- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Pro uye be demek onu soylermisiniz maden kurallarinbilmiorum gercekten de mesela pro uye ne oluo
Utaniorum( ne diyecegim onu unutamiom
Mu
Kiblen mek neSitenin bir iki yerine normal uyelerin aksine erisimimiz var ama neresi tam bilmiyorum. Onun disinda bir ozelligi yok.
Bakin ben insanlara bu konuda daha ne kadar konu acacaksin demem. Yeni uyeyse bilmedigi icin ayni konuda konu acmak yasak derim o kadar. Cok da uzatilacak bir mevzu degil. Genellikle bu konular da kapanir zaten. Kiblenirse kesin kapanir. Kiblenmezse dikkatten kacabilir.
Bazen bi gelio nefes alamiorum hemen buraya icimi dokuyorum keske yoldan gecen bi insandan farksiz hala grlse ama iste daha cok yeni sevgilisi oldugunu ogreneli bile daha 2 ay oldubence sendekı takıntı olmus artık
7878678676 defa anlatsanda aynı uzuntuyu yasayacaksın bellıkı
deger mı?
Her mesajin altinda k.i.b. Butonu var. Uzun hali kotu icerik bildir. Kural ihlali ya da hakaret falan oldugunda, dini, siyasi yorum oldugunda kullaniliyor.Kiblen mek ne
Yemin ederim ki yalnisikla oldu ama kendimide geri cekemedim tiklayi verdik dun bir bugun iki bakmayacagim baktikca yeni bi mutlulugunu goruyorum cildiriyorumKelebeka nin hazmedemedigi adamin doneklik yapmasi ama bilmiyor ki bu erkeklerden cok var.
Sen konu actikca , onun profiline baktikca daha fazla yaralanacaksin. Sen de takinti olacak ama o hayatina devam edecek . Her gecen gun daha cok lanet okuyacaksin. Yaran daha da buyuyecek. Bunu biz biliyoruz da sen henuz farkinda degilsin.
EvetKonu açtıkça kendini iyi mi hissediyorsun
Bu arada eski konuna baktımda kapanmanı istemişler ailesi sen kabul etmeyince bitmiş galiba .vallahi senin durumun aynısı bendede olabilir bugün bende konu açtım kapanma mı istiyor diye ben eminim ki bunu ailesi istiyor bilemiyorum artık ben kapanmayacağım kendide kabul Etmez se ayrılırızSen boşver onu yeni birini bulmaya bak etrafına bakın aç gözünü çivi çiviyi söker Ada'm ayrılmış üstüne üstlük başka birisiyle beraber onlar Mutlu Mesut takılırken sen neden acı çekiyorsun ? Onu sana bağlayan ne çok sevmesi mi sevse gidermiydi annesinin lafıyla senden ayrılır mıydı çocukların babasız mı kaldı o gidince alt tarafı bir sevgili birisi gider birisi gelir önemli olan Ada'm olanı bulmak unut onu sil Kafandan başkasına bak tatlış
Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum.atamiyorum ustumden yasadiklarim bana cok ama cok agir geliyor.. Onu oyle cok seviyordum ki onunda beni cok sevdiginden hatta daha cok sevdiginden emindim ne olursa olsun birakmazdi nisanlandik ailesi istemeye istemye bi ara benimser gibi oldular sonra tekrar laf sokmaya basladilar susume pusume makyajima.. Cunku onlar evde oturup cocuk buyutmemi calismamami istediler ben kabul etmedim ex kayinvalidem de nisanlimi fisekledi fisekledi aramizda kavgalar cikti ben erkegim sen bana uyman gerekir evin erkegi benimdedi ve beni terk etti uymadigim icin biraz fedakar olucakmisim ben onca okudum meslek sahii oldum nasil birakayim isimi gucumu.. Cok gecmeden baska bi kizla cikmaya basldi o kizi coook seviyormus beni hic sevmemis hattabana bu sozler bu yasadiklarim cok agir geldi adam bi anda deyisti sanki benim yillarca sevdigim gitti baska biri geldi.. Ayrildik 6 ay odli ben hala atamadim bu yikimi o kizlada hala gorusuyor sanirim 2.5 aydir . Ciddiyete dokeceklerini felan duymustum.. Hergun hergun takip ediordum sosyal medyadan onlari ama dun artik kendimi yiprattigini farkettim oyle beddularim felanda tutmuo gayet mutlular olan onlari izlerken bana oluyo ve kapattim sosyal medyalari... Fakat az once tamamen yalnisikla onlari gordum ah kafam salak kafam ne diye tiklarsin hadi tikladin bi bakayim ya deyip kizin adini yazdim istegrsma (kardesimin hesabindan) kiz yeni resim koymus tek boyle manzatari biyer kesin birlikte gittiler agla agla canim cikti dayanamirum yaptiklari yanina kalicak evlenip coluk cocuga kariscak bana yaptiklarinin bedelini 1 gram bile odemeyecek ama neden benim gunahim neydi cok yoruldum tovbe ettim ondan haber alabilecegim
Herseyden uzak durucam ah bu kafam ah cok yoruldum bazen nefes alamiorum ben
Yazdıklarınız çok hoşuma gittiDaha öncede yazmıştım yine yazıyorum.
Burada her konuyu birinci ağızdan dinleyip hemen yorum yazıyoruz fakat yazdığımız yorumlar genelde okuduğumuz doğrultuda ve konu sahibini haklı görerek yazıyoruz veriyoruz gazı.
Ama bazen bazı konuları okurken konu sahibi çok detaya girip sürekli karşı tarafı eleştirmişse ve herşey de kendine haklılık payı çıkarmışsa ben nedense konu sahibinin kendini haklı göstermek için karşı tarafı harcadığını düşünüyorum.
Kurduğunuz cümlelerden biraz dik başlı bir kişiliğiniz olduğu anlaşılıyor.
Bence sizinde bu ilişkide hatalarınız olduğu aşikar.
Geçmiş bitmiş demek hayırlı değilmiş belki sizin için belkide onun için.
Beddua etmeye ne gerek var? Ah etmeye onun mutsuzluğunu istemeye hakkınız varmı sizce?
Sizi aldatmamış kandırmamış kullanmamış.
Olabilir ailesi biraz tutucu olabilir nişan olana dek bunu bilmiyormuydunuz?
Aile kültürlerinizin uyuşmadığı biriyle neden flört ediyorsunuz ki?
Zamanınıza yazık değilmi? Aile yapıları ters olup da mutlu olan kimseye henüz rastlamadım (Kendim hariç) Çünkü eşim bana en başında daha flört ederken söyledi şunları giymeni istemiyorum oje sevmem çalışmanı istemiyorum vs diye herşeyi anlattı ona göre yolun başındayken kararını vermemi istedi.
Bende herşeyi kabul ettim ne istediyse yaptım.
Peki ne oldu ayağıma zincir vurup evdemi oturdum sanki?
Hayır.
Evlendikten sonra eşim baktı sıkılıyorum mesleğimi yapmama ve çalışmama izin verdi ojemide sürdüm fazla abartmadan istediğimi de giydim. Akıllı kadın idareci olur orta yolu bulur mutlu olur. Ahmak kadın da inatçı olur karşılık verir ve mutsuz olur.
Bence sen artık Stalk yapmayı bırak kendi yoluna devam et.
O beddualar 7 kapı dolaşır seni bulur Allah korusun.
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz zaten.
Gececek biliyorumKiz sikildikca konu aciyorsun
Icin yaniyor ama gececek hatta baska birini seveceksin ve iyiki o sumsukle evlenmemisim diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?