Aglamktan gözlerim sisti

Boşver buda geçer geçecek ...hayat bu yazdıkların dan ibaret olsa çok anlamsız olurdu ...:)rahat ol ,geçiyor hepsi ,önüne bak ,takılma böyle seylere
Gencligime doyamadim ah ulen ah gecsin artik

Bi gün öyle biriyle karsilasirsin ki yani ruh kalp mantik eşinle .. işte o zaman iyi ki benden ayrılmış iyiki donmemis dersin

Bi gün öyle biriyle karsilasirsin ki yani ruh kalp mantik eşinle .. işte o zaman iyi ki benden ayrılmış iyiki donmemis dersin
Derim dimi kiz ah ah ben de hakediyorum mutlu olmayi hep iyiki demek istiyorum bu hayatta .. Tesekkur ederim canim

Evde kaldim :) ah felek hep inadin banamidir herkese akta bize karamidur

Ah be canım ..herşey eski nisanılan ibaret olsa keşke ..geçecek bunların hepsi ..unutmaya çalış ,hayatına devam et ,burda takilacagina çık bir yürü bakalım ,kulaklığı tak hareketli şeyler dinle ..sanki kendini depresyona sokmak ister gibisin ..kendine neden hiç değer vermiyorsun ..bukadar basit onemsizmisin sen

Canım benim bi sadaka ver kurtulmuşun. Herkes layiğini bulur gecmisi bırak artık .istemediğin sürece kimse için mesleğini tabiki bırakma .

İnsalah bana yaptiklarini yapar o kizada yapar beni anlar kiz cunku o kiz cok salak ah bi anlatsam cok uzun cok
Nedense eski sevgilinin yeni kız arkadaslari hep salak olur.eskisi de zeka küpü hey Allahım yaa. Yenisine De aynısı yapsa ne olcak ondan da ayrılıp sana mi varacak

adam böyle bir adammış allahın varmışda kurtulmuşsun .kimler çıkar karşına kimler unut artık kendine söz ver takip etme . yoluna bak allah büyük elbet birgün çıkarır.

Valla ben de soz bozdum ama bu yasadiklarinin gramini yasamadim.. Cok arabeskce yaklasmissin tum olaylara...
Sonucta ayrilmissiniz, ikiniz de o an sevgili bulsaniz kimsenin kimseye karismaya hakki olmaz.. Daha fazla kendini yipratmadan kendine gel ve hayatina sifirdan basla.. Her seyin hayirlisi..

İnsalah bana yaptiklarini yapar o kizada yapar beni anlar kiz cunku o kiz cok salak ah bi anlatsam cok uzun cok
kızcagızın bir sucu gunahı yok. ama muhtemelen o da ceker sizin gibi. ama lafını dinlerse de mutlu olur belki de kim bilir.

yine de ben cok uzuldum konunuzu okuyunca. benim de öyle bir iliskim vardı nısanlı degildik ama benden ayrılır ayrılmaz baska kızla cıkmaya basladı evleneceklermis falan. ustunden olayın uc yıl gecti hala beraberler ve cocuk bana yaptıklarını yasamayı bırak gununu gun ediyor cok mutlu ben de onun yuzunden altı ay sabaha kadar aglamıstım.
eden bulmuyor maalesef.

Ayni seyleri o kiza da yasatir emin ol,sana ozgu degildi o insanin karakteri oyledir.onunla evlensen boyle ona bagli olmayacaktin seni kendinden nefret ettirmis olacakti.simdi ayrildiginiz icin ve baskasiyla oldugu icin sana boyle geliyor.unut onu karsina daha iyi bir insan ciksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…