Aglamktan gözlerim sisti

O kiz asil seytan beni ve nisanli oldugunu biliodu akrabalrinin kizi o
Tamam nişanlı olduğunuzu bilebilir. Sizden sonra gelişen bir ilişkidir belki bu. Gözünüzle gördünüz mü, kulağınızla işittiniz mi siz nişanlıyken ilişkinizi bozmaya çabaladığına.

Hem öyle olsa bile Allah'a sığınıp O'na havale edin bütün bu olayları. Bu kadar üzerine gitmeyin geçmişin. Size zarar. Kendinizi yıpratmakla elinize ne geçecek.

Yaşadıklarına haksızlık gözüyle baktığın için bu durumdasın zaten.Halbuki sizinkisi sadece basit bi hayat tarzlarının uyuşmamasından dolayı yolların ayrılması durumu.Herkes kendi hayat tarzına ve mentalitesine uygun biriyle evlenmek ister sorun yaşamamak için.Bu olanlar gayet normal.

Evlendikten sonra çalıştığınız için dayak yemeyi, baskı görmeyi, eve kapatılmayı mı tercih ederdiniz?Evlenene kadar korkutmayım mantığıyla hareket edip sonradan bu konularda hayat burnundan gelen insanlar yok mu sanıyosunuz?adam en azından dürüstmüş yahu.

Ayrıca da şeytan olan neden kız pardon da?ne çok seviyosunuz kendi hemcinslerinizi hemen yaftalamayı.Senin adam melekti hep o anası ve bu kız yaptı her şeyi zaten dimi.

Kurtulun artık bu saçma sapan düşüncelerden.

Ama gozu varmis demekki bu adam daha yeni ayrildi bismillah hemen araya adam sokup talip olma amaci ne bide bana ben kiza yuh dedigim ailesi beni istio senle bitti gule gule dedi aynen boyle dedi nispet yapar gibi benim bArisma umudum vardi daha henuz tamamen kopmus degildik hala aramizi duZeltmeye calusiolardi hatta eski nisanlim bilmiyorum bende onu unutamamaktan korkurum ama donmek istemiorum demisti bu kiz kancayi takana kadar

Ben annesinin daha biz ayrilmadan kafasina bu kizi planladigini dusunuyorum

Bu şekilde kendini kahretmeye devam edersen hastalanırsın ve eline hiç bir şey geçmez .
Silkin ve kendine gel .
Hayatta her istediğimiz olmuyor,olmaz ve olmayacak .
Senin için hayırlı olduğunu düşün,onlara mutluluklar dile ve bu konuyu kapat artık alında bak 6 ay olmuş bile..

Sistem o şekilde işlemiyor işte! Benim canım yandı beddua ettim hemen bir kaç ay içinde cezasını bulsun sürünsün kapıma gelsin dizime kapansın... O şekilde kesinlikle işlemiyor. Tamam nişanlanana kadar çok sevmişsiniz ama nişandan sonra işler değişmiş, belliki kültürel ve ailevi farklar var, giyim kuşama karışmak çalışmayı istememek azımsanacak sorunlar değil. Siz bu insanla gayet sorunlu şekilde ayrılmışsınız. Şu an o istediği gb birini bulduğunu düşünüyor belki de daha mutlular. Kimbilir dediklerini yapmadığınız için kendisinin çok yıprandığını sizin mutsuz olmayı hakettiğinizi bile düşünüyor olabilir.

Sizin yapacağınız şey kendinize biraz zaman tanımak takip etmeyi bırakmak ve kendi hayatınıza bakmak. Varsa çekilmesi gereken bir ceza er geç görülecektir.

Arkadaşım sen eski nişanlına toz kondurmamaya çalışıyorsun ama büyük bir ihtimal o kız ve nişanlının ailesi eski nişanlının kafasına silah dayayıp bu ilişkiyi sürdürmüyordur öyle değil mi?

Sen hala unutamadığın için konduramıyorsun ona olumsuz bir şeyi ama malesef gerçekler öyle görünmüyor(anlattıklarına göre)

Onu takip etmiycem diyosun ama sozunu tutmuyosun.
Kendi degerini bil.
Kendi kendini kandirma.

Duygularima tercüme oldugunuz icin tesekkür ederim güzel bayan
Okuma ozaman sana lutfen oku diye yalvardigimi hatirlamiorum hatta yorum yaz die yalvardigimi hic hatirlamiorim istersem 100 defa ayni konuyu acarim gerci istemem inslh bu dertten kurtulurum.. Senin gibi yorum olsun die yorum yazanlari anlamior degilim anliorum canim anliorum dunya sizin gibiler yuzunden hala kotu hala kalbimiz kirilio

Mevlana'nın bir sözü vardır,ben kulağıma küpe yaptım zamanında,bu sözü beni tüm sorunlardan aldı götürdü.. : ''birşeyler olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir,yada daha iyisi olacağı içindir'' umarım anlamıştırsın..

bana oynamis ben bunu kaldiramiom cok inaniodum gozumun icine icine bakardi o hepsi yalanmiydi

ilk zamanlar o kizi ilk duydugum zaman ben hala barisicaz umudu ileyken ki serefsiz hala arada bana nasilsin mesaji atip unutlandiriodu... İlk zamanlar hep serumla ayakta durdum ben cok yorgunum ruhum bedenim piskoloja gitmeye utaniorum ask acisi diyip guler diye

Bir insan bile bile kendine niye bukadar eziyet eder anlamis degilim...yapma guzelim bee!bide su tarafindan bak olaya istersen,seni aslinda olmadigin bi kaliba sokmaya calismislar ex nisanlin ve annesi degilmi?isini meslegini birak evinin hanimi ol dediler,yaa dusunsene ozgurlugunu elinden almak istediler ya!!ve ben seni tebrik ediyorum neden biliyomusun?o kadar sevdigin halde kendinden odun vermedin kisiligini meslegini,ozgurlugunu satmadin arkadasim!!bi kere madalyonun diger tarafindan bakmayi denesen?

bana oynamis ben bunu kaldiramiom cok inaniodum gozumun icine icine bakardi o hepsi yalanmiydi
Bilemiyorum tabi ilişkinize hiç tanık olmadım ne kadar sevdi sizi, size ne kadar değer verdi diye ama şunu söyleyebilirim size sevseydi çabalardı. Tıpkı şuan sizin hala size o kadar olumsuz şeyler yaşatmasına rağmen onu kalbinizden atamadığınız gibi.

Herşeyin hayırlısı lütfen canınızı sıkmamaya çalışın. Tek diyebileceğim inşaAllah gerçekten sizi mutlu edecek birinin karşınıza çıkması ve mutlu olmanız.

Beddua edip obur dunyani kaybetcegine allaha havale et nasil olsa ölüm var .. Onune bak artik kendine ediyorsun

Ama cok sevmistim tek sebebi bu buraya yaZdigim onca konu ve yorumlarin tek sebebi bu ben onu cok sevmistim.. Hee istemedi birakti ben fedakar degilim diye hatta baska birini buldu beni hic sevmedigini farketti 4 yil farkedememis ya iyi taman eyvallah bende unutu veriyim tamam hadi unutayim onu artik sevmiyeyim .. Hic birsey ifade etmesin benim icin ... E hadii hadi hadi hadi .. Niye hala kalbim ruhum sancio neden ben sevgim bitmeden gidemem ki

Yeni uye oldugunuz icin bilmiyorsunuz ayni konu 100 kere acilmiyor devam niteliginde konu acmak bile yasak

Ben bu iliskimden once universite yillarinda bi cocukla konustum cok ugrastim duzelmesi icin Cok sans verdim ama okadar kotu bi insandi ki bana okadar eziyetler ettiki kufurbas kabakuvvet artik erkeklerden sogumustum.. Sonra karsima ex nisanlim cikti bana pirensesmisim gibi davrandi asik etti kendine beni... Cok mutluydum aileler girene kadar.. Simdi tekrar yalniz kaldim.. Saniyorumki o essiz etraftaki butun erkekler onuni deki sevgilim gibi ve ben yine cok mutsuz olacagim.. belkise takinti yapmamim sebebi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…