Aglamktan gözlerim sisti

Ya sahiden bu forumda böyle bir trend var, acılı kız gelip yazıyor yazıyor yazıyor sonra millet ardından kurtulduğuna şükret çok karaktersizmiş yanına kalmaz zaten diye döşüyor. Bence ortada beddua edecek bişey yok kültür çatışmasından yürümemiş işte.

Canım böyle bir a....I ile evleneceğine hiç evlenme daha iyi.

Ay yanlız olmamak çok güzel
Öpüjem öpüjem vallahi öpüjem
Çok teşekkür ederim.

Cok seviyordu ben boyle sevilmedim ki hic nereye gitti o sevgi 6 ayda nasil oluo bu benim sevgim neden bitmio hayatinda biri oldugu halde

Kendine el gercekci ol.
Sen sanıyor musun gerçekten seven adam anasinin lafiyla terk eder. Oyl bir sey yok. Boşuna ağlayıp suçu kıza çıkarma. Senin nisanlin karaktersizmis.
Benim eşimin ailesi de muhafazakar ama sıkar biraz ayrılalım demeleri bunu da cookk iyi biliyorlar. Bir kere babası annemle tartıştı eşim o gece biz nikahı erkene alıyoruz dedi bırak akıllarına uymayı
Evlendikten sonra bir kere bana kadin sosyal mdyaya koyduğun fotolara dikkat et benim ailem muhafazakar diyecek oldu anında eşim rest çekti beğenmeyen silsin bizi biz muhafazakar değiliz dedi.
Erkek erkek gibi durursa ve sevdiğinin yanında durursa hiç bir ana baba araya giremez. Kendini kandırıp durma artık.
Yat kalk dua et ayrıldın. O adam anasinin lafiyla hareket edecek kadar karaktersiz suursuzsa seni her anlamda ezdiriridi. Bayramlarda hizmetçi olurdun bir sure sonra kapan baskısı da gelirdi.
Silkelen ve kendine gel bir an önce.
O adam seni gerçekten sevmemis ve kendi gibi bir ailenin kızını istiyormuş ve duygusundan da emin olmayınca boyle olmuş. Bunu kabul et artık. Kızla da alakası yok annesiyle D alakası yok

Kiz ben seni çok iyi anliyorum ya.Cekmeyen bilmez. Bi insanı ailesi istemiyor diye terk edip yakip yıkıp sonra git vakit kaybetmeden başkasını bul mutlu ol. Dünya ne güzel. Valla yasamayan bilmez bunun acısını.

Öyle kocanin dizinin dibinde çay kahve içerken aman ne uzattın yazmak kolay.
Geçecek inşallah sadece zaman lazım. İnşallah mutlu olursunuz bundan sonra.

Bende nişan attım bak canım valla billa ağlama değmezzzz yaaa hem hemen birini bulmuş canım ben 5 ada atlattım dr demişti kimi de 1 sene de atlatır. evde sakın kendini kapatma gez dolaş nolur değmezzz psikolojını bozarsın.. NAMAZ kıl valla çok kurtarıcııı

Eski erkek arkadaşın yeni kız arkadaşıyla evlenir, çocuğu olur. Sonra karısından eve bakmaktan sıkılır ilk önce sana mesaj atar bu kez o, seni sosyal medyadan takip eder. Sonra sen buraya konu açarsın kızlaryardım edin eski erkek arkadaşıö msj attı ne yapmalıyım diye.
Bunlar böyle kızım karekter yoksunu unut gitsin.

Suan varya resmen o ani hayal ettim oh oh yandan yNdan diye oynayasim geldi :) ama yok ya evlendikten sonra yapmasin oyle bisey yaZik neler okuoz burda

Canim 2 ay oldu daha ben umudumu keseli ondan insalah zaman ilacim olacak insalah

İnsalah canim oyle yoruldum ki 28 olucam yakinda hayatim hayal kirikliklari ile gecti islh bundan sonra adam gibi adam cikar karsima gec olmadan

Seni sevmemis sevmemis sevmemis diyorsunuz o zaman sorarim size benim be gunahim vardi benim neden pesimden kostu.. Ayrildiktan sonra bile kackere mesaj atti aradi ara sira beni umutlandirdi izin verseydide onu unutsaydim

Canim 2 ay oldu daha ben umudumu keseli ondan insalah zaman ilacim olacak insalah

Canım bak 28 yaşındaymışsın ya 28 ne kii bir saniyede hayatın değişir bak bende nişan attım 2 sene oldu Rabbıme bin şükür öyle güzel adam çıktı kii karşımaaa bende millet bana aynen bunu derdi yok derdim nereden çıkacak ama valla kötü gün arkasındn geliyor. iyi ki ondan ayrılmışım şimdi bin şükür hem görmediğim kadar değer sevgi görüyrum kii biz en başta demiştim niaşn attım diye.. yoluna bak ah vah ile geçirmek için vaktimiz yokk

Seni sevmemis sevmemis sevmemis diyorsunuz o zaman sorarim size benim be gunahim vardi benim neden pesimden kostu.. Ayrildiktan sonra bile kackere mesaj atti aradi ara sira beni umutlandirdi izin verseydide onu unutsaydim

sevmese nişan yapmazdı canım sadece onun karakteri oynuş ortaya çıkmış sen dua ettde evlenince çıkmamış sevmemiş olur mu kim sevmeden nişan yapar ALLAHINI SEVERSEN

sevmese nişan yapmazdı canım sadece onun karakteri oynuş ortaya çıkmış sen dua ettde evlenince çıkmamış sevmemiş olur mu kim sevmeden nişan yapar ALLAHINI SEVERSEN
İcimi tek rahatlatan sey bu zaten.. Biraz guven konusunda icimde hep kusku vardi iliskimiz boyunca cunku birdefasinda ayrildik 1 ay felan ben bu bir ay icerisinde sahte bi face acip buna mesaj attim iki gun konustu hatta numarami istedi bende kendi telefonumu yazdim sok olmustu.. Sonra cicekler bocekler oZurler affetmistim ozaman benim buna guvenim kirilmisti sevgili iken oluyor bu.. Ve simdi bu kizla sevgili iken saf kizin haberi yok facede birsiru yok yandimayse yok karaatesli kiz tuana gibi birsiru kiz ismi aratmis huylu huyundan vazgecmez (ben artik resmen bi sosyal medya uzmani oldugun icin takip etmekten arastirmaktan artik... face sifresini degistirmistim mail adresinin sifresini bildigimi bilmiodu ordan aldim da baktim tabi hemen degistirdi farkedince .. )

Çok tehlikeli adammıs Rabbim uzak etsin kii benim eski nişanlımda aynı bu tarzda iidii sabret kurtuluş sabırdadır.. İnş güzel bir adam çıkar karşına işte adamım diyecegın biri.. Ben şu anda çok şükürler içindeyim

Bu halimiZe bin sukur daha beter yollardan donmek zorunda kalabilirdiM

Boşver buda geçer geçecek ...hayat bu yazdıkların dan ibaret olsa çok anlamsız olurdu ...:)rahat ol ,geçiyor hepsi ,önüne bak ,takılma böyle seylere

Ağladığın ve ah ettiğin sure sence kime zarar?
En çok kime zarar veriyorsun sence?
Geçmişi dusunup şunu yaptı bunu yaptı pesimdn koştu şöyle sevdi demek sana ne kazandırıyor yada?
Oyle yada böyle bu adamla ilişkin bitti başka bir yola gitti. mutlu yada mutsuz senden ayrı bir hayatı olacak. Bunu enind sonunda kabil edeceksin. Kendini yipratmadan kahretmeden bunu kabullenmelisin. Kabullenmemek sana zarar ona hiç bir şey olmayacak.
Geçmiş için kahrolmak sorgulamak kayıptır kazanç değil.
Ne kadar çabuk atlatır yoluna bakarsın senin yararına olur. En önemlisi kendini iyi hissetmen kendine ödül olur. Su an sadece kndini cezalandiriyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…