- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Ya sahiden bu forumda böyle bir trend var, acılı kız gelip yazıyor yazıyor yazıyor sonra millet ardından kurtulduğuna şükret çok karaktersizmiş yanına kalmaz zaten diye döşüyor. Bence ortada beddua edecek bişey yok kültür çatışmasından yürümemiş işte.Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum.
Burada her konuyu birinci ağızdan dinleyip hemen yorum yazıyoruz fakat yazdığımız yorumlar genelde okuduğumuz doğrultuda ve konu sahibini haklı görerek yazıyoruz veriyoruz gazı.
Ama bazen bazı konuları okurken konu sahibi çok detaya girip sürekli karşı tarafı eleştirmişse ve herşey de kendine haklılık payı çıkarmışsa ben nedense konu sahibinin kendini haklı göstermek için karşı tarafı harcadığını düşünüyorum.
Kurduğunuz cümlelerden biraz dik başlı bir kişiliğiniz olduğu anlaşılıyor.
Bence sizinde bu ilişkide hatalarınız olduğu aşikar.
Geçmiş bitmiş demek hayırlı değilmiş belki sizin için belkide onun için.
Beddua etmeye ne gerek var? Ah etmeye onun mutsuzluğunu istemeye hakkınız varmı sizce?
Sizi aldatmamış kandırmamış kullanmamış.
Olabilir ailesi biraz tutucu olabilir nişan olana dek bunu bilmiyormuydunuz?
Aile kültürlerinizin uyuşmadığı biriyle neden flört ediyorsunuz ki?
Zamanınıza yazık değilmi? Aile yapıları ters olup da mutlu olan kimseye henüz rastlamadım (Kendim hariç) Çünkü eşim bana en başında daha flört ederken söyledi şunları giymeni istemiyorum oje sevmem çalışmanı istemiyorum vs diye herşeyi anlattı ona göre yolun başındayken kararını vermemi istedi.
Bende herşeyi kabul ettim ne istediyse yaptım.
Peki ne oldu ayağıma zincir vurup evdemi oturdum sanki?
Hayır.
Evlendikten sonra eşim baktı sıkılıyorum mesleğimi yapmama ve çalışmama izin verdi ojemide sürdüm fazla abartmadan istediğimi de giydim. Akıllı kadın idareci olur orta yolu bulur mutlu olur. Ahmak kadın da inatçı olur karşılık verir ve mutsuz olur.
Bence sen artık Stalk yapmayı bırak kendi yoluna devam et.
O beddualar 7 kapı dolaşır seni bulur Allah korusun.
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz zaten.
Ay yanlız olmamak çok güzelYa sahiden bu forumda böyle bir trend var, acılı kız gelip yazıyor yazıyor yazıyor sonra millet ardından kurtulduğuna şükret çok karaktersizmiş yanına kalmaz zaten diye döşüyor. Bence ortada beddua edecek bişey yok kültür çatışmasından yürümemiş işte.
Cok seviyorduben boyle sevilmedim ki hic nereye gitti o sevgi 6 ayda nasil oluo bu benim sevgim neden bitmio hayatinda biri oldugu halde
atamiyorum ustumden yasadiklarim bana cok ama cok agir geliyor.. Onu oyle cok seviyordum ki onunda beni cok sevdiginden hatta daha cok sevdiginden emindim ne olursa olsun birakmazdi nisanlandik ailesi istemeye istemye bi ara benimser gibi oldular sonra tekrar laf sokmaya basladilar susume pusume makyajima.. Cunku onlar evde oturup cocuk buyutmemi calismamami istediler ben kabul etmedim ex kayinvalidem de nisanlimi fisekledi fisekledi aramizda kavgalar cikti ben erkegim sen bana uyman gerekir evin erkegi benimdedi ve beni terk etti uymadigim icin biraz fedakar olucakmisim ben onca okudum meslek sahii oldum nasil birakayim isimi gucumu.. Cok gecmeden baska bi kizla cikmaya basldi o kizi coook seviyormus beni hic sevmemis hattabana bu sozler bu yasadiklarim cok agir geldi adam bi anda deyisti sanki benim yillarca sevdigim gitti baska biri geldi.. Ayrildik 6 ay odli ben hala atamadim bu yikimi o kizlada hala gorusuyor sanirim 2.5 aydir . Ciddiyete dokeceklerini felan duymustum.. Hergun hergun takip ediordum sosyal medyadan onlari ama dun artik kendimi yiprattigini farkettim oyle beddularim felanda tutmuo gayet mutlular olan onlari izlerken bana oluyo ve kapattim sosyal medyalari... Fakat az once tamamen yalnisikla onlari gordum ah kafam salak kafam ne diye tiklarsin hadi tikladin bi bakayim ya deyip kizin adini yazdim istegrsma (kardesimin hesabindan) kiz yeni resim koymus tek boyle manzatari biyer kesin birlikte gittiler agla agla canim cikti dayanamirum yaptiklari yanina kalicak evlenip coluk cocuga kariscak bana yaptiklarinin bedelini 1 gram bile odemeyecek ama neden benim gunahim neydi cok yoruldum tovbe ettim ondan haber alabilecegim
Herseyden uzak durucam ah bu kafam ah cok yoruldum bazen nefes alamiorum ben
Teşekkür ederimYazdıklarınız çok hoşuma gitti
Suan varya resmen o ani hayal ettim oh oh yandan yNdan diye oynayasim geldi :) ama yok ya evlendikten sonra yapmasin oyle bisey yaZik neler okuoz burdaEski erkek arkadaşın yeni kız arkadaşıyla evlenir, çocuğu olur. Sonra karısından eve bakmaktan sıkılır ilk önce sana mesaj atar bu kez o, seni sosyal medyadan takip eder. Sonra sen buraya konu açarsın kızlaryardım edin eski erkek arkadaşıö msj attı ne yapmalıyım diye.
Bunlar böyle kızım karekter yoksunu unut gitsin.
Canim 2 ay oldu daha ben umudumu keseli ondanBende nişan attım bak canım valla billa ağlama değmezzzz yaaa hem hemen birini bulmuş canım ben 5 ada atlattım dr demişti kimi de 1 sene de atlatır. evde sakın kendini kapatma gez dolaş nolur değmezzz psikolojını bozarsın.. NAMAZ kıl valla çok kurtarıcııı
İnsalah canim oyle yoruldum ki 28 olucam yakinda hayatim hayal kirikliklari ile gecti islh bundan sonra adam gibi adam cikar karsima gec olmadanKiz ben seni çok iyi anliyorum ya.Cekmeyen bilmez. Bi insanı ailesi istemiyor diye terk edip yakip yıkıp sonra git vakit kaybetmeden başkasını bul mutlu ol. Dünya ne güzel. Valla yasamayan bilmez bunun acısını.
Öyle kocanin dizinin dibinde çay kahve içerken aman ne uzattın yazmak kolay.
Geçecek inşallah sadece zaman lazım. İnşallah mutlu olursunuz bundan sonra.
Seni sevmemis sevmemis sevmemis diyorsunuz o zaman sorarim size benim be gunahim vardi benim neden pesimden kostu.. Ayrildiktan sonra bile kackere mesaj atti aradi ara sira beni umutlandirdi izin verseydide onu unutsaydimKendine el gercekci ol.
Sen sanıyor musun gerçekten seven adam anasinin lafiyla terk eder. Oyl bir sey yok. Boşuna ağlayıp suçu kıza çıkarma. Senin nisanlin karaktersizmis.
Benim eşimin ailesi de muhafazakar ama sıkar biraz ayrılalım demeleri bunu da cookk iyi biliyorlar. Bir kere babası annemle tartıştı eşim o gece biz nikahı erkene alıyoruz dedi bırak akıllarına uymayı
Evlendikten sonra bir kere bana kadin sosyal mdyaya koyduğun fotolara dikkat et benim ailem muhafazakar diyecek oldu anında eşim rest çekti beğenmeyen silsin bizi biz muhafazakar değiliz dedi.
Erkek erkek gibi durursa ve sevdiğinin yanında durursa hiç bir ana baba araya giremez. Kendini kandırıp durma artık.
Yat kalk dua et ayrıldın. O adam anasinin lafiyla hareket edecek kadar karaktersiz suursuzsa seni her anlamda ezdiriridi. Bayramlarda hizmetçi olurdun bir sure sonra kapan baskısı da gelirdi.
Silkelen ve kendine gel bir an önce.
O adam seni gerçekten sevmemis ve kendi gibi bir ailenin kızını istiyormuş ve duygusundan da emin olmayınca boyle olmuş. Bunu kabul et artık. Kızla da alakası yok annesiyle D alakası yok
Canim 2 ay oldu daha ben umudumu keseli ondaninsalah zaman ilacim olacak insalah
Seni sevmemis sevmemis sevmemis diyorsunuz o zaman sorarim size benim be gunahim vardi benim neden pesimden kostu.. Ayrildiktan sonra bile kackere mesaj atti aradi ara sira beni umutlandirdi izin verseydide onu unutsaydim
İcimi tek rahatlatan sey bu zaten.. Biraz guven konusunda icimde hep kusku vardi iliskimiz boyunca cunku birdefasinda ayrildik 1 ay felan ben bu bir ay icerisinde sahte bi face acip buna mesaj attim iki gun konustu hatta numarami istedi bende kendi telefonumu yazdim sok olmustu.. Sonra cicekler bocekler oZurler affetmistim ozaman benim buna guvenim kirilmisti sevgili iken oluyor bu.. Ve simdi bu kizla sevgili iken saf kizin haberi yok facede birsiru yok yandimayse yok karaatesli kiz tuana gibi birsiru kiz ismi aratmis huylu huyundan vazgecmez (ben artik resmen bi sosyal medya uzmani oldugun icin takip etmekten arastirmaktan artik... face sifresini degistirmistim mail adresinin sifresini bildigimi bilmiodu ordan aldim da baktim tabi hemen degistirdi farkedince .. )sevmese nişan yapmazdı canım sadece onun karakteri oynuş ortaya çıkmış sen dua ettde evlenince çıkmamış sevmemiş olur mu kim sevmeden nişan yapar ALLAHINI SEVERSEN
İcimi tek rahatlatan sey bu zaten.. Biraz guven konusunda icimde hep kusku vardi iliskimiz boyunca cunku birdefasinda ayrildik 1 ay felan ben bu bir ay icerisinde sahte bi face acip buna mesaj attim iki gun konustu hatta numarami istedi bende kendi telefonumu yazdim sok olmustu.. Sonra cicekler bocekler oZurler affetmistim ozaman benim buna guvenim kirilmisti sevgili iken oluyor bu.. Ve simdi bu kizla sevgili iken yakin zamanda yaptim bunu saf kizin haberi yok facede birsiru yok yandimayse yok karaatesli kiz tuana gibi birsiru kiz ismi aratmis huylu huyundan vazgecmez (ben artik resmen bi sosyal medya uzmani oldugun icin takip etmekten arastirmaktan artik... face sifresini degistirmistim mail adresinin sifresini bildigimi bilmiodu ordan aldim da baktim tabi hemen degistirdi farkedince .. )
Bu halimiZe bin sukur daha beter yollardan donmek zorunda kalabilirdiMÇok tehlikeli adammıs Rabbim uzak etsin kii benim eski nişanlımda aynı bu tarzda iidii sabret kurtuluş sabırdadır.. İnş güzel bir adam çıkar karşına işte adamım diyecegın biri.. Ben şu anda çok şükürler içindeyim
Boşver buda geçer geçecek ...hayat bu yazdıkların dan ibaret olsa çok anlamsız olurdu ...:)rahat ol ,geçiyor hepsi ,önüne bak ,takılma böyle seylereatamiyorum ustumden yasadiklarim bana cok ama cok agir geliyor.. Onu oyle cok seviyordum ki onunda beni cok sevdiginden hatta daha cok sevdiginden emindim ne olursa olsun birakmazdi nisanlandik ailesi istemeye istemye bi ara benimser gibi oldular sonra tekrar laf sokmaya basladilar susume pusume makyajima.. Cunku onlar evde oturup cocuk buyutmemi calismamami istediler ben kabul etmedim ex kayinvalidem de nisanlimi fisekledi fisekledi aramizda kavgalar cikti ben erkegim sen bana uyman gerekir evin erkegi benimdedi ve beni terk etti uymadigim icin biraz fedakar olucakmisim ben onca okudum meslek sahii oldum nasil birakayim isimi gucumu.. Cok gecmeden baska bi kizla cikmaya basldi o kizi coook seviyormus beni hic sevmemis hattabana bu sozler bu yasadiklarim cok agir geldi adam bi anda deyisti sanki benim yillarca sevdigim gitti baska biri geldi.. Ayrildik 6 ay odli ben hala atamadim bu yikimi o kizlada hala gorusuyor sanirim 2.5 aydir . Ciddiyete dokeceklerini felan duymustum.. Hergun hergun takip ediordum sosyal medyadan onlari ama dun artik kendimi yiprattigini farkettim oyle beddularim felanda tutmuo gayet mutlular olan onlari izlerken bana oluyo ve kapattim sosyal medyalari... Fakat az once tamamen yalnisikla onlari gordum ah kafam salak kafam ne diye tiklarsin hadi tikladin bi bakayim ya deyip kizin adini yazdim istegrsma (kardesimin hesabindan) kiz yeni resim koymus tek boyle manzatari biyer kesin birlikte gittiler agla agla canim cikti dayanamirum yaptiklari yanina kalicak evlenip coluk cocuga kariscak bana yaptiklarinin bedelini 1 gram bile odemeyecek ama neden benim gunahim neydi cok yoruldum tovbe ettim ondan haber alabilecegim
Herseyden uzak durucam ah bu kafam ah cok yoruldum bazen nefes alamiorum ben
Seni sevmemis sevmemis sevmemis diyorsunuz o zaman sorarim size benim be gunahim vardi benim neden pesimden kostu.. Ayrildiktan sonra bile kackere mesaj atti aradi ara sira beni umutlandirdi izin verseydide onu unutsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?