Aglamktan gözlerim sisti

Hee anladim arkadasim cok seviyorsun da bende sana sorayim ozaman,onun soylediklerini (sana evinde oturacan vs )kabul etseydin gercekten mutlu olurmuydun?dur tahmin edeyim belli bi sure iyi hos gecerdi amma velakin sonrasinda bunalim,depresyon vs veee buraya konu acardin canim, ben yapamiyorum diye...

Evet yapamaZdim bana yalvardi bile ama asla yapamam benim hayallerim var dedim .. Simdide kendimi boyle dedigim ve sevgime sahip cikmadigim icin suclu hiasediyorum sevgine sahip cikmadigin icin terk ediyorum dedi seni

Evet yapamaZdim bana yalvardi bile ama asla yapamam benim hayallerim var dedim .. Simdide kendimi boyle dedigim ve sevgime sahip cikmadigim icin suclu hiasediyorum sevgine sahip cikmadigin icin terk ediyorum dedi seni
Bla bla bla resmen sindirmis seni pasa (turk sinemasindan firlama )sozleriyle,madem oyleymis madem cookk seviyormuss niye o zaman hemen baskasini buldu?neden orta yolu bulacagi yerde, care cozum uretecegi yerde terkediyor seni?o cokmu sahip cikmis oluyor?

Konu sahibi birbirinize uygun değilsiniz. İnanın sadece biz birbirimizi seviyoruz, aşktan ölüyoruz diye evlilik yapılmaz; aile yapıları, eğitim, kültür denkliği gibi birçok faktörü de değerlendirmek gerekiyor.

Siz birbirinize uygun değilsiniz; kendiniz diyorsunuz makyajıma, süsüme püsüme sürekli laf soktular diye. O aile demek ki makyajdan süsten püsten hoşlanmıyor. Siz çalışmak istiyorsunuz-ki tabii ki haklısınız- ama o ve ailesi evde oturup çocuk bakmanı istiyorlar. Siz bunu kabul etmiyorsunuz, aile de çalışmanızı kabul etmiyor. Yapılacak tek şey: Yolları ayırıp herkesin kendi hayatına bakması gerekiyor zaten. Şu anda ayrılığın acısından kabullenmiyorsunuz ama biraz zaman geçtikten sonra siz de anlayacaksınız ki aslında birbirinize uygun değildiniz, evlenseniz bile boşanırdınız. Hakkınızda hayırlısı olmuş.

+1 dinletemiyoruz ki

Malesef ask herseye yetmiyor...tek tasla duvar orulmez..

Ay deliriprum iste bu yuzden yemin ederim iskence ceksin istiyorum pismanliktan gebersin

Hah iste o konuda ozgurum saygi cercevesinde istedigim yorumu yaparim
elestiriye acik bi donemde degilim kusura bakma zaten agir seyler yasiyorum yasadiklarim sana hafif geliyor diye dalga gecmek zorunda degilsin .. Yada gec ne yaparsan yap ya of yeter

elestiriye acik bi donemde degilim kusura bakma zaten agir seyler yasiyorum yasadiklarim sana hafif geliyor diye dalga gecmek zorunda degilsin .. Yada gec ne yaparsan yap ya of yeter

Yahu neresi dalga? Nereden cikardiniz hafif geldigini? Nasil okuyorsunuz anlamiyorum ki

Farkndaysanz ben siz diyorum saygimdan. Yeni uye oldugunuz icin kurallari anlatmaya calisiyorum. Yoksa sadece kibler gecerim.
Pro uye be demek onu soylermisiniz maden kurallarinbilmiorum gercekten de mesela pro uye ne oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…