AGLARSA ANAM AGLAR GERiSi YALAN AGLAR

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
kızlar yanlıslıkla uyelıgım ıptal olmus bır mesaj cektım admıne anında actı sagolsun :) ozledınızmı kız kk uyelerı, neyse şaka bir yana, benım kaynanadan ses cıkmadı valla, kocam dun ordaydı eve gayet normal geldı, demekkı anası aradıgımı dememıs akıl vermemıs, neyse kocam dun eve geldı, dedıkı babam sana cok kızıyor, küsmüs sana artık bıze gelmıyor, sen tek gelıyorsun gelın gelmıyor, artık bızı ıstemıyormu sevmıyormu, demis, bende bana neden kızıyorlarmıskı saygımda sevgımde bır hatam olmadıkı, yuzlerıne karsı, tabıkı kocamla konusurken konusurum şöyle böyle neyse, bende dedım,sen her hafta oraya gıtmek ıstemenden dolayı gıtmıyorum, hem her hafta herhafta ben mecbur degılım gıtmeye, kocam benım aıleme ıkı ayda bır gıdıyor, aılem gıdınce kul köle oluyorlar, genede seslerı cıkmıyor, onlar gıbı herhafta gelmıyonuz 2 ayda bır gelıyorsun demıyorlar kocama mecburmus gıbı, ıster gelır ıster gelmez aılem zorla kımseye gel dıyemeyız, kapımız acık derler kı annem babam nereye oturtcagını sasırtırlar, benımkı soguk nevale, bende o bakımdan herhafta zaten kocamın gıtmesınden dertlıydım bılıyonuz, bıde ben herhafta gıdersem yandım, neyse, kayınpeder küsmüs bana, anneside gıtmıyorum dıye, hey allahım yarabbım ne meraklılar zorla gıtmemı ıstıyorlar anlamadım gıttı,ben yenı evlıyız evde vakıt gecırelım derken 100 kere aılesıne soylememe ragmen,hala vay efendım gıtmıyormusum dıye küsmüsler, sız anladıysanız bana bırseyler soyleyınde bende anlıyım..

Yanlışlık mı olmuş Siz kendiniz gitmek istediniz ya...Hatta vedalaşmak için konu açtınız

Mesajı tanıdın mı

Kim yazmış acaba...Özletseydin kendini azcık natlus...

Son düzenleme:

sen neden gittin neden geri geldin? bunu hiç anlamadım

tamam sen anlatmaya çalışıyorsun anlamıyorlar, alışkanlıkları görgüleri hayat tarzları farklı, hep iç içe olmaya alışmışlar
sen bu insanları değiştiremezsin, ancak gitmezsen ilerde böyle alışırlar
ihmal etme, ara sıra git, her hafta gitmene gerek yok
ama ben olsam giderdim, madem eşim gidiyor evde yalnız oturcagıma giderdim. çünkü sen yokken %90 senin dedikodun döner. fırsat vermek istemezdm ben.
yeni evli oldugunu vakit gecirmek istediğini onlara değil eşine anlatmalısın bence.

Başlığı görünce ağlanacak halde bir üye zannettim.
''kız KK üyeleri'' derken:26::26::26:ısrarla bize üslubunuzu kabul ettirmeye mi çalışıyorsunuz?
Derdinize gelince kafaya takmanıza gerek yok,nasılsa siz gitmiyorsunuz,eşinizde sizi zorla götüremeyeceğini biliyor.

Acilen psikoloğa gidin, zira sizin ciddi anlamda sorunlarınız olduğunu düşünüyorum ruhsal olarak... Gerçek hayatta önemsenmediğiniz boşluğunuzu burada dolduruyorsunuz...

hoşgeldin kız natlus! biraz daha özletseydin bizsiz yapamadın dimi biz sende bagımlılık yaptık

boşver gitme kaynanana zaten .kp küserse küssün "mutfaktaki hamam böceklerini temizlediniz mi siz ilk " deseydin dolaba yuva yapan.. nasılsa onlar temizlenmemiş olduguna göre gitmeyecegini bildikleri icin bir daha agzını acmazlardı.

sen de yeni evlisin kocişinle başbaşa kalırsın.

Emin misiniz ?

Size sanalda zor dayanılırken reelde neden gelmiyor diye küsülmesi çok enteresan geldi bana..

Gerçi hangi konunuz enteresan değil ki

Hı hı evet ondan deyip geçmek lazım...

Onlara gitmek istemeyebilirsin ancak kocanla aranızda sıkıntı yaratır bu durum..
Ben olsam kocamın koluna girer güle oynaya giderim k.validemin evine.. Belkide eşin kendisine karşı yaptığın baskıdan ötürü daha çok gitmek istiyordur..

valla normalde bir kaynana, böyle bir telefondan sonra oğlunu, kocasını doldurmuyorsa, size küsmeyip, hala da evlerine gitmenizi bekliyorsa, size , muhtemelen şu ana kadar hiçkimsenin vermediği değeri veriyorsa, siz onu başınıza taç yapın,

Natlus veda...
Natlus geri döndü..
Natlusun yolu
Natlus Memnu

Ayşegülün serileri gibi hey maşşallah

sizin gibi gelinim olsa 50 yıl görmesem aklıma gelmez nasıl siz gitmiyorsunuz dıye küsüyorlar hiç anlamadım

hoşgeldın natlus ben de kk da bı durgunluk var dıyordum ,meger sen gıtmıssın

neyse tekrar geldın aramıza hosgeldın

natlus cnm nıye ınat edıyorsun ,hafta da 1 kere 1 saatlıgıne gıt ne olacak

aranızda cıddı sorunlar da yok .ne gerek var durduk yere kin gütmeye

küs kalmaya .gidiver haftada 1 saatlıgıne ne olacak sankı .

herkes psıkologa yonlendırıyor yorum yapanlar ,masallah ben herkes hepınız normalsınız bır anormal, psıkologluk olan benım :)... valla ya canımdan usandım, lanet olsun dıyorum, ben gıtmedıkcek, duzelır dıyorum, onlar ısrarla hala gelmıyonuz gıtmıyonuz, bır ınsanda vıcdan, merhamet, anlayız, düsünce olmazmı ya, nasıl ınsanlara dustum, kocamda aynı bok aılesıde, valla bılla anam babam uzulmıcenı bılsem boşucam, bokmu vardı yenıden evlendım agrıtmayan basımı agrıttım, zaten ıyılerın şansı olmazmıs ...

Hoşgeldin natlus
Bu kadar kafana takılacak bir şey yok ortada madem istiyorlar haftada 1 kere 1-2 saatten bir şey kaybetmezsin.
Bayağı yaşlılar galiba :26:
seni bile özlüyor, sevebiliyorlar.
Üzme onları günah

tekrardan hoşgeldin natlus gözümüz yollarda kalmıştısen onlara karşı bişy yapmadına eminmsin benim onlara karşı hiç bir hakaretim olmadı demissin yoksa ben mi yanlış okudum telefonda her türlü hakareti eden sen degilmiydin demekki kayınvaliden iyi biriymiş ki eşini sana karşı doldurmamış kıymetini bil derim bence sizin psikiyatriye gitmeniz gerek bunda birşey yok benim çevremden de giden var en basiti benim kardeşimde gitti bazı sorunlardan ötürü sizede tavsiye ederim

haklısın eşinin ve ailesinin hiç şansı yokmuşş

Ooooooo natlus gelmiş, hoşgelmiş..
Nerdeydn sen ya özlettin kendini valla..

Her neyse böyle bi yorumla kalıp ban yemek istemiyorum.

Natluscuğum madem seni özlemişler sende 1 saatliğine bile olsa git. Ama aynı şekilde seninde ailene gitmenizi iste.
Mesela her cumartesi k.validengile, her pazar günü de senin annengile.. Bak o zaman eşitlik sağlanmış olur.. Hem belki eşin seni anlar bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…