Gencligime doyamadim ah ulen ah gecsin artikBoşver buda geçer geçecek ...hayat bu yazdıkların dan ibaret olsa çok anlamsız olurdu ...:)rahat ol ,geçiyor hepsi ,önüne bak ,takılma böyle seylere
Senin ne derdin var yahu :)Gencligime doyamadim ah ulen ah gecsin artik
Evde kaldim :) ah felek hep inadin banamidir herkese akta bize karamidurSenin ne derdin var yahu :)
Derim dimi kiz ah ah ben de hakediyorum mutlu olmayiBi gün öyle biriyle karsilasirsin ki yani ruh kalp mantik eşinle .. işte o zaman iyi ki benden ayrılmış iyiki donmemis dersin
Evde kaldim :) ah felek hep inadin banamidir herkese akta bize karamidur
Nedense eski sevgilinin yeni kız arkadaslari hep salak olur.eskisi de zeka küpü hey Allahım yaa. Yenisine De aynısı yapsa ne olcak ondan da ayrılıp sana mi varacakİnsalah bana yaptiklarini yapar o kizada yapar beni anlar kiz cunku o kiz cok salak ah bi anlatsam cok uzun cok
O salak bitmistirNedense eski sevgilinin yeni kız arkadaslari hep salak olur.eskisi de zeka küpü hey Allahım yaa. Yenisine De aynısı yapsa ne olcak ondan da ayrılıp sana mi varacak
Bitmiştir derkenO salak bitmistir
kızcagızın bir sucu gunahı yok. ama muhtemelen o da ceker sizin gibi. ama lafını dinlerse de mutlu olur belki de kim bilir.İnsalah bana yaptiklarini yapar o kizada yapar beni anlar kiz cunku o kiz cok salak ah bi anlatsam cok uzun cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?