- 18 Ocak 2016
- 68
- 92
- 3
- 37
Hee anladim arkadasim cok seviyorsun da bende sana sorayim ozaman,onun soylediklerini (sana evinde oturacan vs )kabul etseydin gercekten mutlu olurmuydun?dur tahmin edeyim belli bi sure iyi hos gecerdi amma velakin sonrasinda bunalim,depresyon vs veee buraya konu acardin canim, ben yapamiyorum diye...Ama cok sevmistim tek sebebi bu buraya yaZdigim onca konu ve yorumlarin tek sebebi bu ben onu cok sevmistim.. Hee istemedi birakti ben fedakar degilim diye hatta baska birini buldu beni hic sevmedigini farketti 4 yil farkedememis ya iyi taman eyvallah bende unutu veriyim tamam hadi unutayim onu artik sevmiyeyim .. Hic birsey ifade etmesin benim icin ... E hadii hadi hadi hadi .. Niye hala kalbim ruhum sancio nedenben sevgim bitmeden gidemem ki
Tamam hergun yeni bi dert bulup acarimYeni uye oldugunuz icin bilmiyorsunuz ayni konu 100 kere acilmiyor devam niteliginde konu acmak bile yasak
Evet yapamaZdim bana yalvardi bile ama asla yapamam benim hayallerim var dedim .. Simdide kendimi boyle dedigim ve sevgime sahip cikmadigim icin suclu hiasediyorumHee anladim arkadasim cok seviyorsun da bende sana sorayim ozaman,onun soylediklerini (sana evinde oturacan vs )kabul etseydin gercekten mutlu olurmuydun?dur tahmin edeyim belli bi sure iyi hos gecerdi amma velakin sonrasinda bunalim,depresyon vs veee buraya konu acardin canim, ben yapamiyorum diye...
Tamam hergun yeni bi dert bulup acarim
Bla bla bla resmen sindirmis seni pasa (turk sinemasindan firlama )sozleriyle,madem oyleymis madem cookk seviyormuss niye o zaman hemen baskasini buldu?neden orta yolu bulacagi yerde, care cozum uretecegi yerde terkediyor seni?o cokmu sahip cikmis oluyor?Evet yapamaZdim bana yalvardi bile ama asla yapamam benim hayallerim var dedim .. Simdide kendimi boyle dedigim ve sevgime sahip cikmadigim icin suclu hiasediyorumsevgine sahip cikmadigin icin terk ediyorum dedi seni
+1 dinletemiyoruz kiKonu sahibi birbirinize uygun değilsiniz. İnanın sadece biz birbirimizi seviyoruz, aşktan ölüyoruz diye evlilik yapılmaz; aile yapıları, eğitim, kültür denkliği gibi birçok faktörü de değerlendirmek gerekiyor.
Siz birbirinize uygun değilsiniz; kendiniz diyorsunuz makyajıma, süsüme püsüme sürekli laf soktular diye. O aile demek ki makyajdan süsten püsten hoşlanmıyor. Siz çalışmak istiyorsunuz-ki tabii ki haklısınız- ama o ve ailesi evde oturup çocuk bakmanı istiyorlar. Siz bunu kabul etmiyorsunuz, aile de çalışmanızı kabul etmiyor. Yapılacak tek şey: Yolları ayırıp herkesin kendi hayatına bakması gerekiyor zaten. Şu anda ayrılığın acısından kabullenmiyorsunuz ama biraz zaman geçtikten sonra siz de anlayacaksınız ki aslında birbirinize uygun değildiniz, evlenseniz bile boşanırdınız. Hakkınızda hayırlısı olmuş.
Malesef ask herseye yetmiyor...tek tasla duvar orulmez..
Ay deliriprum iste bu yuzden yemin ederim iskence ceksin istiyorum pismanliktan gebersinBla bla bla resmen sindirmis seni pasa (turk sinemasindan firlama )sozleriyle,madem oyleymis madem cookk seviyormuss niye o zaman hemen baskasini buldu?neden orta yolu bulacagi yerde, care cozum uretecegi yerde terkediyor seni?o cokmu sahip cikmis oluyor?
Sen bence baska konularla ilgilen seni sarmaZ burasiKonu acmamak ve eski benzer konunuzdan devam etmek de bir opsiyon
UtaniorumPsikolojik destek al. Daha önceki konularına da yazdım. Buraya da yazıyorum. Yaşadığın aşk acısı değil. Rica ederim destek al.
Kusura bakma canim ama boyle devam edersen delirdiginle kalirsin..ona hicc biseycik olmaz bosver allah askina ya!
Ay deliriprum iste bu yuzden yemin ederim iskence ceksin istiyorum pismanliktan gebersin
Hayır buraya yazdıklarını dra da söyle. Ben kalkıp teshis koyamam yazmıyorum o yüzden. Ama psikoloji de karşılığı var bunun. Destekle çözeceksin.Utaniorum( ne diyecegim onu unutamiom
Mu
Sen bence baska konularla ilgilen seni sarmaZ burasi
Saygi ? saygi duyunuz ve yorum yazmayiniz lutfenFarkndaysanz ben siz diyorum saygimdan. Yeni uye oldugunuz icin kurallari anlatmaya calisiyorum. Yoksa sadece kibler gecerim.
Saygi ? saygi duyunuz ve yorum yazmayiniz lutfen
elestiriye acik bi donemde degilim kusura bakma zaten agir seyler yasiyorum yasadiklarim sana hafif geliyor diye dalga gecmek zorunda degilsin .. Yada gec ne yaparsan yap ya of yeterHah iste o konuda ozgurum saygi cercevesinde istedigim yorumu yaparim
elestiriye acik bi donemde degilim kusura bakma zaten agir seyler yasiyorum yasadiklarim sana hafif geliyor diye dalga gecmek zorunda degilsin .. Yada gec ne yaparsan yap ya of yeter
Pro uye be demek onu soylermisiniz maden kurallarinbilmiorum gercekten de mesela pro uye ne oluoFarkndaysanz ben siz diyorum saygimdan. Yeni uye oldugunuz icin kurallari anlatmaya calisiyorum. Yoksa sadece kibler gecerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?