta sizin yerinizde olsam kurtulduguma sukrederdim

İnanın konularınızı okurken içim şişti.
Hemen hemen herkes hayatının bir döneminde aşk acısı yaşıyordur, çok şiddetli ya da az fark etmez, bir şekilde atlatılıyor, geçiyor, mazi oluyor.

Tamam, elbette sevgili ile ayrılığın ardından gelen sümüklü bir dönem oluyor, ağlanıyor, sızlanıyor, "Ben naaapçam şimdi" moduna giriliyor ama geçiyor be kardeşim ya. Geçiyor... Kafayı oynatacaksın bu kadar takıntı yapma, yok Kur'andan hayır mı şer mi diye baktırmalar, yok, kız kapalıymış bilmem ne de açıklar mı kötüymüş cart curt... Bir de benim günahım neydi diyorsun, yok öyle bir düşünce, yok öyle bir mantık, ya bu ülkede 13 yaşında kızlar 60 yaşındaki heriflere gelin diye veriliyor onların günahı ne o zaman?! Onların ne suçu var?

Değiştir bu kafayı, değiştir ve geliştir... Bazı şeyler bizim elimizdedir ve bazı şeyler de bizim kontrolümüz dışında akar... Akışa direnirsin, bazen başarırsın ama bazen sadece yorulduğunla kalırsın... Hal böyle olunca akışa teslim biraz tersi istikamet yol alman gerekir bazen, dinlenmek için. Bırak kendini ya, düşünme, uğraşma, bırak... Bırak her şey olacağına varsın, bırak hayatın yaralarını sarmaya başlasın, bi müsaade et. Deşip durma.

Okumak zorunda degilsin dalga gecen insanlara ihtiyacim yok uzak dur
Dalga geçmedim zira dalga geçilecek bir şey değil.Ama benden başka bunu diyen çok oldu.Okumadım bile konunu baktım baştan gene aynı dedim tamam belli gene aşk acısı....

Ben okadar yoruldum ki.. Hergun kendime telkin vererek uyaniyorum.. Onu dusunmeyecegim diye.. Ugradigim haksizligi dusunup dusunup uzulmeyecegim diye hergun nefes almaya calisiorum bi ara iyi oluyorum hersey guzel umudum tavan yapmi hayata karsi ama sonra bisey oluyor yine yerlerdeyim kalkip kalkip yere carpmaktan cok yoruldum cok cok

Dalga geçmedim zira dalga geçilecek bir şey değil.Ama benden başka bunu diyen çok oldu.Okumadım bile konunu baktım baştan gene aynı dedim tamam belli gene aşk acısı....
Bu bunalimdan cikmak onun kokusunu hatirlamamak icin deselerki beyninden silecegiz.. Sevginde nefretinde kalmayacak herseyi feda etmeye hazirim benim yorgunlugimu allah bilio bi tek 13 kilo verdim 6 ayda ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…